Laskin כתב:
אני די בטוח שבכל מקום בעולם זה מה שיגידו
הכוונה שלי הייתה כי ישראלים רגילים לקנות את מה שהם מכירים ורגילים
הם לא בודקים מעבר לפינה, ולא רואים למשל כמה COD נהיה דפוק ואין טעם לקנות אותו
הם פשוט קונים, הלאה, ככה גם פרו
Laskin כתב:
אני די בטוח שבכל מקום בעולם זה מה שיגידו

Fanta כתב:אז זה ממש מוזר, איך אנחנו אמורים להעביר משחקים בין מכשיר ישן לחדש...
בדקתה באקוונט מנגמנט או מה שזה לא יהיה שם?
Golan כתב:יהל, נשמע שאתה נהנה. תתחדש!!!
Megalomaniac כתב:לי אין תוכניות כרגע לקנות את ה- PS4, כי יש לי מחשב חזק והמשחק כרגע שמעניין אותי זה רק קילזון, כל השאר אני משחק במחשב.
אבל ראיתי את קילזון אצל חבר ופשוט נפלתי מהכסא, נראה לא פחות מרשים מ-BF4... גם BF4 נראה שם מדהים, כמו גרסת ה-PC על ההגדרות הכי גבוהות.
במולטיפלטפורם אפשר לאמר שהקונסולה הזאת יישרה קו עם ה- PC, אבל בבלעדיים נראה לי שיהיו אפילו דברים מרשימים יותר.
swiss-the-engine כתב:לא תהיה התקדמות כזאת בדור הזה.
bling כתב:למה אתה חושב, בגלל קלות הפיתוח או כי גרילה מהחברות הטכניות הטובות בתעשייה?
Diminishing returns?
כל התשובות נכונות?
bling כתב:למה אתה חושב, בגלל קלות הפיתוח או כי גרילה מהחברות הטכניות הטובות בתעשייה?
Diminishing returns?
כל התשובות נכונות?
DrKeo כתב:וגם כי המשחק הכי מרשים גרפית על הPC כיום רץ ב60FPS על מחשבים לא רעים היום. אין לי ספק שקרייסס 4 כבר יתן הפרש יפה בין הPC לקונסולות ובגלל זה הקונסולות עוד 4 שנים, לא משנה כמה הן יקפצו, משחקי הPC יראו הרבה יותר טוב. אפילו אם לא יפתחו כלום במיוחד לPC כנראה שנראה את משחקי EA שרצים על פרוסטבייט ומשחקים שרצים על קרייאנג'ן עושים קפיצת מדרגה על הPC מול הקונסולות. כבר היום קרייסס 3 המשחק הכי מרשים גרפית שיש והוא יצא לפני כמעט שנה ו-PC ב700$ מריץ אותו ב60FPS כך שאו שמשחקי PC יראו ממש טוב לעומת הקונסולות עוד שנה או שמפתחות יזרקו זין, משחקים יראו בדיוק כמו בפס4 ושחקני הPC פשוט יעברו ל4K בתלת מימד עם כל מני אוקולוס ריפט למינהים.
bling כתב:מה נסגר עם רגשי הנחיתות של אנשי PC, זה בסדר לא צריך כל שנייה להזכיר את זה עליונות ה PC גם כשהדיון לא סובב סביב זה, איפה אתה רואה PC בהודעה שלי בכלל?
את הקפיצה אני מודד אצל הקונסולות בפני עצמן, גם היה PC שהריץ את קרייסיס ב 2007 נו אז? כל הדור בוטל החל מאותו יום? אי אפשר עוד היה להתרשם מכלום וקילזון 3 לא הראה קפיצה מרשימה מרזיסטנס1?
ואתה אולי חושב שקרייסיס 3 הכי מרשים, יש אנשים שחושבים שרייז וקילזון נראים יותר טוב או לפחות באותה הרמה ויש להם PC חזק, לא ראיתי ניתוח טכני של DF או אתר טכנולוגי בנושא שקובע את מה שקבעת ואין לך אפילו את שלושת המשחקים בבית שאתה יכול לבסס דיעה על הנושא.
SWISS, אם זו קלות הפיתוח אז ה 360 שהיתה יותר קלה מה PS3 גם הראתה קפיצה יפה מאוד עם היילו 4 ביחס לזוועות ההשקה, ברור שפחות בולט מהפס3 שהיה צריך תואר בפיזיקה גרעינית כדי לפצח אותו, אבל עדיין מאוד מרשים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים