נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

Laskin
Elder

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 05 דצמבר 2013, 14:10

בן אפלק גם יהודי? :)
אני חושב שהבחירה איומה, למרות שממש מגניב לכולנו כישראלים והכל... אולי ישימו עליה חליפה שרירית שתסתיר את העור שמקיף את העצמות שלה?
ואולי היא מחוייבת לעבור ניתוח להגדלת חזה...

אז - יש לה סיכוי טוב.
אבל בינתיים עושה רושם שמדובר בסרט שסתם יכין את הקרקע ל-JUSTICE LEAGUE שייצא אחריו.
חבל.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 דצמבר 2013, 01:36

נראה מצוין, רק בואו נקווה שלא יחזור מקרה "כל המוסיף גורע" בתחום הנבלים.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 06 דצמבר 2013, 01:47

אני מפרגן לגל גדות אבל צריך גם לקחת בחשבון שכנראה אין יותר מדי שחקניות מהרמה הראשונה בהוליווד שיהיו מוכנות להופיע בחיתול וחזיה... ועוד בפסים וכוכבים...

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 דצמבר 2013, 11:52

omerkot כתב:אני מפרגן לגל גדות אבל צריך גם לקחת בחשבון שכנראה אין יותר מדי שחקניות מהרמה הראשונה בהוליווד שיהיו מוכנות להופיע בחיתול וחזיה... ועוד בפסים וכוכבים...

אני די בטוח שהתלבושת תקבל גרסה קצת יותר מודרנית (ופמילי פרנדלי כמו שאמריקה אוהבת), כמובן במגבלות החופש האומנותי. וזה תפקיד אגדי, אני דווקא חושב שכל אחת הייתה רוצה אותו.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 06 דצמבר 2013, 14:28

הפרק סיום אמצע עונה של המתים המהלכים היה קשה ונפלא... בכלל כל עונה 4 הייתה פשוט מעולה, כל פרק ופרק.

ספויילר: הצג
הרשל :(

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 06 דצמבר 2013, 17:31

מאחורי הקלעים של ספיישל ה50:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2013, 00:27

Laskin כתב:בן אפלק גם יהודי? :)
אני חושב שהבחירה איומה, למרות שממש מגניב לכולנו כישראלים והכל... אולי ישימו עליה חליפה שרירית שתסתיר את העור שמקיף את העצמות שלה?
ואולי היא מחוייבת לעבור ניתוח להגדלת חזה...

אז - יש לה סיכוי טוב.
אבל בינתיים עושה רושם שמדובר בסרט שסתם יכין את הקרקע ל-JUSTICE LEAGUE שייצא אחריו.
חבל.

כבר יש סרט JLA, זה הסרט הזה. אושר שברי אלן שם, וונדר וומן שם, בטמן שם וגם סופרמן, את מי עוד אתה צריך? את האל ג'ורדן? לא הספיק לך פעם אחת עם ראיין רנולדס? :)

בנושא גל גדות, אם זאק סניידר חושב שיש לה את הכישרון משחק לעשות את מה שהוא מחפש בסרט הזה כנראה שיש לה, המראה לא באמת משנה כי 10 חודשים של אכילה מתאימה ומאמן אישי יכולים להביא אותה פחות או יותר לכל גודל שזאק סניידר רק יחפוץ בו. גודל הציצים לא משנה, כלומר אנשים באמת רואים גודל ציצים כסוג של קאנון או משהו כזה? כלומר באמת, מה מידת החזיה של וונדר וומן לפי הקאנון? מצידי שתהיה DD או שתהיה A, איך זה קשור בכלל לוונדרוואמן? היא צריכה להראות מספיק אתלטית בשביל שאני אקנה את זה שהיא מעיפה משהו על הקיר כשהיא בועטת לו בבטן, השאר זה לגמרי חופש אומנותי של הצוות של הסרט.

אף פעם לא הבנתי את כל הנושא הזה של "היא צריכה להראות X" על דמויות קומיקס, כלומר משהו יודע איך בטמן אמור להראות? בטייטס, בד וכרס קטנה כמו בטמן של אדם ווסט? שרירי ובגיל העמידה בשריון כמו כל הבטמנים הקולנועיים עד היום? רזה ודק כמו בbeyond? שמן ומבוגר כמו בthe dark knight return? ובעצם לפני שהיה the dark knight return משהו חשב בכלל שזה הגיוני שבטמן יכול להיות שמן וזקן?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2013, 14:54

לבאטמן אין מחשוף... ;)
ושמע, לבחורה עדינה יהיה קשה מאוד להגיע למימדים של אמאזונה, זה לא רק תזונה, זה גם גנים. אלא אם בא לה להזיק לעצמה ולהזריק סטרואידים.

וזה עדיין יהיה SUPERMAN VS BATMAN ולא JL. פשוט למארוול היו "סרטים מקדימים" לכמעט כל אחד מהגיבורים בAVENGERS, ופה הם פשוט יציגו את כולם (או מחדש) יחד, והסרט שאחריו יקרא כבר JUSTICE LEAGUE.
לפחות זו ההנחה שלי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2013, 15:13

Laskin כתב:לבאטמן אין מחשוף... ;)
ושמע, לבחורה עדינה יהיה קשה מאוד להגיע למימדים של אמאזונה, זה לא רק תזונה, זה גם גנים. אלא אם בא לה להזיק לעצמה ולהזריק סטרואידים.

וזה עדיין יהיה SUPERMAN VS BATMAN ולא JL. פשוט למארוול היו "סרטים מקדימים" לכמעט כל אחד מהגיבורים בAVENGERS, ופה הם פשוט יציגו את כולם (או מחדש) יחד, והסרט שאחריו יקרא כבר JUSTICE LEAGUE.
לפחות זו ההנחה שלי.

ההנחה שלי היא אחרת, שהם לא הולכים לתייג אף סרט ממש כשל דמות מסויימת אלה שכולם יופיעו בהכל, בכל סרט על פי העלילה ישלפו את הדמויות שהם רוצים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 דצמבר 2013, 13:01

לא נראה לי... כי "וונדר וומן נגד פלאש" לא יביא רבע מהקהל שג'אסטיס ליג יביא, שלא נדבר על ההמשכים :)
אבל נדע יחסית בקרוב...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 דצמבר 2013, 22:11

הולי פאקינג שיט:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2013, 13:19

למה שמישהו יראה טריילר לסדרה בת 3 פרקים?! ;)

הבנתי שממשיך בינואר, לא?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2013, 14:32

Laskin כתב:לא נראה לי... כי "וונדר וומן נגד פלאש" לא יביא רבע מהקהל שג'אסטיס ליג יביא, שלא נדבר על ההמשכים :)
אבל נדע יחסית בקרוב...

אף אחד לא יעשה סרט כזה אבל כן אפשר לעשות כל סרט כסוג של ארק מסויים (למשל בסגנון Crisis on Infinite Earths) והם ישלפו לשם את הדמויות שהם רוצים. כלומר במקום לעשות סרט בטמן, סרט סופרמן, סרט פלאש וכו' פשוט לעשות כל סרט "נוקמים". לא שכל הקאסט צריך להיות שם, אני בטוח שבאחד אפשר לשים רק את סופרמן והפלאש, באחד שלוש דמויות, אחר את כולן אבל אני אוהב כיוון של לערבב הכל יחד ולא לעשות סרטים אנדבידואלים שמתנגשים יחד פעם בשלוש שנים לסוג של JLA.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2013, 15:46

אנחנו נדמה לי מסכימים, רק שאני חושב שהסרט הזה (באטמן נגד סופרמן) יתרכז בסופרמן ובאטמן, ויציג את שאר הדמויות, שיככבו בתפקיד מעבר לתפקיד קמאו - בסרטים הבאים בסדרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2013, 18:14

Laskin כתב:אנחנו נדמה לי מסכימים, רק שאני חושב שהסרט הזה (באטמן נגד סופרמן) יתרכז בסופרמן ובאטמן, ויציג את שאר הדמויות, שיככבו בתפקיד מעבר לתפקיד קמאו - בסרטים הבאים בסדרה.

אני מסכים רק שאני לא בטוח שהם כל כך יככבו מאוחר יותר אלה יהיו דמויות בתוך אסמבל גדול יותר. מן סוג של אקסמן שכאלה לעד כשרק ה"וולוורינים" למניהם יקבלו סרטים ממש משלהם :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2013, 20:09

Laskin כתב:למה שמישהו יראה טריילר לסדרה בת 3 פרקים?! ;)

הבנתי שממשיך בינואר, לא?

לא יודע... למה שמישהו יראה טריילר לאחד מסרטי ההוביט שאורכם 3 שעות ולא לסדרה בת שלושה פרקים בני 4 וחצי שעות?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 דצמבר 2013, 21:14

שוב הולי פאקינג שיט:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 11 דצמבר 2013, 23:03

Nucleus_Dawn כתב:שוב הולי פאקינג שיט:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 08:12

Nucleus_Dawn כתב:
לא יודע... למה שמישהו יראה טריילר לאחד מסרטי ההוביט שאורכם 3 שעות ולא לסדרה בת שלושה פרקים בני 4 וחצי שעות?

האמת שגם להוביט הקרוב לא ראיתי אפילו טיזר, אבל גם כשאני רואה טריילר של סרט - זה בערך 10 חודשים בממוצע לפני שהוא יוצא ועד אז אני שוכח.
ובמיוחד במקרה של סדרה שנגמרה במתח מסויים, לא רוצה לראות מה שקורה אחרי ה"קליף הנגר" ;)
אגב, לטום קרוז יש סרט שנראה במפתיע ממש נחמד, מן שילוב של "לקום אתמול בבוקר" עם "טוראי ראיין" בעתיד הרחוק יחסית, על בסיס "דה-ז'ה-וו" :) נראה מגניב בטירוף:

ודבר אחרון... מישהו רואה פה SONS OF ANARCHY?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 דצמבר 2013, 10:18

מה שקורה בפרק האחרון ממש קשה... עשה לי די רע.
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 12 דצמבר 2013, 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2013, 10:33

זה גם סוג של ספויילר, נסה להלבין ;)
גם לי... זה היה אכזרי! עכשיו אין סיכוי שנחזור לרחם עליה, ובטח על ג'וס. וגם מה קשור השוטר?!
אז מה עכשיו? אתה חושב שעדיין יעצרו אותו? או שאין לו סיבה להודות על דבר, עכשיו שהוא לא מציל אותה? אני ממש שמח שיש להם ביצים ככה לחסל דמויות, אבל זה בא לי בהפתעה גמורה. במיוחד מידת האכזריות.
עכשיו גם אין לסאנס כח בסטוקטון או צ'ארמינג, הם יהיו ברווזים במטווח. קיצר - הכל חרא :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 דצמבר 2013, 11:26

מן הסתם להרוג את השוטר זה חלק מ"להעלים ראיות"... אבל כמובן שהוא סתם מפגר ואין סיכוי (אלא אם כן כותבי הסדרה ימצאו איזה קשקוש להתלות עליו) שזה באמת יעזור במשהו.

כמובן שהוא לא יסגיר את עצמו עכשיו כי אין לו סיבה.

אני דווקא לגמרי ראיתי את זה בא... או שסתם היה בא לי שזה יקרה בשביל קצת פלפל... אבל האכזריות עשתה לי ממש רע.

קוסאומו גם כן עם הסדרה הזאת... כל פעם אני אומר חפיף אין לי כוח להמשיך איתה (כאילו היא נחמדה והכל אבל אני משלם עליה כסף אז אתה יודע...) ואז מגיע הפרק האחרון של העונה והוא מפוצץ ת'ראש. בנוסף חברה שלי אוהבת את ג'אקס ותקדח לי בשכל אם אני לא יקנה את הפרקים או שהיא תצפה בזה באיכות חרא באינטרנט ואז אני יגרר ויתעצבן שאני צופה באיכות חרא באינטרנט :|
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 12:11

טום קרוז נראה בן 100.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 דצמבר 2013, 12:25

Klayman כתב:טום קרוז נראה בן 100.

אתה ממש מגזים... הבן אדם כבר בן 60 לא? אם כך אז מעטים מאוד בני ה60 שראיתי במו עיניי שנראים ככה. למרות שתאכלס לא ראיתי את טום קרוז במו עיניי :)
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2013, 20:50

ברור שאני מגזים.. סתם הוא תמיד צעיר בראש שלי :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים