InterAl כתב:במערב אהבו משחקים כאלה, אלה השורשים של הז׳אנר עם משחקים כמו m&m ו-wizardry. פשוט המערב התקדם מאז בעוד שמשחקים כמו dq נתקעו במקום.
שחק כבר DQ3 ודי להיות מעצבן שחק אותו זכור שיצא ב1988 ותגיד לי שהוא פאקינג נתקע במקום. באיזה פאקינג משחק ב1988 היה לך מחזור יום ולילה אמיתי עם משחק שמשתנה לפי זה? איפה היה לך משחק שהוא הSAD SON הראשון, בן שיוצא למסע נקמה על אביו המת והציב בעצם את הטון לכל מי שעשה את הדברים האלה במשחקים האחרים?
איפה היה לך ג'וב קלאס שאתה יכול לשנות את הקלאס שלך באמצע משחק (ואל תגיד לי פפ1 כי אתה לא יכול לשנות שם את הקלאס באמצע משחק) איפה היה לך משחק שכל עיר/מדינה בו מבוססת על מדינה בעולם האמיתי? לא היה דבר כזה גם שנים אחרי DQ3 בטח שלא היה לפניו.
כאילו כפרה עליך, אם אהבת את DQ9 כמו שכתבת פה פעם, אתה חייב לעצמך לשחק את DQ3.
בוא נגיד ככה, הבחור מDF אמר שלצערו אף פעם לא יצא לו לשחק בDQ3 עם כל החיבה אליו? כבר לא יכולתי לקחת שום טייק שלו על JRPG ברצינות מאותו רגע מאותו רגע הוא לא כשיר להביע דעה.

מאיפה בא הקטע הזה שכל RPG מכיל מייניגיימס בתוכו? מהמכשף 3 ועד פיינל פנטזי עם המייניגימס שלהם כמו הקלפים ועד כרונו טריגר עם מייניגיימס מרוץ המכוניות שלו? DQ3 הוא הRPG הראשון ששילב בתוכו מייניגימס והוא הציב את הרף לזה בכל המשחקים שכל הילדודס מהללים היום, זה מצחיק כמה דברים שאתה בוודאות לוקח כמובן מאליו באו מהמשחק הזה אינטר, תן לו סיבוב.
איפה ראית שבמערב אוהבים משחקים בתורות? כל מי שאני מדבר איתו תמיד שנא את זה שפיינל פנטזי 7-10 הם בתורות והם שיחקו בשביל העלילה והגרפיקה זה רוב האנשים...
זלדה היה מצליח כמו שהוא מצליח אם הוא היה משחק בתורות? אין סיכוי. המערב שונא את מערכת הקרב הזו, זו הסיבה שהמערב בולע משחקים כמו זלדה והסולס ואפילו מרייר על משחקי טיילס עלובים, אבל סולד מDQ, אין סיבה אחרת שהסדרה לא השתלטה על המערב, פשוט אין אני מסרב לקבל שיש סיבה אחרת.
אין במערב סבלנות בשיט, הכל צריך להיות אקשני או שאנשים לא מוכנים לתת צ'אנס.

רוצה לפתוח התערבות על זה שאם DQ12 יהיה מערכת אקשן, הוא פתאום יתפוצץ בסטים וכל ילדי הסולס האלה שלא יודעים להבדיל בין טוב לרע יתחילו לשחק אותו? אני מוכן לפתוח את ההתערבות הזו אם בא לך.