sharonbn כתב:אז קצת לגבי הדור הקודם
בנובמבר אטארי משיקה את 2600+, חידוש של הקונסולה שהתחילה הכל.
והיא אפילו תריץ את הקלטות המקוריות.
https://www.theverge.com/2023/8/22/2384 ... cartridges
אני זוכר שהיה לי חבר עם 2600 ושיחקנו ביחד פונג וספייס אינודרז שעות
Laskin כתב:משווה ומעלה:
אבא שלי זרק לפני כמה שנים את אטארי, נס, סנס, וכל המשחקים שלהם, כמו גם גיימבוי עם מלא אביזרים נלווים נדירים, והכי מבאס - *כל* המגזינים של ווייז ופריק, מהראשון ועד האחרון
Laskin כתב:משווה ומעלה:
אבא שלי זרק לפני כמה שנים את אטארי, נס, סנס, וכל המשחקים שלהם, כמו גם גיימבוי עם מלא אביזרים נלווים נדירים, והכי מבאס - *כל* המגזינים של ווייז ופריק, מהראשון ועד האחרון
omerkot כתב:הסרטון הזה מחזק את החשדות שלי לגבי זה שמה שקורה עם הxbox הניידות הולך לקרות גם עם הנייחות. מיקרוסופט בטח תציע איזה מפרט/רפרנס דיזיין שלגביו תהיה התחייבות שמערכת ההפעלה/משחקים יעבדו כמו שצריך ואת השאר ישאירו ליצרני החומרה השונים.
הנקודה הכי מעניינת בסרטון היא ״not locked to a single store". זה נראה שאנחנו הולכים לסוג של שוק פתוח וזה דווקא מעורר תקוה לירידת מחירים.
omerkot כתב:לא מדובר על חלונות 11 עם big picture mode. מדובר על מערכת הפעלה הרבה יותר מנוונת, עם צריכת זכרון נמוכה ומעט מאוד דברים שרצים ברקע. אני לא חושב שיהיה צורך לבצע wrapper לתמיכה לאחור פשוט משום ששני הדורות האחרונים הם גם ככה pc שמריץ מערכת הפעלה כזו בדיוק.
לגבי החומרה, הם מדברים פה על פיתוח של apus ביחד עם amd. אני לא יודע מה המשמעות של זה בדיוק, ואם זה הכרחי, אבל יש פה אלמנטים מסוימים של חומרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים