נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי glass man » 30 מרץ 2023, 13:31

טקן 8. לא הצלחתי לקשר נורמלי... החדשות הן שמקס טוען שהגרפיקה הסופית של טקן 8 לא רק שמשתווה לסרטון המטורף ההוא, אלא מתעלה עליו והסיבה שאנחנו לא יכולים לראות את זה זה בגלל שהסרטונים לכאורה לא עושים למשחק צדק? לא יודע, אני רואה שידרוג מאסיבי של הגרפיקה אבל אני עדיין חושב כמו לאסקין שזה לא קרוב אפילו לטריילר המטורף ההוא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מרץ 2023, 14:31

אז הוא בעצם אומר שהעיניים שלנו טועות, ויש רק סרטון אחד שמצליח להעביר את זה ומשום מה כל מה שהגיע אחר כך לא?
אוקיי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2023, 14:54

להבנתי מ-DF, הוא רץ על UE5 אבל לא משתמש בפיצ׳רים שלו בכלל ובכל דבר הוא בעצם משתמש במערכות של UE4. לא יודע, ממש מוזר מה שהולך שם. לפחות שיפעילו את לומן או משהו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 מרץ 2023, 15:47

אז אין פה RT ודברים מתקדמים כאלה? (די הייתי בטוח שלא)

לא יודע מה לחשוב ולמה מקס מביא את היציאה הזו, מצד אחד ברור שהוא בן אדם שיש לו קשרים בחברות פיתוח ועבד עם מייקרוסופט על קילר אינסטנקט בדברים מסוימים
מצד שני, הוא לא בן אדם שקרן בדרך כלל, והוא די אומר מה שבא לו ומה שהוא חושב גם אם זה מביא עליו המון ביקורת, כאילו לקקן הוא לא, לאף אחד.

נראה היום על הC1 אולי נראה משהו? חח
להרגשה שלי הפעם האחרונה שטקן היה "וואו גרפיקה בת זונה" זה היה טקן 5 ומאז זה לא חזר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 מרץ 2023, 15:50

אני חייב להודות שלא התעמקתי יותר מדי בטקן 8.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 23 אוגוסט 2023, 09:01

אז קצת לגבי הדור הקודם
בנובמבר אטארי משיקה את 2600+, חידוש של הקונסולה שהתחילה הכל.
והיא אפילו תריץ את הקלטות המקוריות.
https://www.theverge.com/2023/8/22/2384 ... cartridges
אני זוכר שהיה לי חבר עם 2600 ושיחקנו ביחד פונג וספייס אינודרז שעות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2023, 15:59

sharonbn כתב:אז קצת לגבי הדור הקודם
בנובמבר אטארי משיקה את 2600+, חידוש של הקונסולה שהתחילה הכל.
והיא אפילו תריץ את הקלטות המקוריות.
https://www.theverge.com/2023/8/22/2384 ... cartridges
אני זוכר שהיה לי חבר עם 2600 ושיחקנו ביחד פונג וספייס אינודרז שעות

לפני כמה שנים אמא שלי זרקה את ה-2600 שלנו (הייתי רוצה להגיד שלי, אבל הוא נקנה לפני שנולדתי) ועד היום אני מעלה את זה מולה בארוחות משפחתיות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוגוסט 2023, 20:11

משווה ומעלה:
אבא שלי זרק לפני כמה שנים את אטארי, נס, סנס, וכל המשחקים שלהם, כמו גם גיימבוי עם מלא אביזרים נלווים נדירים, והכי מבאס - *כל* המגזינים של ווייז ופריק, מהראשון ועד האחרון

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 אוגוסט 2023, 20:27

טוב מאוד יא אגרנים
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוגוסט 2023, 21:41

מה טוב, מה?! להורים שלי יש מלא מקום בבית וזה היה יכול להיות שווה משהו… אתה לא מוזמן יותר לארוחות המשפחתיות שלנו, בהן גם אני וגם אחי תוקפים את אבא שלנו על המהלך המטופש הזה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2023, 23:23

Laskin כתב:משווה ומעלה:
אבא שלי זרק לפני כמה שנים את אטארי, נס, סנס, וכל המשחקים שלהם, כמו גם גיימבוי עם מלא אביזרים נלווים נדירים, והכי מבאס - *כל* המגזינים של ווייז ופריק, מהראשון ועד האחרון

קונסולות זה מזעזע. מגזינים של פריק? זאת באמת אגרנות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוגוסט 2023, 01:26

זה לא תפס הרבה מקום כמו שאתם אולי מדמיינים, ארגז קטן יחסית לכל האוסף, היה מדובר במגזינים מאוד דקים. ויש מי שמנסה לשמר את פיסת ההיסטוריה הזו, ראיתי כבר כמה וכמה בקבוצות מסויימות, שמחפשים עותקים שאין לאף אחד, שהיו לי.
בעיניי זה שווה יותר מאטארי או סנס.
את הזלדות לפחות שמרתי במקום אחר, אז עדיין יש לי את קלטות הזהב המקוריות של הנס.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוגוסט 2023, 02:33

Laskin כתב:משווה ומעלה:

וואו מוגזם ממש!
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 אוגוסט 2023, 07:15

הרגע הזה שלאסקין אומר "הרבה אביזרים נלווים נדירים" ואתה יודע שהוא מהיחידים בארץ שהיה לו כנראה את הפאקינג זכוכית מגדלת הזו לגיימבוי שלא באמת מגדילה כלום :)
גם אצלי ההורים זרקו כמעט הכל חוץ מהדרגון קווסט אחח אלוהים שמר על זה מלמעלה.כל האקשן פיגרס המנגה, הקלטות הכל אצלם

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוגוסט 2023, 10:35

אכן כן, הייתה לי את זכוכית המגדלת, אפילו כמה סוגים שונים, כמו גם כל מני תאורות שלא באמת מאירות שום דבר ועוד מלא תוספות כאלה, שסתם זוללות סוללות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2023, 11:46

כשלאסקין אמר אביזרים חשבתי שהוא מדבר על הויברטור של rez לפס2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוגוסט 2023, 12:45

לא, לפס2 לא היו לי הרבה דברים… רק שטיח של DDR ומצלמת EyeToy.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2025, 21:22

זה רשמי, אקסבוקס שוב עובדת עם AMD לקונסולה הבאה שלהם.

כמה גנרי מצידם, בהחלט מציגים אומץ. העיקר שהם השוויצו בחקירה שלהם לכיוון ARM.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2025, 23:24

פעם זה היה סופר מרגש כשחברות גדולות דיברו על הדור הבא שלהן. כל טיזר שכזה היה מעלה את ההייפ לשמיים. אחרי הדור הזה שפשוט הרס את כל המשמעות של המושג דור חדש אני רואה טיזר כזה כמשהו שכמעט מקביל לאפל שמדברת על האייפון הבא.

גם סוני אגב בימים האחרונים כבר מדברת בגלוי ובאופן רשמי על הפס6 שמתקרב. נשמע שהעסק קרוב ברמה של שנתיים מהיום.

יאללה שיוציאו אותו ויגאלו אותנו (בתקווה, למרות שלא גבוהה) מהדור זוועה הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 יוני 2025, 01:33

אני כל הזמן אמרתי חגים 2027… לא רואה סיבה לדחות את הדור בשנה נוספת, מלבד עניין המחיר שעדיין לא ירד.
הפס5 פרו עולה כרגע 700 דולר לגירסה ללא דיסק, והמחיר אולי אפילו רק יעלה מכאן, אז מה זה אומר? קונסולת דור הבא ב-1000 דולר?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 18 יוני 2025, 09:42

הסרטון הזה מחזק את החשדות שלי לגבי זה שמה שקורה עם הxbox הניידות הולך לקרות גם עם הנייחות. מיקרוסופט בטח תציע איזה מפרט/רפרנס דיזיין שלגביו תהיה התחייבות שמערכת ההפעלה/משחקים יעבדו כמו שצריך ואת השאר ישאירו ליצרני החומרה השונים.
הנקודה הכי מעניינת בסרטון היא ״not locked to a single store". זה נראה שאנחנו הולכים לסוג של שוק פתוח וזה דווקא מעורר תקוה לירידת מחירים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2025, 11:25

omerkot כתב:הסרטון הזה מחזק את החשדות שלי לגבי זה שמה שקורה עם הxbox הניידות הולך לקרות גם עם הנייחות. מיקרוסופט בטח תציע איזה מפרט/רפרנס דיזיין שלגביו תהיה התחייבות שמערכת ההפעלה/משחקים יעבדו כמו שצריך ואת השאר ישאירו ליצרני החומרה השונים.
הנקודה הכי מעניינת בסרטון היא ״not locked to a single store". זה נראה שאנחנו הולכים לסוג של שוק פתוח וזה דווקא מעורר תקוה לירידת מחירים.

זה פשוט PC, אני לא רואה דרך אחרת להסתכל על זה. ה-ROG החדש שהם הכריזו עליו זה מחשב סטנדרטי עם חלונות 11, אם זאת האסטרטגיה אז לכל היותר אני רואה אותם עושים איזה wrapper שמריץ משחקים של XSX (וכתוצר מריץ את כל הדורות של של אקסבוקס) ואין דבר כזה לפתח נייטיבית לאקסבוקס יותר, רק גרסת PC. אולי הם יעשו לייבל סרטיפיקציה לאקסבוקס למשחקים, כמו שיש למשחקים תג של מתואמים לסטים-דק.

להגיד את האמת אני לא חושב שיש גם SPEC או רפרנס, אולי רק דרישות מינימום כדי להריץ את הwrapper לתמיכה לאחור. אין להם spec למכשירים הניידים, אלה סתם מחשבים עם גרסה מסויימת של חלונות 11. מיקרוסופט מוציאה מחשב משלה, אבל בסופו של יום מדובר במערכת הפעלה ונראה שמערכת ההפעלה היא פשוט חלונות 11 עם big picture mode. וזה גם תואם את ההכרזה לקפיצה הכי גדולה מבחינת כוח. הרי אם אתה מחשב גנרי גם מחשב ב-5000$ עם 7090RTX הוא ״אקסבוקס״. הם יכולים להוציא כמה גרסאות S או X שבא להם, זה סתם מחשב, כולל גרסת אקסבוקס ב-10K אם בא להם.

כשאני רואה את האסטרטגיה הטפשית של מיקרוסופט אני רק חושב על דבר אחד - באיזו שנה ה-revenue שלהם נופל מ-20 מליארד. למרות שקאז חושב שהאסטרטגיה הזו תהיה סופר מצליחה, הרי אם זו האסטרטגיה אז גם אונליין יהיה חינם וגם כל משחקי ה-EA יגיעו כך שקאז קבל את קונסולת האקסבוקס שהוא פנטז עליה. נראה כמה היא תצליח.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 18 יוני 2025, 11:35

לא מדובר על חלונות 11 עם big picture mode. מדובר על מערכת הפעלה הרבה יותר מנוונת, עם צריכת זכרון נמוכה ומעט מאוד דברים שרצים ברקע. אני לא חושב שיהיה צורך לבצע wrapper לתמיכה לאחור פשוט משום ששני הדורות האחרונים הם גם ככה pc שמריץ מערכת הפעלה כזו בדיוק.
לגבי החומרה, הם מדברים פה על פיתוח של apus ביחד עם amd. אני לא יודע מה המשמעות של זה בדיוק, ואם זה הכרחי, אבל יש פה אלמנטים מסוימים של חומרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2025, 11:54

omerkot כתב:לא מדובר על חלונות 11 עם big picture mode. מדובר על מערכת הפעלה הרבה יותר מנוונת, עם צריכת זכרון נמוכה ומעט מאוד דברים שרצים ברקע. אני לא חושב שיהיה צורך לבצע wrapper לתמיכה לאחור פשוט משום ששני הדורות האחרונים הם גם ככה pc שמריץ מערכת הפעלה כזו בדיוק.
לגבי החומרה, הם מדברים פה על פיתוח של apus ביחד עם amd. אני לא יודע מה המשמעות של זה בדיוק, ואם זה הכרחי, אבל יש פה אלמנטים מסוימים של חומרה.

זה בדיוק מה שיש ב-rog, אבל לא מדובר בגרסה מנוונת של חלונות 11 אלה לפי הבנתי מדובר בגרסה של חלונות 11 שטוענת רק דברים בסיסים ומכילה סוג של big picture mode. אבל ברגע שאתה עובר לדסקטופ, אתה עדין יכול לעשות כל מה שאתה יכול לעשות בחלונות 11, זה פשוט נטען on demand כך שהכל שם, פשוט לא הכל נטען בעליה של המכשיר. לדעתי זה יגיע בסוף גם לגרסה הרגילה של חלונות 11, יתנו לך להכנס למצב גיימינג ולעשות boot ישר לתוך big picture mode. כלומר, כיום הסטים דק מריצה משחקים מהר יותר בלינוקס עם אמולציה מאשר חלונות 11 נייטיבית, מתבקש שיביאו משהו כזה לכל הגיימרים במחשב ולא רק למי שקונה את הניידות הללו אפילו אם רק בשביל הביצועים. רק לחשוב שגיימינג על ה-PC יכול לקבל בוסט של עשרות אחוזים בביצועים מפאצ׳ לחלונות 11.

אם הם עושים באקסבוקס מה שהם עשו עם ה-ROG, אז זה מחשב לכל דבר עם חלונות 11 לכל דבר. השאלה היא האם הם עושים את זה או משהו קצת יותר מתקדם מזה.

ובנוגע ל-BC, זה בהחלט נכון שה-XSX הוא כמעט PC סטנדרטי, אבל עדין צריך wrapper מיוחד שיעשה אמולציה בכדי להריץ את המשחקים על PC כי ה-API לא זהה ב-100%, יש רכיבים ב-SOC של האקסבוקס שנועדו לאות׳נטיקציה ולמנוע פריצות שבלעדיהם משחיקם לא ישוגרו וצריך לעקוף או לסמלץ אותם וגם יש רכיבי חומרה שנועדו לעזור עם ה-BC למשחקים שנבנו לדורות ה-power pc. יכול להיות שאפשר לקמפל מחדש את החבילה של כל משחק בכדי שירוץ על המחשב, אבל אם עושים את זה אז יש גם עניין משפטי כי זה בדיוק מה שהם עשו עם ה-BC ב-X1 וכל משחק שהם רצו לקמפל מחדש דרש אישור מבעלת ה-IP.

בכל מקרה צריך פיתרון, כרגע הפיתרון שלהם הוא xcloud שזה מגניב והכל אבל לא פיתרון אמיתי שנותן הרגשה של קונסולה ואני די בטוח שעוד 2-3 שנים כשהקונסולה תצא הוא עדין לא יהיה מדהים.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 18 יוני 2025, 12:38

windows 11 מחייבת שהמחשב שלך יכיל רכיב tpm 2.0 שמאפשר סוג של הצפנה מאובטחת. זו הבעיה הגדולה היום בשדרוג של מחשבים ישנים יותר לwindows 11... יכול להיות שזה גם מה שהיה שם ואם כן, זו כבר לא בעיה.
לגבי משחקים של 360, כן, הם יצטרכו משהו שעושה אמולציה אבל בימינו אין בעיה של כח מחשוב בשביל להריץ את זה, וגם זה רק בהנחה שזה מעניין אותם. יכול להיות שהם יחליטו שמספיק להם תמיכה אחורה ב xbox one וxbox series.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים