PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 03 דצמבר 2013, 20:31

למרות שזה לא מבוסס אני חייב לציין שנכון לכרגע אני ממש נהנה מקילזון, המשחק עבר שינוי רדיקלי ולא דומה במהומה לקודמיו (למי שהקודמים לא קסמו לו). החל משינויים טכניים נדרשים כגון - אין יותר דיליי בשליטה, המשחק רץ על 30 פריימים ללא כל שיהוקים, זווית המצלמה הועלתה למעלה ובכלל המשחק נראה מדהים, לא אתפלא אם בצמוד לקרייסס 3, או בקיצור הטוב ביותר שאפשר למצוא היום בכל הקשור למראה שלו.
החידוש הבאמת כיפי היא העובדה שבשלב הפתוח שאני נמצא כרגע (השלב המוכר בשדה ליד החומה) זה מרגיש כאילו Metal gear והיילו 1 הולידו ילד, המשחק טקטי בצורה טובה ועדיין משאיר המון מקום לקרבות ירי עמוסים. יש נקודות התראה שפזורות בשטח שהפעלתן תגרור לגלים אין סופיים של אויבים לחפש אותך בשטח (בדומה לאזעקות בMGS), כמובן שהowl יכל לנטרל אותן בפקודה פשוטה. כמו כן השטח פתוח לחלוטין ומאפשר לאגף אויבים או להגיע לכל מיני מבנים שפזורים בשטח בשלל אפשרויות. היכולת להפעיל מן רדאר שסורק את השטח ורואה דרך עצמים מרגישה נכונה (ולא כרמאות כמו שהיה ניתן להניח) ומאפשר לגשת לכל מבנה בהחלטה שקולה. הקרבות סולידיים והירי מרגיש מאוד טוב. היו לי שלוש משימות בשטח ויכולתי לגשת לכל אחת מהן באיזו דרך שארצה כאשר אחת המשימות אפילו השתנתה תוך כדי פעולה (הפעלתי אירוע שגרר לתגבורת להגיע למקום). הדבר הבאמת מגניב הוא הרובה הסטנדרטי שהדמות מחזיקה שמשמש הן כמכונת ירייה סטנדרטית והן כרובה צלפים אימתני שיכל בירייה אחת להרוג מקבץ של יריבים צפופים. יש גם יכולת להאט את הזמן באמצעות חבילות אנדרנלין בדומה למה שהולך במשחקי max payne, למרות שהם לא נפוצים. בכל מקרה אני מוצא אתה עצמי מגוון לא פעם בין התגנבות (למרות שזה לא קל הן בשל הפיתוי לפתוח באש והן בשל העובדה שהיריבים לא כל כך טיפשים), צליפה או סתם קרבות ירי מטווח קצר. וכל זה רק באזור יחיד של המשחק. יהיה מעניין לגלות מה באמת התפקשש במשחק, כי נכון לעכשיו הוא מרגיש כמו המשחק הטוב בסדרה וממש לא כמשחק של 70. אבל שוב, אני ממש רק בהתחלה ובשעות הראשונות (אני לא חושב שיש לי יותר משעתיים במשחק).

גם השילוב של הtouch pad לבחירת אופן פעולת הowl מרגיש טבעי ומראה איזה החלטה מאוד יפה סוני החליטו בהכנסת הtouch pad לשלט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 דצמבר 2013, 20:39

bling כתב:בלינק שהבאת מצויין שזה יבוא רשמי עם אחריות של ישפאר שזה אכן יפה למי שמחפש יבוא רשמי.

יש לך צפי קאוטיק למתי בדיוק בינואר? אפילו אומדן כללי כמו תחילת החודש או סופו.

ומהניסיון שלך האחריות של ישפאר טובה? שמעתי עליה דברים לא חיוביים כמו שכל תקלה אוטומטית הם לוקחים את המכשיר לחודש ושולחים אותו לחו"ל ושהם לא מקצוענים וכו'
אתה קיבלת תלונות של לקוחות בבאג כלפי ישפאר בנושא הזה?

באתר של באג מפורסם אמצע ינואר. לא יודע אם זה מדויק, או לא. כרגע, הייתי ממליץ להיות פסימי ולהניח שמדובר בסוף ינואר.

אין לי ממש ניסיון עם האחריות של באג, באופן אישי. הPS2 שלי התקלקל הרבה אחרי שהאחריות פגה והם תיקנו את העינית בתשלום ממש גבוה ובאמת לקח להם חודש לעשות את זה.
הPS3 שלי לא התקלקל עדין, אבל אותו כבר קניתי בחו"ל.
מעבר לניסיון האישי, שמעתי רק דברים רעים על השירות שלהם. כאילו הם עדין תקועים בתפיסה שהם מונפול בתחום בארץ, אז הם זורקים זין.
מלקוחות לא שמעתי תלונות, באופן אישי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2013, 20:51

bling כתב:יש יותר דרישה ממה שהם מצליחים לייצר וזה ברור שללא חוסרים הם יכלו להגיע ליותר.
לא צריך לחפש יותר מדי, רק תראה אנשים שהזמינו פה לפני יותר מחודש מאמזון ועד עכשיו אפילו לא קיבלו תאריך משוער למשלוח של החבילה.

אומרים שבחג המולד יתחדשו המלאים.

האמת שעכשיו הסתכלתי באמזון ואי אפשר לקנות שם לא את הפס4 ולא את הONE, הכל SOLD OUT. אני משער שאפשר לקנות WIIU...
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 דצמבר 2013, 21:48

Death_119 כתב:למרות שזה לא מבוסס אני חייב לציין שנכון לכרגע אני ממש נהנה מקילזון, המשחק עבר שינוי רדיקלי ולא דומה במהומה לקודמיו (למי שהקודמים לא קסמו לו). החל משינויים טכניים נדרשים כגון - אין יותר דיליי בשליטה, המשחק רץ על 30 פריימים ללא כל שיהוקים, זווית המצלמה הועלתה למעלה ובכלל המשחק נראה מדהים, לא אתפלא אם בצמוד לקרייסס 3, או בקיצור הטוב ביותר שאפשר למצוא היום בכל הקשור למראה שלו.
החידוש הבאמת כיפי היא העובדה שבשלב הפתוח שאני נמצא כרגע (השלב המוכר בשדה ליד החומה) זה מרגיש כאילו Metal gear והיילו 1 הולידו ילד, המשחק טקטי בצורה טובה ועדיין משאיר המון מקום לקרבות ירי עמוסים. יש נקודות התראה שפזורות בשטח שהפעלתן תגרור לגלים אין סופיים של אויבים לחפש אותך בשטח (בדומה לאזעקות בMGS), כמובן שהowl יכל לנטרל אותן בפקודה פשוטה. כמו כן השטח פתוח לחלוטין ומאפשר לאגף אויבים או להגיע לכל מיני מבנים שפזורים בשטח בשלל אפשרויות. היכולת להפעיל מן רדאר שסורק את השטח ורואה דרך עצמים מרגישה נכונה (ולא כרמאות כמו שהיה ניתן להניח) ומאפשר לגשת לכל מבנה בהחלטה שקולה. הקרבות סולידיים והירי מרגיש מאוד טוב. היו לי שלוש משימות בשטח ויכולתי לגשת לכל אחת מהן באיזו דרך שארצה כאשר אחת המשימות אפילו השתנתה תוך כדי פעולה (הפעלתי אירוע שגרר לתגבורת להגיע למקום). הדבר הבאמת מגניב הוא הרובה הסטנדרטי שהדמות מחזיקה שמשמש הן כמכונת ירייה סטנדרטית והן כרובה צלפים אימתני שיכל בירייה אחת להרוג מקבץ של יריבים צפופים. יש גם יכולת להאט את הזמן באמצעות חבילות אנדרנלין בדומה למה שהולך במשחקי max payne, למרות שהם לא נפוצים. בכל מקרה אני מוצא אתה עצמי מגוון לא פעם בין התגנבות (למרות שזה לא קל הן בשל הפיתוי לפתוח באש והן בשל העובדה שהיריבים לא כל כך טיפשים), צליפה או סתם קרבות ירי מטווח קצר. וכל זה רק באזור יחיד של המשחק. יהיה מעניין לגלות מה באמת התפקשש במשחק, כי נכון לעכשיו הוא מרגיש כמו המשחק הטוב בסדרה וממש לא כמשחק של 70. אבל שוב, אני ממש רק בהתחלה ובשעות הראשונות (אני לא חושב שיש לי יותר משעתיים במשחק).

גם השילוב של הtouch pad לבחירת אופן פעולת הowl מרגיש טבעי ומראה איזה החלטה מאוד יפה סוני החליטו בהכנסת הtouch pad לשלט.

אחלה רשמים, שמח שאתה נהנה מהמשחק.
אמרתי לך שאתה עוד תתרשם מהגראפיקה, לא שמעתי על מישהו שיש לו את המשחק, בעל PC או לא, שלא התרשם ממנה.

אני לא רוצה לבאס אותך אבל הקטע שאתה משחק לפי המבקרים נחשב לאחד הרגעים הטובים במשחק, השלבים הפתוחים שנותנים לך חופש רב באיך לגשת למשימות ואתה משתמש ברובוט וכו' נחשבים לטובים ביותר ואין פלא שאתה נהנה.
הבעיה כמו ש KEO אמר שבהמשך זה מתדרדר, לא בא לי לבאס מישהו שנהנה ממשחק אז תמשיך ותראה בעצמך או שלא ודווקא תמשיך להנות, מן הסתם גם כאלו יש.

Nucleus_Dawn כתב:
באתר של באג מפורסם אמצע ינואר. לא יודע אם זה מדויק, או לא. כרגע, הייתי ממליץ להיות פסימי ולהניח שמדובר בסוף ינואר.

אין לי ממש ניסיון עם האחריות של באג, באופן אישי. הPS2 שלי התקלקל הרבה אחרי שהאחריות פגה והם תיקנו את העינית בתשלום ממש גבוה ובאמת לקח להם חודש לעשות את זה.
הPS3 שלי לא התקלקל עדין, אבל אותו כבר קניתי בחו"ל.
מעבר לניסיון האישי, שמעתי רק דברים רעים על השירות שלהם. כאילו הם עדין תקועים בתפיסה שהם מונפול בתחום בארץ, אז הם זורקים זין.
מלקוחות לא שמעתי תלונות, באופן אישי.

לא דיברתי על אחריות ספציפית של באג אלא של ישפאר היבואן הרשמי אבל אני משער שזה אותו דבר, באג פשוט שולחים לישפאר שבתורם שולחים לחו"ל.
אתה מחזק את הדברים השליליים ששמעתי עד עכשיו וחבל, אולי נחפש חנות פרטית ואמינה שתציע אחריות משלה, של ישפאר נשמעת נורא.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2013, 06:08

bling כתב:

לא דיברתי על אחריות ספציפית של באג אלא של ישפאר היבואן הרשמי אבל אני משער שזה אותו דבר, באג פשוט שולחים לישפאר שבתורם שולחים לחו"ל.
אתה מחזק את הדברים השליליים ששמעתי עד עכשיו וחבל, אולי נחפש חנות פרטית ואמינה שתציע אחריות משלה, של ישפאר נשמעת נורא.

אין דבר כזה אחריות של באג. זו טעות. התכוונתי ישפאר.
גם אם קונים את המכשיר מבאג, אין לנו יותר מה לעשות איתה. במקרה של תקלה, הלקוח צריך לפנות ישירות לישפאר. זה חסרון ולא יתרון, כי אם זה היה דרכנו, אז היו לך כמה עשרות נקודות שירות פזורות בכל המדינה. במקום זה, אתה צריך לטרוח לנקודות השירות המועטות מאוד של ישפאר (למיטב ידיעתי, זה רק בהרצליה) עם הקונסולה התקולה שלך.

אני לא מכיר חנות קטנה, שנותנת אחריות יותר טובה משל ישפאר. אם זה ייבוא מקביל והאחריות היא באמת של החנות הספציפית שממנה קנית, סביר להניח שהאחריות עוד יותר גרועה ועוד יותר סביר להניח שאפילו אין להם מעבדות נורמליות.
בלי קשר לזה, אני חושב שבמקרה של ישפאר, כנראה שבכל מקרה ייבוא מקביל לא יהיה כדאי, אז לא ממש תצליח למצוא קונסולה שאיננה באחריות של ישפאר, פרט לקונסולות פרוצות (אם בכלל יהיו).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 דצמבר 2013, 23:04

Nucleus_Dawn כתב:
אין דבר כזה אחריות של באג. זו טעות. התכוונתי ישפאר.
גם אם קונים את המכשיר מבאג, אין לנו יותר מה לעשות איתה. במקרה של תקלה, הלקוח צריך לפנות ישירות לישפאר. זה חסרון ולא יתרון, כי אם זה היה דרכנו, אז היו לך כמה עשרות נקודות שירות פזורות בכל המדינה. במקום זה, אתה צריך לטרוח לנקודות השירות המועטות מאוד של ישפאר (למיטב ידיעתי, זה רק בהרצליה) עם הקונסולה התקולה שלך.

אני לא מכיר חנות קטנה, שנותנת אחריות יותר טובה משל ישפאר. אם זה ייבוא מקביל והאחריות היא באמת של החנות הספציפית שממנה קנית, סביר להניח שהאחריות עוד יותר גרועה ועוד יותר סביר להניח שאפילו אין להם מעבדות נורמליות.
בלי קשר לזה, אני חושב שבמקרה של ישפאר, כנראה שבכל מקרה ייבוא מקביל לא יהיה כדאי, אז לא ממש תצליח למצוא קונסולה שאיננה באחריות של ישפאר, פרט לקונסולות פרוצות (אם בכלל יהיו).

הבנתי שחנויות עם מעבדות משלהן ושהן אמינות (זאת אומרת שתקלה שלא ניתן לסדר יחליפו לך בלי שאלות) עדיפות, אני בזמנו לקחתי את הפס3 שלי מחוץ לאחריות שלו לחנות מסוימת והחליפו לי עינית, ישפאר הבנתי אפילו את זה לא מסוגלים לעשות, כל דבר מוחרם לחודש במינימום.

ולמה שיבוא מקביל לא יהיה כדאי, בדר"כ בשוק האלקטרוניקה תמיד כשחנות מביאה יבוא מקביל היא שוברת את המחיר של היבואן הרשמי, אחרת כביכול לא תהיה סיבה לקנות אצלם, אם כבר זה אמור להיות זול יותר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2013, 09:25

bling כתב:הבנתי שחנויות עם מעבדות משלהן ושהן אמינות (זאת אומרת שתקלה שלא ניתן לסדר יחליפו לך בלי שאלות) עדיפות, אני בזמנו לקחתי את הפס3 שלי מחוץ לאחריות שלו לחנות מסוימת והחליפו לי עינית, ישפאר הבנתי אפילו את זה לא מסוגלים לעשות, כל דבר מוחרם לחודש במינימום.

ולמה שיבוא מקביל לא יהיה כדאי, בדר"כ בשוק האלקטרוניקה תמיד כשחנות מביאה יבוא מקביל היא שוברת את המחיר של היבואן הרשמי, אחרת כביכול לא תהיה סיבה לקנות אצלם, אם כבר זה אמור להיות זול יותר.

לא כדאי מבחינת הלקוח.
אני לא מכיר חנות שנותנת אחריות על המוצרים שהיא מוכרת ונותנת שירות טוב ואני עובד באחת שעושה את זה ונותנת שירות נוראי ואיום, של תיקוני "נעשה עדכון גירסא" במקרה הטוב ו"נבדק ונמצא תקין" במקרה השכיח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 04 דצמבר 2013, 14:16

Nucleus_Dawn כתב:
לא כדאי מבחינת הלקוח.
אני לא מכיר חנות שנותנת אחריות על המוצרים שהיא מוכרת ונותנת שירות טוב ואני עובד באחת שעושה את זה ונותנת שירות נוראי ואיום, של תיקוני "נעשה עדכון גירסא" במקרה הטוב ו"נבדק ונמצא תקין" במקרה השכיח.

אם כל הכבוד אתה דיי מזלזל בחנויות היום
מדיה גיים וVGS אם שניהם יש לי נסיון ושניהם עומדות במה שצריך
יש עוד חנויות טובות אבל אני לא עף על החנות עצמה כמו פליי גיים שאני יודע להגיד לך מנסיון שאבי תותח בתיקונים
ויש גם את ג'נסיס שגם שם לפי הבנתי זה נחמד
אבל שני החנויות העלו אני לא מת על החנויות עצמם כי הן חנויות מעבדה ( יעני חנות שהיא יותר מעבדת תיקונים )

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 דצמבר 2013, 09:33

Nucleus_Dawn כתב:
לא כדאי מבחינת הלקוח.

זה כבר לא כל כך נכון היום, בטח על הקונסולות הוותיקות. חנויות עם מעבדות רציניות יכולות לפתור את רוב התקלות, מלבד כאלה שמצריכות החלפה של לוח אם. זה לעומת ישפאר, שכנראה על פי החוזה שלהם מול סוני אסור להם בכלל לגעת בקונסולה וצריכים לשלוח אותה לחו"ל על כל תיקון הכי קטן. במקרים מסויימים, אני מכיר אנשים שהעדיפו להביא את הקונסולה שלהם למעבדה פרטית גם במסגרת אחריות כדי שיתקנו להם את התקלה מהר במקום לחכות עד שישפאר ישלחו ויקבלו מחדש את הקונסולה (תיקוני עינית כאמור, או דיסקים שנתקעים וכו').

כמובן שעם הפלייסטיישן 4 עוד אי אפשר להסתמך על המעבדות הקטנות. לוקח להן זמן ללמוד את החומרה החדשה ולהשיג מלאי מספק של חלקי חילוף. קיצר, בשנה-שנתיים הראשונות של הקונסולות החדשות לא הייתי בונה על אחריות של חנות פרטית בין כה וכה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 דצמבר 2013, 18:08

טוב, הסינגל של קילזון ממש גרוע. אני שוקל להפסיק עם הסינגל ולעבור למולטי. אם החלק הראשון של המשחק הוא הטוב אני לא רוצה לדעת מה קורה בהמשך. הכל שם פשוט גרוע אחרי ששלב 2 מסתיים, העלילה מטופשת וגרועה, הpacing נוראי, הכל פשוט משעמם (יורים באותם שני אוייבים כל הזמן), אפילו הדיבוב של השחקנים האמיתיים נוראי. מה לעזאזל הולך שם. זה מרגיש כמו איזה BF.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 04 דצמבר 2013, 18:19

Death... חחחחחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 דצמבר 2013, 18:38

erezronen כתב:
זה כבר לא כל כך נכון היום, בטח על הקונסולות הוותיקות. חנויות עם מעבדות רציניות יכולות לפתור את רוב התקלות, מלבד כאלה שמצריכות החלפה של לוח אם. זה לעומת ישפאר, שכנראה על פי החוזה שלהם מול סוני אסור להם בכלל לגעת בקונסולה וצריכים לשלוח אותה לחו"ל על כל תיקון הכי קטן. במקרים מסויימים, אני מכיר אנשים שהעדיפו להביא את הקונסולה שלהם למעבדה פרטית גם במסגרת אחריות כדי שיתקנו להם את התקלה מהר במקום לחכות עד שישפאר ישלחו ויקבלו מחדש את הקונסולה (תיקוני עינית כאמור, או דיסקים שנתקעים וכו').

כמובן שעם הפלייסטיישן 4 עוד אי אפשר להסתמך על המעבדות הקטנות. לוקח להן זמן ללמוד את החומרה החדשה ולהשיג מלאי מספק של חלקי חילוף. קיצר, בשנה-שנתיים הראשונות של הקונסולות החדשות לא הייתי בונה על אחריות של חנות פרטית בין כה וכה.

בדיוק, היום יש אנשים עם ידע טכני טוב בחנויות הפרטיות, ואני לא בטוח שאתה צודק בקשר ללחכות שנתיים, אם החנות אמינה ואפשר לסמוך עליה אתה יודע שתמיד ירצו שתהיה מרוצה כשמדובר באנשים הגונים, זאת אומרת תקלות בסיסיות כמו עינית דפוקה אני בטוח שהם יודעים לתקן כבר עכשיו כי לא מדובר במשהו שונה מהותית מהפס3, בתקלות יותר מסובכות יחליפו לך פשוט את המכשיר כי הם יודעים שמגיע לך מכשיר תקין במסגרת האחריות שהתחייבו אליה (שוב, החנות חייבת להיות מוכרת ואמינה), בניגוד לישפאר שגם על החלפת עינית פשוטה תצטרך להפרד ממנו לחודש.

Death_119 כתב:טוב, הסינגל של קילזון ממש גרוע. אני שוקל להפסיק עם הסינגל ולעבור למולטי. אם החלק הראשון של המשחק הוא הטוב אני לא רוצה לדעת מה קורה בהמשך. הכל שם פשוט גרוע אחרי ששלב 2 מסתיים, העלילה מטופשת וגרועה, הpacing נוראי, הכל פשוט משעמם (יורים באותם שני אוייבים כל הזמן), אפילו הדיבוב של השחקנים האמיתיים נוראי. מה לעזאזל הולך שם. זה מרגיש כמו איזה BF.

זה היה צפוי לאור מה שהביקורות אמרו.
אתה יודע מה הקטע? שהטענות הללו גם נשמעות רלוונטיות לסינגל של קילזון 2, אבל לא נפתח את זה עכשיו :)

אני חושב שנגמרו הצ'אנסים של גרילה, הם כבר 3 דורות משחררים משחקים שעומדים בחזית הטכנולוגית אבל בינוניים מכל בחינה אחרת, צריך לפרק את האולפן הזה, לקחת את כל האנשים הטכניים ולשים אותם ב ICE TEAM ובסנטה מוניקה, ואת האומנים המעולים כמובן גם לפזר בין בתי הפיתוח, השאר יכולים ללכת ללשכה, אין תקווה מהם כבר.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 05 דצמבר 2013, 04:13

bling כתב:
בדיוק, היום יש אנשים עם ידע טכני טוב בחנויות הפרטיות, ואני לא בטוח שאתה צודק בקשר ללחכות שנתיים, אם החנות אמינה ואפשר לסמוך עליה אתה יודע שתמיד ירצו שתהיה מרוצה כשמדובר באנשים הגונים, זאת אומרת תקלות בסיסיות כמו עינית דפוקה אני בטוח שהם יודעים לתקן כבר עכשיו כי לא מדובר במשהו שונה מהותית מהפס3, בתקלות יותר מסובכות יחליפו לך פשוט את המכשיר כי הם יודעים שמגיע לך מכשיר תקין במסגרת האחריות שהתחייבו אליה (שוב, החנות חייבת להיות מוכרת ואמינה), בניגוד לישפאר שגם על החלפת עינית פשוטה תצטרך להפרד ממנו לחודש.

אתה יודע מה הקטע? שהטענות הללו גם נשמעות רלוונטיות לסינגל של קילזון 2, אבל לא נפתח את זה עכשיו :)

אני חושב שנגמרו הצ'אנסים של גרילה, הם כבר 3 דורות משחררים משחקים שעומדים בחזית הטכנולוגית אבל בינוניים מכל בחינה אחרת, צריך לפרק את האולפן הזה, לקחת את כל האנשים הטכניים ולשים אותם ב ICE TEAM ובסנטה מוניקה, ואת האומנים המעולים כמובן גם לפזר בין בתי הפיתוח, השאר יכולים ללכת ללשכה, אין תקווה מהם כבר.

אני נגד לפרק אותם אבל הגיע הזמן להמשיך הלאה מקיילזון. אני חושב כדאי לתת לגורילה קמברידג' את המפתחות לקיילזון. (אלה שעשו את המשחק לויטה).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 דצמבר 2013, 20:44

bling כתב:

אני לא חושב שצריך לפרק אותם, כי בכל זאת, צוות אורגני כל כך מוכשר מבחינה טכנית, זה לא משהו שכדאי לוותר אליו. אני חושב שעדיף פשוט לקחת כמה אנשים מאוד מוכשרים בעיצוב משחק ולתת להם להוביל את הפרויקט הבא.
ברור שבכל הנוגע למכאניקות משחק, פשוט אין להם את זה. עם השקעה באנשים הנכונים, הם יכולים להפוך לעוד נוט'י דוג ואם לסוני יהיו שתי נוט'י דוג, הם פחות או יותר מסוגלים להשתלט על העולם.
מעבר לזה, צריך לתת להם לעשות לא-קילזון. שיתרעננו קצת ואולי נגלה שהם הרבה פחות בינוניים ממה שהם נראים כרגע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 דצמבר 2013, 21:10

לא אמרתי לוותר, טפשי לשחרר אנשים טכניים ברמה שכזו שימצאו בלי בעיה עבודה ב 344 או אפיק, קרייטק וכו׳, אותם אפשר פשוט לפזר לפי הצרכים של סוני בין אם בסנטה מוניקה או שיהיו ב ICE ויבנו כלי פיתוח למכשיר.

דרך אגב קיבלתי את הזיכוי של סוני, הם הכניסו לי אותו ל SEN WALLET בחנות ולא לכרטיס אשראי, מה שמשעשע זה שכל המהלך השתלם לי כלכלית, הם זיכו אותי ב 60 דולר מלאים וביחד עם ה 10 דולר שקיבלתי מתנה על הרכישה מלחתכילה יצא שיש לי עכשיו 70 דולר בחשבון, אחלה דרך להרוויח כסף :P

הם הבהירו אגב שוב שזה חד פעמי ככה שכל המוחות הקרימינליים למיניהם לא רוצים לשחק עם מזלם... מה שכן רציתי לבדוק את הדף של קילזון והאם עדיין מופיע לי אישור שקניתי ואני יכול להוריד אותו על הפס4 (לכו תדעו אולי פישלו...) אבל דווקא היום החליטו להוריד אותו מה PSN של הפס3 ולא ניתן עוד לרכוש אותו, נדע רק כשיהיה לי פס4.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 04 דצמבר 2013, 23:33

Nigga כתב:לפי ההיגיון הזה קרייטק היו צריכים למות ממזמן.

:lol: :lol:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 דצמבר 2013, 18:40

Nigga כתב:לא ממליץ לך להוריד את המשחק אפילו אם תהיה לך את האופציה. שלא יקרה מצב שיטענו שאתה נוכל.

קשה לי להאמין שהם אשכרה יעקבו אחרי החשבון הזה או בכלל יבדקו מה עשיתי בהמשך, אבל אני לא מתכוון להוריד בכל מקרה, בשם ההגינות, לא בגלל שיחשבו שאני נוכל או החשש שיתפסו אותי.

למרות שהיה נחמד לקבל עם קונסולה חדשה טק דמו שכזה שאפשר להפעיל לחצי שעה בלי להרגיש מחויב לשחק בו כי הוצאת 60 דולר עליו, AC4 בטח לא הולך להרשים במיוחד, אבל בסדר נחכה לתצוגה הגראפית הבאה שאני בטוח שתגיע לא הרבה זמן אחרי :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 11:28

ההבדל בין קרייטק לגורילה הוא שכל המשך של קילזון נחלש במכירות ובתור כותר שאמור למשוך אנשים לקנות את הקונסולה, הוא לא ממש מצליח בכך. בכל אופן, על פי השמועות הם עובדים על IP חדש שהוא משחק RPG בעולם פתוח לפס4.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 דצמבר 2013, 20:09

Kazz כתב:ההבדל בין קרייטק לגורילה הוא שכל המשך של קילזון נחלש במכירות ובתור כותר שאמור למשוך אנשים לקנות את הקונסולה, הוא לא ממש מצליח בכך. בכל אופן, על פי השמועות הם עובדים על IP חדש שהוא משחק RPG בעולם פתוח לפס4.

אני לא חושב בקרייסס זה שונה, אני בספק אם השלישי הצליח יותר מהשני.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 12:17

הוא לא, אבל הוא גם לא כותר בלעדי שאמור לדחוף קונסולות. ואני בספק אם נראה את קרייסיס 4 בקרוב ולבטח הוא לא יופץ ע"י EA.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2013, 12:52

אני בטוח שKZ4 ימכור נהדר, כותר שיגור יחיד על הקונסולה שמוכרת כמו לחמניות חמות שהוא גם התצוגה הטכנית שלה, אפילו אנשים שלא כל כך רוצים את המשחק או חשבו לקנות קילזון בעבר היו קונים בכיף.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 דצמבר 2013, 13:17

DrKeo כתב:אני בטוח שKZ4 ימכור נהדר, כותר שיגור יחיד על הקונסולה שמוכרת כמו לחמניות חמות שהוא גם התצוגה הטכנית שלה, אפילו אנשים שלא כל כך רוצים את המשחק או חשבו לקנות קילזון בעבר היו קונים בכיף.

לא צריך להגזים, יש גם את BF4 וCOD, זה ממש לא השוטר היחיד על הקונסולה בשיגור. אני לא חושב שBF4 נראה פחות טוב ממנו על הפס4.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 דצמבר 2013, 13:53

כן, ניגה. תביא משחק שהוא בבאנדל עם הקונסולה. בגלל זה קילזון וקנאק גבוהים כל כך. כנראה זו הייתה הדרך של סוני לנסות לשנות את טרנד המכירות של הסדרה. אין טעם להגיב לגבי המכירות של shadowfall בלי שאפשר להבדיל בין מכירות עם הבאנדל לבין רגילות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2013, 22:04

Death_119 כתב:לא צריך להגזים, יש גם את BF4 וCOD, זה ממש לא השוטר היחיד על הקונסולה בשיגור. אני לא חושב שBF4 נראה פחות טוב ממנו על הפס4.

כן אבל הם לא בלעדיים והם קיימים כבר לדור הקודם ויצאו עליו לפני שיצאו הקונסולות החדשות, זה בטוח פוגע בצורה כלשהי במכירות. גם ההייפ מסביב לKZ מאוד גדול, זה כמו רזיסטנס 1 בשיגור של הפס3 שעשה יותר מפי 2 מכל כותר אחר בסדרה רק בגלל שהוא היה כותר שיגור. גם RYSE ימכור טוב, כותר שיגור מרשים גרפית תמיד מוכר טוב בגלל ההייפ, זה שהוא משולב בפרסומות של הקונסולה שרצות בקמפיינים של מליונים ובגלל שהוא SHOWCASE גרפי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 דצמבר 2013, 14:35

Kazz כתב:כן, ניגה. תביא משחק שהוא בבאנדל עם הקונסולה. בגלל זה קילזון וקנאק גבוהים כל כך. כנראה זו הייתה הדרך של סוני לנסות לשנות את טרנד המכירות של הסדרה. אין טעם להגיב לגבי המכירות של shadowfall בלי שאפשר להבדיל בין מכירות עם הבאנדל לבין רגילות.

כשאתה קונה באנדל אתה משלם תשלום מלא על המשחק (הרי כל החבילה חוסכת איזה משהו כמו 10-20 דולר עבור שלושה מוצרים), אין שום הנחה בדבר. מה גם שלפס4 יש באנדל גם עם BF4 וCOD. כל מי שרצה את קילזון זה אנשים שבחרו לרכוש את קילזון במודע, לא איזה משהו שנדחף להם באפס מחיר. באותה מידה הבן אדם היה יכל לרכוש את BF4. אין שום טעם להבדיל מכירות עם באנדל או בלי, מאחר ומדובר באותו הדבר.

ללא קשר, אנשים אוהבים את קילזון, נכנסתי למולטי היום, יש אלפי משחקים כל הזמן.

דרך אגב, המבצע בZavvi לימד אותי שה-20 דולר שחותכים בדרך כלל ממחיר הבאנדל מגיע מסבסוד של הPSN+.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 90 אורחים