במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2024, 14:15

פעם אחרונה ששחקתי ב-SC1 ו-BW היה לפני שיצא החלק השני של SC2, שחקתי הכל ברצף ונהנתי מכל שניה. BR ו-SC1 דווקא מחזיקים לא רע בכלל בגיימפליי. מן הסתם המסביב התישן, אבל עכשיו יש את הרימאסטרים שפותרים לא מעט מהבעיות הללו.

הקמפיין של SC2 אדיר, והאמת שגם אני מעולם לא סיימתי את LOTV. שחקתי ברמה הקשה ואת אחת המשימות מצאתי את עצמי משחק שוב ושוב ושוב, עד שבסוף לא המשכתי. מדובר במשימת הגנה מול הזלנגה, סוג של base defense עם קאונטר שצריך לשרוד ובגלל שמדובר במשימת הגנה יש שעון ולכן כל ריצה לקחה הרבה זמן וזה התיש אותי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 נובמבר 2024, 08:26

אני עם...... תופים... ושחקו אותה מופתעים........

Dragon Quest 3 HD 2D Remake- מיותר לציין שלא עבדתי אתמול אינעל העולם!!! הרבצתי 10 שעות חוץ ממקלחת ואיזה קפה ואיזה הפסקת שווארמה לא עשיתי כלום.מתכנן לא לעשות כלום הסופש חוץ מלשחק נונ סטופ ולישון אני בעיקרון עושה לאסקין שהוא חורש, בלי להוציא את הבת זוג לחופשה למרות שאם היו לי את האמצעים הייתי עושה את זה.

DQ3 תמיד היה משחק שהוא בטופ 3 שלי של כל הזמנים,אבל עמוק בלב תמיד ידעתי שאפשר היה לכבות את האור בז'אנר הRPG כי אי אפשר יהיה באמת לעקוף אותו או להתעלות עליו וזה מדהים כמה זה נשאר המצב, המבוכים הכי טובים Ever הWorld map שמבוססת על העולם האמיתי שלנו והכי טובה EVER ועכשיו בגרפיקת 2D הכי יפה ומושקעת שראיתי
אי פעם. המשחק הזה פשוט נראה מטורף על הC1, אני כל כך שמח שהלכתי על גרסת הPS5 במקום גרסת הסוויץ כי זה לא נורמלי כמה המשחק הזה יפה וכמה הOLED מרים אותו והכל ב4K, פשוט שם בכיס כל משחק 2D שאי פעם ראיתי ובטח שאת כל משחקי הHD 2D האחרים.

הקטע הכי טוב? בניגוד ל99.9% מהמשחקים האחרים, המשחק עובד כמו חלום בRemote Play מהפס5 לפלאפון ככה שאם בא לי לראות את שי גולדן מתהפך בדעתו הפוליטית כמו סטייק כל 10 דקות ותוך כדי לעשות גריינד, אני יכול, בלי להתפשר על ה720P וה30FPS של הסוויץ.

החיסרון היחיד שאנ יכול למצוא? שהורידו פה חלק מהמייניגיימס, אבל זה פאקינג הריימיק השלישי של המשחק כבר (יש משחק אחר שקיבל יותר ריימיקים בהיסטוריה אגב? לא נראה לי, אולי אם מחשיבים את כל הגרסאות של רזי 4 אז אולי הוא)

אני גם ממש מרוצה לראות את DQ3 מקום 3 בסטים כרגע, אני מקווה מאוד שזה לא רק יפנים שהביאו אותו לשם, אבל ממה שאני רואה ברשת ואיך אנשים מהמערב מגלים אותו עכשיו ועפים עליו אז כנראה שזה לא רק יפנים.

מעבר לזה: לפני שDQ3 יצא בדקתי טיפה את ZEPHON שזה משחק סטייל CIV בעולם פוסט אפוקליטי אבל עם הרבה הרבה יותר קרבות מאשר CIV אז זה ממש לטעמי, ממש רציתי לחרוש עליו ולהיכנס אליו אבל כמו כל דבר נאלצתי להזיז אותו הצידה כשDQ3 הגיע.

אחרי DQ3 כנראה גם פולאאוט לונדון, שנמו 2 וNEVA יחכו לי אז אני כנראה אתחיל את 2025 עם המון משחקים שמחכים לי אבל כמו שאמרתי כולם זזו הצידה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 18 נובמבר 2024, 10:00

סיימתי את GTA V, כלומר את העלילה הראשית, אני פעם בכמה חודשים מפעיל אותו ועושה כמה משימות.
מדהים שמשחק מ 2013 עדיין מספק את חוויית העולם הפתוח הכי חי ואימרסי מבין כל משחקי העולם הפתוח.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 נובמבר 2024, 12:28

בעניין rpg ,אני לא נוהג לחזור למשחקים שכבר עברתי
בrpg סטנדרטי
היו רק קצת שחזרתי אליהם דוגמת kotor וkotor 2
ועוד כמה משחקים
וזה פשוט כי אפשר לבחור להיות רע או טוב במשחקים האלו

בעניין rpg שיחקתי בכל דרגון קווסט העיקרים
ועברתי את רובם ,אני חושב שלא עברתי את המשחק לps1
ואת 11
למרות שהתחלתי אבל פרשתי די בהתחלה
הם ברשימה של יום אחד לשחק בהם
ואני אישית חושב שגרנדיה 1 ,זה הrpg שאני הכי אוהב
יותר מדרגון קווסט 3 ,וכל rpg אחר
זה טעמי לפחות

ויותר מעניין אותי ys האחרון ,שיותר אקשן rpg מrpg
מאשר רימיק של דרגון קווסט 3

בכל מקרה אני מתקרב לסוף של Hogwarts Legacy
בגדול לטוב ולרע זה בעיקר אססין קריד בעולם של ארי פוטר
ושל החיות הקסומות

יש גם חלקים שמזכירים את המשחק בולי
והעלילה בגדול זה בולי + הסגנון של ארי פוטר

כי בשני המשחקים מדובר על תלמיד בית ספר

ובגדול המשחק בסדר ,אומרים שהוא הכי טוב לזיכיון
אולי זה נכון ,לא שיחקתי בקודמים
אבל זה לא אומר הרבה

זה פשוט לא משחק שאני ימליץ במחיר מלא
וזה לא משחק שאני ימליץ לדרך

הוא יפעל על הrog ally ,אבל בהגדרות מאוד נמוכות
אז עברתי מהר מאוד לנייד משחקים חזק ,גם לא הגעתי בally
לחלקים שיש עומס

יש גרסה סבירה לסוויץ שלא ניסיתי
אבל מאוד משונמכת

ככה שזה לא משחק שהייתי ממליץ לנידות היום
לא מדבר על המחשב הנייד משחקים הכבד שלי
שיותר תחליף שולחני

כמו אססין קריד שמתקדמים יש הרבה זבל על המסך
וזה די מעצבן " לנקות " את משימות הפילר
לא חיבים אבל מתמכרים לזה

המשחק לא רע ,אבל לא טוב במיוחד
הייתי מעדיף לשחק איזה משחק באטמן חדש או משהו
חבל שעברו לgaas

לחובבי הזיכיון אולי הוא מצוין
יש חלקים מסוימים שמזכירים את ארי פוטר וחלקים שמזכירים את החיות הקסומות
ככה שהם די כיסו את 2 הזיכיונות בלי שהעלילה מחברת ביניהם

זאת אומרת אפשר לשחק ולהנות בלי להכיר כלום
אבל מי שיכיר דברים מהזיכיון ,יקבל הרבה דברים מהם

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 נובמבר 2024, 13:29

חחחחח קרירין, הזכרת לי את הסרטון הזה. בחור מערבי שנקלע במקרה להשקה של DQ3 ב1988 ולא מבין על מה המהומה. הבן אדם לא הבין בכלל שהוא באירוע היסטורי.
עם כל הכבוד לYS וגרנדיה וטעם אישי... DQ3 הוא אחד המשחקים הכי חשובים בהיסטוריה ביחד עם טטריס, דום מריו לאנשים אף פעם לא ימאס לשחק אותו כמו שלא נמאס לשחק בדום וטטריס אם כי לא כולם בנויים לחוויה הארדקורית שהוא מציע.

אם אתה רוצה הוכחה לאלמוותיות של DQ3, בשיא שיחקו בו זמנית מעל ל46 אלף שחקנים בפאקינג סטים שזה הכי גבוה אי פעם למשחק של סקוור (מהצוותים היפנים ועקף גם את רוב המערבים שלהם) פפ16 לצורך השוואה היה רק עם 20+ אלף שחקנים בסטים בו זמנית. והדיווחים הם שעל הפלייסטישן והסוויץ המשחק התפוצץ ברמות היסטוריות, אז הוא כאן כדי להישאר וכנראה ישאר גם שכל המשחקים הטרנדים כמו הפרסונות העלובות והפפים העלובים יעלמו :-) ניצחנו את פפ, ניצחנו כל JRPG אחר בסטים, זהו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 נובמבר 2024, 17:22

קודם כל היום פינל פנטזי ודרגון קווסט זה מאותה חברה
וזה ככה כבר שנים
ודרגון קווסט הקדים את פינל פנטזי
אבל אולטימה הקדים את דרגון קווסט
ותלך מספיק אחורה בזמן ,טכנית הrpg הראשון היה איזה משחק
אטרי 2600 שאני לא זוכר את השם

ובסוף זה עניין של טעם
אתה אוהב את dq3 ,מצוין
הרבה אוהבים ? מצוין

אני לא חושב שצריך לזלזל באחרים בעל טעם אחר

סתם לדוגמה ,אני אישית חושב שסטריט פיטר 3
יותר טוב מהחדשים 4-6
זאת דעתי ,בסדרה הזאת אני מעדיף גרפיקה 2d לאומת פוליגנים
ומעדיף את הקצב של 3

זה לא אומר ש6 גרוע וחלק מעדיפים אותו
זה טעם

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 נובמבר 2024, 17:52

אני פאנבוי קרירין, המטרה היא לראות את הסדרה האהובה עלי מוכרת בסביבות ה30M מן הסתם המטרה היא שאנשים ישחקו את מה שאני אוהב במקום את החרא שהם משחקים :-)

אנחנו מתחילים להגיע ליום הזה.

יש לאנשים זכות לאהוב משחקים אחרים? ברור, לכל אחד גם יש זכות להנות מהספרים של רם אורן אם הם רוצים, אבל עדיין יש טולסטוי ויש רם אורן ויש פער תהומי בינהם באיכות, ואני מסתכל על זה ככה אם אפילו קורא אחד אנונימי קורא פה את הפוסטים שלי ואני עושה לו חשק קל שבקלים לבדוק את DQ3 אז עשיתי את שלי :-)

למרות שאני די משלים עם העובדה שהמערב בכללי הוא חסר טעם במשחקים זה לא רק אנשים באינטרנט גם במשפחה שלי לא הצלחתי להדביק את האחיינים/אחים שלי בהתלהבות אנשים בלי טעם בשיט :-)

למה להתחנן לריימיק 2D של פפ6/כרונו טריגר/earthbound שיש פאקינג ריימיק של DQ3.
הראתי למשל לאחי את הריימיק של DQ3 הוא כזה, מתי יעשו כזה לפוקימון?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 נובמבר 2024, 19:10

אבל זה בדיוק העניין
אח שלך כניראה אוהב rpg מאוד פשוטים

יש אחרים שאולי ירצו rpg סופר מסובך ,שיש מיליון אפשרויות
לפתח את הדמות

בסופו של דבר מדובר במשחקים

ובעניין רימיקים ורימסטרים ,בארצות הברית יש תעשית רטרו מאוד גדולה
יש אפילו חברות אינדי ,שמוציאות משחקים חדשים לקונסולות ישנות
ואני לא מדבר על בוט לאגים, של לקחת משחק ישן ולשנות אותו למשהו אחר

אני מדבר בפועל להוציא משחקים חדשים על קלטות של קונסולות ישנות ,אולי גם על דיסקים
לא זוכר אם יצאו גם לדרימקסט או לא

כולל אפילו עטיפה

יש גם כמויות ציוד חדש לקונסולות ישנות
לדוגמה ציוד להוסיף hdmi לקונסולות ישנות בהלחמה על הלוח אם

יש מסכים חדשים לgb וgba וגיים גיר

יש קלטות פלאש, ועוד ועוד

אז החברות הגדולות ראו את זה וראו את זה כבר הרבה זמן
היו אוספים ,היה את החנות הדיגיטלית המקורית לwii שהייתה מוצפת רטרו

והחליטו על הרבה פורטים ורימסטרים כי יש לזה שוק
זה כניראה מוכר מספיק טוב

ובעניין פוקימון ,היו כבר כמה רימסטרים של פוקימון
לא זוכר מי האחרון
אבל זאת לא סדרה בשיא הגרפיקה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 נובמבר 2024, 20:00

מה אני אגיד לך קרירין האדישות של המערב לDQ זה לחלוטין ביזארו וורלד :-). תאר לך עולם שבו משחקי GTA היו זוכים להתעלמות מוחלטת במערב ואיזה שיט כמו Watch dogs או
Saints Row היו מוכרים 205M עותקים. זה כל כך הזוי ובלתי ניתן להסבר ובכל זאת זה הטיימלין הפסיכי שלנו.

בנוגע לאח שלי, זה נכון שDQ הרבה יותר הארדקורי מפוקימון אבל הוא שיחק פפ10 ופפ8 והסתדר איתם, אם תגיד ילדותי וכו' אז פורטנייט זה המשחק הכי ילדותי שראיתי והוא הדבר הכי פופלארי בעולם בערך כנל פוקימון או כל משחק פופלארי אחר, וכאילו אנשים במערב אוהבים Earthbound שזה בייסקלי DQ ריפאוף... עד רמת הUI.... וההומור.
אני בחיים לא אבין את התעלומה הזו, שאני מדבר עם החברים היפנים שלי אני מרגיש כאילו אני בטיימלין הנכון :-)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 נובמבר 2024, 21:07

אבל יפן זה תרבות מאוד שונה והרגלי משחק שונים
רק תראה כמה נידות מוכרות שם לאומת ניחות
וזה כבר שנים ככה

סדרת דרגון קווסט בכללי היא לא סדרה קשה
אבל היא לא סדרה קלילה כמו פוקימון

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 נובמבר 2024, 22:06

כן, תכלס אתה צודק תרבות שונה בתכלית.

בתכלס גם במערב לא באמת אוהבים משחקים בתורות אלא אם כן זה בא עם movement בקרבות כמו נגיד BG3 או XCOM כאילו,אני מניח שאם יהיה לDQ12 מערכת קרב אקשנית זה כבר יתפוס הרבה יותר עינים, אבל מי יודע אני מקווה שזה יקרה סוף סוף. לפני 15 שנה בערך הייתי חבר בקבוצה סופר הארדקורית של מעריצי DQ ושם סקוור אניקס אמריקה בעצמם פנו אלינו ולא רק שביקשו מאיתנו לעשות לסדרה word of mouth גם שאלו אותנו מה אנחנו חושבים שאפשר לעשות כדי להפוך את הסדרה להצלחה במערב.. נתתי את הפיידבק החפרני שלי, אבל זה בהחלט מראה שסקוור בעצמם לא מבינים מה הקטע :-)

זו סדרה שיש לה את כל הנתונים להתפוצץ במערב, כמו משחקי הסולס, מונסטר האנטר ויאקוזה שכולם התחילו בתור "משחקים ליפנים" והגיע הרגע שלהם :-) נראה מה יהיה עם 12 אני מחזיק אצבעות שזה יהיה הרגע המיוחל של הסדרה במערב.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 נובמבר 2024, 22:20

המשחקים שהזכרתה כולם אקשן
והם אוהבים בתורות ,אבל משחקים כמו פוקימון

גם סדרת פינל פנטזי הצליחה מאוד

הבעיה שבשנים האחרונות הפכה לאקשן
ובתקציבי פיתוח ענקיים שלא תמיד שווים את ההשקעה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 19 נובמבר 2024, 07:01

במערב אהבו משחקים כאלה, אלה השורשים של הז׳אנר עם משחקים כמו m&m ו-wizardry. פשוט המערב התקדם מאז בעוד שמשחקים כמו dq נתקעו במקום.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 נובמבר 2024, 07:14

צריך לשים הכל בפרספקטיבה נכונה
    מה שפעם היו צוותי פיתוח
    היום זה צוות אינדי

לא היה דיבוב ,לא סרטוני מעבר
    לא גרפיקת 3d ראליסטית
    עלות הפיתוח היתה קטנה בהרבה,ולהצליח היה צריך למכור הרבה פחות עותקים

היום משחקים גדולים לוקח שנים לפיתוח
    תקציבי ענק
    דיבוב זיהוי תנועה אפקטים גרפיקה ראליסטית וכו וכו וכו
    היום משחק גדול שמוכר מיליון עותקים ,זה כישלון ענקי
    והפסד כספי גדול מאוד

משחק גדול צריך למכור היום כמה מיליונים רק להחזיר השקעה

ככה שכל משחק גדול ,וסדרת דרגון קווסט העיקרית כזאת
    צריך קהל של מיליונים להצדיק את עצמו

עכשיו יש משחקים בהמצע מבחינת השקעה ויש משחקים בתקציב נמוך
    דרגון קווסט לדעתי יכול להצליח כמשחק 2d
    בתקציב נמוך בהרבה

סמל אישי של המשתמש
    glass man
    Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 נובמבר 2024, 13:00

InterAl כתב:במערב אהבו משחקים כאלה, אלה השורשים של הז׳אנר עם משחקים כמו m&m ו-wizardry. פשוט המערב התקדם מאז בעוד שמשחקים כמו dq נתקעו במקום.

שחק כבר DQ3 ודי להיות מעצבן שחק אותו זכור שיצא ב1988 ותגיד לי שהוא פאקינג נתקע במקום. באיזה פאקינג משחק ב1988 היה לך מחזור יום ולילה אמיתי עם משחק שמשתנה לפי זה? איפה היה לך משחק שהוא הSAD SON הראשון, בן שיוצא למסע נקמה על אביו המת והציב בעצם את הטון לכל מי שעשה את הדברים האלה במשחקים האחרים?
    איפה היה לך ג'וב קלאס שאתה יכול לשנות את הקלאס שלך באמצע משחק (ואל תגיד לי פפ1 כי אתה לא יכול לשנות שם את הקלאס באמצע משחק) איפה היה לך משחק שכל עיר/מדינה בו מבוססת על מדינה בעולם האמיתי? לא היה דבר כזה גם שנים אחרי DQ3 בטח שלא היה לפניו.

כאילו כפרה עליך, אם אהבת את DQ9 כמו שכתבת פה פעם, אתה חייב לעצמך לשחק את DQ3.

בוא נגיד ככה, הבחור מDF אמר שלצערו אף פעם לא יצא לו לשחק בDQ3 עם כל החיבה אליו? כבר לא יכולתי לקחת שום טייק שלו על JRPG ברצינות מאותו רגע מאותו רגע הוא לא כשיר להביע דעה. :-)

מאיפה בא הקטע הזה שכל RPG מכיל מייניגיימס בתוכו? מהמכשף 3 ועד פיינל פנטזי עם המייניגימס שלהם כמו הקלפים ועד כרונו טריגר עם מייניגיימס מרוץ המכוניות שלו? DQ3 הוא הRPG הראשון ששילב בתוכו מייניגימס והוא הציב את הרף לזה בכל המשחקים שכל הילדודס מהללים היום, זה מצחיק כמה דברים שאתה בוודאות לוקח כמובן מאליו באו מהמשחק הזה אינטר, תן לו סיבוב.

איפה ראית שבמערב אוהבים משחקים בתורות? כל מי שאני מדבר איתו תמיד שנא את זה שפיינל פנטזי 7-10 הם בתורות והם שיחקו בשביל העלילה והגרפיקה זה רוב האנשים...
    זלדה היה מצליח כמו שהוא מצליח אם הוא היה משחק בתורות? אין סיכוי. המערב שונא את מערכת הקרב הזו, זו הסיבה שהמערב בולע משחקים כמו זלדה והסולס ואפילו מרייר על משחקי טיילס עלובים, אבל סולד מDQ, אין סיבה אחרת שהסדרה לא השתלטה על המערב, פשוט אין אני מסרב לקבל שיש סיבה אחרת.

אין במערב סבלנות בשיט, הכל צריך להיות אקשני או שאנשים לא מוכנים לתת צ'אנס. :-)
    רוצה לפתוח התערבות על זה שאם DQ12 יהיה מערכת אקשן, הוא פתאום יתפוצץ בסטים וכל ילדי הסולס האלה שלא יודעים להבדיל בין טוב לרע יתחילו לשחק אותו? אני מוכן לפתוח את ההתערבות הזו אם בא לך.

סמל אישי של המשתמש
    InterAl
    Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 19 נובמבר 2024, 15:15

טענתי בחיטין ואתה משיב בשעורין. האיכות של dq3 היא לא העניין, העניין הוא שהסדרה לא התקדמה מאז וש-jrpg לא המציאו את שיטת הקרב הסטטית בתורות. המערב המציא אותה והקיא אותה, ומסיבה טובה.

סמל אישי של המשתמש
    glass man
    Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 נובמבר 2024, 16:12

יש פשע בלא להחליף סוס מנצח?

אחרי שDragon quest 3 הביא כל כך הרבה לז'אנר למה הם צריכים להחליף סוס מנצח? למה תמיד גימיקיות עדיפה ?
    זה גם לא נכון שהסדרה לא חידשה מאז, במקום לחפור לך על משחקים שלא שיחקת בהם אני אתן לך כמה חידושים במשחקים שכן שיחקת בהם.
    ראית פעם JRPG נותן לך לשחק את הקמפיין הראשי במולטיפלייר עם חברים כמו Dragon quest 9 ?

ראית פעם משחק כמו DQ9 לפניו שנותן לך לשים את הDS במצב שינה ולהחליף מפות ודברים עם אנשים עם DS שנמצאים בקרבת מקום אליך? כל מוד ה3DS Streetpass בדור שא'חכ נוצר בהשראת DQ9 לדברי נינטנדו עצמם.ראית פעם פיצר שהופך לפיצ'ר חומרה,קבוע כי איזה RPG המציא אותו לפני? ראית פעם JRPG סינגל פלייר לפני DQ9 שנותן לך לקסטם את המראה החיצוני של הדמויות שלך? אני לא.

ראית פעם משחק כמו DQ11 שנותן לך בכל רגע נתון לשחק גם גרסת דור נוכחי שלו משחק וגם גרסת 1:1 שלו בגרסת 16BIT בו זמנית? אני לא.
    ואני בכוונה מביא לך רק חידושים במשחקים בסדרה שאתה שיחקת, ברור שאם אני אחפור לך פה על כל החידושים שהסדרה הביאה לז'אנר מDQ4 עד DQ9 אני מתערב שאתה תחשוב אחרת על הסדרה ועל הסטיגמה הזו שהיא לא התקדמה.

אם אתה מתכוון לזה שהסדרה לא בגדה בזהות שלה כמו שזלדה AC ופיינל פנטזי עושים שהם בייסקלי רודפים אחרי טרנדים עכשווים, אז כן הסדרה נאמנה לעצמה תמיד היא תשאר בתורות, תמיד היא תשאר משהו שהוא גם לילדים וגם לילדים בנפשם זה שהמערב הקיא את מערכת התורות זה לגנותו לא לטובתו, מה היה רע במערכת קרב שנותנת לך את כל הזמן שבעולם לחשוב על הצעד הבא? המערב לא תמיד צודק אינטר, תצא מהקבעון הזה :)

זה פשוט חוסר הסבלנות של המערב, גם מה זה הסיבות ההזויות האלה שאנשים מדלגים על DQ3 ? :lol:
    אני נכנס לשרשור מצוי בResetera.
    "אני אלדג על DQ3 כי הקרבות הם מגוף ראשון" חחחח וואט ברו? אז למה לא מפריע למערב שלך שמשחקי FPS הם מגוף ראשון? אמרתי כבר, טיימלין הזוי :-)

סמל אישי של המשתמש
    InterAl
    Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 19 נובמבר 2024, 17:15

כי זאת מערכת קרב לא טובה ביחס למערכות מודרניות. שחק ב-bg3 למשל ותבין. ומעבר לרצון לגיוון וחדשנות במערכת קרב, כי אנשים לא רוצים לשחק באותו דבר 40 שנה ברצף, המערב גם מבין טוב יותר את המהות של rpg בעוד שהיפנים לא. המהות היא player agency בכל הרבדים.

סמל אישי של המשתמש
    glass man
    Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 נובמבר 2024, 17:35

למה אני צריך לשחק משחק שאפשר לעשות בו סקס עם דוב כשיש לי את Dragon quest 3? ממתי זה נורמלי להחליף את המשחק הכי גדול בכל הזמנים, בRPG גנרי ומצוי?
    ולא הסברת למה זו מערכת קרב לא טובה? בנתיים כל היום אמרת פה שהמערכת קרב של BG3 מתישה אותך. :-)

אני מזמין את כל ילדי הסולס עם הנזלת באף שלהם, לסיים את DQ3 עם סולו מוד (רק הגיבור) או בהארד מוד, ושיגידו לי שהמערכת קרב משעממת אותם, הם לא ידעו מה נפל עליהם, הדור הזה שרואה 10 שעות של מדריכים לפני שהם מתחילים לשחק במשחק הסולס שלהם, מדריכים אגב שהדור שלי כתב להם. (כן, יש מדריך שלי לDQ3 ברשת אם זה מעניין אותך)

שיחקתי כבר בBG1-2 וגם ששיחקתי בהם חשבתי שDQ3 זורק אותם מהקומה השמינית, ואמרת פה לדעתך שBG3 נחות ביחס אליהם אז אין לי מה להבין. :-)
    במילים שלך BG3 נחות ממשחק ששיחקתי לפני 20 שנה.גם BG3 לא המציא שום דבר, divinity עשו כל מה שהוא עשה, שנים לפניו הוא לא מחדש, המערב כן נהנה לשחק את אותו שיט 40 שנה, פשוט סוג אחר של שיט.

המערב מבין יותר טוב את המהות של RPG ? טוב לדעת שהמהות של RPG זה סקס עם דוב :-) על זה נאמר, תודה אבל לא תודה אני אשאר עם המשחק הכי גדול בכל הזמנים ואשאיר לך את משחקי הפיהוק המערביים שלך שתמיד יהיו נחותים ליפנים לעולמי עד.

kririn
    Sage

הודעהעל ידי kririn » 19 נובמבר 2024, 18:09

בעניין " אנשים במערב לא אוהבים משחקים בתורות "
    זה שטויות ,כי פוקימון מוכר מיליונים
    וקיים עוד מתקופת הgb og

וחלק מהjrpg חוץ מפוקימון הצליחו במערב

כמו שאמרתי כבר ,הזמנים השתנו
    פעם משחק aaa ,שמכר מעל מיליון היה הצלחה גדולה

היום זה כישלון ענקי

פעם aaa פותחו תוך שנה על ידי צוות קטן
    היום מאות אנשים וכמה שנים טובות

היום קשה מאוד לjrpg ,בהפקת aaa
    מדבר גם על שנים בפיתוח וגם תקציב פיתוח ושיווק להצליח

פינל פנטזי 16 הוא די אקשן ,ויחסית נכשל במכירות
    לא יודע כמה מיליון יחידות מכר ,כניראה לא מספיק

משחק מערבי כמו דרגון איג האחרון גם מסתמן ככישלון במכירות
    למרות שכניראה עבר כבר מיליון עותקים

זה סביבה אחרת וחברות פיתוח צריכות להתאים את עצמם
    אפשר לפתח גם משחקים בתקציבים קטנים יותר
    ולמכור פחות עותקים ובכל זאת להרוויח

יש קהל ל rpg
    2d

וחברות צריכות להחליט על כיוון טוב

אני כן חושב שהרימיק של dq3 יכול להצליח מאוד
    ראיתי סרטון ,הוא אומנם טכנית ב3d
    אבל מזווית מצלמה באלכסון מדמה משחקים ישנים
    והגרפיקה יפה ,אבל לא מאוד מפורטת

זה לא נראה כמו משחק שהשקיעו בו עשרות מיליוני דולרים
    לא מדבר במובן הרע ,הוא נראה טוב

אלה במובן של כמה עותקים הוא צריך למכור כדי להחשב הצלחה לסקוור

ונקווה שבאמת יצליח

סמל אישי של המשתמש
    InterAl
    Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 19 נובמבר 2024, 18:12

אם player agency מסתכם לדעתך בסקס עם דוב, אז אתה לא מבין מה זה אומר וכנראה לעולם לא תבין. תמשיך עם הפיגור היפני שלך.

סמל אישי של המשתמש
    glass man
    Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 נובמבר 2024, 18:23

InterAl כתב:אם player agency מסתכם לדעתך בסקס עם דוב, אז אתה לא מבין מה זה אומר וכנראה לעולם לא תבין. תמשיך עם הפיגור היפני שלך.

אני לא זה שמדרדר לשפה נמוכה אז אני מבחינתי מנצח בויכוח הזה. פיגור יפני? יש גיימרים שלא נולדו ששיחקתי בBG2 אי שם ב2003 למה נראה לך שBG3 יחדש לי משהו?
    יש לך בחירות בDQ3 אתה בוחר את הקלאסים שלך, אתה בוחר את הטקטיקות שלך,מה בדיוק האור במשחקי WRPG לעומתו? בנתיים ראיתי פה לפני כמה ימים שהמערב שלך מנסה לדחוף לי לגרון שאני צריך לעשות 100 שכבות סמיכה אם בטעות העלבתי טרנסג'נדר בלי כוונה, זה האור?

קרירין: פוקימון מעצם טבעו וההגיון הפנימי שלו יכול לעבוד אך ורק בגיימפלי של תורות, כי בעולם של הפוקימונים הקרבות מתנהלים בעצמם בתורות האנימה חינכה לזה את הילדים, זה מה שילדים ראו באנימה, אש נותן פקודות לפוקימון, הפוקימון מבצע אותם ואז התור עובר למישהו אחר, כלומר נינטנדו גאונים והאנימה חינכה ילדים מגיל צעיר שהגיימפלי בתורות זה הדבר היחיד שטבעי בעולם של פוקימון אז הם קיבלו את זה כמובן מאליו. בגלל זה זה הצליח ככה כי הקונספט של פוקימון יכשל באקשן הוא לא יכול לעבוד בלי תורות מעצם טבעו.

פיינל פנטזי? פיינל פנטזי הצליח בגלל זונות גרפיקה, אח שלי למשל אף פעם לא היה משחק בפפ8 ופפ10 אם בזמנם הם לא היו State of art מבחינת גרפיקה.
    פרסונה? אנשים לא משחקים בגלל התורות הם משחקים בגלל שפרסונה נותן להם לנהל רומן ולצאת לדיטינג עם דמויות אנימה שזו הפנטזיה של כל החרמנים האלה כנראה :-)
    גם BG3 התפוצץ בגלל הרומנים ולא בגלל המשחקיות בתורות.

המערב שטחי לא מעמיק בכלום ואין לו את אורך הרוח למשחקים עמוקים בתורות.אתה יודע כמה חברים שלי ניסו להיכנס בגללי לDQ ואמרו לי
    "גלאס, באמא שלך איך אתה נהנה ממשחק כזה שצריך לעשות גריינד של 80 שעות להרוג פאקינג תולעת"? ולמה זה? כי אין להם אורך רוח וסבלנות לחשוב על אסטרטגיה ולקרוא מה הקסמים שלהם עושים ולהסיק דבר מתוך דבר.

סמל אישי של המשתמש
    InterAl
    Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 19 נובמבר 2024, 18:28

גם באולטימה 1 מ-1981 בחרת קלאס וטקטיקות, הוא עדיין משחק מפגר ביחס ל-bg3.

סמל אישי של המשתמש
    glass man
    Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 נובמבר 2024, 18:43

למה אולטימה 1 משחק מפגר ביחס לBG3 ? אתה יכול פעם לנמק את ההצהרות הבומבסטיות האלה? או שזה הכל הצהרות בלי כיסוי?
    למה חייב בחירות בכל דבר? אתה רוצה שנתחיל דיון על כמה הבחירות במשחקים של Bioware הם חסרי משמעות בתמונה הגדולה?

RPG לא חייב להיות בהכרח בחירות, RPG זה גם לפתח את הדמות שלך איך שאתה רואה לנכון, כי בוא, אם אתה רוצה את החוויה הטהורה של D&D אף משחק תפקידים ממוחשב לא יתן לך את זה גם בWRPG אין לך בחירה אמיתית המשחק דוחף אותך כמעט 99.9% מהזמן להיות הבחור הטוב ומעניש אותך אקטיבית או נותן לך משחק נחות אם אתה בוחר להיות האיש הרע, אז בוא לא נשחק אותה כאילו יש במשחקי מחשב בחירות אמיתיות לא הגענו לשם.
    יהיה לך גם בחירות כאלה בDQ12 אז כאילו מה הבעיה?

תהנה ממשחק בגלל מה שהוא לא בגלל חוקים חסרי משמעות שהכנסת לעצמך לראש כמו "אם זה לא נותן לי בחירה זה לא RPG לכן זה חרא, לכן לא אתן צ'אנס"

סמל אישי של המשתמש
    InterAl
    Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 19 נובמבר 2024, 18:47

אמרתי, כי player agency הוא המהות של rpg. ואין מה להשוות את העומק של מערכת הקרב של bg3 לפיגור היפני של דרגון קווסט או אולטימה 1, הכל שם בסיסי ברמה של גיימפליי מלפני 40 שנה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 31 אורחים