intergalactic - לא מה שציפיתי מנוטי דוג בכלל, ציפיתי יותר מאינסומאנייק או סאקר פאנץ להביא משחק בוויב הזה, כי הוא נראה קליל ומצחיק ונוטי דוג מזמן לא עשו משהו כזה.
אחרי שאני יוצא מההלם? והפער בן מה שציפיתי למה שקיבלנו? אני דווקא שמח שהם הולכים על משהו קליל יותר, ואני דווקא חושב שכל הפרסומות נחוצות בשביל למכור את התחושה שהמשחק הזה מתרחש ב1986 במציאות אלטרנטיבית.אחד ההכי מצופים שלי בוודאות.
ninja gaiden- שראיתי את זה מן הסתם ידעתי שלאסקין יעוף עליו אבל הוא נראה מושלם, לא ברור אם זה מטרוידוניה או מבוסס שלבים, ואני מקווה שהוא מבוסס שלבים אבל ככה או ככה אחת ההכרזות הכי מרגשות של השנים האחרונות בשבילי.
הוויצ'ר 4- פאקינג משחקים את סרי???? כאילו, ברור שזה מתבקש אבל חששתי שCDPR ילכו משום מה על character creation ושהמשחק יפגע כתוצאה מזה, שמח לראות שהוא יהיה לפחות ברמה של 3 אם לא יותר טוב, ואוטמטית מההכי מצופים של הדור אז אין כמעט הכרזה מרגשת מזו.
OKAMI 2 - ועוד קאמיה מפתח אותו בקפקום! דאמט. לא הייתי מהמעריצים הגדולים של אוקאמי בעיקר בגלל שהמשחק מלא בזיוני שכל לא נגמרים שאי אפשר לעשות להם skip
אבל זה עדיין החיקוי זלדה הכי טוב אי פעם, וקאמיה תמיד משפר בענק ממשחק למשחק אז מרגש אותי כמה הוא יכול לשפר את ההמשך.
Project Century - נראה כמו המשחק IP MAN שתמיד פינטזתי עליו,אבל הוא נראה ממש NEXT GEN בעיני לא ציפיתי מהם לערכי הפקה כאלה, אני מאוד אופתע אם זה יתגלה כמשחק שיוצא גם לפס4.מושלם,משחק כזה זה המהות של גיימינג בעיני.
המשחק של צוות ICO-לא יודע מה ראיתי אבל זה נראה יותר shadow מהמשחקים האחרים שלו אז... DAY ONE.
Onimusha- נראה מדהים גרפיקה מטורפת, ולא איכפת לי לחכות עד 2026 אחרי כל מה שהוכרז, הרבה יותר מרגש מעוד איזה DMC חרוש.
The Outer Worlds 2 -לא מאמין שזה יוצא בפאקינג 2025 אינעל העולם!!! אני צמא למשחק שיגרד לי את החשק לFallout חדש וזה נראה כל כך יותר טוב מavowed ומושלם, שאני פשוט שואל, למה זה לא יוצא קודם, ולמה צריך לחכות?

לא יודע איך להכיל את התערוכה הזו ואת הPS2 VIBES שהם הביאו פה ובקטע הכי טוב אני אומר, זה חזר לי כל החשק לדור הזה ולדעת שזה לא הכול ויש לנו עוד דברים... אני מרוצה מעל ומעבר.