רשמים של חברי הפורום על קונסולות הדור הבא | הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

Re: רשמים של חברי הפורום על קונסולות הדור הבא | הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Fanta » 26 נובמבר 2013, 01:02

Laskin כתב:
אני די בטוח שבכל מקום בעולם זה מה שיגידו :)

הכוונה שלי הייתה כי ישראלים רגילים לקנות את מה שהם מכירים ורגילים
הם לא בודקים מעבר לפינה, ולא רואים למשל כמה COD נהיה דפוק ואין טעם לקנות אותו
הם פשוט קונים, הלאה, ככה גם פרו

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 25 נובמבר 2013, 21:56

אז זה ה-"Review" שלי על הXbox one:

בואו נתחיל ככה, הוא גדול.. יותר גדול מה-360 הישן, אז קחו את זה בחשבון.
הקונסולה עצמה יפה ומבריקה,לא כבדה בכלל אבל תופסת נפח לא קטן.
בעיקרון את הרוב אתם כבר יודעים אבל אני אתן את הדעה שלי:

הקינקט החדש גם הוא גדול ותופס נפח. הוא ממש טוב אבל, ואני אומר אבל כי יש לו גם כמה חסרונות, צריך להיות יחסית ברור עם המבטא והקול אחרת הוא לא יגיב או לחילופין יגיב אבל לא יעשה את הבקשה הרצויה.
קרו לי כבר כמה פעמים שנתתי פקודה 3 או 4 פעמים, והוא לא הצליח להבין.. הוא אפילו לא הגיב, אבל זה לא קורה כול הזמן אלא בקושי.
בעיקרון הוא מגיב מצוין לקול,מהיר מאוד אם נותנים את הפקודות נכון, ובאמת אני חייב לומר שלי אישית קצת יותר נוח לנווט ככה בתפריט כי אתה פשוט אומר את הבקשה והוא מגיב תוך שניה.
אם תרצו להשתמש בידיים שלכם כדי לנווט עם ה-Kinect, קחו בחשבון שתצטרכו מרחב כי אני יושב ממש קרוב לטלוויזיה והוא לא מזהה כול כך את הידיים שלי, אז הקטע עם הידיים יותר אידיאלי לסלון מאשר לחדר, אלא אם כן החדר שלכם הוא קצת יותר רחב.
אז כן, ה-Kinect מגיב מאוד מהר, פשוט אתה אומר את זה ואז אתה רואה את זה תוך שניה, הקטע שהוא מזהה אותך ומכניס אותך אוטומטית מרגיש מאוד עתידי : ) וגם אם הוא לא זיהה או שאמרתם "Xbox on" ולא הייתם מול המצלמה, אתם יכולים להגיד "Xbox- sign in as.." ואת השם האישי שלכם, והוא יכניס אותכם למשתמש! ניסיתי את זה וזה די מגניב.
לגבי אפשרות הSNAP, זה נחמד אבל לא יותר מזה.. אי אפשר ממש להבין משהו מהאפליקציה כשאתה נמצא איתה בSNAP כי זה קטן ומסורבל יחסית.

השלט החדש: מרגיש הרבה יותר נוח בידיים,הטריגרים מרגישים איכותיים יותר ונלחצים הרבה יותר טוב, אבל עם זאת אני ממש לא מרוצה מהבמפרים (Bumpers) אפשר ללחוץ עליהם רק מהקצה, כלומר אם תלחצו עליהם באמצע הם פשוט לא ילחצו וזה אותי אישית ממש מעצבן כי אני לא רגיל לזה.
הD-pad: ככה באמת צריך להיות D-pad! זוכרים שב-360 הD-pad בכלל לא היה שימושי? עכשיו הוא לחיץ לגמרי ומרגישים כול לחיצה,הוא ממש נוח ומגיב מעולה,לא יודע לגבי משחקי מכות אבל אני מדבר על ההרגשה עצמה הוא מרגיש מצוין.

במשחקים מלאים ואני אתן דוגמה למשחק היחיד שיש לי עכשיו שהוא FIFA 14, יכולתי להתחיל את המשחק כשהוא היה כבר על 20% הורדה,שזה מעולה לכול מי שזה חשוב לו.

לגבי המערכת עצמה, צריך ללמוד אותה קצת בגלל שקשה קצת להתרגל לכול הקטע שאפליקציות לא נסגרות אלא אם כן אתה בוחר לסגור אותן, בנוסף כדי למחוק דברים כבר לא הולכים לHDD, אני אפילו לא מצאתי את הHDD, אלא הולכים ל-"My games and apps" ושם אתה מוחק את המשחקים שלך לדוגמה..
דבר נוסף הוא שאין Themes (רקעים) לפחות אני לא מצאתי בחנות.
Live tv דרך הXbox כמובן לא אפשרי אצלנו בגלל שאין פה תמיכה.. בנוסף אם אתם רוצים שהXbox ידליק את הטלוויזיה כשאתם אומרים "xbox on" אתם צריכים להגדיר את הטלוויזיה שלכם, הוא נותן לכם לבחור מכמה חברות,אם אין אתם כותבים בעצמכם.
לי יש טלוויזיה של Pilot והוא לא הצליח לשלוח פקודת Mute לטלוויזיה שלי ככה שה-Kinect לא יכול לשלוט בטלוויזיה שלי,כמובן שבטלוויזיות החדשות הוא יכול.

לגבי הגרפיקה ! שזה חשוב פה מאוד לאנשים,FIFA נראה לא פחות ממעולה על הXbox one וגם Killer instict (שדרך אגב הוא מאוד קשה למי שמתחיל במשחקי מכות, כמוני) נראה מעולה.

סך הכול - המערכת היא מצוינת,כיף מאוד להשתמש בKinect ואני לא רואה בו קושי אלא יותר כיתרון כי הוא פשוט נותן לך לנווט במהירות ובלי להתחיל להיכנס לכול מיני מקומות עם השלט, שהוא לא עובד כמו שצריך זה קצת מעצבן כי אתה מרגיש קצת כמו טמבל :lol: כי אתה צועק על הטלוויזיה "Xbox!" והוא לא מגיב, עוד פעם אני מזכיר שזה לא קורה הרבה בכלל, אבל כן תיתקלו בזה מדי פעם.
היא באמת קונסולה של "All in one" אפשר לעשות מה שרוצים,מתי שרוצים ותוך שניות.

אז מקווה שזה הוסיף למישהו, אם יש עוד שאלות אל תהססו לשאול.. אני אשתדל לבדוק ולענות הכי טוב! ואם תרצו שאוסיף עוד תמונות.. תכתבו :D

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 26 נובמבר 2013, 08:47

אתה יכול לבדוק האם יש אפשרות להעברת רשיונות?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 26 נובמבר 2013, 09:58

אני אנסה לבדוק,זה כבר ממש לא אותו ממשק כמו שהיה עם ה-360,אנסה לבדוק לך את זה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 26 נובמבר 2013, 10:01

תודה רבה, אני מאמין שזה הדבר הכי קריטי לי בדור החדש

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 26 נובמבר 2013, 10:02

למה? אף פעם לא ממש השתמשתי בזה.. ( - :

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 נובמבר 2013, 18:12

כי ככה משתפים משחקים בין משתמשים
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 26 נובמבר 2013, 10:35

כי זה הפייצ'ר ה-כ-י טוב בקונסולות
פשוט לבוא ולהעביר משחקים ותוכן בשווי מאות דולרים בין משתמשים זה פשוט דבר עצום!

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 26 נובמבר 2013, 10:40

תודה רבה על הסיקור יהל!
אני מאוד אשמח לראות עוד סיקורים גם על ה-PS4 כי אני עדיין לא בטוח איזו קונסולה אני אקנה, אם בכלל.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 27 נובמבר 2013, 07:53

Fanta לצערי הרב, לפי הבדיקה שלי אין כבר העברת רשיונות, לא מצאתי בכלל, אכן מצער אבל זה מה שיש..

SgtDonowitz,בכיף.. אם יש עוד שאלות אני אבדוק הכול רק תגידו.

ובנוסף יש לי כמה דברים להוסיף לסיקור : ) - הThumbsticks של השלט, אפשר להגיד שהרבה יותר קטנים או קטנים משמעותית מהשלט של ה-360.
האוזניה החדשה פשוט מעולה! נוחה בטירוף, ובאמת כמו שMicrosoft אמרו, בParty הקול הוא באמת "Cristal Clear" פשוט שומעים כאילו אנחנו במין שיחת HD, ממש כאילו מי שמדבר איתי לידי.

משהו נוסף על ה-Kinect, ניסיתי היום להשתמש בXBOX בלי השלט בכלל כלומר "Be the controller" והתפעול עם הידיים.. גם הוא מעולה,ממש נוח לשלוט עם הידיים,מהיר ונגיש כמו השלט או אפילו קצת יותר ממנו.

עוד משהו שאני שמתי לב אליו, ניסיתי לשלוח הודעה למישהו (גם אחד עם 360 וגם אחד שיש לו ONE) ואי אפשר לשלוח הודעה קולית,לחצתי על "Send message" וזה נותן רק את האופציה לכתיבה עם השלט.

זהו בנתיים, ברגע שאני מוצא עוד דברים שלא כתבתי אני אעדכן פה ואתם מוזמנים לכתוב שאלות ואני אענה.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 27 נובמבר 2013, 00:36

אז זה ממש מוזר, איך אנחנו אמורים להעביר משחקים בין מכשיר ישן לחדש...
בדקתה באקוונט מנגמנט או מה שזה לא יהיה שם?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 27 נובמבר 2013, 01:02

Fanta כתב:אז זה ממש מוזר, איך אנחנו אמורים להעביר משחקים בין מכשיר ישן לחדש...
בדקתה באקוונט מנגמנט או מה שזה לא יהיה שם?

למה שיהיה לך מכשיר חדש? הקונסולה רק יצאה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 27 נובמבר 2013, 02:10

כן זה ברור מה שאתה אומר, אבל חברה אמרוה להיות מוכנה אם נניח נהרס מכשיר מהר או משהו

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 נובמבר 2013, 09:43

יהל, נשמע שאתה נהנה. תתחדש!!!

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 30 נובמבר 2013, 05:19

לי אין תוכניות כרגע לקנות את ה- PS4, כי יש לי מחשב חזק והמשחק כרגע שמעניין אותי זה רק קילזון, כל השאר אני משחק במחשב.
אבל ראיתי את קילזון אצל חבר ופשוט נפלתי מהכסא, נראה לא פחות מרשים מ-BF4... גם BF4 נראה שם מדהים, כמו גרסת ה-PC על ההגדרות הכי גבוהות.

במולטיפלטפורם אפשר לאמר שהקונסולה הזאת יישרה קו עם ה- PC, אבל בבלעדיים נראה לי שיהיו אפילו דברים מרשימים יותר.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 נובמבר 2013, 10:21

Golan כתב:יהל, נשמע שאתה נהנה. תתחדש!!!

כן (: תודה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 נובמבר 2013, 13:14

ניסיתי את השלט של הפס4, הוא הרבה יותר כבד מהשלט של הפס3, הסטיקים מרגישים קטנים יותר אבל האחיזה בהם יותר טובה משום מה בגלל התוחם שקיים. לגבי הטריגים של L2 וR2 לא החלטתי, הם מרגישים הרבה יותר טוב מאילו של הפס3, פשוט כמו של ה-360. מה שכן האזור של הtouchpad מרגיש loose כשמחזיקים את השלט שם סתם ביד לא כאחיזת משחק, זה מרגיש שאם אני אמשוך לכיוון הלא נכון את המלבן שבולט בצד העליון של השלט אני אשבור אותו בטעות. הם גם חיספסו את הצד התחתון של הידיות (לא היה קיים גם בשלט של ה-360 וגם בזה של הפס3) כדי למנוע החלקה אני מניח. בכל מקרה הוא ממש סקסי במראה שלו כמו שכולם יודעים. מת כבר לנסות אותו במשחק, נקווה שתהיה לי ההזדמנות בשני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 נובמבר 2013, 19:06

Megalomaniac כתב:לי אין תוכניות כרגע לקנות את ה- PS4, כי יש לי מחשב חזק והמשחק כרגע שמעניין אותי זה רק קילזון, כל השאר אני משחק במחשב.
אבל ראיתי את קילזון אצל חבר ופשוט נפלתי מהכסא, נראה לא פחות מרשים מ-BF4... גם BF4 נראה שם מדהים, כמו גרסת ה-PC על ההגדרות הכי גבוהות.

במולטיפלטפורם אפשר לאמר שהקונסולה הזאת יישרה קו עם ה- PC, אבל בבלעדיים נראה לי שיהיו אפילו דברים מרשימים יותר.

אתה לא ה PC גיימר הראשון שאומר את זה על קילזון, למרות שיש פה כמה שפחות התרשמו זה רק בגלל שאי אפשר לשפוט את המשחק דרך יוטיוב, בגאף יש הרבה שחקני PC שראו את המשחק ואומרים שהוא מדהים ולא נופל מהשמות הכי מרשימים על ה PC כשחלקם גם חושבים שהוא הכי יפה שראו.
אני חושב שמשחק ברמה הזו זו התחלה מאוד מרשימה בשביל השקה, אם תהיה התקדמות סטייל רזיסטנס1 לקילזון 3 עם הפס4 אז מוחות הולכים להשפך (מצד שני הפס4 הרבה יותר קלה לפיתוח+ גרילה חברה מוכשרת יותר טכנית בשנות אור מאינסומניאק אז יש גורמים שמעידים שההתקדמות לא תהיה דרסטית באותה המידה...)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 נובמבר 2013, 19:27

לא תהיה התקדמות כזאת בדור הזה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 נובמבר 2013, 19:34

swiss-the-engine כתב:לא תהיה התקדמות כזאת בדור הזה.

למה אתה חושב, בגלל קלות הפיתוח או כי גרילה מהחברות הטכניות הטובות בתעשייה?
Diminishing returns?
כל התשובות נכונות? :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 נובמבר 2013, 20:04

bling כתב:למה אתה חושב, בגלל קלות הפיתוח או כי גרילה מהחברות הטכניות הטובות בתעשייה?
Diminishing returns?

וגם כי המשחק הכי מרשים גרפית על הPC כיום רץ ב60FPS על מחשבים לא רעים היום. אין לי ספק שקרייסס 4 כבר יתן הפרש יפה בין הPC לקונסולות ובגלל זה הקונסולות עוד 4 שנים, לא משנה כמה הן יקפצו, משחקי הPC יראו הרבה יותר טוב. אפילו אם לא יפתחו כלום במיוחד לPC כנראה שנראה את משחקי EA שרצים על פרוסטבייט ומשחקים שרצים על קרייאנג'ן עושים קפיצת מדרגה על הPC מול הקונסולות. כבר היום קרייסס 3 המשחק הכי מרשים גרפית שיש והוא יצא לפני כמעט שנה ו-PC ב700$ מריץ אותו ב60FPS כך שאו שמשחקי PC יראו ממש טוב לעומת הקונסולות עוד שנה או שמפתחות יזרקו זין, משחקים יראו בדיוק כמו בפס4 ושחקני הPC פשוט יעברו ל4K בתלת מימד עם כל מני אוקולוס ריפט למינהים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 נובמבר 2013, 20:09

bling כתב:למה אתה חושב, בגלל קלות הפיתוח או כי גרילה מהחברות הטכניות הטובות בתעשייה?
Diminishing returns?

אני אישית חושב שרק בגלל קלות הפיתוח. אבל נראה ונקווה לטוב :)
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 נובמבר 2013, 20:16

DrKeo כתב:וגם כי המשחק הכי מרשים גרפית על הPC כיום רץ ב60FPS על מחשבים לא רעים היום. אין לי ספק שקרייסס 4 כבר יתן הפרש יפה בין הPC לקונסולות ובגלל זה הקונסולות עוד 4 שנים, לא משנה כמה הן יקפצו, משחקי הPC יראו הרבה יותר טוב. אפילו אם לא יפתחו כלום במיוחד לPC כנראה שנראה את משחקי EA שרצים על פרוסטבייט ומשחקים שרצים על קרייאנג'ן עושים קפיצת מדרגה על הPC מול הקונסולות. כבר היום קרייסס 3 המשחק הכי מרשים גרפית שיש והוא יצא לפני כמעט שנה ו-PC ב700$ מריץ אותו ב60FPS כך שאו שמשחקי PC יראו ממש טוב לעומת הקונסולות עוד שנה או שמפתחות יזרקו זין, משחקים יראו בדיוק כמו בפס4 ושחקני הPC פשוט יעברו ל4K בתלת מימד עם כל מני אוקולוס ריפט למינהים.

מה נסגר עם רגשי הנחיתות של אנשי PC, זה בסדר לא צריך כל שנייה להזכיר את זה עליונות ה PC גם כשהדיון לא סובב סביב זה, איפה אתה רואה PC בהודעה שלי בכלל?
את הקפיצה אני מודד אצל הקונסולות בפני עצמן, גם היה PC שהריץ את קרייסיס ב 2007 נו אז? כל הדור בוטל החל מאותו יום? אי אפשר עוד היה להתרשם מכלום וקילזון 3 לא הראה קפיצה מרשימה מרזיסטנס1?

ואתה אולי חושב שקרייסיס 3 הכי מרשים, יש אנשים שחושבים שרייז וקילזון נראים יותר טוב או לפחות באותה הרמה ויש להם PC חזק, לא ראיתי ניתוח טכני של DF או אתר טכנולוגי בנושא שקובע את מה שקבעת ואין לך אפילו את שלושת המשחקים בבית שאתה יכול לבסס דיעה על הנושא.

SWISS, אם זו קלות הפיתוח אז ה 360 שהיתה יותר קלה מה PS3 גם הראתה קפיצה יפה מאוד עם היילו 4 ביחס לזוועות ההשקה, ברור שפחות בולט מהפס3 שהיה צריך תואר בפיזיקה גרעינית כדי לפצח אותו, אבל עדיין מאוד מרשים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 נובמבר 2013, 20:23

bling כתב:מה נסגר עם רגשי הנחיתות של אנשי PC, זה בסדר לא צריך כל שנייה להזכיר את זה עליונות ה PC גם כשהדיון לא סובב סביב זה, איפה אתה רואה PC בהודעה שלי בכלל?
את הקפיצה אני מודד אצל הקונסולות בפני עצמן, גם היה PC שהריץ את קרייסיס ב 2007 נו אז? כל הדור בוטל החל מאותו יום? אי אפשר עוד היה להתרשם מכלום וקילזון 3 לא הראה קפיצה מרשימה מרזיסטנס1?

ואתה אולי חושב שקרייסיס 3 הכי מרשים, יש אנשים שחושבים שרייז וקילזון נראים יותר טוב או לפחות באותה הרמה ויש להם PC חזק, לא ראיתי ניתוח טכני של DF או אתר טכנולוגי בנושא שקובע את מה שקבעת ואין לך אפילו את שלושת המשחקים בבית שאתה יכול לבסס דיעה על הנושא.

SWISS, אם זו קלות הפיתוח אז ה 360 שהיתה יותר קלה מה PS3 גם הראתה קפיצה יפה מאוד עם היילו 4 ביחס לזוועות ההשקה, ברור שפחות בולט מהפס3 שהיה צריך תואר בפיזיקה גרעינית כדי לפצח אותו, אבל עדיין מאוד מרשים.

מה זאת אומרת? התחלת ככה את ההודעה:
"אתה לא ה PC גיימר הראשון שאומר את זה על קילזון, למרות שיש פה כמה שפחות התרשמו זה רק בגלל שאי אפשר לשפוט את המשחק דרך יוטיוב, בגאף יש הרבה שחקני PC שראו את המשחק ואומרים שהוא מדהים ולא נופל מהשמות הכי מרשימים על ה PC כשחלקם גם חושבים שהוא הכי יפה שראו."

מה שאני אומר על הPC הוא שההפרש בין הPC לקונסולה יהיה אפילו גדול יותר מכל דור אחר ולפחות מי שיהיה על הPC יראה את הקונסולות מחווירות מאוד מהר. אל תשכח שכשיצא גירס 1 לא היה אף משחק PC שהתקרב להראות ככה וזה היה כשה360 הייתה בת שנה, כבר היום משחקי הדור הבא מתאמצים להראות כמו משחקי הPC וזה ביום השיגור, אני לא רוצה לדעת מה יהיה עוד שנתיים.

קילזון ורייז הם משחקי מסדרון, קרייסס 3 משחק פתוח מאוד ברובו כך שאפילו אם הם נראים בול אותו דבר זאת לא באמת השוואה הגיונית (ואני לא חושב שהם נראים אותו דבר אבל את KZ ראיתי רק בגיימרסייד ואת קרייסס 3 ראיתי בלייב אז אולי זה לא פייר). אני חושב שהקפיצה מתחילת הדור לסופו תהיה גדולה אבל אל תצפה ל8 שנים של התקדמות טכנית, הדור הזה הולך (בתקווה) להקטע ב2018.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 נובמבר 2013, 20:25

באמת לא הבנתי איך נדב התחיל לדבר על PC

בכל אופן לא חושב שנכון להשתמש ב360 כדוגמא כי גם הוא יצא כמפלצת PC של התקופה ככה שנשמע לי הגיוני שיהיה יותר "מה לעבוד איתו" במשך השנים. לדוגמא יש שם אני זוכר משהו שקשור לטסלציה כאשר עד כמה שאני יודע לא היה דבר כזה בPC כשיצא האקס בוקס ונראה לי שהמשחק היחידי שהשתמש בזה היה BANJO.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים