הדור הבא | נושא קנית המכשירים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

Re: הדור הבא | נושא קנית המכשירים

הודעהעל ידי erezronen » 17 נובמבר 2013, 18:42

Fanta כתב:על מה אתה מדבר? עכשיו הזמנתי מייהם רוקסמית אחרי הורדת מס והכל סך הכל עלה לי 50 פאונד!
זה הבדל עצום!

וארז, אני רוצה לדעת האם הוא צודק בקשר לקטע של מכשיר באמזון אחרי הורדת מס עולה כלכך מעט
כי אני לא חושב שזה המקרה

מחיר קונסולה בלבד (דהיינו לא כולל משלוח) לישראל עומד באמזון בריטניה על 290.83 פאונד. אפשר לבחור במשלוח זול (נראה לי משהו כמו 7 פאונד, אם אני זוכר נכון) ולסגור את כל ההזמנה בפחות מ-300 פאונד, או שאפשר לבחור במשלוח מהיר שעולה 25 פאונד למשלוח + עוד כ-100 פאונד מיסים מקומיים (זאת אומרת - מיסים שנלקחים בכניסה לישראל על ידי רשויות המס).

אני אישית בחרתי את האפשרות השניה כי מגניב לי שהקונסולה תהיה אצלי כל כך מעט זמן אחרי שתשלח ושכל עניין המיסים ייגבה מראש. מצד שני, באפשרות הראשונה עם המשלוח הרגיל תמיד קיימת האפשרות שהמכס בכלל לא יעצור את החבילה, ואז זה חסכון די מטורף של 100 פאונד.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 17 נובמבר 2013, 20:29

erezronen כתב:
מחיר קונסולה בלבד (דהיינו לא כולל משלוח) לישראל עומד באמזון בריטניה על 290.83 פאונד. אפשר לבחור במשלוח זול (נראה לי משהו כמו 7 פאונד, אם אני זוכר נכון) ולסגור את כל ההזמנה בפחות מ-300 פאונד, או שאפשר לבחור במשלוח מהיר שעולה 25 פאונד למשלוח + עוד כ-100 פאונד מיסים מקומיים (זאת אומרת - מיסים שנלקחים בכניסה לישראל על ידי רשויות המס).

אני אישית בחרתי את האפשרות השניה כי מגניב לי שהקונסולה תהיה אצלי כל כך מעט זמן אחרי שתשלח ושכל עניין המיסים ייגבה מראש. מצד שני, באפשרות הראשונה עם המשלוח הרגיל תמיד קיימת האפשרות שהמכס בכלל לא יעצור את החבילה, ואז זה חסכון די מטורף של 100 פאונד.

אתה באמת חושב שחבילה בגודל כזה לא תעצור במכס? זה הרי ברור שכן

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 נובמבר 2013, 05:55

erezronen כתב:

אם היו נותנים אפשרות למשלוח מהיר ובעיקר מאובטח בלי שיסדירו את המכס הייתי הולך על ההימור בלי למצמץ.
זו שיטת מצליח קלאסית, הרי לשלם יותר מיסים ממה שהייתי אמור אני לא אשלם, במקרה הרע תהיה אי נוחות קטנה בללכת למכס ולשחרר את זה אבל זה לא ביג דיל כי אני די קרוב.

הבעיה היא שהם לא מאפשרים אופציה של משלוח מסודר עם מספר חבילה בלי לשלם מיסים, אין מצב שאני יקח משלוח ללא מספר חבילה כאילו זו חבילת ממתקים ולא מכשיר שעלה מאות יורו, הסיכון שתקרה פדיחה והחבילה תעלם (ויש לי ניסיון רע עם לא מעט משחקים מאירופה) הוא יותר מדי גדול, אני לא סומך בשום מצב על הדואר הרגיל שלא ידפוק משהו, ולבקש זיכוי על חבילה של מאות יורו זה לא בדיוק תהליך אוטומטי כמו לקבל משחק נוסף מתנה (וגם הוא יכול להיות מתיש למדי).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2013, 10:00

אגב סוויס, אמזון גרמניה טוענים שתקבל את הONE שלך עוד שלושה ימים. כמובן שאני אומר את זה על סמך גוגל טרנסלייט ובאותה מידה יכול להיות שהזמנתי לך בטעות כרוב כבוש עם חרדל לנקניקיה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2013, 10:10

DrKeo כתב:אגב סוויס, אמזון גרמניה טוענים שתקבל את הONE שלך עוד שלושה ימים. כמובן שאני אומר את זה על סמך גוגל טרנסלייט ובאותה מידה יכול להיות שהזמנתי לך בטעות כרוב כבוש עם חרדל לנקניקיה.

במה ששלחת לי היה רשום שהמשלוח יוצא ב21...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2013, 02:38

swiss-the-engine כתב:במה ששלחת לי היה רשום שהמשלוח יוצא ב21...

כתוב בהזמנה שזה יגיע ב21 אבל אני משער שזה תאריך משלוח באמת וזאת רק טעות תרגום.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 נובמבר 2013, 09:15

DrKeo כתב:אגב סוויס, אמזון גרמניה :D טוענים שתקבל את הONE שלך עוד שלושה ימים. כמובן שאני אומר את זה על סמך גוגל טרנסלייט ובאותה מידה יכול להיות שהזמנתי לך בטעות כרוב כבוש עם חרדל לנקניקיה.

הקטע עם הכרוב היה יותר מדי מצחיק :D

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2013, 09:30

DrKeo כתב:כתוב בהזמנה שזה יגיע ב21 אבל אני משער שזה תאריך משלוח באמת וזאת רק טעות תרגום.

מוזר... אני מתבונן בצילום מסך ששלחת לי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 נובמבר 2013, 11:12

DrKeo כתב:אגב סוויס, אמזון גרמניה טוענים שתקבל את הONE שלך עוד שלושה ימים. כמובן שאני אומר את זה על סמך גוגל טרנסלייט ובאותה מידה יכול להיות שהזמנתי לך בטעות כרוב כבוש עם חרדל לנקניקיה.

נשמע לי כמו WIN WIN.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2013, 12:04

זה מה שכתוב לי באמזון על ההזמנה שלך:
"ESTIMATED DELIVERY DATE Thursday 21 November 2013"
שזה אומר מגיע ב21 אבל זה לגמרי יכול להיות טעות תרגום וזה אמור להגיד "Shipping date" כי זה תרגום מגרמנית.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2013, 20:17

תמונה
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2013, 12:19

אתה לא יכול לקשר לתמונה באימייל שלך שנמצא מאחורי סיסמה :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2013, 12:40

וואלה... קיצר זאת התמונה ששלחת לי של אישור ההזמנה... רשום שם בבירור SHIP DATE על ה21 לחודש ואני מניח שגם הוא תורגם עם גוגל טרנסלייט... מעניין למה אתה רואה משהו אחר.

קיצר חפיף... אני עוד עלול להתלהב מזה שיש סיכוי שזה יגיע ב21 :(
Benjamin Franklin

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 נובמבר 2013, 21:05

אני די בטוח שShip date זה התאריך שבו המשלוח יוצא,וDelivery date זה התאריך שבו המוצר יהיה אצלך.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 נובמבר 2013, 13:12

Yahel12 כתב:אני די בטוח שShip date זה התאריך שבו המשלוח יוצא,וDelivery date זה התאריך שבו המוצר יהיה אצלך.

זה ברור לכל בר דעת.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 נובמבר 2013, 13:23

אנשים מאירופה מנאו-גאף מדווחים שחייבו את כרטיסי האשראי שלהם חנויות שונות כמו שופטו וגם אמאזון, איך זה הגיוני שאין לנו אפילו תאריך משלוח? (אלו מאיתנו שהזמינו מאוחר)
מישהו קיבל עדכון כלשהו?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 נובמבר 2013, 13:29

swiss-the-engine כתב:זה ברור לכל בר דעת.

אז מה אתם לא מבינים? כאילו על מה דיברתם.

bling כתב:אנשים מאירופה מנאו-גאף מדווחים שחייבו את כרטיסי האשראי שלהם חנויות שונות כמו שופטו וגם אמאזון, איך זה הגיוני שאין לנו אפילו תאריך משלוח? (אלו מאיתנו שהזמינו מאוחר)
מישהו קיבל עדכון כלשהו?

אני הזמנתי ב-6 בנובמבר, ועדיין לא קיבלתי עדכון על תאריך משלוח, אז אני לא יודע אם זה מוזר או שבגלל שהזמנו מאוחר אז לא "שמרו" לנו קונסולה.. אין לי מושג באמת.

וNEOGAF זה פורום אירופאי או אמריקאי? או שזה פתוח לכולם? כי יכול להיות שהאנשים שמדווחים על החיובים האלו הזמניו מAmazon USA ושם כבר ממזמן אי אפשר להזמין קונסולות, אז אולי בגלל זה הם מקבלים תאריכי משלוח..

אני לא יודע אני סתם זורק סיבות.. אז אין לי מושג. אם אתה או מישהו אחר יודעים אתם מוזמנים לכתוב וכמובן לעדכן שקיבלתם תאריך משלוח.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 נובמבר 2013, 16:06

אני לא יודע איך זה בגרמני, אבל אני יכל להגיד שבאמריקאי וגם באנגלי אתה לא מקבל תאריך אלא תחום (לדוגמא אני קיבלתי בין ה-30 לנובמבר ל-4 לדצמבר) שבו אתה מקבל את המכשיר ולא יציאת המשלוח.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 19 נובמבר 2013, 00:19

כן death ככה זה בכול האמאזונים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 נובמבר 2013, 18:23

Yahel12 כתב:
אז מה אתם לא מבינים? כאילו על מה דיברתם.

אני הזמנתי ב-6 בנובמבר, ועדיין לא קיבלתי עדכון על תאריך משלוח, אז אני לא יודע אם זה מוזר או שבגלל שהזמנו מאוחר אז לא "שמרו" לנו קונסולה.. אין לי מושג באמת.

וNEOGAF זה פורום אירופאי או אמריקאי? או שזה פתוח לכולם? כי יכול להיות שהאנשים שמדווחים על החיובים האלו הזמניו מAmazon USA ושם כבר ממזמן אי אפשר להזמין קונסולות, אז אולי בגלל זה הם מקבלים תאריכי משלוח..

אני לא יודע אני סתם זורק סיבות.. אז אין לי מושג. אם אתה או מישהו אחר יודעים אתם מוזמנים לכתוב וכמובן לעדכן שקיבלתם תאריך משלוח.

יש שם אנשים מכל העולם, רק צריך להיות דובר אנגלית.
אני רשמתי ספציפית בהודעה שלי שמדובר באירופאים, ולא מדובר ב X1 אלא בצרכני PS4 אירופאים שכבר החלו לחייב אותם בחנויות השונות כמו שופטו ואמאזון, אם הבנתי נכון אפילו שולחים כבר לחלקם, בגלל זה תהיתי איך לנו (אלו שהזמינו פס4) אין עדיין תאריך אפילו.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 נובמבר 2013, 18:31

אהה.. אני חשבתי שמדובר על Xbox,כי הוא יוצא ב22 ובגלל זה מוזר לי שעוד לא קיבלתי תאריך.

bling כתב:יש שם אנשים מכל העולם, רק צריך להיות דובר אנגלית.
אני רשמתי ספציפית בהודעה שלי שמדובר באירופאים, ולא מדובר ב X1 אלא בצרכני PS4 אירופאים שכבר החלו לחייב אותם בחנויות השונות כמו שופטו ואמאזון, אם הבנתי נכון אפילו שולחים כבר לחלקם, בגלל זה תהיתי איך לנו (אלו שהזמינו פס4) אין עדיין תאריך אפילו.
נערך לאחרונה על ידי Yahel12 ב 19 נובמבר 2013, 04:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 18 נובמבר 2013, 18:39

bling כתב:
יש שם אנשים מכל העולם, רק צריך להיות דובר אנגלית.

אני מניח שהחיוב + חלוקת תאריכי המשלוח תלוי בלעדית בצפי המלאי של אמזון. כל עוד לא קיבלתי תאריך משלוח, אני מניח שפשוט לא הגעתי למקום ב"תור" בו אמזון יודעת מתי בדיוק תהיה לה יחידה שהיא תוכל לספק לי. כשיהיה ידוע נקבל תאריך. אני לא רואה סיבה להכנס ללחץ, ההזמנה הרי התקבלה מן הסתם והכל בסדר - פשוט נקבל את הקונסולה יחסית לתאריך בה הזמנו אותה, ומן הסתם לא בנאגלה הראשונה.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 19 נובמבר 2013, 04:17

erezronen כתב:
אני מניח שהחיוב + חלוקת תאריכי המשלוח תלוי בלעדית בצפי המלאי של אמזון. כל עוד לא קיבלתי תאריך משלוח, אני מניח שפשוט לא הגעתי למקום ב"תור" בו אמזון יודעת מתי בדיוק תהיה לה יחידה שהיא תוכל לספק לי. כשיהיה ידוע נקבל תאריך. אני לא רואה סיבה להכנס ללחץ, ההזמנה הרי התקבלה מן הסתם והכל בסדר - פשוט נקבל את הקונסולה יחסית לתאריך בה הזמנו אותה, ומן הסתם לא בנאגלה הראשונה.

אין לחץ (לפחות אצלי), פשוט הציפייה מאוד גדולה ולקבל תאריך כבר נותן לך מין זמן מסוים לציפייה, ואז נגיד אם התאריך קרוב אני אתרגש יותר :)

אבל בכול מקרה, אם מישהו הזמין מAmazon.co.uk (אנגליה) שיעדכן בבקשה כשהוא קיבל תאריך. תודה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 נובמבר 2013, 20:47

Yahel12 כתב:
אין לחץ (לפחות אצלי), פשוט הציפייה מאוד גדולה ולקבל תאריך כבר נותן לך מין זמן מסוים לציפייה, ואז נגיד אם התאריך קרוב אני אתרגש יותר :)

אבל בכול מקרה, אם מישהו הזמין מAmazon.co.uk (אנגליה) שיעדכן בבקשה כשהוא קיבל תאריך. תודה.

קיבלתי לפני חודשים.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 נובמבר 2013, 21:28

Death_119 כתב:קיבלתי לפני חודשים.

כן אבל אתה הזמנת הרבה לפני,אני הזמנתי ב6 בנובמבר : ), בכול מקרה תודה שכתבת!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים