נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 18 אוקטובר 2024, 02:06

תצוגה חביבה סה״כ… זה לא שהיו למישהו ציפיות או משהו
קרונוס נראה כמו שילוב של דד ספייס עם עלילה של ריטרנל.
המשחקים הסיניים נראים טוב.
המשחק של האופניים נראה ממש נחמד.
סאבנוטיקה 2 זו הכרזה מגניבה, הם רומזים על קו אופ? מקווה שיתמוך גם כן בVR, אבל מלא הפעם כי הקודם לא השתמש בבקרי תנועה, לצערי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2024, 02:18

סלח לי שאני מקפיץ את ההודעה לעמוד החדש :)
האירוע של מיקרוסופט היום שלאף אחד לא היה אכפת ממנו בשום צורה :)

אז הנה אמ;לק של ה-28 דק':
ה-DLC של AW2 ב-22 לחודש (רואה דודי, לא נדחה :))
אני כבר רואה את סטיק נחצה לשתיים, מצד אחד זה crossover עם קונטרול, מצד שני רמדי קוראים לו התוכן הכי אימתי שהם אי פעם עשו, darker tone and horror elemnts :)

משחק חדש וממש מרשים של בלובר, בטח לקחו את התקציב של סיילנט היל 2 ובזבזו הכל על התקציב של המשחק הזה. יוצא שנה הבאה.

גיימפליי פיראטים מיקוזה החדש:

הFPS סטייל דיסני של שנות ה-30:

סבנאוטיקה 2:

הכרזה על עוד משחק יעני-סולס:

אינדי אופניים חמוד:

ועוד יעני-סולס סיני UE5 לאוסף! אפילו אותו שם כמו BMW, פאקינג Wuchang.. איך אנחנו המערביים אמורים להבדיל בינהם?

והנה המשחק CO OP של קונטרול, אולי הטריילר הכי גנרי שרמדי אי פעם עשו. זה הדבר הכי לא רמדי אי פעם, זה טריילר של משחק יוביסופט. איזו אכזבה:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 אוקטובר 2024, 08:24

פאק ,מה נסגר עם המשחק קונטרול הזה של רמדי??? נראה כמו FPS האינדים האלה שאתה יכול למצוא ב40 שקל, כל הBoomer shooters,אף פעם לא הייתי מאמין עליהם, חשבתי שאחרי Crossfire לא נראה שיקוצים כאלה מהם יותר.

נדב, הרגת על המשחק הסיני :lol: זה נהיה יותר קשה להבדיל בינהם מלזכור שמות בקלאסיקה של דוסטוייבסקי :P
המשחק נראה ממש טוב גרפית אבל כבר מרוב שקשה להבדיל בינהם כולם כבר מעורבבים לי בראש ביחד ואין לי כבר מושג מי זה מי.

הטעימה הקטנה שהפולנים הביאו מכרונוס נראת טוב, אני תמיד האמנתי בבלובר עוד שכולם ירדו עליהם שהמדיום חרא, ואני באמת רואה פה שהם הופכים את עצמם ליחידים מלבד קפקום ששומרים על הלפיד של ז'אנר האימה בוער וזה נראה בדיוק מה שהז'אנר צריך, כמו שלאסקין אמר קצת דד ספייס אבל זה בדיוק מה שהז'אנר צריך אחרי שהקליסטו מת.

המיקי מאוס, שוטר ממשיך להראות אגדה.
ALAN WAKE 2 נראה פשוט מטורף גרפית מה זה הדבר הזה, משפיל את רזי 4 ריימיק ודד ספייס ריימיק והקאליסטו כאילו הם כולם מדור אחר לעומתו, מעלה לי את הציפיות הגרפיות ממקס פיין ריימיק וקונטרול 2 יאללה שיגיעו כבר!!!

יאקוזה פיראטים בהוואי ממשיך להראות כמו אחד המשחקים הגדולים של 2025, במיוחד שעכשיו הוא גם נותן וויבים של AC4 עם הספינה הזו.
בעיקרון תצוגה של 6/10 כי היו שמועות שEverwild הפך למשחק אמיתי עם גיימפלי אמיתי ושיש כבר לRARE המון מה להראות ממנו ובקרוב, אז הוא אוטומטית הפך לאחד המשחקים הכי מעניינים של מייק, קיוויתי שיגיע כהפתעה למרות שכמו שנדב אמר היה אפס סיכוי לצד א'. :( אולי הם מחכים לאיזה אירוע של קילי ?

בקיצור, המשחק של הפולנים זה ההייליט פה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 20 אוקטובר 2024, 21:53

פיירברייק הוא המשחק הראשון בהפצה עצמית ע"י רמדי ומגיע גם לסטים.
זה יחד עם כך שהמשחק ישוגר במחיר נמוך יותר וגם יהיה זמין בשירותי המינוי של XBOX ו PS, נותן סיכוי די טוב שפיירברייק יהיה המשחק הכי מצליח כלכלית של רמדי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2024, 01:21

מצד אחד אני רוצה שרמדי יעשו כסף, מצד שני הצלחה של פיירברייק יכולה לשאוב מהם את כל המשאבים ונראה עוד חברה נעלמת לעולם ה-GAAS ונהרסת ואם זה יקרה לחברה כמו רמדי זאת תהיה טרגדיה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אוקטובר 2024, 11:15

MAAG הוא איינסידר שלפי רדיט הוא הבן אדם הראשון שהדליף שהצד א' של מייק יגיע לקונסולות המתחרות וגם צדק בכל ה"הדלפות"האלו (כל מה שאמר שיגיע הגיע )
אומר עכשיו בפודקסט שמייק עובדת על גרסאות PS5 פרו/גרסאות PS5 רגיל של פייבל, גיריס E DAY, פרפקט דארק בלייד, היילו, AVOWED כולם יגיעו לPS5, יש מצב שגירס הוא זה שיגיע ביום השיגור גם לפס5/פרו. מה שתומך בגרסה שלו זה שאנחנו יודעים שליותר מצוות פיתוח אחד במייק יש כבר ערכות פיתוח של PS5 PRO.

דאמט, מה מייקרוסופט עושים בדיוק? אני במצב שכבר כל החברים והמשפחה על הפס5 משמע יותר משתלם לי כבר לחכות לגירס ופייבל על הפס5 מאשר על המחשב המפלצת שלי
כי שם יש מצב שאנשים ישחקו קו אופ.... מייקרוסופט פשוט לא מבינים מה הם עושים או מה? מן הסתם אני לא אהיה היחיד שיעדיף כבר ללכת על גרסאות פס5 פשוט כי הPSN שלי יותר פעיל עם אנשים מהחיים האמייתים.מה ישאר בלעדי הסדרה הראשית של פורזה? כדי להימנע מתחרות ראש בראש עם GT?
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 23 אוקטובר 2024, 12:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוקטובר 2024, 11:56

מיקרוסופט חברת צד ג׳, נשארו רק סוני ונינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אוקטובר 2024, 12:14

טירוף, כאילו מה ספנסר ובוטי והבחורה החדשה חושבים שיביא לקוחות? הפס5 פרו עומד לקחת מהSeries X את היתרון של "לפחות אנחנו המקום הכי טוב טכנית לצד ג' בקונסולות". הגיים פאס איבד הרבה מהברק שלו והזוהר שלו כי הרבה מהמשחקים שלו זמינים בPS אקסטרא, ואפילו לפס אקסטרא התחילו להגיע אינדים מאוד נחשבים day one

כאילו עכשיו אם בן אדם מתלבט בין פס5 לX איזו סיבה יש לו לבחור באקסבוקס? מה זה שהוא יחסוך גג איזה 200 ומשהו דולר על הבלעדיים של מייק? הוא יכול לחכות פשוט להנחה שלהם על הפס5.

אני מבין שמייקרוסופט נשארים בענף כי הם עדיין עושים בוחטה של כסף עם כל המגרעות האלה, אבל אני באמת לא רואה אותם עושים קאמבק אלא אם כן הם מביאים שירות ענן כלל עולמי שיהפוך את הקונסולות ללא רלוונטיות לקאזואלים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוקטובר 2024, 16:58

לא נראה לי שפייבל יהיה עדיף על הפס5, גם לא נראה לי שיש בו מולטי וגם הוא בטח יראה ככה ככה לעומת המחשב.

לי אישית אין משמעות למהלך, את כל המשחקים שלהם אשחק על המחשב כשאעשה דיי פאס אחת לשנה למשך חודשים בודדים, או אפילו אחת לשנתיים… אבל זה מאוד מבאס בקטע שסוני בלי תחרות מתנהגת כמו… בערך כמו עכשיו :(
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 23 אוקטובר 2024, 23:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אוקטובר 2024, 20:37

מחיר פיתוח המשחקים הגדולים
גם עולה הרבה יותר בימנו וגם לוקח הרבה יותר זמן

אני חושב שms רוצה להניב רווחים מהxbox כחטיבה וכמה שיותר גדולים

בתחום המחשוב עשרות אחוזים מההכנסות שלה היום זה שרותי ענן
לא כולם מרגישים את זה
כי חלק גדול מזה ,זה שרות לארגונים
שהצרכן הפשוט לא מבין בזה

סתם לדוגמה אופיס 365 ,זה מנוי שאין אפשרות לקנות לתמיד רק מנוי
והוא מחובר לענן
בארגונים שיש להם צוות it ,אפשר לנהל משתמשים ומחשבים
דרך הענן למי יהיה אופיס 365

אבל זה רק חלק קטן מהאפשרויות שיש לms בענן

גם חברות אחרות הולכות בדרך הזה
אין אפשרות שנים לקנות פוטושופ חוקי ,רק מנוי

וכו וכו ,זה הגדיל מאוד את ההכנסות של אדובי

אני חושב שms ,מעדיפה את שיטת המנוים שמתנהלת דרך ענן
גם בxbox
לא במובן ענן לשחק סטרימינג כרגע ,כי זה חלק קטן מהשוק עדין
למרות שיש להם את זה כשרות פעיל

אלה מנוים לשרות הגיים פאאס
שבזמן האחרון גם העלו את המחיר וגם יש פחות משחקים מבוקשים

תאורטית שיהיו להם מספיק משחקי שלהם בps5
הם יוכלו לעשות מנוי גם שם ,למרות שיש מנוי מקביל לסוני

כמו שיש לea וליוביסופט

אני חושב שהתכנון שלהם זה מנוי בxbox ובpc כמו היום
ענן לסמארטפונים וטאבלטים באזורים מסוימים בעולם
גם באותו מנוי ,אולי בעתיד בסוויץ אם נינטנדו תאפשר
ומנוי בps

בגדול כל מכשיר נפוץ שיש לו דפדפן וממשק סביר
יוכל לעשות מנוי לענן באזורים מסוימים

ו3 פלטפורמות xbox ,pc ,ps
יוכלו לעשות מנוי שמאפשר התקנת משחקים

ומי שלא ירצה מנוי יוכל לקנות את המשחקים
כרווחים תאורטית זה יאפשר להם והרבה

שיעלו מחירים וידללו משחקים ,יהיו פחות מנוים
אבל כל מנוי ישלם יותר
תחשבו לדוגמה כמה מיליונים בודדים שישלמו מנוי של 20 דולר בחודש בעתיד

כל מיליון זה 240 מיליון דולר לשנה
בלי לחשב קנית dlc ושטויות אחרות
נכון יש הוצאות ,זה ממש לא נקי

אבל בטח ימכרו משחקים ישנים יותר לסוויץ 2 וכו וכו

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 23 אוקטובר 2024, 22:54

DrKeo כתב:מצד אחד אני רוצה שרמדי יעשו כסף, מצד שני הצלחה של פיירברייק יכולה לשאוב מהם את כל המשאבים ונראה עוד חברה נעלמת לעולם ה-GAAS ונהרסת ואם זה יקרה לחברה כמו רמדי זאת תהיה טרגדיה.

בולשיט.
אם לרמדי יש את רוחב הפס לפתח DLC ל AW2, לפתח את קונטרול 2, לפתח את הרימייקים למקס פיין, לפתח את המשחק שבוטל עם טנסנט ולפתח את פיירברייק - יש לה את רוחב הפס לעשות תוכן נוסף לפיירברייק אחרי שהוא יוצא.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 24 אוקטובר 2024, 02:27

Hypno כתב:
DrKeo כתב:מצד אחד אני רוצה שרמדי יעשו כסף, מצד שני הצלחה של פיירברייק יכולה לשאוב מהם את כל המשאבים ונראה עוד חברה נעלמת לעולם ה-GAAS ונהרסת ואם זה יקרה לחברה כמו רמדי זאת תהיה טרגדיה.

בולשיט.
אם לרמדי יש את רוחב הפס לפתח DLC ל AW2, לפתח את קונטרול 2, לפתח את הרימייקים למקס פיין, לפתח את המשחק שבוטל עם טנסנט ולפתח את פיירברייק - יש לה את רוחב הפס לעשות תוכן נוסף לפיירברייק אחרי שהוא יוצא.

ועדיין אתה שוכח שיש לנו דוגמה מצויינת למה שקורה כשמשחק נהיה כל כך גדול שהוא פשוט שואב את כל המשאבים של החברה. כל מה שצריך לעשות זה להסתכל על רוקסטאר ועל GTA Online.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 אוקטובר 2024, 16:17

רוקסטאר נורט זה 2000 מפתחים בבית בלי להביא בחשבון מיקור חוץ, רמדי הם בלחץ 360 עובדים. אם GTA ONLINE שאב את כל האוויר מרוקסטאר אז לא קשה לדמיין שפיירברייק באמת יכול להפוך את רמדי לחברה שמתמקדת בו. אני מאחל לרמדי שימצאו את המשחק GAAS שלהם ואני חושב שמקס פיין לפחות יכול להיות GAAS מעולה וייחודי במיוחד אם רמדי ילמדו ממה שרוקסטאר עשו בMax payne 3 אבל פיירברייק נראה כמו כישלון day one לא חושב שיש לנו סיבה לדאוג ממנו שישתלט על רמדי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 אוקטובר 2024, 16:28

Laskin כתב:לא נראה לי שפייבל יהיה עדיף על הפס5, גם לא נראה לי שיש בו מולטי וגם הוא בטח יראה ככה ככה לעומת המחשב.

לי אישית אין משמעות למהלך, את כל המשחקים שלהם אשחק על המחשב כשאעשה דיי פאס אחת לשנה למשך חודשים בודדים, או אפילו אחת לשנתיים… אבל זה מאוד מבאס בקטע שסוני בלי תחרות מתנהגת כמו… בערך כמו עכשיו :(

זה באמת מעניין מאוד כי הטריילר של פייבל החדש יש בו גיבורה שנראת כמו אריה סטארק וונאבי :D וזה באמת נראה שהיא דמות מוגדרת מראש ולא איזה משהו שמישהו קיסטם אז אולי הפייבל הזה הוא כמו פייבל 1 אבל מנגד לפייבל 2 ו3 היה CO OP וזה בטח יהיה רגרסיה בעיני מייקרוסופט אם לא יהיה בפייבל 4 גם, במיוחד שאם נסתכל על כל המשחקים צד א' שלהם שהם לא של בטסדה, בכולם יש סוג של CO OP....

מבין למה זה לא משפיע עליך לאסקין אם אתה בעיקר משחק לבד אבל זה בהחלט הולך לכרסם למייקרוסופט במכירות לדעתי... אני כבר לא רואה טעם בגיימפאס, אני מעדיף לקנות את המשחקים של מייק באיחור על הPS5 לקבל שנמוך קל, ואז להיות מסוגל לעשות עם חברים ומשפחה game share או להנות מהיתרון שכל הטרופיז שלי יהיה מרוכזים באקוסיסטם אחד.

כן זה לא משנה לכולם אבל לדעתי יש אחוז מסוים של גיימרים שמייקרוסופט דחפה אותם עכשיו להיות סוני+נינטנדו ואפילו לוותר על הPC אני יודע באופן אישי שאם מייק היו גלויים מההתחלה עם האסטרטגיה הזו מעולם לא הייתי בונה PC עוצמתי כמו שבניתי והגרפיקה לא כל כך משחקת לי תפקיד לעומת כל היתרונות שהפס5 נותן.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוקטובר 2024, 16:45

אני בסבירות גבוהה הולך להיות גיימר נינטנדו+סוני כעת. מחשב לגיימינג הוא מיותר בעיניי כרגע כי אאלץ לשים עליו סכום גבוה מאוד ולא רואה מה אקבל בתמורה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוקטובר 2024, 21:20

Hypno כתב:

בולשיט.

כן, שמענו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 אוקטובר 2024, 20:35

Klayman כתב:אני בסבירות גבוהה הולך להיות גיימר נינטנדו+סוני כעת. מחשב לגיימינג הוא מיותר בעיניי כרגע כי אאלץ לשים עליו סכום גבוה מאוד ולא רואה מה אקבל בתמורה.

נדלה די ענה מה תקבל בתמורה למחשב שלך קליימן. עוד פורטים לסוויץ ולPS5/PS6
"We are bringing great games to more people on more devices. With our acquisition of Activision Blizzard King, which closed October 2023, we’ve added hundreds of millions of players to our ecosystem. We now have 20 franchises that have generated over $1 billion in lifetime revenue—from Candy Crush, Diablo, and Halo, to Warcraft, Elder Scrolls, and Gears of War. And with Xbox cloud gaming, we continue to innovate to offer players more ways to experience the games they love—where, when, and how they want. Finally, we brought four of our fan-favorite titles to Nintendo Switch and Sony PlayStation for the first time, as we continue to extend our content to new platforms."

כאילו לא שהיינו צריכים שנדלה יבוא ויגיד את מה שכל כך ברור, אבל אם אתה בוודאות הולך על סוויץ 2+סוני6 בדור הבא לא רק שלא תפסיד כלום, רוב הסיכויים שתוכל לשחק גירס, היילו,פרפקט דארק, וכו' על הסוויץ 2 בעבודה זה ברור שלפחות הסוויץ 2 יקבל פורטים של גירס 4+5 ואולי גם גרסה משונמכת של D-DAY בעוד הפס6 יקבל את הגרסאות סלון שלהם....אין טעם לPC באמת בשביל אנשים כמונו שאנחנו מנסים להשיג את הדיל הכי משתלם כלכלית והכי נוח אבל בלי להרגיש שהתפשרנו על איזה Series S :-)

באמת שחשבתי בשלב מסוים לוותר בדור הבא על הPC ולהפוך את הבוקס הבאה/PS6 למכשירי הבידור היחידים שלי, אבל לא משנה כמה אני מנסה אין בזה צורך בטח שיש לנו כבר עדויות מוצקות שהפס6 תיהיה הקונסולה החזקה מבין השתיים.

לא רק זה, זוכר את החזון הזה של קאז? של 60FPS ? אז בדור הבא יש מצב שבאמת (אולי ) נקבל את החזון שלו בקונסולות כשיהיה שימוש מאסיבי בDLSS של AMD בשביל הפריימים אז כאילו גם למי שרוצה 60FPS הPC הפך למיותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2024, 22:59

ברגע שתהיה חזיית פריימים ויצירת פריימים מרובים כל נושא ה-FPS ילך למקום שבו היום עומדת הרזולוציה הטבעית שהמשחק רץ בו - כלומר יהפוך לכמעט לא רלוונטי.

ובנוגע לנדלה, האסטרטגית מולטי פלטפורם שלו הייתה ידועה מהיום שהוא קבל את מושכות לחברה. הוא מבין בהרבה דברים, בעיקר ב-cloud, אבל אין לו מושג כחול בגיימינג. מיקרוסופט רשמית חברת צד ג' שיש לה לגמרי במקרה גם חומרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2024, 23:12

IGN עשו ביקורת קמפיין בלבד ל-BO6 ונתנו לו 9, נשמע כמו אקשן COD קלאסי טוב. אני רק לא מבין למה BO1-5 לא זמין לי כרגע ב-GP כדי לעשות בינג' לפני שהוא יוצא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוקטובר 2024, 00:01

כן זה ממש הזוי, אני הייתי אולי גם עושה מנוי כדי לרוץ על כל הקמפיינים בחודש אחד.

אגב זה מאוד מוזר שאין כמעט עוד ביקורות, מה, הם נתנו עותקים מוקדמים או רשות לפרסם ביקורת מוקדמת רק לאיזה 2 אתרים?
(ממה שאני רואה בOC)
אני ממש לא זוכר מקרה כזה.

ועוד משהו מוזר - המשחק רץ קצת יותר טוב על הPS5 מאשר על הXSX.
לא ראיתי את כל הניתוח של DF אז אולי יש גם הבדלים בפירוט או ברזולוציה, אבל כן ראיתי איזה ציוץ שלהם בעניין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2024, 00:16

חכה שתהיה גרסת פס5 פרו..
אגב ראיתי שלהמון עיתונאים יש גישה, למשל windows central עשו כתבה על המצב זומבים. אני לא בטוח למה יש רק שתי ביקורות קמפיין כרגע, אולי רוב האתרים לא רצו לעשות ביקרות לקמפיין בלבד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2024, 01:09

צחוקים, מסתבר שיש לי את BO3-5 בפס5 מכל מני חינמים של psn בזמנו :)
גם יש לי את 4 בלאנצ׳ר של בליזארד במחשב שחולק בחינם מתישהו.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 27 אוקטובר 2024, 19:05

DrKeo כתב:צחוקים, מסתבר שיש לי את BO3-5 בפס5 מכל מני חינמים של psn בזמנו :)
גם יש לי את 4 בלאנצ׳ר של בליזארד במחשב שחולק בחינם מתישהו.

אם אני זוכר נכון ל4 לא היה סינגל פלייר. סיימתי את BO6 והוא היה דווקא מהנה מאוד. יש לך למה לחכות לדעתי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 27 אוקטובר 2024, 23:32

ל4 אין סינגל פלייר אז אין לו כל כך משמעות היום כמשחק. ב3 לא שיחקתי מעולם ואני לא מומחה גדול לCOD אבל הקמפיין שלו נחשב לאחד הגרועים בסדרה ממה שאני יודע. עתידני מאוד ועם סיפור לא לינארי שמנסה להיות מיינד פאק מד"בי טראשי מהנה אבל קורס לחלוטין, שוב, ממה ששמעתי עליו רק.
ב5 (cold war אני מניח) שיחקתי כשיצא והוא חמוד, אבל לא הפיל אותי מהכסא והוא די נשכח ברובו (יש שלב מגניב בסוף שלו שלא מרגיש מפס הייצור של אקטוייזן).
אין ממש מה לחפש בבינג' בלאק אופס, בסוף זה כולה COD... לא שיש פה איזה לור מרתק לעקוב אחריו ממשחק למשחק וגם ככה כולם מתרחשים בהפרשים של עשרות ומאות שנים אחד מהשני גם אם יש פה ושם הופעות אורח של דמויות ממשחק אחר.
כל הכיף בקמפיינים האלה זה ה5-6 של המיינדלס פאן ההוליוודי פעם בכמה זמן, וזה השיחוק של COD בגיימפאס. קשה לי להאמין שתצאו מרוצים באותה צורה מבינג' של 30 שעות קמפייני COD :).

אני הורדתי אותו מהגיימפאס ומאמין שאתן עליו ישיבה או שתיים בימים הקרובים. המולטי האחרון ששיחקתי איזו תקופה מסוימת היה של MW2 החדש, לפני שנתיים, אז נראה לי שעל המולטי של BO6 אני אוותר. לא עבר מספיק זמן כדי שידגדג לי :).
את הקמפיין שלו אגב אף פעם לא יצא לי לשחק כשאני חושב על זה, אז יש לי שני קמפיינים להשלים אם אני ארצה. ולדעתי גם MW3 מחולק בגיימפאס אבל הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש...

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 אוקטובר 2024, 00:55

אני עומד לסיים את הקמפיין של 6, הוא באמת לא רע בכלל. לא חובה לשחק בקודמים, אבל גם לא מזיק כי יש רפרנסים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים