נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 02 ספטמבר 2025, 21:24

הניידת אמורה לצאת סמוך לPS6 עצמו אז מדברים פה על גג 2028 לכל המאוחר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ספטמבר 2025, 03:09

2028 זה המון זמן במונחים טכנולוגים
עד אז הסוויץ 2 תיהיה בעשרות מיליונים קונסולות נמכרות

סביר מאוד גרסאות משופרות מאוד בטריה
וגם lite

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2025, 19:30

Laskin כתב:אבל לא כתבתי אבל שזה מ-20.
מ-20 זה זה DLSS וגם FG ביחד ואז זה כן נכון.

בפעם המאה, אין מה לעשות עם FG בקונסולה היום כי זאת לא דרך להשיג 60. זה כנראה יהיה קטע בדור הבא לתת 120fps, לא בניידת שצריכה לנסות להשוות לפס5.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ספטמבר 2025, 20:01

ובפעם המליון - אני לא מדבר על FG לבדו אלא על שילוב שלו אחרי שמשתמשים בPSSR - שאין בפס5 הרגילה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2025, 21:46

Laskin כתב:ובפעם המליון - אני לא מדבר על FG לבדו אלא על שילוב שלו אחרי שמשתמשים בPSSR - שאין בפס5 הרגילה.

בשביל מה? להשיג 90fps? 120fps? איך זה קשור לדיון? אנחנו מדברים על הביא ניידת לכוח שאולי מזכיר את הפס5 בקושי בעזרת AI, איך FG עוזר לך כשאתה צריך להגיע ללפחות 60fps לפני שהשתמשת בFG?

הנקודה פשוטה - FG חייב בסיס של 60fps לפני שמפעילים אותו ולכן הוא לא רלוונטי להשיג 60 ולכן לא עוזר לצמצם את הפער מהפס5.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ספטמבר 2025, 23:06

אז אנחנו בעצם מדברים פה על קונסולה שבתכלס תריץ כל משחק שהPS5 מריץ ב60FPS ב30FPS סטייל מה שקורה עם הסוויץ 2? וזה אחרי FSR וכל הטכנולוגיות? זה לא רע, אבל זה לא נשמע trade off שווה בדיוק כמו שזה לא נשמע trade off שווה על הסוויץ 2. אם זה לא יוכל להריץ את GTA 6 נאיטיבית בהשקה, אז זו לא קונסולה ניידת מעניינת, אין להם שובר שוויון על הסוויץ 2.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ספטמבר 2025, 23:28

טוב, יש לנו שמועות מעניינות מטום הנדרסון חב'רה!

וולברין יוצג בSOP הבא. (הולייי שייט@%R@ אולי זה הזמן שאינסומאנייק ישחקו אותה?)
יוצג GOW מטרוידווניה ששמענו עליו כבר.
GOD OF WAR הבא נכנס להפקה. (יהיה טיזר?)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2025, 00:20

glass man כתב:אז אנחנו בעצם מדברים פה על קונסולה שבתכלס תריץ כל משחק שהPS5 מריץ ב60FPS ב30FPS סטייל מה שקורה עם הסוויץ 2? וזה אחרי FSR וכל הטכנולוגיות? זה לא רע, אבל זה לא נשמע trade off שווה בדיוק כמו שזה לא נשמע trade off שווה על הסוויץ 2. אם זה לא יוכל להריץ את GTA 6 נאיטיבית בהשקה, אז זו לא קונסולה ניידת מעניינת, אין להם שובר שוויון על הסוויץ 2.

לא ברור במה מדובר כי אין לנו מושג מה היא תהיה. אם היא 12CU כמו השמועות כרגע אז היא גם לא חצי פס5, ואז יהיה לה מאוד קשה להגיע לביצועים של הפס5 עם AI. אם היא 70% מהפס5 אז היא תהיה במצב טוב ופורטים טובים ירוצו כמו הפס5 או טוב יותר.

אני משער שהיתרון הגדול שלה יהיה המסך 1080p או כמה שהוא לא יהיה. זה אומר שמשחקים שבפס5 מכוונים ל-4k ירוצו עליה די בקלות. אבל לצערה רוב משחקי הפס5 הגדולים לאחרונה מכוונים לרזולוציה קרובה יותר ל-1080 מאשר 4k.

glass man כתב:טוב, יש לנו שמועות מעניינות מטום הנדרסון חב'רה!

