במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Stick » 27 יוני 2024, 12:42

כן, זה יצא אחרי שסיימתי אותו לצערי...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יוני 2024, 12:43

נראה לי שקודם יגיע הטריילר של הרימייק של MAX PAYNE

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 יוני 2024, 13:24

יש סיכוי שהבוס הראשון במשחק זה Stellan Skarsgård?
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יוני 2024, 22:02

Laskin כתב:אז התחלתי את Cocoon וסיימתי אותו בישיבה אחת כמו שרציתי… לקח לי 6 שעות אבל היו הפסקות, אז מניח שלקח לי 4 וחצי שעות נטו… ממליץ בחום מאוד גבוה, כי גיימפאס אז הוא ״חינמי״ ומה יש לכם להפסיד, וגם כי הוא ממש מצויין. כמו רוב המשחקים של היוצר מדובר בכפתור אחד בלבד, וטיפה להפעיל את הראש.

נראה לי שיש סודות (יצורים כאלה ש״משחררים״) שלא מצאתי, אז כנראה שיש עוד ״סוף אמיתי בהחלט״ שעוד לא ראיתי, אבל לא נראה לי שאתחיל לחפש אותם עכשיו, כי אני גם לא יודע איפה הם ולא בא לי לבזבז על זה עוד זמן, אם באמת יש סוף נוסף אצפה בו ביוטיוב :)

עריכה: לפי האצ׳יוומנטס חסרים לי 6 כאלה יצורים לשחרר… אבל גם בגלל ששיחקתי בו בערך בדיוק מתי שיצא וסיימתי די מהר - אז יש לי אצ׳יוומנטס שיש רק ל0.22% ממי שיש לו את המשחק חחחח… פעם ראשונה שזה קורה לי.
מניח שעד שאתעורר מחר יהיה אותו לפחות ל 22% מהם :)

קיצר תהנו! אני יכול לחזור לסייברפאנק עכשיו (זאת אומרת מחר)

אחלה משחק. מסכים עם כל מילה של לאסקין. רכשתי במבצע ושווה כל ש''ח.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יוני 2024, 22:10

וואו, זה היה איזה שבוע לפני ה-7 באוקטובר.
מרגיש כאילו עבר נצח מאז.
ואני עדיין משחק בסייברפאנק :) את המשחק הראשי סיימתי ואני בהרחבה אמנם, אבל יש לי עוד המון מה לעשות שם… המון. לדעתי לפחות איזה מאה שעות של תוכן. משחק עצום.

אבל כן, חובה לשחק בקוקון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2024, 22:34

שחקתי כמעט בכל קקון, משחק פשוט מצויין. הגדרה מילונית של המילה ״פוליש״.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יוני 2024, 22:40

ותתחיל כבר את סייברפאנק, מה יהיה איתך?? :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2024, 23:40

אתה לא תעצור אותי מלהפוך ל-Elden lord!

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 יוני 2024, 17:33

אני גם סיימתי אותו, ממש מומלץ.
Alan Wake 2 פשוט גאוני, השינוי קטעי נראטיב כשמשחקים את Wake זה אחד המגניבים, שהוא משנה את הPlot ואיך זה משפיע על העולם. היה להם משהו קצת קרוב בהרחבה הראשונה של הראשון עם המילים באוויר שבהתאם למילה שבחרת הDark world שינה את המציאות.

זה לפעמים מרגיש לי שRemedy הם Notch אחד מעל כל התעשייה בכל הקשור לאיך אפשר לספר סיפור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 30 יוני 2024, 18:12

ההרחבה ההיא הייתה נוראית. כמו כל המשחק הראשון בעצם. איך זנחת ככה את סטארפילד?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2024, 18:24

ההרחבות של AW1 היו הרבה יותר טובות מהמשחק בסיס לדעתי. אבל סיוט אמריקאי אבד את כל הוייבים של AW.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 יולי 2024, 08:44

InterAl כתב:ההרחבה ההיא הייתה נוראית. כמו כל המשחק הראשון בעצם. איך זנחת ככה את סטארפילד?

אני לא מסוגל, הייתי בOverflow אחרי איזה 60 שעות, אני מניח שאחזור לסיים את הFactions ואת העלילה הראשית. אבל יש שם כמות מטורפת של תוכן זבל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 09 יולי 2024, 19:26

יש כאן עוד אנשים כמוני שעדיין משחקים סטארפילד?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יולי 2024, 07:53

Fanta כתב:יש כאן עוד אנשים כמוני שעדיין משחקים סטארפילד?

דודי, ונראה לי שגם אינטר חוטא בו מדי פעם.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 12 יולי 2024, 10:38

אני משחק את דיסהונורד 2. לא יודע למה רק עכשיו הגעתי אליו, כי את הראשון מאד אהבתי.
גם את דיסהונורד 2 אני אוהב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2024, 03:50

סיימתי את ההרחבה של Outer Wilds סוף סוף.
שיחקתי בה כשיצאה והמחשב שלי לא שרד אותה.
כשקיבלתי את המחשב החדש התחלתי אבל היה קצת קשה לי להכנס לעניינים שוב ורציתי לשחק דברים חדשים ומרשימים על המחשב… איכשהו יצא ששכחתי ממנה. אז נכנסתי לזה שוב וביומיים סיימתי אותה.
לצערי כן השתמשתי בעזרה בשלב מסוים כי פספסתי איזה רמז שהיה מאוד חשוב לסיום שלה… לפני שאמשיך אני רק חייב שוב להזכיר שהמשחק המקורי הוא אחד האהובים עליי בכל הזמנים, בוודאות בטופ 5 אם לא 3.
אז למרות שהרסתי לעצמי טיפה עם העזרה - ההרחבה הזו אשכרה לא נופלת מהמשחק המקורי בהרבה. איזה דבר מדהים זה לגלות עוד ועוד מכניקות של העולם, איך לעזאזל הם הצליחו שוב להפתיע אותי כל כך. עלילה, אווירה, חקר, גילוי, אין דברים כאלו… מוביוס פשוט צוות מטורף, לא יכול לחכות למשחק הבא שלהם.

אם מישהו פה פספס את ההרחבה הזו כמוני משום מה ואהב את המקורי, אפילו אם פחות ממני - תזנחו את המשחק הנכחי שלכם ותעופו עליו. יצירת מופת.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 יולי 2024, 12:28

אני נתקעתי ובסוף לא המשכתי :/
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יולי 2024, 17:47

גם אני בפעם הראשונה קצת לא הבנתי מה עוד כדאי לעשות, אבל כשהמשכתי עכשיו הסתכלתי במחשב, חקרתי 2 מקומות שהיה כתוב שכדאי לבדוק ומשם התקדמתי ונשאבתי… איזה יוצרים של פעם בדור הם. באמת משהו אחר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 יולי 2024, 23:09

אני זוכר שנראה שחקרתי הכל ויש דלת בתוך הגבעה/צוק ואי אפשר לקפוץ לצד השני או משהו כזה ולא הצלחתי להבין איך להגיע אליו
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2024, 00:56

אני מהאנשים האלה. מתישהו אני אקפוץ להרחבה הזאת (שקניתי כבר).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 יולי 2024, 13:52

אני עם שניים.

The Rogue Prince of Persia:

ממש ממש עפתי עליו זה הסם החדש שלי. Dead cells תמיד נתן לי וויב של הנסיך הפרסי 1989 אבל אף פעם לא הצלחתי לשים את האצבע למה זה ככה,והנסיך הפרסי הזה כל כך מספק את הסחורה. הקרבות כל כך כייפים והמשחק כל כך רספונסיבי, הייתי אומר שהמערכת קרב רמה מתחת לDC אבל עדיין כייפי שנות אור ממשחקים מגושמים ונכים כמו Rogue Legacy שאף פעם יסלח לי אלוהים, לא הצלחתי להתחבר אליהם חרף השבחים כי הם מרגישים כל כך אייטים לשליטה.

מה שהכי העיף אותי בנסיך הפרסי החדש הזה? זה דווקא הפלטפורמה, או ליתר דיוק, כמה זה מרגיש לי משחק נסיך פרסי נטו, כל החבילה כולל הפלטפורמה וזו תחושה שמתחזקת ככל שאני מתקדם. כלומר, הפחד העיקר שלי היה שיוביסופט ייצאו זונה, וידביקו על המשחק הזה את השם "נסיך פרסי" ושהוא יהיה 99.9% קרבות בלי פלטפורמה מאתגרת. וזה ממש ממש ממש לא המצב. איזה כייף.

איזה באסה שאין לי סטים דק. אני כל לילה לפני השינה נרדם תוך כדי צפייה באליהו יוסיאן/יצחק בריק והייתי שמח להירדם עם המשחק הזה במקומם על איזו ניידת.
אבל זה באמת החיסרון היחידי. במיוחד שגם באסתטקיה ובמוזיקה המשחק מרגיש כל כך נסיך פרסי.

pokemon legends arceus : עוד משחק אדיר שלא ראיתי את זה בא. שיחקתי בpalworld כשהוא התפוצץ והוא לא העביר את הסחורה בלשון המעטה, אז אמרתי בוא נבדוק מה קורה עם פוקימון. בתור אחד שהוא פוקימון boomer= אהבתי וסיימתי רק את שני המשחקים הראשונים (והריימיקים שלהם) של פוקימון וכופר בקיומם של פוקימונים אחרים מעבר ל250 הראשונים.
הפתיע אותי כמה Game freak יצאו שאפתניים לשם שינוי במשחק הזה. דבר ראשון יש פאקינג עלילה! עלילה אמיתית. אמנם היא רק טיפה יותר בוגרת ורצינית מסדרת האנימה אבל זה עדיין תפס אותי, כי זה כל כך מרענן שיש במשחקים האלה עלילה ומטרה נורמלית ודמויות לדבר איתן. העובדה שהמשחק מתרחש בעבר הרחוק בלי טכנולוגיה מתקדמת שהאנשים לא יודעים כל כך מה הפוקימונים, וחלק מפחדים ושונאים מהם וחלק מתייחסים אליהם כמו ישויות קדושות נותן להם צ'אנס לספר משהו מעניין יותר לשם שינוי.

השאפתנות היא גם באיך שהעולם ה"סמי עולם פתוח" בנוי, המשחק מקוטע לbiomes ענקיים, במקום לעולם 1 שהוא seamless אבל הם באמת כל כך ענקיים שזה ממש לא מפריע לי, ולראות פתאום עולם כזה vast במשחק פוקימון, שפשוט יש בו פוקימונים ששורצים בכל פינה, ולכל אחד יש התנהגות שונה לגמרי מהשני,חלק יתקפו אותך אם רק ישמעו אותך זז שניה שאתה מתחבא בדשא ויהיו מסוגלים להרוג אותך די בקלות, וחלק חמודים וכל כך פאסיבים שבכלל לא יקלטו שתפסת אותם עד שזה יהיה מאוחר מדי :-)

מעבר לזה? זה המשחק הכי נגוע ביוביסופטיות שנינטנדו/Game freak אי פעם הוציאו ואני מת על זה! (לא מאמין שכותב את זה) הטרוורסיה כל כך מהנה פה, בין אם אתה סתם הולך ברגל, או משתמש בפוקימון שלך בתור mount בין אם אתה רוכב על הפוקימון כמו סוס, או עף איתו בשמים או סתם משתמש בו כאילו הוא איזה אופנוע ים, זה מרגיש כל כך כייף שכל החרא היובסופטי פשוט כל ה300 משימות צד שהמסך מלא בהם אשכרה כייפיות בגלל זה.

לא זוכר מתי נהנהתי כל כך מטרוורסיה, ופשוט מההנאה הפשוטה שאני מתקרב למטרה שלי והdistance meter שלי מהobjective מתקטן לו מ50m ל1m.
סיימתי היום לצערי ואני עדיין בpost game depression כי נשארו רק משימות צד אעשה כמה ואעבור הלאה.

שאפו גיים פריק! תביאו את ההמשך! שמכוון לצערי לסוויץ 1 :cry: :cry: :cry:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 יולי 2024, 14:29

אני בדילמה, עכשיו שסיימתי את AW2, האם לחזור לElden ring ולנסות לצלוח את דרכי להרחבה או לחילופין להתחיל את Jedi Survivor. מצד אחד לא נגעתי בפלייסטישן שנים, מצד שני מתבאס לעזוב את הפיסי.

יש לי איזה חודשיים להשקיע במשחק עד שצ'רנוביל מגיע אני מניח. יש גם את המשחק של הקוף שאמור להגיע ממש בקרוב.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2024, 15:06

את ג׳דיי אתה תסיים תוך שבוע או שבועיים, תלוי כמה אתה משחק…
הוא גם ממש טוב בעיניי. אז זה כן יכול להסתדר לך עד שיצא וו קונג

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 יולי 2024, 15:33

Laskin כתב:את ג׳דיי אתה תסיים תוך שבוע או שבועיים, תלוי כמה אתה משחק…
הוא גם ממש טוב בעיניי. אז זה כן יכול להסתדר לך עד שיצא וו קונג

השתכנעתי. למרות שמהביקורות יש Stuttering נוראי בגרסאת הפיסי :/, נקווה שתוקן.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2024, 16:37

אני הרגשתי את זה בקטע מעצבן רק באיזור אחד מאוד ספציפי.
כל שאר הstuttering היו די בלתי מורגשים

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים