swiss-the-engine כתב:אני חושב ב2008 יצא משחק לארקייד (שנראה לי היה בין הראשונים ששוחררו לשירות אחרי זכיה בIGF או משהו כזה) שהיה דומה לGEOMETRY WARS רק היה לך שתי ספינות בצבעים שונים שעצם הנגיעה שלהם במישהו מהצבע שלהם (או להיפך, אני לא באמת זוכר) היה הורג את האוייבים. זה היה BRAIN FUCK רציני ואני די טוב בסגנון משחקים האלה.
מצאתי את המשחק!

DrKeo כתב:נוטי דוג אומרים שהם עובדים כרגע רק על אנצ'רטד פס4 והDLC של TLOU:
השאלה היא האם זה פירוש מילולי מדי (כלומר זה מה שהכרזנו כרגע) או שבאמת כל הצוותים עובדים אך ורק על שני הדברים האלה. אם הם באמת עובדים רק על שני הדברים האלה זה אומר שהצוות האיכותי של TLOU עובד בכוח מלא על הDLC או שחלקם עברו לצוות של אנצ'רטד פס4 בשביל להצליח להרים את המנוע לדור וכדומה. בכל מקרה אני חושב שזה חדשות טובות, או שאנצ'רטד יצא הרבה יותר איכותי מאשר איך שהוא היה אמור לצאת עם ה"צוות ב'" שלהם או שהDLC של TLOU יהיה ברמה מטורפת. כך או כך חדשות טובות.
erezronen כתב:
נדב, חזור אחריי: אף פעם לא אאמין לדברים שנציגי מדיה חברתית של חברות כותבים באינטרנט. אף פעם לא אאמין לדברים שנציגי מדיה חברתית של חברות כותבים באינטרנט. אף פעם לא אאמין... די.
אני לא חושב שצריך להיות מודאגים יותר מדי למה שלא יהיה הפרוייקט הבא של Naughty Dog. כאילו, קצת עצוב לי שזה Uncharted חדש ולא מותג חדש לגמרי, אבל אני די סומך עליהם שהוא יהיה מצויין למרות תחושת המיאוס הכללית שיש לי מהסדרה הזאת אחרי המשחק השלישי והמשחק לויטה. באמת שאם יש סטודיו בלעדי של סוני שאפשר לסמוך עליו בעיניים כמעט עצומות - זה הם. אם הוא ייצא בנובמבר 2014 אז בכלל יהיה תענוג.
DrKeo כתב:אני לא הייתי סומך על הצוות של U3 בעיניים עצומות, חוץ מאשר סצנה אחת שבאמת הרגישה לי עוצמתית במיוחד (המטוס + בערך החצי שעה הראשונה אחריו במדבר. כלומר בדיוק משך הזמן שלוקח לדרייק הבן תמותה להפוך בחזרה להיות דרייק הסופרמן) ושלב אחד שהרגיש לי עשוי טוב במיוחד (הספינה כמובן) אני מרגיש שU3 הוא לא בדיוק הדבר הכי איכותי על הפס3.
kririn כתב:מבחינתי הבעיה עם אנצרטד ,זה שמפתחות אחרות למדו לעשות "קלונים" טובים
טומב רידר האחרון זה דוגמה לזה ,נכון חלק יגידו שהסדרה המקורית לטומב רידר ,פרצה את הדרך ,וזה נכון
אבל אנצרטד לטוב ולרע ,נתן לסגנון אופי יותר קולנועי ,על חשבון פחות חופש לשחקן
אבל בכל זאת
מאז ראינו משחקים כמו אנסליב ,וטומב רידר האחרון ,ועוד שעושים את זה בצורה טובה
ובטח ניראה עוד כאלו חות מאנצרטד
חבל מאוד שהמשחק STAR WORS בסיגנון הזה בוטל,לטעמי זה היה מאוד מתאים לזיכיון וחבל
DrKeo כתב:אולי הגיימפליי של TR הרבה יותר טוב משל אנצ'רטד, אבל עדין בתחום הסיפור והאירועים המתוסרטים אין על נוטי דוג. בתחום הזה TR נשאר הרחק מאחור.
אם אנצ'רטד היא סדרת פופקורן מתוסרטת ואקשנית, בשביל לעשות אנצ'רטד 4, הם צריכים כמה וכמה קטעים עוצרי נשימה כמו הסצנת מטוס ב3. לא מספיק שתי סצנות כאלה במשחק שלם בשביל לעשות 1UP לאנצ'רטד 2.
Laskin כתב:אני חושב שאם לא יהיו הפתעות - אז UNCHARTED הבא יהיה משהו שונה לחלוטין מקודמיו, בתקופה אחרת וללא הומור "שנון" וציני של הדמויות המרכזיות, וכמובן גם שהגיימפליי יהיה יותר "הישרדותי" מאשר אקשן ויריות.
אבל יכול להיות שהם עובדים על כולנו וזה לא פריקוול אלא משחק עם קפיצות בזמן, או בכלל קראש חדש![]()
לצערי אני לא בטוח שנראה משהו ממנו עד E3. /:
Nucleus_Dawn כתב:
הם בהחלט צריכים שינוי מהותי בסדרה הזאת. אם היא תתקרב במכאניקות הגיימפליי יותר לTLOU (רק עם פלטפורמינג קצת מעניין), זה ישמח אותי מאוד.
Trouble כתב:אני לא חושב שאנצ'רטד יוכל אי פעם להתקרב לTLOU, בלי להקריב את כל מה שהופך אותו לאנצ'רטד. לא רק זה - לדעתי, אם תקח את המכאניקות של TLOU או משהו דומה ותנסה להכניס אותם לאווירה של אנצ'רטד הן יאבדו את כל מה שהופך אותן לטובות כל כך.
אנצ'רטד תמיד היה סימולטור צ'אק נוריס שמדי פעם עוצר לחקור ולעשות קצת פלטפורמינג. היופי שלו היה שהם הצליחו לשלב בין הסיפור והאווירה של הרפתקנות עם כל הירי, האקשן והכאוס.
אם הם הולכים על עוד אנצ'רטד, הם חייבים לחדש משהו במשחקיות - אולי לעשות שנשחק את דרייק ועוד מישהו אחר (לאו דווקא באותו הזמן), וצורת המשחק שלהם תהיה שונה. הביקורת העיקרית על TLOU הייתה שהוא היה יהלום מלוטש - אבל לא חידש כלום. לדעתי, אם אנצ'רטד יחזור על זה, או אפילו ינסה לשחזר את TLOU, הוא יכשל.
Death_119 כתב:וואו... הסינגל של BF4 נראה מדהים על הפס4, קילזון נראה ממש פחות מוצלח על ידו. אפילו הגיימפליי עצמו טוב משמעותית מקילזון למרות שהוא בפני עצמו על גבול המשמים. המולטי כרגיל מעולה. פשוט טירוף כמה שחקנים יש למשחק על הפס4. שרתים מפוצצים הרבה יותר ממה שהייתי רגיל לראות ב-3 על הפיסי. עד כה גם לא נתקלתי בשום בעיה במולטי ממה שתואר עד היום אחרי כמה שעות שיש לי כבר שם.
matangt8 כתב:דודי,קיילזון עד כדי כך לא משחק מוצלח? אני ממש אהבתי את הקודמים בקרוב (אני מקווה) אני משיג PS4. להתרחק ממנו?
Kazz כתב:לא רואה צורך בשירות שכזה כשאני יכול לקנות משחק ולהיות בבעלותו בתשלום קטן וחד-פעמי. כמו שאמרתי, העמדתי דברים על דיוקים. אתה לא מקבל משחקים בחינם ב PSN+. אתה משלם כל חודש כדי לקבל אותם. אין לך שליטה איזה משחקים תקבל, הם חינמיים להורדה רק לאורך תקופה מסויימת - אם אתה מנוי ולא הורדת את המשחק להארד דיסק כשהוא היה חינם בתקופה שהוא הוצע אז לא תוכל להוריד אותו בחינם לא משנה אם יש או אין לך מנוי. וברגע שאתה מפסיק לשלם עבור המנוי הגישה אל המשחקים שהורדת נגנזת. מדובר בחרב פפיות. אתה משלם מאות דולרים לאורך שנים עבור המינוי, צובר את המשחקים וככל שאתה יותר 'עמוק' כך סוני משאירים אותם אצלך. 'השקעתי כל כך הרבה במערכת הזו ואם אפסיק את המינוי או ארצה קונסולה של המתחרה, אני אאבד את הכל'. חתיכת מקל בשביל הלכאורה גזר. ועם הפס4 המקל יותר מכאיב עם איבוד היכולת לשחק אונליין.
kririn כתב:swym
זוכר איך פעם היה ערוץ 5 בכבלים מאוד טוב ?
זוכר איך הוסיפו מאוחר יותר את 5+
ואחרי זה עוד 2 ערוצים ?
Death_119 כתב:מה שכן, אני לא מבין למה בדומה ל-3 הם ממשיכים עם הקטע של סרטוני מעבר Pre rendered כאשר המנוע עצמו נראה בטירוף הרבה יותר טוב מהם. קטע הזוי.
כל אדם עם PS3 יוכל פשוט לסיים את הבקלוג של המשחקים שמעניינים אותו ולהפסיק לשלם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 36 אורחים