PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 17 פברואר 2014, 11:12

הורדת מחיר, לדעתי, לא תהיה לפני חג המולד, וגם זה רק בתנאי שמיקרוסופט ישוו את המחיר או משהו כזה.
ולא מפתיע שקוטאקו הוסיפו את RYSE, אני די משוכנע שהם נתנו לו "YES" ואהבו אותו בסה"כ.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 פברואר 2014, 12:15

לאסקין יש לדין כבר PS4, הוא מתכוון שהוא מחכה לירידה במחיר ל GZ.
----------------------------------------
ואני מזכיר לכולם שמחר ב 16:00 שעון ישראל החשיפה של ה ORDER והוכרז שאנחנו הולכים לקבל טריילר חדש:
תמונה

והנה טיזינג קטן של עורך CVG, מעניין על איזה משחק הוא מדבר...
תמונה
-------------
10 דקות חדשות מה Witness עם פרשנות של ג'ונתן בלאו:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2014, 14:21

Death_119 כתב:Kotaku הרכיבו רשימה של - "מה כדאי לרכוש לפס4 כיום", לטעמי היא לא רעה וכולנו פה יכולנו להרכיב אותה רשימה, רק מפתיע לדעתי שהם לא בחרו לכלול את BF4:
http://kotaku.com/the-best-games-for-th ... 1500350643

למרבה ההפתעה (או שלא) הם מצאו עוד פחות מה לשחק על האקסבוקס והרשימה שם בכלל הייתה מוזרה (אשכרה המליצו על Ryse).

מצחיק, הרשימה הזאת נראת כמו "מה כדאי לרכוש לPC בשנת 2013".
We're just normal men. We're just innocent men

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 18 פברואר 2014, 00:48

הנה תמונה שמשווה בין ה-PS4 לXBONE לגבי המשחקים:
תמונה

והנה תמונות שמראות את ההבדלים בין 16:9 ב1080P לבין 2.40:1 ברזולוציה 1920×800 :
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

ויש פה גם את הטריילר הישן שמראה את ההבדלים:
http://www.dualshockers.com/2014/02/16/ ... nt-vs-art/

לדעתי 2.40:1 נראה יותר מעניין וגם נותן תמונה רחבה יותר בכל רגע נתון. בכל מקרה נחכה למחר לראות את הטריילר והגיימפליי הראשון של המשחק :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 פברואר 2014, 10:17

התמונותה שוואה הן בולשיט, באותה מידה יכלו לשמור על הרוחב ולתת לך פשוט יותר גובה (דמיין שהתמונות הרחבות נשארות כמו שהן רק שהתמונה פשוט ממשיכה איפה שהפסים השחורים). ברוב משחקי הpc בגוף ראשון יש בהגדרות סליידר שמשנה אתה fov, אין לזה שום קשר ליחס גובה רוחב.
We're just normal men. We're just innocent men

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 18 פברואר 2014, 08:01

DrKeo כתב:התמונותה שוואה הן בולשיט, באותה מידה יכלו לשמור על הרוחב ולתת לך פשוט יותר גובה (דמיין שהתמונות הרחבות נשארות כמו שהן רק שהתמונה פשוט ממשיכה איפה שהפסים השחורים). ברוב משחקי הpc בגוף ראשון יש בהגדרות סליידר שמשנה אתה fov, אין לזה שום קשר ליחס גובה רוחב.

את האמת אני לא כל-כך מבין בזה יכול להיות שאתה צודק, אבל אם זה יהיה ככה אז אני הייתי רוצה שהמשחק אכן יהיה ככה.
ודרך אגב דלפו כבר כמה תמונות וג'יפים של גיימפליי מהמשחק מהטריילרים של היום של המשחק..

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 פברואר 2014, 08:29

מה?! Witcher 3 לא יוצא ב1080P לפס4? שלום גרסאת מחשב :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 פברואר 2014, 17:19

Nigga כתב:זה מבוסס על אינסיידר שרשם את זה בטוויטר:
The PS4 version of The Witcher 3 apparently is 900p currently and the developers working towards trying to hit 1080p

אבל למי אכפת? גם אם גרסת ה PS4 תרוץ ב 1080p אני אקנה את זה למחשב.

תלוי מה יהיו ההבדלים. רזולוציה זה Deal breaker, אבל אם זה יהיה קצת יותר פרווה לפה או לשם זה לא משנה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 09:32

כן, התמונות שדלפו גרועות בהרבה מסריקה של עיתון ישן, אז אין מה לראות שם.
אני מאוד מקווה שחוץ מהרשמים והטריילר שישוחרר - נראה גם איזה דקה או שתיים (או עשר) של גיימפליי טהור ולא ערוך.
כי הבנתי שהחברה יודעת לעשות גרפיקה מעולה על מכשיר שהיא לא מכירה, עם אנצ'רטד על הויטה, אבל מעניין אם הם מסוגלים באמת לגיימפליי ממש טוב.

ההבדלים בWITCHER יהיו משמעותיים. לא רק "קצת יותר פרווה". המשחק פשוט נראה טוב מדי :D
אין ספק שגם אם גירסת הPS4 הייתה רצה ב1080P לא הייתי שוקל את זה.
אבל זה רק בגלל שאני מתכנן להוציא איזה 600 דולר על כרטיס מסך עוד כמה חודשים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 פברואר 2014, 09:34

פאק אני מקווה שהוויטצ'ר לא באמת יהיה ב 900P, סכ"ה זה נתון הגיוני כי המשחק נראה תובעני מאוד אבל הקונסולה עוד לא בת כמה חודשים וכבר מגיע המשחק שמוריד אותה ל 900P כשהוא רץ על 30 פריימים? (BF4 שירד ל 900 הוא משחק שגם דחפו להשקה וגם מכוון לפריימרייט גבוה יותר ככה שהוא לא נחשב)

סתם, פשוט קצת יאכזב אם זה יקרה כל כך מהר, אני מצפה לאורך חיים נורמלי לקונסולה כשרק אחרי שנתיים ככה מתחילים לצאת הדברים התובעניים שמאתגרים קשות את החומרה וגורמים להורדת רזולוציה, אני מקווה שהדור הזה יהיה מספיק חזק כדי לסחוב 5 שנים.

הנתון מכירות של ה PS4 מרשים (כבר יותר ממה שעשתה ה WIIU בעולם אם אני לא טועה וזה בלי יפן), מעניין כמה ה PS2 עשתה בזמן הזה, וזה כשהמכשיר עדיין SOLD OUT ברוב המקומות.

לאסקין, אנחנו מקבלים היום טריילר פרסומי רגיל ובנוסף לכך גיימפליי שישתלב ברקע של PREVIEWS או ראיונות למיניהם (B ROLL FOOTAGE קוראים לזה- כל מני קטעי גיימפליי רנדומלים מהמשחק שנועדו להשתלב עם סאונד של דובר כלשהו, לא יהיה WALKTHROUGH טהור של שלב שלם- בקיצור בדיוק כמו שראינו לפני כמה ימים מאינפמוס)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 09:45

לא יודע מה אנשים מתפלאים... זה לא משחק שתוכנן רק לPS4 שאפשר למקסם כל משאב ממנו. הם אמנם ינסו ככל שהזמן יאפשר להם, אבל זה שונה ממשחק בלעדי, ואנשים - מדובר במשחק אולי הכי מרשים שראינו, שמקדים את שמנו בהרבה מובנים טכנים.
זה כמו שקרייסיס יצא ושום מחשב לא הריץ אותו חלק לגמרי שנתיים אחר כך :)
אם יעבדו עליו עוד שנה שלמה - אני מאמין שימצאו את הטריקים לגרום לו להיות גם 1080P ב-60 FPS בלתי-יציב בPS4. זה אפשרי, ודווקא בגלל שהקונסולות רק בנות כמה חודשים - זה ייקח כל כך הרבה זמן.
הPS4 חלשה יחסית למחשבים ממש חזקים, ואם היום אנחנו רואים את זה - עוד שלוש שנים זה יהיה גרוע בהרבה, לפחות במשחקים שיוצאים לכמה מכשירים.
אנחנו עדיין נראה דברים מדהימים על הקונסולות החדשות. תהיו בטוחים שגם GEARS החדש וגם QUANTUM וGOD OF WAR וUNCHARTED ישאירו את כולנו פעורי-פה לא מעט, אבל על הנייר, נתונים יבשים - הם לא יגיעו לכמות הפוליגונים והאפקטים המתקדמים שעל גירסאות המחשב, ללא ירידה ברזולוציה, ועם הזמן - גם לא יוכלו להציג את רוב האפקטים המתקדמים שעוד ימציאו בשנים הקרובות.

מי שקונה קונסולה כדי להחליף את המחשב - לא יכול לצפות להנות מרמת פירוט הגבוהה ביותר. זה הטרייד שעושים כאן.
קונסולה לדעתי לא מספיקה לבדה, להארד-קורז. גיימר חייב גם מחשב חזק למולטיפלאטפורם, לבלעדים של המחשב, למחירים/מבצעים הכי טובים, למודים ולרמת פירוט ורזולוציה גבוהה יותר... וקונסולה ליצירות המופת הבלעדיות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 פברואר 2014, 09:53

מצחיק, דווקא כי זה לא בלעדי מאכזבת הירידה ברזולוציה כי זה אומר שבנו מנוע כבד ביותר וזו הדרך להעביר אותו לפס4 כדי שיעמוד בקצב.

משחק בלעדי זו החלטה של המפתחת איזה טרייד אוף היא רוצה לעשות על מנוע שהיא בונה במיוחד למכשיר, אם היא מעדיפה עוד אפקטים אז היא עושה פתרונות AA מסויימים- מורידה קצת רזולוציה ויוצא לה נגיד RYSE.
אבל בוויטצ'ר מדובר במפתחת שבנתה משחק על ה PC והקונסולה פשוט לא היתה חזקה מספיק להעביר את מהות הגראפיקה בלי לרדת ברזולוציה וזה מאכזב.

הרי ברור שגם ככה יהיו פשרות גם עם הרזולוציה, הטקסטורות לא יהיו כמו ב PC, ה AA לא וגם ה FPS ושלא נדבר על פרווה ושאר קשקושים, אם יגיעו לאיזה PARITY פסיכי עם ה PC בהכל חוץ מרזולוציה אז סבבה, אבל הם לא, וזה מבאס שהמשחק עד כדי כך גדול על המכשיר שבקושי רק יצא לשוק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 10:25

נכון, בנו מנוע כבד, אז לא הבנתי למה "דווקא" בגלל שאינו בלעדי אתה מאוכזב.
המשחק לא נבנה עבור הקונסולה הספציפית הזו בלבד, לכן רק התאימו אותו עד כמה שאפשר, אבל לא בנו את כל המנוע סביב הPS4, אז זה מובן שבמשחקים כאלו - יהיו הפרשים.
אבל משחק בלעדי שיחליטו לבנות אותו במיוחד עבור הקונסולה ולהשתמש בכל משאב אפשרי שלה בצורה חכמה - יכול להראות אפילו הרבה יותר יפה מהוויצ'ר 3.
הוא לעולם לא יהיה מתקדם טכנית כמו הוויצ'ר ורבים אחרים שיצאו בעתיד, אבל מפתחת מוכשרת יכולה לגרום לו להראות (עבור העין שלנו) מרשים בהרבה.
כך שתתלה את התקוות שלך שם :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 פברואר 2014, 10:35

סתם, פשוט קצת יאכזב אם זה יקרה כל כך מהר, אני מצפה לאורך חיים נורמלי לקונסולה כשרק אחרי שנתיים ככה מתחילים לצאת הדברים התובעניים שמאתגרים קשות את החומרה וגורמים להורדת רזולוציה, אני מקווה שהדור הזה יהיה מספיק חזק כדי לסחוב 5 שנים.

זה כבר קרה בכמה משחקי השקה
אבל זה לא מה שיקבע עם הקונסולה תימכור טוב ותחזיק 5 שנים או יותר

באורך חיים של הPS4 גם יצאו טאבלטים וסמארטפונים עם חומרה חזקה יותר

כל העניין זה עלות תועלת לצרכנים ,לא הכוח של החומרה ,הכוח של החומרה זה רק פרמטר בודד אחד
שהרוב הגדול של הצרכנים בכלל לא מבין בזה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 פברואר 2014, 10:36

דלף לפני תום האמברגו:
http://www.dailymotion.com/video/x1cjjr ... videogames

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 10:52

וואו, נראה מעולה! אבל אני צופה מהמשרד ובקושי יכול לשים על 720P, זה רץ מקרטע במיוחד :( אבל אפשר לראות בבירור רמת פירוט אדירה ואת האווירה הכללית גם ככה.
והוא גם יותר אלים ממה שחשבתי, למרות מה שקראתי אתמול בנושא.
תענוג! נחכה לטריילר לראות עוד איזורים ובתקווה נשקים מעניינים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 10:54

CQC ממש כמו TLOU
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 פברואר 2014, 11:00

נראה נהדר. ממש Gears killer :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 11:07

נראה לי שהקרבות כאן יהיו שונים משמעותית, ולא צריך 100 כדורים כדי להרוג מישהו תוך כדי מליוני שפריצים של דם :)
זה שהוא TPS לא אומר שישר אפשר להשוות לGEARS דווקא ^_^

אגב, ההמשך של אותה הריגה הרבה יותר מעניין, חבל שהגיף קצר :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 פברואר 2014, 11:08

Laskin כתב:נכון, בנו מנוע כבד, אז לא הבנתי למה "דווקא" בגלל שאינו בלעדי אתה מאוכזב.
המשחק לא נבנה עבור הקונסולה הספציפית הזו בלבד, לכן רק התאימו אותו עד כמה שאפשר, אבל לא בנו את כל המנוע סביב הPS4, אז זה מובן שבמשחקים כאלו - יהיו הפרשים.
אבל משחק בלעדי שיחליטו לבנות אותו במיוחד עבור הקונסולה ולהשתמש בכל משאב אפשרי שלה בצורה חכמה - יכול להראות אפילו הרבה יותר יפה מהוויצ'ר 3.
הוא לעולם לא יהיה מתקדם טכנית כמו הוויצ'ר ורבים אחרים שיצאו בעתיד, אבל מפתחת מוכשרת יכולה לגרום לו להראות (עבור העין שלנו) מרשים בהרבה.
כך שתתלה את התקוות שלך שם :)

אולי אני לא מסביר את עצמי טוב, זה מאכזב כי דווקא בגלל שלא לקחו משחק ובנו מנוע מיוחד למכשיר עם מלא קוסטמיזציות ושם החליטו על הרזולוציה, אלא פשוט עשו פורט והפס4 לא היתה חזקה מספיק להחזיק את העסק.

במילים אחרות, הפס4 רק יצאה וכבר היא לא יכולה להריץ משחק מולטיפלטפורם ב 1080P, פורט ישיר בלי התחכמויות, ציפיתי שהשלב הזה יגיע יותר מאוחר ולא שעל השנה הראשונה יגיעו משחקים שגדולים על המכשיר.
תחשוב מה יקרה עוד שנה שנתיים ואיך יראו משחקי מולטי פלטפורם כבדים אם זה המצב רק בהתחלה, מה ב 2015 כבר נרד ל 720P?

וכן ברור לי שמשחקים שיבנו ספציפית לחומרה תמיד יהיו הכי מרשימים על הקונסולה (לא בטוח עדיין שיותר מהוויטצ'ר 3 בשיא יופיו על ה PC) אבל ברור שרוב המשחקים שנשחק הם מולטי פלטפורם וכדאי מאוד שהמכשיר יוכל לעמוד בקצב שלהם.

קרירין, שמענו את קשקושי הסמארטפונים לאורך כל הדור הקודם גם, בינתיים הגרפיקה שם עדיין תחת גם ביחס לפס3, אני שם כסף שלא נראה שום משחק מרשים גראפית בסמרטפון שיתקרב לפס4 בכל שנותיו ולא מעניינת אותי החומרה עליהם.
-----
בקשר להדלפה אני גם לא יכול לראות כרגע בצורה אידיאלית, אני רק יודע שהדלפות שנערכות שעות ספורות לפני חשיפה רשמית זה דבר מטומטם ברמות, אבל ה GIF ששמת לאסקין נראה פסיכי גראפית.
יש לי הרגשה שבגיימפליי זה יהיה TPS גנרי אבל בשביל גרפיקה כזו אני מוכן לסבול :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 11:24

דווקא הגיימפליי בינתיים לא נראה גנרי.
יש קטעי קישור אינטראקטיביים, וקרבות סינמטיים אינטראקטיביים, נשקים מאוד מיוחדים (עפ"י הדיווחים) ונזק שלא ראינו בTPS.
כמו כן, גם כיוון אמנותי ועולם מעט יוצא דופן מהרגיל.
בקטע של הייחודיות אני לא מאוד דואג, השאלה אם הגיימפליי יהיה מהנה מספיק ואיך יהיה הפייסינג ואולי הכי חשוב - כמה שעות הוא (למרות שאין מולטי אז אני מניח שלא קצר מדי, אבל לכו תדעו...).

לגבי וויצ'ר - זה נראה לי דווקא מקובל וצפוי הרבה יותר שפורט ישיר לא ירוץ משהו *דווקא בגלל שהקונסולה חדשה*. פורטים ייעשו בקלות יותר בעתיד וביעילות יותר גדולה, מאחר והכלים שיעמדו ברשות המפתחים יתקדמו עם הזמן.
דווקא אם זה היה קורה שנתיים מעכשיו, עם משחק זהה טכנית - זה היה כן מדאיג. עכשיו עוד מובן יותר.
בקשר למה שיהיה בעתיד - אני חושב שיגיעו טכנולוגיות כמו PHYSX/TESSELATION/TRESSFX שישנו משמעותית את המראה של המשחק, והכרטיס של הPS4 לא יוכל אפילו לעבד רק אותם, בלי משחק מסביב בכלל. אז אני כן חושב שנראה אותם ב-1080P, פשוט בלי האפקטים הכי בולטים ומתקדמים שבעצם יהפו אותו למרשים כל כך.
רוב המשחקים שנשחק הם מולטיפלאטפורם, ולכן מי שרוצה לשחק אותם על ההגדרות הכי גבוהות, או מעבר לMEDIUM בעתיד - יהיה חייב מחשב חזק, בדיוק כמו בדור הזה.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 18 פברואר 2014, 11:34

זה שמשחק אחד רץ על ה-PS4 ב-720 לא אומר כלום... המפתחים שלו כנראה לא ידעו להוציא ממנה הכל. והיא רק בהתחלה, אני לא חושב שב-2015 משחקים ירוצו עליה ב-720P, להפך... חלק מהמשחקים שיוצאים עכשיו התחילו לפתח אותם עוד לפני שהקונסולות החדשות יצאו.. אני לא מפתח אבל נראה לי פשוט הגיוני שעדיין החברות לא מכירות מספיק טוב את החומרה של ה-PS4.

והסמארטפונים לא יגיעו לרמה של ה-PS4 בשנים הקרובות, בינתיים אין שום משחק שהוא ברמה של ה-PS3.
אני חושב שהסמארטפונים בחיים לא יחליפו את זה מהסיבה הפשוטה שמה תופס עליהם זה בעיקר קאזו'אל... מדי פעם יוצא משחק AAA מושקע כמו Deux Ex The Fall שיצא לא מזמן אבל זה ממש לעיתים רחוקות. אנשים אוהבים לשחק עליהם משחקי קאזו'אל ולא משחקי AAA.
זאת לפי דעתי הסיבה למה זה לא יהווה תחליף גם אם זה יגיע לרמה של קונסולה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 פברואר 2014, 11:38

Laskin כתב:דווקא הגיימפליי בינתיים לא נראה גנרי.
יש קטעי קישור אינטראקטיביים, וקרבות סינמטיים אינטראקטיביים, נשקים מאוד מיוחדים (עפ"י הדיווחים) ונזק שלא ראינו בTPS.
כמו כן, גם כיוון אמנותי ועולם מעט יוצא דופן מהרגיל.
בקטע של הייחודיות אני לא מאוד דואג, השאלה אם הגיימפליי יהיה מהנה מספיק ואיך יהיה הפייסינג ואולי הכי חשוב - כמה שעות הוא (למרות שאין מולטי אז אני מניח שלא קצר מדי, אבל לכו תדעו...).

לגבי וויצ'ר - זה נראה לי דווקא מקובל וצפוי הרבה יותר שפורט ישיר לא ירוץ משהו *דווקא בגלל שהקונסולה חדשה*. פורטים ייעשו בקלות יותר בעתיד וביעילות יותר גדולה, מאחר והכלים שיעמדו ברשות המפתחים יתקדמו עם הזמן.
דווקא אם זה היה קורה שנתיים מעכשיו, עם משחק זהה טכנית - זה היה כן מדאיג. עכשיו עוד מובן יותר.
בקשר למה שיהיה בעתיד - אני חושב שיגיעו טכנולוגיות כמו PHYSX/TESSELATION/TRESSFX שישנו משמעותית את המראה של המשחק, והכרטיס של הPS4 לא יוכל אפילו לעבד רק אותם, בלי משחק מסביב בכלל. אז אני כן חושב שנראה אותם ב-1080P, פשוט בלי האפקטים הכי בולטים ומתקדמים שבעצם יהפו אותו למרשים כל כך.
רוב המשחקים שנשחק הם מולטיפלאטפורם, ולכן מי שרוצה לשחק אותם על ההגדרות הכי גבוהות, או מעבר לMEDIUM בעתיד - יהיה חייב מחשב חזק, בדיוק כמו בדור הזה.

שמע גראפית זה נראה מדהים, יש איזו איכות CG שכזו למשחק, ה fidelity באמת מתקרב לרמות האלו...
הקטע שהוא רץ לפני שהוא קופץ לגג, הבגדים שלו, צריך לראות יותר אבל לא יאומן איך משחקים הולכים להראות.
אומנותית הוא ללא ספק בטופ של הטופ, אומנות מושלמת.

אבל לא יודע מבחינת גיימפליי הקטע ששמת הביא לי דז'ה וו לדור שלם שעברתי עכשיו, לא נשפט אותו עדיין אבל רק ציינתי שיש לי הרגשה...

לגבי הוויצ'ר, חשבתי שתירוץ "הקונסולות חדשות" נכון למשחקים שיוצאים בהשקה/חודשים הראשונים לא למשחק של סוף שנה שכבר אמור לבלות מספיק זמן פיתוח לא?
או למקרים כמובן שהקונסולה מצריכה תואר בפיזיקה גרעינית כמו ה CELL.

אבל עם קונסולות שהן ממש PC כמעט מבחינת קלות הפיתוח (אפילו קוג'ימה ציין עד כמה העסק קל ביחס לדורות קודמים) ומשחק שיוצא בסוף השנה שלהן התירוצים כבר לא קבילים.
תראה את ה ORDER, זה משחק שהיית צריך לקבל עוד שנתיים בקונסולה של פעם, כל כך קל לפתח אותן שכבר הגיעו לרמה כזו כשהן בקושי בשוק.
אני מקווה שהעתיד שאתה מדבר עליו לא יגיע כל כך מהר, אבל הטכנולוגיות שציינת כן רצות על קונסולות (TR האחרון עם TRESSFX ורץ באחלה פריימרייט על ה PS4), מן הסתם אם תביא מנוע מפוצץ מסביב אז אתה צודק ויצטרכו לחתוך אותן.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 פברואר 2014, 11:59

עוד GIFים מה ORDER:
תמונה
תמונה

הולי שיט! :shock:

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 פברואר 2014, 12:06

האורדר נראה כמו קאבר שוטר גנרי להחריד. הגרפיקה והסגנון התקופתי מבדלים אותו מאחרים כך שזה כנראה מספיק בשביל לשחק בו מאשר במשחק קאבר אחר אבל לדעתי לולא הגרפיקה והבלעדיות, הוא פשוט היה 'עוד' כותר לצד אחרים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 29 אורחים