במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Laskin » 18 אוקטובר 2024, 02:12

אני שוב חולק עלייך, לדעתי ניצלתי אותו טוב מאוד, לגיימר הממוצע אין 3 ילדים קטנים ועסק משלו, אני מרשים את עצמי עם כמה ששיחקתי בשנתיים האחרונות ככל שאנחנו מדברים על זה יותר… שיחקתי כמעט בכל המשחקים שרציתי לשחק, משחקי יוביסופט שציינת למעט אווטאר לא מעניינים אותי, תובעניים ככל שיהיו - אני יודע שלא אשחק בהם יותר משעה אחרי הפרולוג.

לגבי אסטרו בוט - אני חושב שאמתין לעוד כמה שלבים כאלה ואשחק אותם ברצף. מעדיף להשקיע את הזמן שלי בBlasphemous 2 וסייברפאנק כרגע.

אגב סיימתי את NEVA - משחק קצר מאוד ויפה מאוד מאוד. אפשר לסיים אותו בישיבה אחת או שתיים בלי בעיות. ממש חוויה יפה עם אחלה מוזיקה. מערכת הקרב דווקא חביבה מאוד לקראת הסוף, חבל שהוא לא ארוך יותר, היו יכולים לעשות שלבים מאתגרים יותר עם עוד איזו מכניקה של פלטפורמינג וקרבות, ואז באמת היה משחק מדהים בעיניי.
בכל אופן אני ממליץ. אינדי מקסים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2024, 02:17

השלב של אסטרו בוט הוא ליטרלי השקעה של 2-3 דק' בכדי לסיים אותו פעם ראשונה אם תמות 2-3 פעמים, ומאותה נקודה משחקים אותו שוב ושוב כדי לשבור שיא. אתה יודע, time trial קלאסי. אין לך מה לחכות לעוד שלבים, אז חוויה של 2 דק' תהפוך לחוויה של 10 דק'. השאלה היא האם מעניין אותך לעשות שלב שוב ושוב בשביל התוצאה או לא, כי אם לא מעניין אותך אין לך מה לשחק שלב סופר בנאלי באורך 40 שניות שאין בו שום דבר חדש.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 אוקטובר 2024, 08:39

InterAl כתב:כולם אמרו את זה, למה ציפית?

סיימתי את paper mario ttyd, לא שיחקתי במקורי. חמוד, אבל לא מה שעושים ממנו.

קיוויתי לטוב כי על הנייר הוא נראה ממש טוב, גם היו תגובות שהוא ממש השתפר בפאטצ'ים שיצאו. כמובן שהתבדתי, הוא פשוט משחק רע מהבסיס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 אוקטובר 2024, 08:41

חחח נדב, בהתחשב בזה שלא בדיוק התאמצת או השתדלת להגיע למקום ה974 הזה מתוך 100000, דווקא הייתי אומר שזה מכובד+! זה יותר טוב מרוב האנשים שישחקו את זה.
עכשיו בא לי לנסות לראות איפה מקומי בשרשרת המזון.

בואו ההספק של לאסקין באמת מכובד! 8 משחקים בשנה בערך?! וכמו שהוא אמר עם עסק וילדים? אני בשנה החולפת סיימתי כולה 4 משחקים וזו נחשבת שנה פוריה אצלי ואין לי ילדים או עסק. זה לא בא ברגל חחח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 אוקטובר 2024, 10:44

אני פשוט מעדיף לשבת על משחק איזה שעה ולא 5 דקות, וגם עד שאתרגל שוב לשליטה… קיצר לאגור יותר תוכן ולטרוף אותו בבת אחת.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 אוקטובר 2024, 10:49

טוב סיימתי את The callisto protocol, הוא נעשה למען האמת גרוע ככל שמתקדמים. אבל הבנתי מה הכי מפריע, הם לקחו את השליטה של RE2, קרי - הדמות מאוד איטית, מאוד מסורבלת, היא אומנם יכולה ללכת ולירות אבל מרגישים כאילו אתה נוהג בטנק. שזה אחלה בRE2 כי לא מדובר במשחק אקשן אלא בחקירה ובאימה וכל הירי גם ככה נעשה מעמידה. פה? הם חושבים שהם Dead Space, קרי - אקשן טהור והמון, אבל המשחק נבנה כמשחק Melee לכל אורכו עם שליטה של RE2, קרבות הבוסים גם מרגישים ממש רע בדיוק כמו בRE2, אין לי מושג מי הדביל שהחליט על שילוב כזה. אבל זה קבר את המשחק.

גם הJump scares המאולצים, לא מפחידים וסתם מרגיזים, יש face hugger שקופץ מארגז, אוקיי, ניסו להפתיע בפעם הראשונה, אבל יש חלקים בסוף שארבעה ארגזים רצוף הדבר הזה קופץ עליך, כאילו מה לעזאזל.

ברמת העלילה הם שמרו את הכל לחמש דקות האחרונות, שזה סבבה, זה דיי ממבו ג'מבו בסיסי כמו בDead Space אז זה לא לרעת המשחק. לו רק היה לו גיימפליי סביר היה יכל להיות אחלה משחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2024, 14:12

תודה על זה דודי, חסכת לי 6 שעות מהחיים (שחקתי בערך שעתיים) וכמעט 100GB בכונן. מהמעט ששחקתי הוא היה DS מעפן.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 אוקטובר 2024, 14:26

DrKeo כתב:תודה על זה דודי, חסכת לי 6 שעות מהחיים (שחקתי בערך שעתיים) וכמעט 100GB בכונן. מהמעט ששחקתי הוא היה DS מעפן.

לגמרי, למחוק.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוקטובר 2024, 17:52

אני נהנתי ממנו
ציפיתי למשחק ממש מחורבן והוא דווקא העביר לי כמה שעות בודדות יפה מאוד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 אוקטובר 2024, 18:36

אני חושב ששמתי איזה שעה בערך במקורי על דולפין , אהבתי מה שראיתי ההומור חמוד והרעיון מקורי והגרפיקה מקסימה, תמיד רציתי לחזור אליו ולשחק אותו פרופר כמו בן אדם,אבל אני אז התחלתי לקרוא כמה הוא קל, ברמה כזו שאתה יכול לצפות בו ביוטיוב ולא תאבד כלום, פשוט PRESS A TO WIN, גם אתה הרגשת כמוהם אינטר?
הוריד לי לגמרי מהמשחק.

הבאסה? שאת MARIO RPG שיחקתי לפני 20 שנה ומשחקי הלואיג'י מריו אף פעם לא היו ברמה גבוהה תמיד משחקים של 7 בקושי אז אני צופה שגם החדש יהיה 7 בקושי אז אין באמת מריו RPG נורמלי לשחק.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 19 אוקטובר 2024, 21:00

Death_119 כתב:טוב סיימתי את The callisto protocol, הוא נעשה למען האמת גרוע ככל שמתקדמים. אבל הבנתי מה הכי מפריע, הם לקחו את השליטה של RE2, קרי - הדמות מאוד איטית, מאוד מסורבלת, היא אומנם יכולה ללכת ולירות אבל מרגישים כאילו אתה נוהג בטנק. שזה אחלה בRE2 כי לא מדובר במשחק אקשן אלא בחקירה ובאימה וכל הירי גם ככה נעשה מעמידה. פה? הם חושבים שהם Dead Space, קרי - אקשן טהור והמון, אבל המשחק נבנה כמשחק Melee לכל אורכו עם שליטה של RE2, קרבות הבוסים גם מרגישים ממש רע בדיוק כמו בRE2, אין לי מושג מי הדביל שהחליט על שילוב כזה. אבל זה קבר את המשחק.
גם הJump scares המאולצים, לא מפחידים וסתם מרגיזים, יש face hugger שקופץ מארגז, אוקיי, ניסו להפתיע בפעם הראשונה, אבל יש חלקים בסוף שארבעה ארגזים רצוף הדבר הזה קופץ עליך, כאילו מה לעזאזל.
ברמת העלילה הם שמרו את הכל לחמש דקות האחרונות, שזה סבבה, זה דיי ממבו ג'מבו בסיסי כמו בDead Space אז זה לא לרעת המשחק. לו רק היה לו גיימפליי סביר היה יכל להיות אחלה משחק.

לא פלא שחילקו אותו בחינם לא מזמן... חסכת לי התלבטות אם להתחיל אותו.
תמונה

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 20 אוקטובר 2024, 03:27

סיימתי את Space Marine 2. הקמפיין ממש נחמד למרות שהסיפור לא משהו אבל כן כיף אם משחקים איתו בקו אופ עם חברים. הייתי ממליץ בהנחה או אם המשחק יגיע לפלוס או לחנות של אפיק בכיף אפשר לתת לו צאנס.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 אוקטובר 2024, 08:03

glass man כתב:

אני חושב ששמתי איזה שעה בערך במקורי על דולפין , אהבתי מה שראיתי ההומור חמוד והרעיון מקורי והגרפיקה מקסימה, תמיד רציתי לחזור אליו ולשחק אותו פרופר כמו בן אדם,אבל אני אז התחלתי לקרוא כמה הוא קל, ברמה כזו שאתה יכול לצפות בו ביוטיוב ולא תאבד כלום, פשוט PRESS A TO WIN, גם אתה הרגשת כמוהם אינטר?
הוריד לי לגמרי מהמשחק.

הבאסה? שאת MARIO RPG שיחקתי לפני 20 שנה ומשחקי הלואיג'י מריו אף פעם לא היו ברמה גבוהה תמיד משחקים של 7 בקושי אז אני צופה שגם החדש יהיה 7 בקושי אז אין באמת מריו RPG נורמלי לשחק.

מבחינת הקרבות הוא מאוד קל, חושב שלא מתתי באף קרב, אין שם ממש עומק. האתגר הוא יותר בחידות, הן לא מאוד קשות אבל בלי עזרה תצטרך מדי פעם להפעיל את הראש. זה rpg לייט, חמוד ומהנה, אבל משום מה יש לו מוניטין של מאסטרפיס, אני פחות מסכים. כנראה שיש פה גם אפקט נוסטלגיה חזק שלא פעל עליי.

לגבי מריו ולואיג׳י, לא מדויק, היו שם כמה יציאות חזקות, סופרסטאר סאגה, bowser's inside story... אבל אני די בספק שהחדש ישתווה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 אוקטובר 2024, 21:50

DrKeo כתב:התחלתי לשחק בTLG, באיחור של 450 שנים. לצערי הוא יותר ICO מאשר SOTC.

נדב, התקדמת? איך הוא? דחיתי אותו פאקינג דור וחצי!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2024, 00:56

glass man כתב:
DrKeo כתב:התחלתי לשחק בTLG, באיחור של 450 שנים. לצערי הוא יותר ICO מאשר SOTC.

נדב, התקדמת? איך הוא? דחיתי אותו פאקינג דור וחצי!

זה משחק של צוות ICO אז ממש לא בא לי להגיד את מה שאני הולך להגיד - לדעתי הוא המשחק הכי פחות טוב שלהם מהשלושה, אפילו הייתי מגדיר אותו כמשחק לא משהו בכלל. זה ממש מצער אותי להגיד את זה, אבל הוא 95% חסרונות ו-5% יתרונות כשה-5% הם המערכת אנימציות המוטרפת והראליסטיות הבלתי נתפסת של ההתנהגות של היצור, ביחוד למי שיש לו כלב. אבל השליטה קקה, המצלמה מזעזעת, היצור מתסכל והמשחק רפטטיבי. אני מבואס לגמרי, אבל לא ממש בא לי להמשיך לשחק בו. אולי אני אכפה על עצמי לשחק בו כי זה משחק של צוות ICO, אבל כרגע לא בא לי.

matangt6 כתב:סיימתי את Space Marine 2. הקמפיין ממש נחמד למרות שהסיפור לא משהו אבל כן כיף אם משחקים איתו בקו אופ עם חברים. הייתי ממליץ בהנחה או אם המשחק יגיע לפלוס או לחנות של אפיק בכיף אפשר לתת לו צאנס.

קמפיין ממש חמוד, אני במשימה האחרונה עם שני חברים ב-CO OP. אני גם משחק את המשימות הצד GAAS והן ממש אחלה, ברמה דומה מאוד לקמפיין. זה עדין קצת גירס לעניים, אבל יש בו לא מעט סולס ודייניסטי וורירס שזה נהדר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 אוקטובר 2024, 02:07

כן, tlg לא משהו בכלל. הכרחתי את עצמי לסיים אותו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 אוקטובר 2024, 10:12

אני משחק בכמה משחקים בימנו

1 the avile witing 2

תחשבו ריזידנט איוול 4 בגרפיקה מודרנית
רק שחוץ מה" זומבים " ,יש דברים על טבעים
ונכנסים לעולם המשחק דרך חלום ,אז זה חלק מהעלילה והאלמנטים במשחק

אני כבר בשלב 13 מתוך 17
המשחק מתחיל איטי אבל אופך ליותר אקשן שמתקדמים
כרגע זמין כחלק ממנוי הגיים פאס במחשב ובxbox
מאוד ממליץ לחובבי הסגנון למי שיש מנוי או יכול לקנות בזול

2 פינל פנטזי 8
קודם כל מאוד לא ממליץ לשחק במשחק הזה בלי ציטים
קניתי את הרימסטר לסוויץ אבל בסוף החלטתי לשחק באמולטור במחשב

אחת הבעיות הגדולות זה מערכת פיתוח דמויות די מסובכת
ובנוסף האויבים מתחזקים שהדמויות שלכם מתחזקות
ככה שסתם גרינדין לא יעזור ,בניגוד לרוב הrpg שגרינדין עוזר

מי שמבין את המערכת מצוין יהיה לו קל
אבל לי אין סבלנות לזה

אני כן מאוד מתרשם ממה שהצליחו להוציא מהps1 בזמנו מבחינת גרפית
בחלק מהרקעים המרונדרים מראש הוסיפו אנימציה
בכל מקרה קרוב לסוף דיסק 1 מתוך 4
כרגע זה הפינל פנטזי שאני הכי פחות מתחבר אליו
רוצה לסיים ולעבור ל5-6 פיקסל רימסטר
ול9 ,שאת 9 כניראה כן ישחק בסוויץ

אחרון זה Hogwarts Legacy
ראיתי את כל הסרטים לפני כולל הספין אווף
כי אני לא מעריץ של הזיכיון ולא היה לי יותר מידי ידע
אבל שמעתי שהמשחק טוב מאוד
משחק בגרסת הסטים

שעות ראשונות המשחק מזכיר לי את בולי למי שזוכר
כי גם שם זה בית ספר ,ויש שיעורים ושטויות כאלו
סך הכל בסדר
הגרפיקה בלפטופ משחקים שלי ניראת טוב מאוד
בהתחלה ניסיתי בroog ally ,וזה שחיק בהגדרות מאוד נמוכות ב720p
אז לפחות בחופש ישחק בלפטופ
וכניראה יחזור לally אחרי סוכות

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2024, 21:59

וואי איזה באסה, לא שציפיתי שזה יהיה שאדו, כי מראש הדינמיקה של הילד והיצור רומזת למשחק שהוא יותר כמו ICO מאשר איזה משחק של סקיל כמו שאדו, אבל מבאס שהוא אפילו לא טוב במה שהוא מנסה לעשות. שמעתי שהסיפור והחוויה זה משהו שמעיף את הראש שהופך את המשחק לשלם שעולה בהרבה על סה'כ כל חלקיו הבינונים אבל כאילו אני זוכר אותך מחכה למשחק הזה מאז שהוא הוכרז... אז לי בטח יהיה פחות סבלנות.

שמעתי שגם הסרבנות/התסכול שהיצור גורם היא משהו מהנה בקטע מזוכיסטי, כאילו אנחנו אמורים להתלהב שיש לו אישיות משלו או משהו ויש כאלה שהתלהבו מזה ואני חיכיתי לחוות את זה, אבל בסופו של דבר זה משחק ואם הפאזלים לא משהו והאווירה לא משהו אז שום חלק טוב לא יציל אותו.

נשמע כאילו כל המוערבים, סוני, וצוות ICO רק רצו לסיים כבר עם המשחק הזה ולהוריד אותו מהגב שלהם, חבל כי זה הרעיון הכי מוצלח שלהם לדעתי למשחק.

קרירין: פשוט תספים את הזימונים,הם OP בקטע מלחיץ.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2024, 23:00

האווירה מעולה, הקטע בו הוא יותר החיבור עם היצור, אבל ברור לי שלא כל אחד יתחבר… לדעתי מאוד מאוד שווה לחוות אותו עד הסוף

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 אוקטובר 2024, 09:09

קרירין: פשוט תספים את הזימונים,הם OP בקטע מלחיץ.

אני גם ככה משתמש בציטים
בכל מקרה בינתים המשחק די גרוע בערך כמו ff2

אחד מהגרועים בסדרה

בכל מקרה עברתי את the evil within 2
מאוד ממליץ לחובבי הסגנון

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 אוקטובר 2024, 17:46

עם צ׳יטים ורמה קלה זה לא נקרא לשחק. עדיף כבר יוטיוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוקטובר 2024, 17:47

הסירוב של היצור מאוד מתסכל כשאתה במקום שלא ברור מה אמורים לעשות בו. לפעמים יש פלטפורמה גבוהה שהיצור אמור ליצור אליה סולם אבל הוא לא הולך אליה ואתה בכלל לא רואה אותה אז זה מרגיש כמו מבוי סתום.

ברוב במשחקים המטרה ברורה ואתה מנסה להבין איך לבצע אותה, כאן המטרה לפעמים מוסתרת לגמרי ותלויה בחסדים של היצור, אתה אפילו לא יודע מה המטרה או שהיצור יכול לעשות את הפעולה הזאת. הייתי באזור אחד בלי שום דרך החוצה במשך עשרות דקות, בסוף גיליתי שצריך שהיצור יהיה במקום ספציפי ואז גם יועיל בטובו לקפוץ (כשאני על הגב שלו) מעל לחומה גבוהה. בשילוב עם מצלמה מעצבנת ושליטה מסורבלת החוויה היא לא בדיוק להיט בחלקים גדולים.

כמעט כל המשחק בנתיים היה להתקע בזירה כלשהי ולהבין איך היצור יכול להביא אותי לזירה הבאה. זה מרגיש כל כך מגוחך אחרי SOTC.

אני כנראה אכפה על עצמי לסיים אותו, מי יודע אולי זה משתפר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 אוקטובר 2024, 22:12

InterAl כתב:עם צ׳יטים ורמה קלה זה לא נקרא לשחק. עדיף כבר יוטיוב.

שאני צופה ביוטיוב במשחקים כאלו אני מאבד ריכוז

ואין רמה קלה במשחק
הציטים עושים את זה רמה הכי קלה שאפשר
אבל בהגדרות אין רמה קלה

עדין המשחק מעצבן
הרבה מהרקעים לא ברורים איפה אפשר לחכת ואיפה לא
הרינדור מראש תורם הרבה לגרפיקה של משחק ps1
אבל פה ושם יש רקע שתוקע התקדמות וזה עוד שאני משתמש במדריך
כי פשוט לא תמיד ברור מה אפשרי ומה לא

בעולם הפתוח זה לא בעיה כי הוא 3d
ויש 2 סוגי מפות ,שהאחרונה מראה גם את כל העולם וגם את השמות של המקומות שהייתה בהם

הבעיה זה המקומות עצמם
מה שהשג גרפי לps1 ,גם מחרבן את המשחק

גם בff7 היה בעיה כזאת ,אבל לא כמו ב8
או שאולי בגלל שזה היה גרסת המחשב היו חצי סימון

בכל מקרה הגעתי לדיסק מספר 2 מתוך 4
העלילה גם די מפוזרת
יותר מידי דמויות על ההתחלה ,יותר מידי שינוים בעלילה על ההתחלה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אוקטובר 2024, 11:59

אז TLG הוא יותר כמו המשחק פוינט קליק של פעם? בסגנון: שהייצור יעמוד על רגל אחת ב5 בצהריים בדיוק בנקודה שהמפתח חשב עליה.." זה באמת מגוחך כי שאדו בלי קשר לזה שהוא יצירת אומנות אודיו ויזאולית מהמעלה הראשונה הוא פשוט משחק טוב, אשכרה משחק שהוציאו ממנו את כל השומן וכל השיעמום והשאירו בשר נטו.

נראה לי שאדלג, שוב ראיתי המון שאמרו שכשאתה מסיים אתה איכשהו מתמלא הערכה כלפיו ושגם החלקים המשעממים שלו הם חלק חשוב בחוויה הכללית אבל זה לא נשמע שהPAYOFF שווה את זה לא משנה גם אם סוני מגלים לך את המספרים של הלוטו בסוף.

קרירין: זה הקטע! :-) הזימונים שלך הם הצ'יטים במשחק הזה 99% מהזמן לא הבנתי מה אני עושה בפפ8 והזימונים עדיין סחבו אותי על הכתפיים לניצחון מוחץ, זה כמעט גורם לפפ8 להרגיש קצת כמו פוקימון מרוב שהם יכולים לנצח לך את המשחק, החיסרון היחיד בהספמה של הזימונים? שהאנימציה שלהם לוקחת ממש מלא זמן אז כן, זה גם העונש
לשחק בצורה הזו, אתה צריך לשבת ולספוג את כל האנימציות האלה אבל אם אתה משחק באימולטור אתה בטח גם יכול לזרז את כל האנימציות אז לא בעיה.

לגבי הכי גרוע? אני מבין מה אתה אומר, אבל אני חייב לחלוק, לא הייתי שם את פפ8 ברשימה של ה"הטובים" אבל אני אוהב אותו לפחות יותר מפפ10 7 ו12 אז יש לו את הערך שלו. למען ההגינות שיחקתי בפפ8 אחרי שכבר חוויתי את הקפיצה הגרפית המטורפת שפפ10 היה בזמנו על הפס2 אז זה כמובן החליש את האימפקט הגרפי של 8 אבל עדיין חשבתי שהוא המשחק הטוב מבין השניים.

זה נכון שהעלילה לא הגיונית, סקוול הוא דוש בדיוק כמו שקלאוד הוא דוש, לא התחברתי, וחוסר ההגיון בסיפור רק ילך ויעשה גרוע יותר, אבל לא יודע לא הייתי אומר שהוא זבלוני ברמה של פפ2.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אוקטובר 2024, 15:21

בעניין ff8 ,לפי הבנתי ה" ציטים " האמיתים זה הקלפים
הבעיה שמשחק הקלפים בהתחלה מובן
אבל משנים את החוקים שהמשחק מתקדם

בנוסף שאתה מפסיד הם לוקחים לך קלף
ככה שבמשחק המקורי בחומה מקורית
אנשים טענו שמירה שהפסידו קלף חזק
ובps1 ,זה לוקח המון זמן

באמולטור טוב זה רק לטעון שמירה מהשמירה המהירה