swiss-the-engine כתב:VR בקושי יזיז לקונסולות האלה. מי שישקיע בסט אפ לVR מוכן להשקיע הרבה יותר כסף משחקן הקונסולה הממוצע.
swiss-the-engine כתב:VR בקושי יזיז לקונסולות האלה. מי שישקיע בסט אפ לVR מוכן להשקיע הרבה יותר כסף משחקן הקונסולה הממוצע.
Laskin כתב:כבר בהשקה הוא לא צפוי לעבור בהרבה את ה-300 דולר, שזה פחות מטלויזיה סבירה, אם תשאל אותי.
אני גם מאמין שהוא ישמור על מחיר כזה גם אחרי, פשוט יהיה טוב יותר בכל דגם ואז הקודם ירד.
swiss-the-engine כתב:בשביל להריץ משחק כמו שהוא יראה בקונסולות הדור הבא לשני עיניים בנפרד ידרוש חומרה שבכיף תעלה פי 2 מקונסולה.
עכשיו אתה מדבר גם על סטים בוקס? ברור שלסטים בוקס יש פוטנציאל "לזעזע" את מחזיקות הפלטפורמה אבל זה לא קשור לטענה הראשונית שלך לגבי אוקולוס.
swiss-the-engine כתב:אני חושב שהמחירים שאתה משער על מנת להריץ משחק בIQ שווה לקונסולות אבל ב1080P אינו נכון וכל החבילה (כולל אוקולוס) כנראה תהיה יותר באיזור ה700 דולר אבל היי... כל אחד פה שולף מהתחת... נראה בעתיד איזה תחת של מי הוא כדור בדולח משובח.
swiss-the-engine כתב:אבל עכשיו אתה מכניס משחק עם תמונה טובה ממה שהקונסולות יציגו. אני מדבר על אותה איכות תמונה רק ב1080p.
swiss-the-engine כתב:אבל עכשיו אתה מכניס משחק עם תמונה טובה ממה שהקונסולות יציגו. אני מדבר על אותה איכות תמונה רק ב1080p. גם שכחתי שזה די חייב להיות 60 fps לשני העיניים.
swiss-the-engine כתב:א' אל תדבר באויר ובוא באמת תבנה מחשב במחיר שאתה מדבר עליו ותמצא בנצמרק של מחשב כזה המוכיח את הטענה שלך.
ב' אני די בטוח שנאמר בכמה וכמה מקומות ש60 fps הוא אחד האלמנטים ההכרחיים על מנת לא לקבל בחילה אחרי חצי שעה.

Laskin כתב:אתם מדברים על זה שעוד 3 שנים תוכל להריץ את BF4 על מחשב ב-700 דולר... אבל עד אז יהיה BF6, ואז המחשב הזה לא רלוונטי בעליל.
אני חושב שהVR מספק חוויה מספיק חזקה שאנחנו נוותר בשמחה על ההגדרות הכי גבוהות, ונשחק בMEDIUM ועדיין נהנה פי כמה וכמה מאשר על ULTRA מול מסך דו/תלת מימדי "עלוב", גדול ככל שיהיה
אני חושב שזה גם ברור שאפילו משחקים בסמארטפונים יתמכו בזה, והעיקר יהיה "להכנס" לעולם המשחק, ולא עד כמה הטקסטורות מפורטות. זה יבוא עם הזמן, אבל תמיד משחקים ירוצו טוב יותר על מסך אחד מאשר על שניים, ולכן תמיד יהיה יקר יותר לבנות מחשב HIGH END לVR.
אני מוכן להשאר ברמה הגרפית של היום גם עוד 5 שנים, כל עוד אני בתוך העולמות האלה, ולא מסתכל עליהם מבעד ל"חלון" ^_^
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 34 אורחים