וולברין יוצג בSOP הבא. (הולייי שייט@%R@ אולי זה הזמן שאינסומאנייק ישחקו אותה?)
יוצג GOW מטרוידווניה ששמענו עליו כבר.
GOD OF WAR הבא נכנס להפקה. (יהיה טיזר?)

נכנס להפקה? הם סיימו את רגנרוק לפני 3 שנים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ספטמבר 2025, 01:22

כי אין לנו מושג מה קורי עושה :-) אולי הוא באמת עובד על משחק אחר לגמרי ושם את GOW הבא על אש נמוכה ועכשיו הוא מתפנה אליו יותר?
משהו מאוד מוזר קורה בסנטה מוניקה, לא ברור מה זה השקט הזה של אחד הבמאים הכי גדולים שהיו אי פעם לסוני, תעלומה.

לפחות יש לנו טיפה חדשות טובות, הנדרסון אומר שיש מצב שאינטרגלקטיק יגיע גם לSOP הבא, אמן.
אולי סוני סוף סוף תתן לנו תצוגת E3 נורמלית?

זה אמור לקרות בסוף ספטמבר הSOP הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2025, 02:14

אני לא חושב שקורה משהו מוזר בסנטה מוניקה. הם עשו משחק גדול, סיימו אותו, ואז עברו למשחק גדול הבא. זה הכל, סופר סטנדרטי. זה גם רגיל אצלם שעל כל משחק GOW עובד במאי אחר, לשלושת הראשונים היו שלושה במאים שונים.

החריג היחידי הוא שהם הוציאו את המשחק שלהם שנתיים לתוך דור הפס5 ולכן כנראה לא יספיקו להוציא משחק בדור הזה, או לכל היותר יספיקו בסוף הדור הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2025, 08:00

לא יודע מה יהיה בSOP הבא, אבל הם חייבים לשמור גם משהו לVGA אז אני מניח שנראה שם את אחד מהשלושה הגדולים האלה (גם אם רק טיזר).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ספטמבר 2025, 10:39

צודק נדב, אני לא מתכוון שהמשחק של קורי באיזה גינהום פיתוחי, פשוט אני היחיד שמרגיש כאילו סוני עצמם לא ממש מתלהבים מהפרויקטים שלהם כמו בעבר? על GOW 3 שמענו מקורי הרבה יותר מוקדם וגם על GOW 2018.לא באמת איכפת לי מה קורי מפתח אני רק רוצה שנראה כבר מה הוא מפתח.

גם כל הקטע של סוני להקדיש SOP שלם למשחק צד ג' כמו ג'יימס בונד, קצת מבאס אותי, כאילו למה אתם צריכים להסתמך על IO מה אין לכם איזה Uncharted בקנה או איזה משחק AAA אקשן גוף שלישי שאתם צריכים להראות שיש כאלה בPS5 ? משהו מרגיש לי כאילו סוני בדור הזה היא כמו מייקרוסופט בדור הXBOX ONE... אין את האנרגיה של פעם.
ובגלל זה אני מקווה שSOP הבא באמת יוכיח כמה זה טעות וכמה משחקים מעניינים יש להם בקנה.

לאסקין: יכול להיות שאינטרגלקטיק באמת ידלג על הSOP הזה ובמקומו יראו את SAROS ואינטרגלקטיק ישמר לVGA אבל סוני חייבים להתחיל לשכנע שיש להם משחקים טובים, כי הסנטימנט שאני רואה גם בוקסלים גם בERA וגם בכל פורום אחר הוא שאנשים לא רוצים לקנות בכלל PS6 כי הם עוד לא הרגישו שהPS5 היה שווה רכישה,שש שנים לתוך הדור אנשים עדיין מסתובבים עם תחושה שהPS5 לא הציע כלום, ואני מקווה שסוני מבינים את זה ושSOP הבא יהיה התיקון של זה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 05 ספטמבר 2025, 12:41

Laskin כתב:אפשר להתמם… גם כשמסתכלים על תעשיות אחרות לוקחים כל מני חברות מתחום מסוים ובודקים כמה כל אחת מכרה, נניח רואים כמה רשומים ברשתות חברתיות, ויש נתונים של לינקדאין וטיקטוק, אבל הן לא מתחרות *ישירות*. מן הסתם, הסוויץ׳ הרבה יותר קרובה להיות מתחרה ישירה מאשר הדוגמה הזו, אבל זה עדיין לא ממש אותו דבר בגלל כל מה שכתבתי בתגובה הקודמת שלי.
אם תרצה - זה יותר כמו הגיימבויים למיניהם לעומת הנייחות בדורות קודמים, וגם אז ספרו אותם באותה צורה יחד עם הנייחות, אבל ברור לכולם שזה לא מתחרה ישיר. העובדה שאתה יכול לחבר לטלויזיה ולשדר שם לא באמת משנה כל כך הרבה, כי את כמעט כל המשחקים החדשים הגדולים אתה עדיין לא יכול לשחק עליה, למעט פה ושם אינדיז ואולי עוד כמה חריגים, ולכן זה לא *בדיוק* כמו גיימבוי, אבל זה מאוד מאוד לא רחוק משם.

הסוויץ' 2 בחודשים הראשונים שלה ויש כל מיני מוזריות עם גישה לערכות פיתוח.

האם ה XBOX ALLY X וסטים דק 2 העתידי מתחרות בפס5? כל המשחקים זמינים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 ספטמבר 2025, 13:33

Xbox ally x , חלשה בהרבה מהps5
נידת כן אבל חלשה בהרבה

סטים דיק 2 לא הוכרזה בכלל
עד שיוכרז אולי יצא כבר דור הבא

בנוגע לסוויץ 2 , יש לה את העולם שלה
יצא עכשיו פורט איכותי ל star wars האחרון כולל רי טריסינג
אומנם רק ב30 פרימים לשניה , אבל יציבים

לסוויץ 2 פורטים איכותיים מכוונים את המשחק לפלטפורמה
למרות שלא חזקה , עדין מגעים משחקים כבדים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ספטמבר 2025, 13:42

הן ניידות, הפס5 לא, אז הן לא מתחרות *ישירות* כי אלו לא מכשירים לסלון. המתחרה הישירה שלהם מצד סוני תהיה הניידת שיש לגביה שמועות. אבל אם באמת תהיה שם קורלציה של 90% מהמשחקים (ואני בספק גדול אם זה המצב, אבל אולי) אז זה יהיה הרבה הרבה יותר קרוב למתחרה ישירה מאשר הסוויץ׳.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 ספטמבר 2025, 02:26

הנדרסון עם שמועות. לפי מה שהוא שמע מהמקורות שלו, הPS6 יבוא בשני גרסאות גרסה אחת תהיה כרגיל דיגיטלית, הגרסה השניה תהיה גרסת דיסק, אבל זה יהיה כונן דיסקים שניתן להסרה/הוספה כמו שיש כיום לגרסה הדיגיטלית.

הקטע הוא ש"גרסת הדיסק" תבוא עם הכונן החיצוני הזה.

עוד משהו, הPS6 לפי מה שהנדרסון שומע יהיה משמעותית קטן וקומפקטי יותר מהPS5, זה כביכול נעשה בשביל להקל על השינוע של הקונסולות? אני לא יודע איך סוני הולכים לעצב קונסולה שקטה אם היא קטנה בצורה מאסיבית ומשמעותית ביותר מהPS5 קצת מדאיג אותי, אבל אולי סרני עלה על איזו הברקה. :-)

עוד משהו, אנשים שמשחקים כרגע בבטא הפנימית של וולברין אומרים להנדרסון שהמשחק נראה מדהים... אולי סוף סוף הPS5 יפיל אותנו מהכיסא ?

אני עדיין לא שיניתי את ההימור שלי:
499$ דולר לגרסה הדיגיטלית.
599$ לגרסת הדיסק.(או אולי 579$ לגרסת הדיסק, אבל לא סגור על זה)
אני לא עושה בדור הבא, את אותה טעות, רק דיגיטלית! לא קניתי אפילו משחק פיזי אחד בדור הזה לPS5.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 ספטמבר 2025, 09:51

אני לא בדיוק מפתח קונסולות

אבל ps6 קטנה יותר מהps5 lite
שקטה יותר
וחזקה יותר

למה שזאת תיהיה בעיה בדיוק ?

הטכנולוגיה מתקדמת , על אותו גודל ציפ
מכניסים היום הרבה יותר

השאלה הגדולה זה המחיר , אני לא חושב שימכרו בפחות מ500 דולר
אולי יותר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2025, 12:18

אם היא קטנה יותר מהסלים, כנראה שהשמועות נכונות והיא מעפנה ממש. ככה נראה עולם הקונסולות בלי תחרות, מונופול שאף אחד לא מנסה אפילו להתחרות בו. אשכרה פליסטיישן XSS הולכת להיות הקונסולה היחידה בדור הבא.

לא שזה משנה יותר מדי, לדעתי לא יהיה אף משחק דור הבא. הכל יצא לפס5 לאורך כל הדור. הקפיצה של המעבד תהיה יחסית קטנה, אולי X2, גג X3, הזיכרון יהיה 24GB ולפי מה טום הנדרסון אומר כנראה שגם ה-GPU יהיה מעפן במיוחד. אם בדור הזה שהייתה קפיצה מאוד גדולה הכל יצא לפס4 במשך 4+ שנים, מן הסתם הדור הבא יהיה כולו קרוס ג'ן.

איזה עתיד דיסטופי, באמת שכל החשק מתעשית המשחקים התרוקן ממני מאז שהפס5 יצאה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2025, 12:24

ואגב, רק דמיינו שמיקרוסופט הייתה הולכת ALL IN, בונה קונסולה של 800$ ומוכרת אותה באותו מחיר כמו סוני. מה הם יכלו להשיג עם מכשיר חזק פי 2 וצבא ענק של צד א'. ה-TIMELINE של סוני כל כך טפשי (על פי השמועות) שמיקרוסופט אפילו יכלה לשגר אותה ב-2026 ולהקדים את סוני בשנה או שנתיים לשוק. היו דוחים את פורצה הורייזן 6, פייבל, היילו רימייק וגירס ויוצרים שנה ראשונה חזקה בטרוף.

איך מיקרוסופט הורידו הכל לביוב, אמרנו כבר דיסטופי?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2025, 12:47

במחשב רוב משחקי AAA נראים גם ככה דור מעל עם PT כמעט מושלם, FG, רמת פירוט, אפקטים חדישים וקצב פריימים גבוה בהרבה.
אין סיבה שמשהו כזה יוריד לך את החשק מהתעשייה. משחקים עדיין מעולים ומתקדמים יפה.
כבר התרגלנו אז שכחנו איך פתאום זמני נעלמו מהעולם ואיזה יופי של תאורה אנחנו מקבלים.
הקונסולות הפכו פשוט ממובילות הטכנולוגיה - לאופציה לעניים. זה מבאס אבל אין באמת מה לעשות, הם רוצים למכור כמה שיותר יחידות ויהיה להן קשה לעשות זאת כשכרטיס מסך עדכני לבדו עולה 1500+ דולר, או 800 דולר אם אתה מוכן להתפשר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 ספטמבר 2025, 13:40

דרקו אנחנו מדברים על ps6
ולא על מחשב שעולה 2000 דולר

זה לא שמישהו מצפה לגרפיקה שהיום זה rtx 5090
או משהו דומה
תלוי כמובן מתי תצא הקונסולה

את הps5 אנשים משבים לrtx2060
כן amd הנווידה חברות שונות
אבל עדין

אני מצפה לקפיצה כזאת של ה60 בסוף שהps6 תצא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2025, 14:06

Laskin כתב:במחשב רוב משחקי AAA נראים גם ככה דור מעל עם PT כמעט מושלם, FG, רמת פירוט, אפקטים חדישים וקצב פריימים גבוה בהרבה.
אין סיבה שמשהו כזה יוריד לך את החשק מהתעשייה. משחקים עדיין מעולים ומתקדמים יפה.
כבר התרגלנו אז שכחנו איך פתאום זמני נעלמו מהעולם ואיזה יופי של תאורה אנחנו מקבלים.
הקונסולות הפכו פשוט ממובילות הטכנולוגיה - לאופציה לעניים. זה מבאס אבל אין באמת מה לעשות, הם רוצים למכור כמה שיותר יחידות ויהיה להן קשה לעשות זאת כשכרטיס מסך עדכני לבדו עולה 1500+ דולר, או 800 דולר אם אתה מוכן להתפשר.

"משחקים", על איזה משחקים אתה בדיוק מדבר חוץ מאשר סייברפאנק? אין במשחקי מחשב אפקטים, זאת לא תקופת ארקאם שהיה physix או משהו כזה. כל מה שיש במחשב זה יותר RT או במקרה האידיאלי PT שזה ממש מגניב אבל משחק פס4 עם PT נראה כמו גרסה מרשימה יותר של משחק פס4. שחקתי ב-QUAKE 2 וב-HL1 עם PT, זה נראה מצויין אבל המשחקים עדין נראים כמו משחקים בני 30 שנים רק עם תאורה יפה ובדיוק ככה נראים משחקים PC עם PT - משחק פס4 עם תאורה יפה. ומעבר לזה, משחקים לא בנויים ל-PT. למשל ב-AW2 עדין יש גופי תאורה וצללים שאפויים לתוך השלב ודופקים את הלוק של ה-PT. אין שם כוונת אמן, זה פאצ'' זה after thought. אז זה נראה נהדר אבל לא הפרש דורי. זה בדיוק מה שהולכת להיות הפס6, משחקי פס5 עם יותר RT ורזולוציה גבוהה יותר, אולי אפילו PT אם AMD סופסוף יסגרו על השיט שלהם. ברזולוציה גבוהה יותר עם RT אני משחק כבר 7 שנים, עוד מדור הפס4, זה פתטי.

כרטיס מסך עדכני לא עולה 1500 דולר, כרטיס של 999$ הוא מטורף ברמות אחרות ומביא אפס פשרות, כרטיס של 600$ מביא לך כנראה דברים שהפס6 לא תביא לך. העובדה שכרטיס נמכר ב-600$ לא באמת רלוונטית, כשה-360 יצאה ב-299$ הכרטיס מסך הכי דומה לה במחשב עלה 400$, וכשהפס4 יצאה הכרטיס המקביל לה עלה 350$ כך שמסורתית מאוד רלוונטי לדבר על כרטיס מסך שעולה בערך כמו הקונסולה. אני לא יודע באיזו שנה הפס6 תצא, אבל אם היא תעלה 599$ כמו שכולנו חושבים אז זה פחות או יותר בין ה-6070 ל-6070ti מבחינת מחיר, ואני כל כך בספק שהפס6 הולכת אפילו להתקרב ל-6070ti על פי השמועות שאנחנו שומעים. כלומר ל-5070TI יש 70SM, על פי השמועות לפס6 יש בין 40 ל-48 ואני משער שה-6070TI תהיה עם יותר SM. אנחנו מדברים על חצי מכרטיס מסך בעלות דומה, זה פתטי.

דור הפס5 הוא הדור הכי עצוב שהיה אי פעם, ודור הפס6 הולך לשבור את השיא בגדול. אין שום תקווה לדור הפס6. אין תחרות, סוני מכוונת נמוך, צוותי צד א' של סוני לא מספקים את הסחורה... אין תקווה. התעשיה בקנטים, המקום הכי נמוך שהיא הייתה בה מאז תחילת שנות ה-80.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2025, 14:25

kririn כתב:דרקו אנחנו מדברים על ps6
ולא על מחשב שעולה 2000 דולר

זה לא שמישהו מצפה לגרפיקה שהיום זה rtx 5090
או משהו דומה
תלוי כמובן מתי תצא הקונסולה

את הps5 אנשים משבים לrtx2060
כן amd הנווידה חברות שונות
אבל עדין

אני מצפה לקפיצה כזאת של ה60 בסוף שהps6 תצא

מי דבר על מחשב של 2000$? ומה שאתה אומר על הכוח של הפס5 לא נכון, הפס5 מקבילה ל-2070SUPER שהיה כרטיס של 500$ , לא ל-2060. וזה בדיוק מה שהייתי מצפה מפס6 שעולה 600$ - להיות מקבילה לכרטיס מסך של 600$ שזה איפשהו בין ה-6070 ל-6070TI.

על פי ה-SPEC בשמועות סוני בונה קונסולה של 400$ ומוכרת אותה ב-600$ במקום לבנות קונסולה של 800$ ולמכור אותה ב-600$. זה מה שקורה כשאין תחרות.

הפס5 קונסולה נוראית, הפס6 תהיה רק גרועה יותר כי כל אלמנט בה גרוע יותר. היא מכוונת נמוך, אין בה קפיצה גדולה ב-CPU או SSD, ואין לה שום תחרות. היא תהיה מפוצצת GAAS, הכל יהיה קרוס ג'ן לאורך כל הדור והתפוקה של צד א' של סוני רק תהיה גרועה יותר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 ספטמבר 2025, 16:54

ככה זה שהמפתחים מעוניינים יותר לעשות ריימיקים מאשר לדחוף לקצה המדמם, שאתה עושה ריימיק למשחק מספיק לך קפיצות גרפיות קטנות וזה כסף בטוח.
לצערי אני בטוח שהחדשנות במשחקים בדורות הבאים יבואו מAI וAR (שמשקפי שמש חכמים וכו' יהיו חזקים מספיק להביא חידושים) במקום מקפיצות מפילי לסתות בפיזיקה או גרפיקה ותאורה.

הAI הולך להביא לך NPC אנושיים בהרבה שמגיבים אליך פרטנית, ולג'נרט לך תוכן ספציפי במשחק וסביבות לפי הבחירות שלך.והAR כאמור לפחות איך שאני רואה את זה הולך לשלוט במרחב של הhyper casual gamers.

המהפכות הטכנולוגיות שהתרגלנו אליהם בפיזיקה וגרפיקה הן נחלת העבר בעיני, וזה בעיקר בגלל חוסר רצון של המפתחים.
הרי כולנו יודעים טוב מאוד שהPS5 כן יכול לתת לנו חוויות טכניות מרשימות והPS6 גם יוכל להעיף אותנו, אבל המפתחים האלה יעדיפו לתת לנו ריימיק בדור הבא לGOD OF WAR 2018
או רזידנט איוול 5 מאשר לדחוף את הטכנולוגיה.

אנחנו תכף נפרדים מדור הPS5 למישהו זה נראה נורמלי שratchet & clank rift apart הוא אחד המשחקים הבודדים של סוני לדור הנוכחי? פסיכי.
למישהו זה נראה הגיוני שבשנים האחרונות של הPS5 כקונסולה ראשית, המשחקים הכי טובים שלה הם אלדן רינג או GOW רגנארוק שהם בכלל משחקי PS4 ?

Gamespot לאחרונה, כתבו מאמר שASTRO BOT הוא משחק הדור, זה לא טירוף שבטירופים? אני לא מחפש לצאת "מגניב ושונה" ברור לי שאסטרו בוט משחק טוב
אבל בדור נורמלי אף אחד לא היה חושב לשים לראשו כתרים שכאלה. רק דור שיש לו רמות יובש של WII שאתה צריך לחפש משחקים טובים בנרות יכול לתת להרחבה של דמו טכני, "משחק הדור".

אני כנראה אקנה את הPS6 כשהיא תהיה זמינה בחנויות בארץ, אבל זה אשכרה כי אולי העיצוב שלה יימצא חן בעיני יותר מהPS5 שזה מטורף לשדרג קונסולה בגלל סיבה שטחית ומפגרת כזו. אני שונא את העיצוב של הPS5 אז אשמח להחליף אותה בקונסולה שחורה שיותר מזכירה נגיד את הPS2 או אפילו את הSeries X או איזה סטרימר, אבל בחייאת גיימרים לא אמורים לשדרג בגלל דברים כאלה.

לא יודע אם הגענו לקריסת הגיימינג של 1983 עדיין. (זה בטח יגיע כשAI יוכל לג'נרט משחקים לפי דרישה) אבל במובן ש"אין משחקים איכותיים וחדשנות" אני מסכים שאנחנו לגמרי שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2025, 17:56

איזה AR ואיזה נעליים, מה קשור פס6 נייחת לAR. ובצד ה-AI כל מה שיגיע יבוא מסוני ו-AMD. אין למפתחות את הנסיון, היכולת או הכסף לפתח מודלים של AI. אני בספק אם עד סוף הדור יהיה להם משהו מעבר ל-PSSR, יצור פריימים וחיקוי של ray reconstruction כאילו השנה 2022.

בו אני אגלה לך סוד. מכיר את ה-4070 שיצא ב-2022? זאת הפס6 במקרה האופטימי. מבחינת חדשנות, AI וכוח זה מה שהיא הולכת להיות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים