סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ינואר 2014, 19:44

Kazz כתב:משחקי בחירת העורכים באמזון והמבצע כאן:

http://www.amazon.com/gp/feature.html/?docId=1000728511

חרא מבחר וחרא ומחירים. הבחירה מתנקזת לאו אינפינייט או קרייסיס 3 ב5דולר.

לפחות זה שם למנוחה את הויכוח שלי ושל גיא, ה5$ שאמזון חלקו בחגים היה חסר כל ערך. כמובן שקרייסס 3 ו-DS3 הם אחלה מחירים אבל כמו לרוב האנשים כאן, יש לי כבר את שניהם.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 ינואר 2014, 10:55

הנה הרשימה המלאה:
http://www.cheapassgamer.com/topic/3169 ... ry11417197

יהיה אפשר להשיג את 'אחים' ב3דולר. אבל עניין היצע מעפן. ומה הקטע שEA הם הספונסר של 'בחירת העורכים ל2013'? איזה מין עורך אתה צריך להיות כדי לציין את סימסיטי לטובה השנה. וביושוק יוצא 8.20 אחרי הקופון.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 ינואר 2014, 11:27

DrKeo כתב:לפחות זה שם למנוחה את הויכוח שלי ושל גיא, ה5$ שאמזון חלקו בחגים היה חסר כל ערך. כמובן שקרייסס 3 ו-DS3 הם אחלה מחירים אבל כמו לרוב האנשים כאן, יש לי כבר את שניהם.

אתה תנוח רק בקבר כנראה... הרשימה של אמזון מתעדכנת לאורך כל החודש במבצעים חדשים ולכן צריך לעקוב אחריה בשביל המחירים הטובים כי יהיו תנודות לאורך החודש. למעשה, המפיצות היחידות שחזרו אליהן בתקופת החגים (כי רובן בshutdown) היו EA ו-2K ולכן הרשימה נראית כל כך מצומצמת. לכל שאר המפיצות הגדולות עדיין מחכים, כמו גם לרוב העצמאיים. הרשימה הזו תהיה "סופית" רק בסוף החודש.

המבצעים המוצלחים בינתיים שפזורים לאורך החודש (מחירים אחרי הטבה של 5 דולר):
Dead Space 3: Awakened [Online Game Code] - 3.49 (המשחק הרגיל כבר יצא יותר זול בבאנדל של EA)
Crysis 3 [Download] - 4.99
Final Exam [Online Game Code] - 3.99
SimCity - Standard Edition [Download] - 14.99 (וההרחבה במחיר דומה)
Foul Play [Online Game Code] - 3.49
BioShock Infinite [Online Game Code] - 8.20
Brothers - A Tale of Two Sons [Online Game Code] - 2.99
How to Survive [Online Game Code] - 2.49

נדמה לי שאת רוב המשחקים האחרים שבמבצעים המתחלפים היה אפשר להשיג במחיר זול יותר עד היום, אבל אלו ברשימה כאן הם הכי זולים שהיו. יוצא שמי שניצל את המבצעים באמזון יכול כבר עכשיו לקבל את ביושוק+ברודרס בטיפה יותר מעשרה דולר. תזכיר לי שוב מה היו משחקי השנה שלך ב-2013?

אני בינתיים מקווה מאד לראות גם משחקים של בתשדה ויוביסופט נכנסים לרשימה הזו ובמחירים אטרקטיביים כי יש לי פערים להשלים אצלם. EA בינתיים דווקא סיפקה את הסחורה לדעתי, אבל המבצעים של 2K לא מספיק אטרקטיביים - בטח לא בהשוואה לבאנדלים המטורפים שהם הביאו בשנה שעברה.
מצד שני, כל החוכמה באמזון זה לתפוס את הPricematch: אם יהיה החודש איזה sale בסטים או כל חנות אמריקאית אחרת אז אמזון מתחייבים להשוות אליהם, ועל זה אתה מקבל גם את הקופון של ה-5 דולר זיכוי. מחזיק אצבעות למשהו כזה על XCOM/Borderlands 2 GOTY שכבר נמצאים ברשימה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2014, 11:56

swym כתב:אתה תנוח רק בקבר כנראה... הרשימה של אמזון מתעדכנת לאורך כל החודש במבצעים חדשים ולכן צריך לעקוב אחריה בשביל המחירים הטובים כי יהיו תנודות לאורך החודש. למעשה, המפיצות היחידות שחזרו אליהן בתקופת החגים (כי רובן בshutdown) היו EA ו-2K ולכן הרשימה נראית כל כך מצומצמת. לכל שאר המפיצות הגדולות עדיין מחכים, כמו גם לרוב העצמאיים. הרשימה הזו תהיה "סופית" רק בסוף החודש.

המבצעים המוצלחים בינתיים שפזורים לאורך החודש (מחירים אחרי הטבה של 5 דולר):
Dead Space 3: Awakened [Online Game Code] - 3.49 (המשחק הרגיל כבר יצא יותר זול בבאנדל של EA)
Crysis 3 [Download] - 4.99
Final Exam [Online Game Code] - 3.99
SimCity - Standard Edition [Download] - 14.99 (וההרחבה במחיר דומה)
Foul Play [Online Game Code] - 3.49
BioShock Infinite [Online Game Code] - 8.20
Brothers - A Tale of Two Sons [Online Game Code] - 2.99
How to Survive [Online Game Code] - 2.49

נדמה לי שאת רוב המשחקים האחרים שבמבצעים המתחלפים היה אפשר להשיג במחיר זול יותר עד היום, אבל אלו ברשימה כאן הם הכי זולים שהיו. יוצא שמי שניצל את המבצעים באמזון יכול כבר עכשיו לקבל את ביושוק+ברודרס בטיפה יותר מעשרה דולר. תזכיר לי שוב מה היו משחקי השנה שלך ב-2013?

אני בינתיים מקווה מאד לראות גם משחקים של בתשדה ויוביסופט נכנסים לרשימה הזו ובמחירים אטרקטיביים כי יש לי פערים להשלים אצלם. EA בינתיים דווקא סיפקה את הסחורה לדעתי, אבל המבצעים של 2K לא מספיק אטרקטיביים - בטח לא בהשוואה לבאנדלים המטורפים שהם הביאו בשנה שעברה.
מצד שני, כל החוכמה באמזון זה לתפוס את הPricematch: אם יהיה החודש איזה sale בסטים או כל חנות אמריקאית אחרת אז אמזון מתחייבים להשוות אליהם, ועל זה אתה מקבל גם את הקופון של ה-5 דולר זיכוי. מחזיק אצבעות למשהו כזה על XCOM/Borderlands 2 GOTY שכבר נמצאים ברשימה.

מה זה משנה מה היו משחקי השנה שלי ב2013? כל הרעיון העקום הזה של "המבצע סביר אבל תקבל קופון 5$ שהוא רולטה" לא עובד. זה נכון, המבצע על יושוק טוב (לא מפיל להתחשב בטריפל פאק של ה15$ אבל בהחלט מצויין) וכך גם קרייסס ו-DS3 אבל את כולם יש לי וכך גם לרוב האנשים פה. עושים לך רולטה, אולי יפול לך מבצע טוב, אולי לא. אם לא היה לי את DS3 אז היה נהדר, אם יש לו אותו אז באסה. יש לי 5$ באמזון, אני אפילו לא זוכר למה אבל יש לי, אבל על מה אני אמור להוציא אותם?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 05 ינואר 2014, 12:14

אם מישהו ימצא את עצמו בלי משחקים שהוא רוצה מהרשימה של אמאזון לחודש ינואר (ואם הבנתי נכון זה הזמן היחידי שאפשר לממש בו את הזיכוי) אז אשמח אם הוא יוכל לקנות בשבילי את סימסיטי ואני אשלח לו כסף בפייפאל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 ינואר 2014, 20:26

DrKeo כתב:מה זה משנה מה היו משחקי השנה שלי ב2013? כל הרעיון העקום הזה של "המבצע סביר אבל תקבל קופון 5$ שהוא רולטה" לא עובד. זה נכון, המבצע על יושוק טוב (לא מפיל להתחשב בטריפל פאק של ה15$ אבל בהחלט מצויין) וכך גם קרייסס ו-DS3 אבל את כולם יש לי וכך גם לרוב האנשים פה. עושים לך רולטה, אולי יפול לך מבצע טוב, אולי לא. אם לא היה לי את DS3 אז היה נהדר, אם יש לו אותו אז באסה. יש לי 5$ באמזון, אני אפילו לא זוכר למה אבל יש לי, אבל על מה אני אמור להוציא אותם?

כל הרעיון המצויין הזה הוא שהמבצע לא רק סביר אלא הכי טוב שיש ובנוסף אליו אתה מקבל קופון של 5$ שהוא רולטה, שבשנים קודמות הוכיחה את עצמה מצויין. אחרי 2011 ו-2012 אתה די יכול לסמוך על אמזון עם הרולטות שלהם, והנה גם השנה נראה שזה מתחיל קצת לתפוס כיוון.

האלטרנטיבה שלך כיום היא לקנות את המשחק במחיר דומה או גבוה יותר בסטים ושירותים אחרים ופשוט לא לקבל קופון, או במקרה האופטימלי למצוא משחק במחיר דומה בGMG ולקבל 10-25% הנחה עליו. רק שמלכתחילה רוב המשחקים בGMG נמכרים במחיר יקר יותר, ובמקביל ההנחה באחוזים הופכת לפחות ופחות אטרקטיבית ככל שהמחיר הבסיסי של המשחק נמוך יותר.
אם היית מתלבט בדצמבר בין שני משחקים במחיר מלא, ברור שהייתי אומר לך ללכת על ההנחה של ה-25% בGMG ולא על קופון של 5$ באמזון. אבל כשמשחק כבר מוצע לך במחיר מבצע של 5$, המקסימום שתחסוך עליו בGMG זה עוד איזה דולר מסכן ולכן ה"רולטה" של ה-5$ כבר הופכת להרבה יותר אטרקטיבית (וכל זה כמובן nullified לחלוטין כשגם ככה המחיר באמזון נמוך יותר).
הרי אפילו במקרה שבו לא תנצל את הקופון אז ברוב המקרים קיבלת את העסקה הכי טובה שיש: הרי איפה עוד יכולת למצוא את אוסף כל משחקי C&C או Gunslinger או Dishonored או טומב ריידר ב-5$ כל אחד? את Dark Souls ב-6$? את Saints Row IV ב-10$? זה שקיבלת על הדרך קופון של 5$ על כל אחד מהם זה רק הבונוס שעכשיו אתה יכול לבחור אם כן או לא לממש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2014, 12:48

swym כתב:כל הרעיון המצויין הזה הוא שהמבצע לא רק סביר אלא הכי טוב שיש ובנוסף אליו אתה מקבל קופון של 5$ שהוא רולטה, שבשנים קודמות הוכיחה את עצמה מצויין. אחרי 2011 ו-2012 אתה די יכול לסמוך על אמזון עם הרולטות שלהם, והנה גם השנה נראה שזה מתחיל קצת לתפוס כיוון.

האלטרנטיבה שלך כיום היא לקנות את המשחק במחיר דומה או גבוה יותר בסטים ושירותים אחרים ופשוט לא לקבל קופון, או במקרה האופטימלי למצוא משחק במחיר דומה בGMG ולקבל 10-25% הנחה עליו. רק שמלכתחילה רוב המשחקים בGMG נמכרים במחיר יקר יותר, ובמקביל ההנחה באחוזים הופכת לפחות ופחות אטרקטיבית ככל שהמחיר הבסיסי של המשחק נמוך יותר.
אם היית מתלבט בדצמבר בין שני משחקים במחיר מלא, ברור שהייתי אומר לך ללכת על ההנחה של ה-25% בGMG ולא על קופון של 5$ באמזון. אבל כשמשחק כבר מוצע לך במחיר מבצע של 5$, המקסימום שתחסוך עליו בGMG זה עוד איזה דולר מסכן ולכן ה"רולטה" של ה-5$ כבר הופכת להרבה יותר אטרקטיבית (וכל זה כמובן nullified לחלוטין כשגם ככה המחיר באמזון נמוך יותר).
הרי אפילו במקרה שבו לא תנצל את הקופון אז ברוב המקרים קיבלת את העסקה הכי טובה שיש: הרי איפה עוד יכולת למצוא את אוסף כל משחקי C&C או Gunslinger או Dishonored או טומב ריידר ב-5$ כל אחד? את Dark Souls ב-6$? את Saints Row IV ב-10$? זה שקיבלת על הדרך קופון של 5$ על כל אחד מהם זה רק הבונוס שעכשיו אתה יכול לבחור אם כן או לא לממש.

רק שהנחת הבסיס שלך לא נכונה, GMG לרוב זולים גם מסטים וגם מאמזון עם הקופונים. השנה קניתי 6 משחקים בGMG, שניים בסטים ואחד באמזון וכולם היו במחיר הנמוך ביותר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 ינואר 2014, 05:27

אינדי באנדל חדש ודי טוב. 1000 הראשונים ששילמו 10דולר קיבלו גם את סטארבאונד.

https://www.humblebundle.com/

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 07 ינואר 2014, 23:27

DrKeo כתב:רק שהנחת הבסיס שלך לא נכונה, GMG לרוב זולים גם מסטים וגם מאמזון עם הקופונים. השנה קניתי 6 משחקים בGMG, שניים בסטים ואחד באמזון וכולם היו במחיר הנמוך ביותר.

לא היא לא. אתה מוזמן להסתכל בעצמך בהיסטוריית המחירים של isthereanydeal למשחקי 2013 ודרומה, ולראות שברוב המוחלט של המקרים אמזון נותנים את חיתוכי המחירים ההיסטוריים הכי חדים אפילו אם היית משקלל הנחה אופציונלית נוספת של 25% לGMG - בטח כשזה מגיע למשחקים בני חצי שנה ויותר. האטרקטיביות של GMG מתבטאת בעיקר במשחקים חדשים וpreorders. האנקדוטה האישית שלך לא רלוונטית לנושא ולא מעידה על כלום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2014, 08:15

swym כתב:לא היא לא. אתה מוזמן להסתכל בעצמך בהיסטוריית המחירים של isthereanydeal למשחקי 2013 ודרומה, ולראות שברוב המוחלט של המקרים אמזון נותנים את חיתוכי המחירים ההיסטוריים הכי חדים אפילו אם היית משקלל הנחה אופציונלית נוספת של 25% לGMG - בטח כשזה מגיע למשחקים בני חצי שנה ויותר. האטרקטיביות של GMG מתבטאת בעיקר במשחקים חדשים וpreorders. האנקדוטה האישית שלך לא רלוונטית לנושא ולא מעידה על כלום.

האנקדוטה האישית שלי היא כל מה שמשנה כי זה בדיוק מה שהמבצע של אמזון בינואר אומר, אם יש במקרה משחק במחיר טוב בינואר ובמקרה אתה בכלל רוצה אותו ואין לך אותו אז המבצע שווה, בכל מקרה אחר הוא לא. המבצע הזה אומר בעצם שאתה קונה תלוש שבהתאם לטעם והספריה הספציפית שלך יהיה רלוונטי או לא יהיה רלוונטי בעליל בשבילך אישית. ההיסטוריה לא משנה כי אמזון לא הביאו מבצעים טובים בהשוואה לGMG במבצע החגים השנה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ינואר 2014, 16:45

DrKeo כתב:האנקדוטה האישית שלי היא כל מה שמשנה כי זה בדיוק מה שהמבצע של אמזון בינואר אומר, אם יש במקרה משחק במחיר טוב בינואר ובמקרה אתה בכלל רוצה אותו ואין לך אותו אז המבצע שווה, בכל מקרה אחר הוא לא. המבצע הזה אומר בעצם שאתה קונה תלוש שבהתאם לטעם והספריה הספציפית שלך יהיה רלוונטי או לא יהיה רלוונטי בעליל בשבילך אישית. ההיסטוריה לא משנה כי אמזון לא הביאו מבצעים טובים בהשוואה לGMG במבצע החגים השנה.

האנקדוטה האישית שלך במקרה הזה לא תוספת יותר מהאנקדוטה האישית שלי ולכן היא לא רלוונטית. הרי כתבת את זה:
"GMG לרוב זולים גם מסטים וגם מאמזון עם הקופונים. השנה קניתי 6 משחקים בGMG, שניים בסטים ואחד באמזון וכולם היו במחיר הנמוך ביותר." - וזה נשמע כאילו אתה מציין את מספר המשחקים שקנית בGMG כאיזשהו גיבוי לאמירה שלך שGMG זולים יותר.
אבל אני קניתי השנה מעל 20 משחקים באמזון, בערך 20 משחקים בסטים ושני משחקים בGMG - במחירים הכי זולים. יותר ממספיק בשביל לסתור את הטיעון שלך, לא? זו רק בעיה שלך שקנית את המשחקים שקנית בזמן ובמחירים שקנית, אבל זה לא אומר שמדובר במחירים הכי אטרקטיביים למשחק שהיו השנה, כשבפועל אתה יכול לבדוק מחירים בisthereanydeal ופשוט להבין שאתה טועה. עם מגוון עצום של משחקים המבצעים של אמזון בעונת החגים הזו היו טובים מGMG.

הקופונים שאתה מקבל עכשיו הם רק הבונוס שאתה מקבל על הרכישה באמזון בעונת החגים. אבל כשאמזון עושים עכשיו pricematch ל-Steam ונותנים את Brothers a tale of two sons ב-7.5$ שזה 2.5$ אחרי הטבת הקופון, מי יכול לחשוב מספיק עקום בשביל להתלונן על ההטבה הזו שרק באה בנוסף?
http://www.amazon.com/dp/B00FQPQGSY?tag=ablegamers-20

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2014, 08:28

swym כתב:האנקדוטה האישית שלך במקרה הזה לא תוספת יותר מהאנקדוטה האישית שלי ולכן היא לא רלוונטית. הרי כתבת את זה:
"GMG לרוב זולים גם מסטים וגם מאמזון עם הקופונים. השנה קניתי 6 משחקים בGMG, שניים בסטים ואחד באמזון וכולם היו במחיר הנמוך ביותר." - וזה נשמע כאילו אתה מציין את מספר המשחקים שקנית בGMG כאיזשהו גיבוי לאמירה שלך שGMG זולים יותר.
אבל אני קניתי השנה מעל 20 משחקים באמזון, בערך 20 משחקים בסטים ושני משחקים בGMG - במחירים הכי זולים. יותר ממספיק בשביל לסתור את הטיעון שלך, לא? זו רק בעיה שלך שקנית את המשחקים שקנית בזמן ובמחירים שקנית, אבל זה לא אומר שמדובר במחירים הכי אטרקטיביים למשחק שהיו השנה, כשבפועל אתה יכול לבדוק מחירים בisthereanydeal ופשוט להבין שאתה טועה. עם מגוון עצום של משחקים המבצעים של אמזון בעונת החגים הזו היו טובים מGMG.

הקופונים שאתה מקבל עכשיו הם רק הבונוס שאתה מקבל על הרכישה באמזון בעונת החגים. אבל כשאמזון עושים עכשיו pricematch ל-Steam ונותנים את Brothers a tale of two sons ב-7.5$ שזה 2.5$ אחרי הטבת הקופון, מי יכול לחשוב מספיק עקום בשביל להתלונן על ההטבה הזו שרק באה בנוסף?
http://www.amazon.com/dp/B00FQPQGSY?tag=ablegamers-20

בisthereanydeal המשחקים של GMG הם ללא הקיקר של הקוד הנחה. למשל MK:KE כתוב שם כמחיר נמוך ביותר אי פעם בGMG ב7.5$ למרות שקניתי אותו באותו מבצע ב5.6$ כי היה קופון 25%. כמו שכבר אמרתי, GMG הכי זולים בגלל הקופונים שלא מחושבים בisthereanydeal ולכן האתר מטעה אותך. אתה מסרב להאמין אבל בGMG כל מבצע שהיה באמזון וסטים היה פשוט זול יותר בגלל הקופון. GMG, אמזון וסטים מביאים מבצעים זהים לגמרי לרוב אבל לGMG יש את הקופון 20-30 אחוז כסוג של קיקר. הבעיה של אמזון היא שהם לא הכי זולים, GMG הכי זולים, והקיקר שלהם זה קופון ל5$. הקופון הזה יכול להיות מצויין אם יש משהו שאתה רוצה והוא יכול להיות חסר כל שימוש כמו במקרה שלי כי זה לגמרי ניחוש עתידי רנדומאלי.

אז ההחלטה שלך היא פשוטה, אחד משניים:
1) לקנות במחיר יקר יותר באמזון (לרוב) אבל להמר על אולי מחיר זול יותר על משחק בינואר
2) לקנות בGMG עם קופון במחיר זול יותר מאשר באמזון בגלל הקופון (למרות שמחיר הבסיס או זהה או יקר טיפה מאמזון).

אני לדוגמה יושב עכשיו עם קופון אמזון של 5$ ואין לי מה לעשות איתו כי עדין בהגרלה הרנדומאלית והלא צפויה שלהם לא עלה משחק שמעניין אותי.

ורק שיהיה ברור,

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 ינואר 2014, 11:41

אני חוזר ואומר.... אם מישהו לא הולך להשתמש בקופון שלו אשמח אם יוכל לקנות לי את סימסיטי ואשלח לו כסף בפייפאל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 ינואר 2014, 12:46

DrKeo כתב:בisthereanydeal המשחקים של GMG הם ללא הקיקר של הקוד הנחה. למשל MK:KE כתוב שם כמחיר נמוך ביותר אי פעם בGMG ב7.5$ למרות שקניתי אותו באותו מבצע ב5.6$ כי היה קופון 25%. כמו שכבר אמרתי, GMG הכי זולים בגלל הקופונים שלא מחושבים בisthereanydeal ולכן האתר מטעה אותך. אתה מסרב להאמין אבל בGMG כל מבצע שהיה באמזון וסטים היה פשוט זול יותר בגלל הקופון. GMG, אמזון וסטים מביאים מבצעים זהים לגמרי לרוב אבל לGMG יש את הקופון 20-30 אחוז כסוג של קיקר. הבעיה של אמזון היא שהם לא הכי זולים, GMG הכי זולים, והקיקר שלהם זה קופון ל5$. הקופון הזה יכול להיות מצויין אם יש משהו שאתה רוצה והוא יכול להיות חסר כל שימוש כמו במקרה שלי כי זה לגמרי ניחוש עתידי רנדומאלי.

אז ההחלטה שלך היא פשוטה, אחד משניים:
1) לקנות במחיר יקר יותר באמזון (לרוב) אבל להמר על אולי מחיר זול יותר על משחק בינואר
2) לקנות בGMG עם קופון במחיר זול יותר מאשר באמזון בגלל הקופון (למרות שמחיר הבסיס או זהה או יקר טיפה מאמזון).

אני לדוגמה יושב עכשיו עם קופון אמזון של 5$ ואין לי מה לעשות איתו כי עדין בהגרלה הרנדומאלית והלא צפויה שלהם לא עלה משחק שמעניין אותי.

ורק שיהיה ברור,

בגלל זה כבר כתבתי לך עוד בהתחלה שגם אחרי שמשקללים הנחה של 25% בisthereanydeal אז המחירים שם ברוב המקרים לא הכי זולים. על כל Mortal Kombat שתמצא שם עוד איכשהו בטיפה פחות יש Dishonored ו-Tomb Raider ו-Saints Row ו-Dark Souls ו-Brothers ו-Enemy Within שאפילו בשקלול הנחה כזו (ולא תמיד יש 25%) עדיין יצאו עוד יותר זולים באמזון בלי שבכלל לוקחים בחשבון את הקופון. וזה עוד בלי לשקלל משחקים שבכלל לא נמצאים בGMG כמו הבאנדל של 17 משחקי C&C.

ולכן ההחלטה שלך ברוב המקרים היא הרבה יותר פשוטה: לקנות במחיר זול יותר באמזון ובכל מקרה לקבל מחיר זול יותר על משחק בינואר. רק במקרים בודדים תמצא את מבצע כמו MK שבGMG יצא זול יותר בדולר או שניים, אבל זה המיעוט ולא הרוב.

ולמי שכן מחפש עוד מבצעים לנצל את הקופון בשבילם:
Freyja Bundle ב-8 דולר אחרי הטבת הקופון וכוללת את המשחקים הבאים:
Alan Wake Collector's Edition + American Nightmare
Darksiders
Darksiders II + all the DLC Amazon carries + Season Pass
Titan Quest Gold
Supreme Commander
Supreme Commander Forged Alliance
http://www.amazon.com/dp/B00HRCQ8OQ

Marlow Briggs and the Mask of Death ו-How To Survive הקדימו את המבצע שלהם ושניהם ב-2.5$ אחרי הטבת קופון. How to Survive נראה כמו משחק הישרדות זומבים די שבור לפי הביקורות, אבל Marlow Briggs דווקא נשמע כמו משהו מגניב: Clone קאמפי של God of War וגם של Uncharted באווירת סרטי אייטיז? do want.
http://www.amazon.com/dp/B00FEOUHWS

סוויס: אני עוד לא יודע אם ישאר לי קרדיט כי אמזון כל הזמן מוסיפים משחקים. סימסיטי יהיה במבצע מה-20 עד ה-26 אז אני מניח שעד אני אדע יותר טוב מה נשאר לי

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 09 ינואר 2014, 18:02

מי שרוצה, יש לי קוד מZavvi שהוא קוד הפתעה, יכול לתת עד 20% הנחה, הקוד תקף עד חצות.. צרו קשר אם תרצו.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 09 ינואר 2014, 20:03

גם לי יש קוד של זאווי, אם אתם רוצים אפשר לפנות גם אליי.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 ינואר 2014, 00:43

Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 ינואר 2014, 09:18

swiss-the-engine כתב:http://thecastledoctrine.net/seedBlogs.php?action=display_post&post_id=jasonrohrer_1389812989_0&show_author=1&show_date=1

נקודת מבט מעניינת מאוד.
הוא מאוד רוצה שהמשחק שלו יהיה כמו מיינקראפט, אבל אני ממש לא בטוח שזה אפשרי שכל המשחקים יצליחו עם מודל התמחור שלו. יהיה מעניין לראות אם הוא יצליח כך, כי זה יכול להביא לעוד משחקים שיעשו דברים דומים.
הוא גם מעלה טענה מעניינת לגבי זה שהמעריצים לא צריכים להרגיש "פראיירים", כשהם קונים את המשחק בהשקה, או לפניה, כי אין דאגה שכמה שבועות אחרי ההשקה, המשחק יהיה במבצע של 50% הנחה. יש בזה משהו, אבל נראה לי שיהיה משתלם יותר פשוט להודיע לאותם מעריצים שבמשך 3-6 חודשים, המשחק לא ישתתף בסיילים, כדי לדאוג שהתמיכה שלהם לא תגרום להם להרגיש כאילו הם הפסידו כסף.

מצד שני, הוא נותן דוגמאות כמו המוד של גרי, שעם הזמן מכר יותר ויותר וטוען שאם לא היו ספייקים זמניים, המכירות היומיומיות היו גבוהות יותר וכך הם היו מכניסים יותר כסף. הוא מתעלם מכך שבהחלט סביר להניח שאחת הסיבות העיקריות לכך שהמכירות היומיומיות גדלו היא שהמשחק התפרסם במכירות המיוחדות ויותר אנשים המליצו עליו לחברים וכך הוא הרוויח פרסום פה-לאוזן, שאחרת לא היה לו. כלומר, יכול מאוד להיות שבלי המכירות, בכלל לא היינו רואים את העלייה היפה הזאת במכירות היומיומיות ובעצם ראינו במספר מקרים איך ההשתתפות בסייל עוזרת למכירות גם בימים שאחרי שנגמרת ההנחה. אפילו היו מפתחים שנתנו דוגמא יותר מטורפת, שעצם העובדה שהמשחק שלהם הופיע להצבעה בבחירת הקהילה (והפסיד) הביא לכך שהם מכרו הרבה יותר מכרגיל.
הוא בעצם אומר שהוא השתתף בסיילים ואחרי זה המכירות היומיומיות שלו צנחו לבערך 0 ומאשים את הסיילים, אבל מתעלם מדוגמא הפוכה, שבה אותם סיילים הביאו לעלייה במכירות היומיומיות.

בכל מקרה, ככל שיותר אנשים ינסו יותר מודלי תמחור, כך יותר נתונים יהיו זמינים לקהילת המפתחים וכך יהיה להם יותר קל לבחור מה מודל התמחור הכי טוב למשחק שלהם.
אני חושב שגם במקרה והניסיון הזה שלו יכשל ואחרי כמה חודשים הוא יהיה כן עם הלקוחות שלו ויגיד שמודל התמחור שהוא חשב שיעבוד מקרב אותו לפשיטת רגל ושהוא מוכרח להשתתף במבצעים, כדי לשפר את תזרים המזומנים שלו ולאפשר לו לפתח עוד משחקים, הם יקבלו את זה בהבנה, בטח ובטח אם זה יקרה חצי שנה אחרי יציאת המשחק (שלב שבו למיינקראפט כבר היו איזה עשר מיליון או יותר מכירות, ככה שלא סביר שגם המשחק הזה יזכה לאותה הצלחה).

בנושא קצת אחר - המשחק שלו נשמע ממש ממש מעניין. מזכיר את הרעיון של The Mighty Quest For Epic Loot, רק הרבה יותר רציני והרבה יותר dark.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ינואר 2014, 05:55

אני לא ממש מסכים עם הבלוג שלו. אני מזמין משחק מראש כשאני ממש מחכה לו, אני לגמרי מודע שאם אני אחכה חצי שנה אני אקנה אותו ב10$ ולא ב50$ אבל אם יש לי את הדחף אז יש את הדחף ואני ממש לא הרגשתי פראייר כששלמתי על ביושוק 50$ לפני 10 חודשים ועכשיו הוא עולה 5$. ככה זה עובד. בנושא המכירות עצמן למפתחים, אני חושב שהוא קצת שוכח שמאז ומתמיד משחקים מכרו המון בשיגור ואז מעט מאוד בתקופה שאחרי (כמובן יש המון יוצאי דופן אבל אני מדבר על המשחק הממוצע). המבצעים נועדו לאותם משחקים שאין להם זנב ארוך, לא לאלה שיש להם.

אני חושב שהדוגמה הכי טובה היא משחק שמכר קטסטרופה כמו למשל דיוק נוקם לנצח שהתרסק ל5$ כמעט 3 חודשים אחרי שהוא יצא ב60$ ומצד שני סקיירים לא ירד מ20$+ במשך שנתיים עד שהוא סופסוף הגיע למחירים נמוכים בחגים האלה. כלומר מפתח שהמשחק שלו ממשיך עם זנב טוב לא חייב לרדת לזנות 80% הנחה, שימשיך לרוץ עם המכירות שלו עד שידעכו ואז ילך למבצעים. מי שאין לו זנב שילך למבצעים, עדיף לו לתפוס קצת מכירות כל עוד אנשים עדין זוכרים את השם של המשחק שלו.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 18 ינואר 2014, 06:43

ראיתי בסטים הנחה 50% ל-Saints Row 4, מישהו ממליץ עליו או שכדאי לחכות שהמחיר ירד לגמרי ואולי אפילו יצא חבילה מלאה כמו המשחק הקודם?
תמונה
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 ינואר 2014, 22:50

המשחק בפרי וויקנד (גם COH2) אז תוריד ותראה.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 18 ינואר 2014, 07:02

Kazz כתב:המשחק בפרי וויקנד (גם COH2) אז תוריד ותראה.

אני שיחקתי קצת והמשחק איכשהו נראה נחמד מאוד אפילו יותר מהקודם, אבל אני לא יודע אם זה כמו באטמן ארקהם אוריג'ינס שכולם טוענים שזה מרגיש כמו DLC ענקי שפשוט הוציאו משחק חדש, לא רוצה להתאכזב בסופו של דבר.
תמונה
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 ינואר 2014, 08:26

מההבנה שלי את הדברים זה תואם יותר את המצב של אוריג'ינס.

באמזון השוו את הסייל של סטים על COH2 אבל בטעות או שלא, זה אותו מחיר גם לגרסת האספנים הדיגיטלית שבסטים עולה יקר אותו.
http://www.amazon.com/gp/product/B009AYQRJA

לגבי הבלוג הזה, המחשבה של מי שקונה צריכה להיות 'האם המחיר הזה למשחק קורץ לי ברגע זה'. אם אתה בגישה של 'לא להידפק' אז אף פעם לא תקנה כלום כי תמיד המשחק יקבל סייל יותר זול בעתיד. ומכל הדאטה שראינו הסיילים מגבירים מכירות ורווחים בכמה וכמה פקטורים. המשחקים פשוט לא היו מתקרבים לזה בלי החיתוך הזמני הזה. מה שכן, צריך להזהר מלהשתתף בסיילים בשביל מוקדם מדי ומהיר מדי מצאת המשחק כי אז זה באמת נותן הרגשה רעה למי שקנה ביום הראשון. נראה לי במכירת החגים בסטים היה משחק ב60-70אחוז הנחה כאשר הוא יצא רק שבוע-שבועיים לפני.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 ינואר 2014, 16:19

למי שלא ראה יש את בלאק פלאג ב30דולר ורייבאלס ב27.5

http://www.amazon.com/Assassins-Creed-B ... ck+flag+pc

http://www.amazon.com/Need-Speed-Rivals ... +rivals+pc

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ינואר 2014, 18:50

טוב, כתבתי בטעות בנושא אחר שחשבתי שהוא זה :)

EB GAMES מעלים את מחיר המשחקים למכשירי הדור הבא ל-65 דולר במקום 60, על דעת עצמם.
אם אי פעם רציתם לדעת איך לפשוט רגל ממש מהר - הנה הדרך!
http://gimmegimmegames.com/2014/01/eb-g ... les-64-99/

אה, מסתבר שלא רק לדור הבא, אלא לכל מני משחקים שטרם יצאו.
אז אם רציתם לדעת איך לפשוט רגל ממש, ממש מהר...

עריכה:
בינתיים רק בקנדה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים