Kazz כתב:אם אני לא טועה, באנגליה כמעט ולא היה אפשרי לקנות את הקונסולה בלי קילזון איתה. כפי שראינו במקרי עבר, משחקים שמצוותים עם הקונסולה בבאנדל כזה מעוותים את התפיסה של פופלאריות המשחק וכמה הוא היה מוכר לבד.
לא היה לנדב בעבר ויכוחים לגבי אנצ'רטד הראשון שדווח שמכר כך וכך אז כל עניין הבאנדל נכנס לדיון? קיצר, באנדלים מטשטשים את הנתונים. נראה ב NPD, שלא סופרים משחקים שהם חלק מבאנדל, כמה קילזון יעשה (ואנחנו יודעים כמה קילזון 3) עשה. למרות ששאדאופול אמור למכור יותר מהקודם.
Death_119 כתב:Resogun ממש מעולה, מעניין מה יחשבו עליו אנשים שאוהבים את geometry wars.
Nigga כתב:יש סיבה שאף אחד לא טרח לפרסם את זה, אם היית טורח לקרוא את זה עד הסוף היית רואה שזה בולשיט אחד גדול.
אבל אל תדאג כשיהיה סקופ אמיתי אנחנו נודיע לך.
bling כתב:סעיף 3 בחסרונות נוראי!
אתה בטוח בזה?
זאת אומרת אם יש לי פלוס אירופאי והמשתמש הראשי שלי אמריקאי אין לי אפשרות לשחק עליו את התכנים של הפלוס?
חשבתי שהמצב זהה לפס3, באסה.
Fanta כתב:סעיף 3 הוא משהו שמוכר כבר מימי הPSN בPS3
אחד הדברים שאף פעם לא אהבתי בPSN
Death_119 כתב:בדקתי עם Resogun שהורד מהחנות הישראלית והוא כן עובד עם משתמש אמריקאי. כן יש הגבלה על תכנים מסוימים שהם בלעדיים לאזור מסוים כמו Warframe (לא זמין לחנות הישראלית כרגע).
bling כתב:על מה אתה מדבר??
כל משחק או DLC שאתה מוריד מה PSN זמין אצל כל המשתמשים.
Death, לרגע חששתי, טוב לדעת.
Fanta כתב:יכול להיות שטיפה התבלבלתי
כוונתי הייתה שלא תמיד יכולה להפעיל את התוכן שקניתה בחנות אחת, אם המשחק הוא NTSC נניח היו מקרים
שאם הייתה קונה את התוכן בחנות אנגלית אז הDLC לא היה עובד אצלך כי הDLC היה PAL
bling כתב:משחקים מלאים תמיד יכלת להפעיל בכל מקום, גם משחקי PSN וגם ריטייל היו זמינים לכל המשתמשים ללא יוצא מן הכלל.
מה שאתה מדבר עליו הוא DLC שאם קנית משחק אמריקאי יכלת להוריד לו DLC רק מהחנות האמריקאית, כנ"ל אירופאי וכו', אבל אחרי שהורדת והתקנת את ה DLC מהחנות המיועדת יכלת לשחק אותו על כל משתמש והוא היה זמין לכולם.
מוזר לי גם שאמרת שזה מה שלא אהבת ב PSN (למרות שאין כמעט מגבלות) , למה בבוקס זה אחרת? שם המצב גרוע יותר ואפילו משחקי ריטייל מסויימים מוגבלים לאיזור ספציפי על מנת שיפעלו.
bling כתב:זה לא שהיה סיכוי שהיית נדפק, היית 100% נדפק, אי אפשר לקנות DLC למשחק מאיזור שלא תואם אותו, כל השאר חופשי וללא הגבלות.
וחשבתי שעם הבוקס שהיה לפעמים חוסם משחקי ריטייל שלמים שאי אפשר להוריד DLC חופשי מחנות שלא תואמת את האיזור, בכל אופן זה באמת טיפה מעצבן אבל זה סעיף די שולי ברוב המקרים.
בכל אופן Death דיבר על משהו אחר שדברים לא זמינים לשימוש למשתמשים האחרים, לא קשור לאיזורי חנות וכאלה.
Death_119 כתב:בדקתי עם Resogun שהורד מהחנות הישראלית והוא כן עובד עם משתמש אמריקאי. כן יש הגבלה על תכנים מסוימים שהם בלעדיים לאזור מסוים כמו Warframe (לא זמין לחנות הישראלית כרגע).
erezronen כתב:
דווקא אצלי גם Warframe נטען בשתי המשתמשים (האמריקאי והישראלי). מצד שני, במשתמש בישראלי הוא לא הצליח להתחבר לשרתים כדי להתחיל לשחק - אבל המשחק עצמו כן עלה, מה שאומר שאין באמת הגבלה על להפעיל אפליקציות מסויימות מיוזרים מסויימים. למיטב הבנתי צריך לציין בפתיחת היוזר שזו הקונסולה הראשית שלו כדי שזה יקרה (הוא שואל את זה דבר ראשון בפתיחת יוזר).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 93 אורחים