PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 16 נובמבר 2013, 21:23

אם לשפוט על פי מה שהולך באמאזון לפחות 50% מהפס4 מתקלקלות:
http://www.amazon.com/PlayStation-4-Lau ... Descending
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 נובמבר 2013, 21:37

Death_119 כתב:אם לשפוט על פי מה שהולך באמאזון לפחות 50% מהפס4 מתקלקלות:

או שזה פאנבואים של XBOX, שכותבים את זה סתם.

בכל מקרה, כל הדיבורים על תקלות בהחלט לא נשמעים טוב. אני מקווה שזה רק דיבורים ושבאמת מדובר על אחוז קטן, כמו שסוני טוענת.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 נובמבר 2013, 22:39

בניגוד לפאנבואים, לאנשים בחברות עצמן יש את היכולת להיות נחמדים אחד לשני, כנראה. בסופו שלדבר, אף חברה לא רוצה שהמתחרה תכשל, כי כשגובה המים עולה, כל הספינות צפות גבוה יותר. כשלון של אחת, לא מבטיח הצלחה של האחרת.

בניגוד לאיש תיקשורת מסוים ישראלי ...
לרדת על המתחרה ,המון פעמים זה דבר מאוד גרוע לעשות מבחינה תדמיתית

ובטח שרוצים למכור קונסולה להמוני אנשים מרחבי העולם

הדבר הנכון לעשות ברוב המקרים ,זה פשוט לדבר על הדברים הטובים במוצר שלך ,בלי להזכיר את המתחרים הרבה ,עם בכלל

יש מיקרים יוצאי דופן ,כמו הפרסומות שהיו לאפל "מאק נגד PC "
אבל זה הצליח בעיקר בארצות הברית ,והמקים עדין נישארו עם אחוז קטן מאוד מהשוק

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2013, 23:40

Nucleus_Dawn כתב:
אני מתאר את המציאות איך שאני רואה אותה. אני לא מנסה לגבות את זה בטיעונים לא מבוססים על מה הקונצנזוס או מה כולם חושבים.
אתה יכול לנסות לנתח מציאות או קונצנזוס כמה שאתה רוצה. רק תבין שהניתוח שלך לא אובייקטיבי. אתה לא אובייקטיבי כאשר אתה טוען שיש קונצנזוס לגבי כמה משחק מסוים מוצלח או לא. אתה לא אובייקטיבי. אתה בסה"כ מביע את העמדות שלך.
לא אמרתי שזה לא אפשרי. ההפך. אמרתי שזה בדיוק מה שאני עושה. אתה לא יכול לתאר את המציאות בצורה יותר אובייקטיבית ממני. אני לא יכול לעשות את זה יותר טוב ממך. לכן ה"WTF" שלך וההתפעלות שלך משונה. מה אתה יוצא מגדרך בגלל שמישהו רואה את הדברים אחרת ממך? למה בכלל ללכת לכיוון הזה בדיון?

אני לא מבין למה אתה מנסה לטעון לאובייקטיביות, כאשר אתה מביע אך ורק את התפיסה הסובייקטיבית שלך. אתה לא חושב שלONE יש יתרון בולט בגלל מערכת ההפעלה שלה? סובייקטיבי. אתה לא חושב שקילזון נראה פחות טוב בהרבה מרייז? סובייקטיבי. אתה חושב שיש קונצנזוס לגבי האיכות של היילו? סובייקטיבי.
כל הטענות שלך סובייקטיביות. גם של דודי סובייקטיביות. אין לי מושג למה הוא מנסה לצייר אותם בגוון של היגיון טהור, או במקרה היותר שכיח, סתם אד הומינום, כי אין לו את היכולת או הרצון להתמודד עם הטענות.

אתה לא אובייקטיבי. כאשר אתה לועג לזה שאני חושב שלסוני יש פער שהם צריכים לסגור מול מייקרוסופט. אתה לא אובייקטיבי. גם אני לא. אף אחד מאיתנו לא. זה לא רע. זה לא מונע דיונים או פוגע בהם.
זו כל המטרה של הדיונים פה - שכל אחד יוכל לשתף איך הוא רואה את הדברים וככה אנחנו מפרים אחד את השני. זו לפחות הסיבה שאני משתתף בדיונים.

דבר בשם עצמך, הניתוח שלי יכול להיות אובייקטיבי ככל יכולתי כמובן, יש לנו את היכולת לתפוס נקודת מבט חיצונית על דברים ולנסות לשפוט אותם בפריזמה שונה מהדיעה האישית שלנו.
גם אם משתחל לפעמים BIAS זה עדיין לא מבטל את היכולת שלנו לנסות לנתח את המציאות בצורה קרובה ככל האפשר.

זה לא בעיה בכלל לחשוב שהיילו לא איכותי, אבל בדיון תיאורתי על הליינאפ של כל קונסולה ואילו גדולים יוצאים לה, היילו נחשב ברשימה של הגדולים גם אם לדעתי הוא משחק רע, זה העניין של לנסות לבחון זאת אובייקטיבית ולא לפי מה שאני אישית חושב על היילו בהקשר לדיון הספציפי של "הגדולים".
וה WTF היה מופנה למשפט שלך שאף אחד לא משחק בקילזון במולטי ולא מחכים לו בכלל מהבחינה הזו שזה קשקוש בלבוש שאין לי מושג מאיפה הוצאת אותו, מצב המולטי שלו עיקרי לא פחות מהסינגל, מדובר במשחק שנמכר באיזה 3 מליון בממוצע אז ברור שלא תשמע על המולטי שלו כמו על של קוד או BF.
בכל אופן אין לי עניין להיכנס לפילוסופיות יותר מדי, הכל התחיל מאי הבנה שנראה שאתה מציג דברים כעובדות בשטח ולא כדיעות שלך, זה הכל.

Death_119 כתב:צפיתי בכמה סרטוני גיימפליי מקילזון (בעיקר השלב עם הבני ערובה בבניין) והמשחק נראה פאקינג מגניב. הקטע שהם נותנים לך לעשות מה שאתה רוצה ולגשת לפתרון הבעיה איך שאתה רוצה כל כך מגניב. מעניין מה באמת היו הבעיות של הסינגל כי מהמעט שצפיתי הוא נראה כמו גישה אחרת לגמרי מהקודמים ואחת מעניינת מאוד. ממש הפכו אותו לקרייסס הראשון בחלק מהשלבים (החצי הטוב).

יש קונצנזוס בביקורות שהקטע שתיארת ושלבים נוספים (ביניהם היער) שהרבה יותר פתוחים ונותנים לך חופש רב באיך לגשת לכל סיטואציה הם החלקים הכי טובים במשחק, הבעיה היא שהם מאוד מעטים ורובו מסדרוני עם קטעי כח משיכה ופאלזים רעים מאוד, אם כולו היה כמו השלב שראית והיער הוא היה מסיים לדעתי על ממוצע הרבה יותר טוב.
------------------------------
בקשר עלויות של סוני, נאמר שצריך לקנות משחק או שניים כדי שהם לא יפסידו או יצאו ברווח קטן, בשורה התחתונה הם מצפים לא להפסיד על אף יחידה כמעט של פס4 (היות שאין אחד שלא קונה משחק לפחות בהשקה).

Death_119 כתב:אם לשפוט על פי מה שהולך באמאזון לפחות 50% מהפס4 מתקלקלות:

אמהל'ה :o
לפי מה שנראה נדפק שם משלוח שלם באמאזון, צרכנים שקנו במקומות אחרים לא מדווחים על בעיות בסדר גודל כזה.
אני מקווה שבאמאזון אנגליה לא תהיה בעיה כזו של משלוח שלם של מכשירים תקולים, אני מרגיש בשלב הזה שאנחנו קצת משחקים ברולטה רוסית...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2013, 00:06

bling כתב:דבר בשם עצמך, הניתוח שלי יכול להיות אובייקטיבי ככל יכולתי כמובן, יש לנו את היכולת לתפוס נקודת מבט חיצונית על דברים ולנסות לשפוט אותם בפריזמה שונה מהדיעה האישית שלנו.
גם אם משתחל לפעמים BIAS זה עדיין לא מבטל את היכולת שלנו לנסות לנתח את המציאות בצורה קרובה ככל האפשר.

זה לא בעיה בכלל לחשוב שהיילו לא איכותי, אבל בדיון תיאורתי על הליינאפ של כל קונסולה ואילו גדולים יוצאים לה, היילו נחשב ברשימה של הגדולים גם אם לדעתי הוא משחק רע, זה העניין של לנסות לבחון זאת אובייקטיבית ולא לפי מה שאני אישית חושב על היילו בהקשר לדיון הספציפי של "הגדולים".
וה WTF היה מופנה למשפט שלך שאף אחד לא משחק בקילזון במולטי ולא מחכים לו בכלל מהבחינה הזו שזה קשקוש בלבוש שאין לי מושג מאיפה הוצאת אותו, מצב המולטי שלו עיקרי לא פחות מהסינגל, מדובר במשחק שנמכר באיזה 3 מליון בממוצע אז ברור שלא תשמע על המולטי שלו כמו על של קוד או BF.
בכל אופן אין לי עניין להיכנס לפילוסופיות יותר מדי, הכל התחיל מאי הבנה שנראה שאתה מציג דברים כעובדות בשטח ולא כדיעות שלך, זה הכל.

יש קונצנזוס בביקורות שהקטע שתיארת ושלבים נוספים (ביניהם היער) שהרבה יותר פתוחים ונותנים לך חופש רב באיך לגשת לכל סיטואציה הם החלקים הכי טובים במשחק, הבעיה היא שהם מאוד מעטים ורובו מסדרוני עם קטעי כח משיכה ופאלזים רעים מאוד, אם כולו היה כמו השלב שראית והיער הוא היה מסיים לדעתי על ממוצע הרבה יותר טוב.
------------------------------
בקשר עלויות של סוני, נאמר שצריך לקנות משחק או שניים כדי שהם לא יפסידו או יצאו ברווח קטן, בשורה התחתונה הם מצפים לא להפסיד על אף יחידה כמעט של פס4 (היות שאין אחד שלא קונה משחק לפחות בהשקה).

אמהל'ה :o
לפי מה שנראה נדפק שם משלוח שלם באמאזון, צרכנים שקנו במקומות אחרים לא מדווחים על בעיות בסדר גודל כזה.
אני מקווה שבאמאזון אנגליה לא תהיה בעיה כזו של משלוח שלם של מכשירים תקולים, אני מרגיש בשלב הזה שאנחנו קצת משחקים ברולטה רוסית...

לחשוב שקילזון הוא משחק שהמולטי שלו חשוב לחלק גדול מהקהל שלו זה לא אובייקטיבי. זו התפיסה הסובייקטיבית שלך.
הרושם שלי מהמציאות הוא שהוא משחק מולטי בדיוק כמו שבטמן החדש משחק מולטי. יש לו רכיב מולטיפלייר, שלאף אחד לא אכפת ממנו ואף אחד לא שופט לפיו את המשחק.

התפיסה שלך של המציאות מבוססת על כל הBIAS וההתרשמויות הסובייקטיביות שלך. היא מבוססת על הטענה הסובייקטיבית שקילזון הוא משחק מולטיפלייר. היא מבוססת על הטענה הסובייקטיבית שאינפיימוס הוא לא משחק מחורבן. היא מבוססת על הטענה הסובייקטיבית שמערכת ההפעלה של הONE היא לא יתרון משמעותי. הטענה שקיים קונצנזוס כזה או אחר היא סובייקטיבית, כי היא מבוססת על מיעוט האנקדוטות שאתה נחשפת אליהן במקרה.

התפיסה שלך של המציאות, שלPS4 אין פער משמעותי לסגור מול הONE במגוון תחומים, היא סובייקטיבית. גם שלי. המסקנות השונות שלנו לא נוצרו בגלל שאתה מפעיל תהליך מחשבה אובייקטיבי ואני לא. זה הקשקוש בלבוש פה.

אתה לא מנתח את המציאות בצורה אובייקטיבית יותר ממני. הניתוח שלך של המציאות לא פחות מוטה משלי.
אתה יכול לא להסכים איתי, בכיף. לנסות לטעון שחוסר ההסכמה שלנו נובע מזה שאתה יותר אובייקטיבי ממני זה אד הומינום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 נובמבר 2013, 00:38

א..א..אני אפילו לא יודע איך להגיב לזה, במיוחד על השורה שלך עם קילזון, שזה קשקוש כל כך שהרבה זמן לא ראיתי, הגענו לנקודה זהה בדיון הקודם כשהקטנת את איכותו של דארק סולס, המקום הזה שנקרא אבסורד שאין לי מה להוסיף עליו.
--------------------
אז אנשים בניאו גאף צפרסמים תמונות שתפסו מהפס4 שלהם (האיכותיות שבהן לא דרך פונקציית ה share שלצערי מעלה תמונות דחוסות ולא איכותיות במיוחד),שמעו זה נראה ממש טוב :)
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

תמונה שנתפסה מהמולטי:
תמונה

BF4:
תמונה
תמונה
תמונה

:NBA2K14
תמונה
תמונה

אפילו Knack לא כזה מכוער (למרות שהעיצוב של הדמות הראשית הוא בין הגרועים אי פעם)
תמונה
ונסיים ב GIF של 60 פריימים מ resogun
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 נובמבר 2013, 01:25

חזק הגיף.

לגבי הויכוח עם המולטי של קילזון מה הבעיה? אין לו איזה אתר כמו כל שוטר שמכבד את עצמו בימינו שאפשר לראות בו כל סטטיסטיקה שרק תרצי? אפשר בקלות לראות עד כמה המולטי משוחק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 17 נובמבר 2013, 08:33

איך אף אחד פה לא דיבר על הזוועה החדשה שהתגלתה?

הדיסק הקשיח של ה-PS4 הוא בעל נפח של 400GB. כן כן, לא 500GB, אלא 400GB. הקונסולה מנצלת 100GB בשביל מערכת ההפעלה וכל שאר השטויות.

אה, ועוד משהו: מסתבר שעכשיו ב-FPSים אנחנו צריכים ללחוץ על L2 כדי לכוון ועל R2 כדי לירות. אין לי מושג למה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2013, 08:39

Golan כתב:איך אף אחד פה לא דיבר על הזוועה החדשה שהתגלתה?

הדיסק הקשיח של ה-PS4 הוא בעל נפח של 400GB. כן כן, לא 500GB, אלא 400GB. הקונסולה מנצלת 100GB בשביל מערכת ההפעלה וכל שאר השטויות.

אה, ועוד משהו: מסתבר שעכשיו ב-FPSים אנחנו צריכים ללחוץ על L2 כדי לכוון ועל R2 כדי לירות. אין לי מושג למה.

זו לא זוועה חדשה שהתגלתה.זה צפוי לגמרי. יהיה משהו דומה גם עם הONE וזה כך עם כל מכשיר אלקטרוני בעל זכרון שתקנה. תמיד חלק נתפס ע"י המערכת.

כנראה שהמפתחים של הFPSים המדוברים החליטו שככה זה הכי נוח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 17 נובמבר 2013, 08:42

Nucleus_Dawn כתב:
זו לא זוועה חדשה שהתגלתה.זה צפוי לגמרי. יהיה משהו דומה גם עם הONE וזה כך עם כל מכשיר אלקטרוני בעל זכרון שתקנה. תמיד חלק נתפס ע"י המערכת.

כנראה שהמפתחים של הFPSים המדוברים החליטו שככה זה הכי נוח.

שחר, ברור שחלק נתפס. אבל לא 100 ג'יגה! זה מטורף!

ואני מקווה שאני אצליח להתרגל לזה. FPS זה הז'אנר האהוב עליי, וכבר התרגלתי לשליטה של ה-DualShock 3.

אגב, אתה תרכוש אחת מהקונסולות?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2013, 08:49

Golan כתב:
שחר, ברור שחלק נתפס. אבל לא 100 ג'יגה! זה מטורף!

ואני מקווה שאני אצליח להתרגל לזה. FPS זה הז'אנר האהוב עליי, וכבר התרגלתי לשליטה של ה-DualShock 3.

אגב, אתה תרכוש אחת מהקונסולות?

זה די מטורף שזה חמישית מהזכרון, אבל זה לא משהו חריג כל כך. גם בטלפונים, למשל, נתפסת לפעמים כמות כזאת.

כרגע, לא. אני מחכה שייצאו משחקים שיגרמו לי לרצות לקנות את הקונסולה. אין אפילו אחד כזה. לONE יש כמה מעניינים, שיהיה נחמד לראות איך יצאו וכמובן שמייקרוסופט הוכיחה שבתחילת דור הם מסוגלים להפציץ במשחקים. אני מחכה, בנתיים.

בלינג, מה אני אגיד לך? חוסר היכולת שלך להבין את עצם קיומם של דעות של אנשים אחרים זה באמת אבסורד. שתהייה לי בריא.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2013, 09:19

L2 ו-R2 הרבה יותר נח לדעתי, אבל אתה יודע - אתה יכול לשנות את זה כבר היום ביון L/R 1 ל-2, אז אני מניח שתוכל לשנות את זה גם הפוך, מן הסתם. כמעט בכל משחק יש אפשרות לשנות את זה...
בקשר לנפח - זה לא נורא ואיום, אני חשבתי שזה יהיה יותר בכיוון של 50 גיגה של שטויות, אבל מסתבר שזה 100. מאוד יכול להיות שה-50 הנותרים זה פשוט מקום שחייב להיות פנוי ולכן הוא מחשיב אותו כתפוס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2013, 10:48

l2 וr2 היה אמור להיות הסטנדרט תמיד, בגלל שהשלט פס3 כל כך דפוק הוא לא היה. עכשיו הם תקנו את המצב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 17 נובמבר 2013, 11:11

אני הבנתי שב-Xbox 360 זה הסטנדרט, נכון? אוף, אני מקווה שאני אצליח להתרגל לזה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 נובמבר 2013, 19:46

נראה שיש גם בעיות בגומי של הסטיקים שנשחק ונקרע בקלות.

http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... 60&page=23

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 נובמבר 2013, 19:57

אני רק חושב על אנצ'רטד 4 ב 1080p עם כל הפיצ'רים של dx11 ואני פשוט מתחיל להזיל ריר.
אני מקווה שנראה גיימפליי לפני E3 2014.

סביר להניח שנוטי דוג ילכו בדרך של GG - סינגלפלייר 30fps ומולטיפלייר 60fps.

לMS יש בילעדיות על DX ,ככה שלא תקבל שום פיצר מDX ובטח לא DX11 בPS4
אלה עם סוני וMS יגיעו להסכמה בינהם

המתחרות של MS ברוב המקרים משתמשים באופן GL ,נינטנדו \סוני \אפל\מכשירים מבוססי לינוקס
גם באופן GL יש דרגות ,ואפשר להגיע לגרפיקה מאוד טובה בPS4 ,אבל תשכח מDX11

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 נובמבר 2013, 18:12

Nigga כתב:אני מדבר פה על פיצ'רים, לא על ה API עצמו.
תעשה טובה ובחיים שלך אל תדבר על משהו טכני.

עריכה:

סוני מכרה מעל מיליון יחידות בארה"ב על היום הראשון:

תמונה

מדובר במכירות אמיתיות, לא שליחה לחנויות.

הפתיחה הכי טובה אי פעם של כל קונסולה, מעניין אם ה ONE ישבור את השיא הזה שבוע אחרי, בכל זאת הם גם משיקים באירופה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2013, 18:16

bling כתב:
הפתיחה הכי טובה אי פעם של כל קונסולה, מעניין אם ה ONE ישבור את השיא הזה שבוע אחרי, בכל זאת הם גם משיקים באירופה.

באמת? וואו... זה מרשים. זה מרשים מאוד בפני עצמו, אבל אם זה שיא חדש, אז עוד יותר. זה הישג עצום, מבחינה לוגיסטית ואני לא משוכנע בכלל שמייקרוסופט מסוגלים לספק כמות דומה של יחידות, גם כאשר הם משווקים את הONE ביותר מקומות ביום הראשון.
כמו סני, הם ימכרו כל יחידה שהם ייצרו עד סוף השנה, אבל אני לא בטוח אם הם מסוגלים לייצר את אותה הכמות כמו סוני.
כיף שהם מצליחים ואני מאוד מקווה שזה ימשך. הם גם אמרו שהם מצפים למכור עד סוף השנה 3 מיליון יחידות. אני מניח שזה אומר שהם מסוגלים לייצר ולשנע עד סוף השנה 3 מיליון יחידות.

זה מאשר את התאוריה שיש ביקוש לקונסולות חדשות, אחרי דור ארוך באופן מטורף. באמת הגיע הזמן. עכשיו רק שתעבור שנה וחצי, תהייה ירידת מחיר קטנה, יצאו כמה משחקים וגם אני אקנה קונסולה חדשה :D אני כבר רוצה לשחק רסוגאן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 נובמבר 2013, 18:22

Nucleus_Dawn כתב:
באמת? וואו... זה מרשים. זה מרשים מאוד בפני עצמו, אבל אם זה שיא חדש, אז עוד יותר.
כיף שהם מצליחים ואני מאוד מקווה שזה ימשך. הם גם אמרו שהם מצפים למכור עד סוף השנה 3 מיליון יחידות. אני מניח שזה אומר שהם מסוגלים לייצר ולשנע עד סוף השנה 3 מיליון יחידות.

אני מניח שזה מאשר את התאוריה שיש ביקוש לקונסולות חדשות, אחרי דור ארוך באופן מטורף. באמת הגיע הזמן. עכשיו רק שתעבור שנה וחצי, תהייה ירידת מחיר קטנה, יצאו כמה משחקים וגם אני אקנה קונסולה חדשה :D אני כבר רוצה לשחק רסוגאן.

ביקוש ענק של "נלהבים" עוד ידענו שיש עם מספרי הפרי אורדר שלהן, זה גם היה ברור לפני שהפס4 בכלל הושק שמדובר בהשקה הכי מוצלחת של סוני עצמה רק לפי מספרי הפרי אורדר של יחידות שנמכרו, השאלה הגדולה היא האם נראה את עשרות מליוני שחקני פיפ"א, קוד, just dance וכו' קופצים לדור החדש, אלו הלקוחות שיקבעו את מידת ההצלחה, אחרת נקבל קונסולות סטייל נינטנדו עם 20 מיליון הארדקורים לכל מכשיר...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2013, 19:01

bling כתב:ביקוש ענק של "נלהבים" עוד ידענו שיש עם מספרי הפרי אורדר שלהן, זה גם היה ברור לפני שהפס4 בכלל הושק שמדובר בהשקה הכי מוצלחת של סוני עצמה רק לפי מספרי הפרי אורדר של יחידות שנמכרו, השאלה הגדולה היא האם נראה את עשרות מליוני שחקני פיפ"א, קוד, just dance וכו' קופצים לדור החדש, אלו הלקוחות שיקבעו את מידת ההצלחה, אחרת נקבל קונסולות סטייל נינטנדו עם 20 מיליון הארדקורים לכל מכשיר...

אני חושב שנראה אותם עוברים למכשירים החדשים. זה יהיה בעוד שנתיים והלאה, בדיוק כמו שהיום מגיעים אליי שחקני PRO לקנות PS360, בערך בכל יום. ברור שהם לא יקנו בשנה-שנתיים הראשונות וברור שהם לא יקנו במחיר ההשקה.
עם COD זה יקרה אפילו יותר מוקדם, כי הCOD בעוד שנתיים כנראה כבר לא ייצא לPS360 או לWIIU, אלא רק לקונסולות הדור הנוכחי.
בשנתיים הראשונות, יש מספיק מקהל שלנו, בשביל לדאוג למכירות מאוד יפות של הקונסולות החדשות, לפי דעתי. 20 מיליון בשנתיים לPS4 ו17 מיליון בשנתיים לONE נראה לי כמו הערכה סבירה, אבל אלו סתם מספרים (אופטימיים מאוד) מהתחת.

הWIIU כרגע לא בקצב ל20 מיליון יחידות גם ב6 שנים. יכול להיות שמריו+זלדה+מטרויד יצליחו להניע עוד כמה מליוני מעריצי נינטנדו לקנות אותה, אבל נראה שהיא די סגורה על חיי גיימקיוב, או פחות.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 17 נובמבר 2013, 19:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 נובמבר 2013, 19:06

הזהרו מ NBA2K14. הוא always-online בחלקו והפאטצ'ים מורידים פונקציונליות שהיו קיימים בעבר.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=717680

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 17 נובמבר 2013, 22:24

נאק הוכיח שסוני חייבת פלטפורמר חזק לPS4. ראטצ'ט רק יצא לPS3 וJAK לא באופק.
הייתי רוצה שסוני כבר תחזיר את הזכויות על קראש בנדיקוט ותיתן לנוטידוג/סנטה מוניקה/סנזורו גיימס (סליי 4) לעשות משחק חדש במיוחד לPS4 ואולי אפילו לויטה. אם זה יקרה אי פעם,אני אבכה מאושר. :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 18 נובמבר 2013, 00:27

Nigga כתב:משעמם לי אז הנה כמה משחקים שיגיעו ל PS4 בשנה הבאה (חלק ניחוש שלי וחלק מאושר)

- Drive Club
- Thief
- Yakuza Ishin
- Infamous
- Ground Zeroes
- WatchDogs
- Destiny
- Last of Us GOTY
- The Order
- Uncharted Collection
- GTA V
- Witcher 3
- Uncharted 4
- CoD
- Assassin's Creed 5
- Gran Turismo 6
- Journey
- Dragon Age: Inquisition

אין לי ספק שפספסתי מלא, למישהו יש משהו להוסיף/להשמיט? :)

אין מצב לGT6. אני לא רואה את המשחק מגיע לPS4. אני כן רואה את GT7 מגיע ב2015 ;) .
אני מאוד,אבל מאוד רוצה לראות את GTAV ב30 FPS נעול או יותר ב1080P לPS4. אני ישר קונה את המשחק שוב :D
אני הולך יותר רחוק ופחות מציאותי חחח
FALLOUT 4
FINAL FANTASY 15
BATMAN ARKHAM NEXT
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2013, 09:57

לא לשכוח את היילו ו-HL3!
We're just normal men. We're just innocent men