bling כתב:תמונות יפהיפיות של המולטי של קילזון,אין פלא שהסינגל כל כך מרשים אם המולטי נראה ככה.
פאנטה אני לא מתחבר לבאטלפילד בגלל כל הקטע של הרכבים והמפות ענקיות,פוגע בקצב,חוץ מזה שקרבות נגמרים שם מהר וב ET אם אתה שחקן טוב אתה יכול גם להסתובב למישהו שיורה לך בגב ולהרים אותו,יש הרבה חיים לכל דמות וזה לא שכל מהלך שגוי אוטומטית זה מוות.
הבנתי שאתה רוצה שתשתפר אבל תקרא את התגובות שלך,הן נורא נחרצות ובעלות אופי כללי כאילו המשחק נוראי עבור כולם,אתה מציין שהם "עובדים על השחקנים עם הגראפיקה" וכו' כאילו אין לו שום איכויות ואף אחד לא אוהב את הסדרה שזה ממש לא נכון.אין מה לפתח את זה יותר מדי,אני את שלי אמרתי.
Fanta כתב:מתי יש'ך הרבה חיים? אם אתה מדיק בדרגה אחרונה של 140 חיים?
כמה כדורים לראש ואתה גמור, אולי באמת יש שם ( ET ) יותר חיים אבל בסופו של דבר זה לא אותו משחק
אבל לטעמי זה הדבר הכי קרוב, אני לא שחקן של BF, אבל בתור שחקן ET ישן זה מה שנראה לי
התגובות שלי מעבירות ביקורת על מה שאני רואה שהולך עם הסדרה הזו
ואני לא אוהב את זה, אני לא אומר שהם עובדים על השחקנים
אבל אני לא אוהב שהם גורמים לשחקנים לקנות משחק בגלל גראפיקה
כי גראפיקה זה דבר הולך, אני מאמין שהמשחק יצטרך להוכיח את עצמו במשחקיות
שוב, אני מקווה שאני טועה והמשחק יתן שיפור
ויש לו איכויות, בגלל זה אני אומר שיש מקום לשפר ולהפוך אותו ליותר פופולרי
bling כתב:אתה באמת שיחקת ET?
כי אם אתה שואל מתי יש לך הרבה חיים אז אולי לא שיחקת,היית צריך איזה-4 3 הד שוטים והדמויות זזות כמו מקקים שריססו עליהם פליט ברגע ששחקן מיומן רואה אותך או מזהה שהוא מקבל נזק,קרב יכול להמשך הרבה זמן ביחס למשחקי אונליין,זה שאתה אומר כמה כדורים לראש כשב 99 אחוזים מהמשחקים הד שוט אחד גומר אותך רק מדגיש עד כמה יש לך הרבה חיים ב ET.
ומה זה גורמים לאנשים לקנות בשביל גראפיקה? אתה עושה כאילו הם צריכים להתבייש בגראפיקה המדהימה שלהם כי זה מטעה אנשים שיפלו על זבל של משחק שזה לא נכון בעליל כי הרבה אוהבים את המשחק והציונים של הסדרה (2 ו 3) מעולים,אפשר לתת ביקורת עניינית וסובייקטיבית גם בלי להקצין.
Fanta כתב:המתי היה שאלה רטורית כי אחרי זה הגבתי לך בתשובה של הדמות עם הכי הרבה חיים בהתאם לדרגה
וכמו שאמרתי, בET היו הרבה חיים יחסית, במיוחד במדיק, אבל בתכלס BF זה המעבר הכי קרוב לזה
וזה שהם גורמים לאנשים לקנות בגלל הגראפיקה זה בתכלס רק בגלל שזה משחק השקה והם רוצים שאנשים יראו את החוזק של המכשיר
זה לא נראה לי שהם בונים כאן איזה מערכת מתוחכמת, שינוי גדול לגיימפליי ושיפור שלו
פשוט נראה שהם בונים משחק השקה שאמור להציג גראפיקה יותר טובה, לא איזה שינוי גדול
ומה אני יגיד, אני לא מת על הרעיון כי זה נותן לי תחושה שתוך רגע אנשים יזרקו את המשחק הזה בשניה שיהיה משהו גראפי יותר טוב
וסתם זה יהפוך להיות " משחק השקה " ויעלה אבק,
דרך אגב, האם זה רעיון כלכלי טוב? כן, אבל בתור גיימר אני לא מת על זה,
אבל אני כן יכול להבין למה סוני בוחרים לעשות את זה

Nucleus_Dawn כתב:המשחק נראה יותר ויותר יפה, בכל תמונה.
מעניין אם כשאקנה את הPS4 ארצה בכלל לשחק בו, או שהוא כמו קילזון של הדור הנוכחי.
bling כתב:אני לא בטוח שתוכל לדעת זאת לפי הביקורות,כאמור הם הביאו לקילזון 2 91 ולשלישי 84 אז מן הסתם הטעם שלהם (וגם של שחקנים רבים כמו death ולא מעט מקהילת הפלייסטיישן) שונה משלנו בעניין הזה.
תצטרך לחכות לרשמים מאנשים שלא אהבו את הקודמים כמו KEO או כמוני
Laskin כתב:אני גם לא אהבתי את 2 כל כך, את 3 שיחקתי מההתחלה ועד הסוף עם הMOVE וממש נהנתי כי השליטה הרבה יותר מיוחדת ככה וזה די הכניס אותי למשחק. רוב הזמן הייתי מרוכז בכמה שהשליטה נוחה ואיזה מגניב זה, בגלל שזה היה הFPS הראשון שלא סבלתי מהשליטה בו, משום שבאתי כשחקן PC שעד אז סירב לשחק בFPS בקונסולות בגלל השליטה האיטית והבלתי מדוייקת יחסית.
מאז התרגלתי קצת לFPS עם בקר, ואני חושב שהיום לא הייתי אוהב את KZ3 כל כך.
אבל הרביעי באמת נראה שונה מאוד מהקודמים. שליטה מהירה בהרבה ומגיבה טוב, עיצוב שונה לגמרי, מכניקת האומגה והסיידקיק...
אני מאמין שיצליחו לעשות משחק הרבה יותר "מתאים לכולם" הפעם.

bozeman כתב:דווקא השניה לא ניראת משהו
Guerrilla were careful to point of out (several times in fact) that the entirety of the game is seen from a first person perspective. A passive narrative is hardly anything new as it has been a staple ever since Half-Life changed our position in video game narratives in 1998, but Steven ter Heide often returns to the importance of never breaking player immersion. Much like Half-Life's Gordon Freeman, Lucas remains quiet through the entire campaign and the story is told through the characters you come across during the 12 hour long adventure.

Death_119 כתב:למי שעדיין יש לו ספקות לגבי קילזון החדש:
עוד כתבה של קוטאקו שמספרת כמה ההיייפ לטעמם לגבי השיגור של סוני לא מוצדק, מעצם העובדה שאין כלום לשחק מלבד קילזון שלטעם לא נראה יותר משוטר טוב שבצד הגראפי בהחלט לא מתעלה על קרייסס 3 על מחשב טוב:
http://www.kotaku.com.au/2013/10/the-ps ... -the-hype/
swiss-the-engine כתב:התמונה למעלה לא לקוחה מTEARAWAY בכלל?![]()
שחר אני חושב שאתה מתבלבל... הכונה היא לכפתורים... משולש וזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 26 אורחים