bling כתב:רק בסדר? בגיפים הוא נראה מדהים, אפשר לאמר שצריך לראות גיימפליי באיכות נורמלית כי גיפים יכולים לשקר לטובה אבל זה נראה בין הדברים הכי קרובים ל CG שראיתי ממשחקים עד עכשיו.
לוויטצ'ר 3 לדוגמא יש גראפיקה מסוג אחר וה WOW מגיע ממקומות אחרים ׁ(SCALE ענקי, פירוט מטורף וכו') אבל מבחינת FIDELITY טהור של מה יותר קרוב ל CG אני לא מכיר יותר ממה שבגיפים הללו.
הדבר היחיד שאולי עובר אותו זה הקטע של ה devision בהתחלה שהוא משוטט ברחוב בניו-יורק עם המכוניות הפוטוריאליסטיות והעשן אבל אחרי 10 שניות כשהוא כבר ממשיך לאיזור אחר, נכנס לתחנת המשטרה וכו' האורדר אוכל אותו בלי מלח, וכמובן בלי להתייחס לאותנטיות של הטריילר ההוא.
זו דעתי לפחות, אבל נחכה לחשיפה המלאה למרות שלא צפוי היום וידאו באיכות גבוהה כי כבר אין גישה ל GAF לאתר העיתונאים אחרי שהם לקחו משם את הוידאו של אינפמוס, סוני שינתה כצפוי את הסיסמא :/
Nucleus_Dawn כתב:
זה גיף. הוא נראה בסדר. הוא ממש לא נראה כמו CG, כי זה גיף והוא לא מאפשר לנו לראות את רמת הפירוט של המשחק (ואבוי לנו אם ככה היה נראה CG טוב).
אין ספק שיש משחקים פחות יפים מthe order שנראים מדהים כמוהו בגיפים, אבל אלו רק גיפים. מעבר לזה שמגניב לראות אותם, אי אפשר ללמוד מהם כלום על איך המשחק יראה באמת.
זה בלי להזכיר בכלל ששני הגיפים שאנחנו רואים פה הוצאו מסרטון ולא ממשחקיות. כמו שראינו (גם בגיפים) של אינפיימוס, לעיתים ההבדל בין הסרטונים "במנוע המשחק" והמשחק עצמו שווים להבדלים בין משחקים שונים לחלוטין. אם פה הפער דומה, אז הסרטונים הם גירסאת המחשב והמשחק עצמו נראה כמו גירסאת הקונסולה.
bling כתב:אתה לא מעודכן, אין שום הבדל במשחק הזה בין cut scene לגיימפליי, שום דבר, הנכסים הכל זהה ב 100 אחוז, זה כבר נאמר אינספור פעמים גם ע"י RAD עצמה, בגלל זה ההתלהבות מהגרפיקה שלו.
הסרטונים שאתה רואה הם גראפיקת גיימפליי לכל דבר בין אם כחלק מסרטון מעבר או כחלק מהגיימפליי עצמו.
וה GIF עצמו כן מכיל גיימפליי גם, תסתכל ב GIF השני ששמתי אחרי שהוא מדבר איתו על הגג השחקן לוקח את השליטה וקופץ לצד השני, הקטע שהוא קופץ זה גיימפליי בשליטת השחקן.
אין בעיה לחכות לחשיפה המלאה אם GIF זה לא מספיק טוב עבורך אבל שתדע שזה לא כמו אינפמוס ומשחקים אחרים שמפרידים בין ה CUT SCENE לגיימפליי עצמו.
וברור שאני לא מתכוון ל CG ברמה של פיקסאר, אבל כן יש משהו ב FIDELITY שמתקרב או לפחות יותר קרוב ממה שראיתי עד עכשיו אבל זה דרך גיפים ויכול להיות שכמו שאמרת באיכות טובה יראו את הפגמים טוב יותר.

bling כתב:
לגבי הוויצ'ר, חשבתי שתירוץ "הקונסולות חדשות" נכון למשחקים שיוצאים בהשקה/חודשים הראשונים לא למשחק של סוף שנה שכבר אמור לבלות מספיק זמן פיתוח לא?
או למקרים כמובן שהקונסולה מצריכה תואר בפיזיקה גרעינית כמו ה CELL.
אבל עם קונסולות שהן ממש PC כמעט מבחינת קלות הפיתוח (אפילו קוג'ימה ציין עד כמה העסק קל ביחס לדורות קודמים) ומשחק שיוצא בסוף השנה שלהן התירוצים כבר לא קבילים.
תראה את ה ORDER, זה משחק שהיית צריך לקבל עוד שנתיים בקונסולה של פעם, כל כך קל לפתח אותן שכבר הגיעו לרמה כזו כשהן בקושי בשוק.
אני מקווה שהעתיד שאתה מדבר עליו לא יגיע כל כך מהר, אבל הטכנולוגיות שציינת כן רצות על קונסולות (TR האחרון עם TRESSFX ורץ באחלה פריימרייט על ה PS4), מן הסתם אם תביא מנוע מפוצץ מסביב אז אתה צודק ויצטרכו לחתוך אותן.
Nucleus_Dawn כתב:
כמה משחקים שבהם הנכסים זהים בין הסרטונים ובין המשחק עצמו:
- כל משחקי Uncharted.
- The Last of Us.
- Resident Evil 5.
אם אתה חושב שבכל המשחקים האלו הגיימפליי וסרטוני המעבר המרונדרים מראש במנוע המשחק נראים בדיוק אותו הדבר, אז אתה טועה.
אין סיבה להאמין שThe Order יהיה שונה. לפחות לא עד שנראה לכך הוכחה שהיא לא "המפתח אמר".
bling כתב:סליחה אבל הם הדגישו שאין שום הבדל ויזואלי בין הגיימפליי ל CUT SCENE, אמרו ספציפית 100% PARITY בין גיימפליי ל CUTSCENE, זו אחת מהמטרות שלהם עם המנוע, למה לחשוב שהם משקרים?
אין מצב שהנכסים של TLOU זהים גם, אתה ראית את המודלים והסביבות? זה קשקוש, כנ"ל אנצ'רטד ו RE5, יש הבדל בין IN-ENGINE (שזה הטייטל של המשחקים הללו) לגרפיקת גיימפליי כמו של האורדר.
במשחקים שציינת לוקחים את המנוע ומריצים הכל ברמה הכי גבוהה שהוא יכול להגיע אליה לא בזמן אמת אלא כסרטון מוקלט מראש, הוא אולי רץ ככה במחשבי העל שבמשרד של נוטי דוג.
פה הכל בזמן אמת.
הנה הגיימפליי מה GIF השני ששמתי:
Nucleus_Dawn כתב:
כשאראה בעצמי שסרטוני המעבר באמת רצים בזמן אמת, אאמין לזה. זה שהמפתחים מדגישים שהם רוצים שסרטוני המעבר יהיו נאמנים לאיך שהמשחק נראה, זה נהדר. אני זוכר איך לפני הרבה שנים שיחקתי בFFX והפריע לי שהדמויות נראות שונה בסרטוני המעבר ובמשחק עצמו. זה אחלה דבר שלא משתגעים בCGI מטורף ומאבדים חלק גדול מהאמינות של המשחק. זה לא בדיוק משהו חדש, אבל אחלה דבר.
אם The Order שונה מהמשחקים שציינתי, אז יופי לו. כשאראה, אשפוט. אם הוא עושה את אותו הדבר שעושים בHL, אבל מגוף שלישי, אז מצוין. תמיד חשבתי שזו דרך מצוינת להשאיר את השחקן בתוך עולם המשחק. אם גם יהיו מגבלות לאינטראקטיביות בסרטוני המעבר, כמו קירות בלתי נראים, אז זה כבר נעשה בצורה פחות מוצלחת. נחכה ונראה.
הגיף שהבאת לא משנה הרבה. בראש ובראשונה, הוא לא מאפשר להתרשם בכלל מאיך שהמשחק נראה. מעבר לזה, הוא נראה כמו סתם סצינת מעבר מוכנה מראש, שכל מטרתה לחבר בין הסרטון המרונדר מראש והמשחקיות עצמה. משהו שראינו המון במשחקים אחרים.
כשאראה, אשפוט. אני בהחלט מעוניין לראות עוד ממנו. עדין לא ברור אם יהיה מדובר בTPS גנרי, או במשהו מעניין ועדיין לא ברור אם הוא באמת יראה טוב כל כך.
Laskin כתב:בלינג, הדבר שאמור לייחד אותו מכל TPS אחר הוא הנשקים, כל מי שראה אמר שהם באמת מיוחדים ומגניבים, עם אלמנטים (מים, חשמל, אש...) ושילוב ביניהם, וגם הסביבות ההריסות, שאמורות לשנות יותר את מנגנון הCOVER יותר מבעבר.
אני גם סקפטי מעט... אבל לפחות מה שראיתי היום יכול לאשר לי דבר אחד:
GOW וUNCHARTED הבאים הולכים להיות סרט לכל דבר ועניין![]()
כמובן שיש גם שמועות עכשיו על GOW ואפילו GT7 שיהיה הדמו של הVR של סוני, אבל אחרי שראיתי את מה שRAD מסוגלים לעשות - אני אפילו יותר אופטימי.
וזו הייתה רק טעימה... אבל ייתכן שכמו במקרה INFAMOUS - ככל שאראה אוהב פחות. אם כי פחות סביר, לפחות במובן הטכני
Kazz כתב:למה אתה צופה בגיפים כשיש סרטון?
Laskin כתב:בקשר לגרפיקה - אני לא מסכים איתך, אני רואה אותם מודלים ואותם אפקטים, אם כי מאוד ייתכן שבסצינות מסויימות יש יותר אפקטים של DOF. בנוגע לAA - הוא מספיק טוב במשחק עצמו, לפחות על המחשב במשרד שלי - לא ראיתי בכלל אליאזינג בגיימפליי.
ההצללה העצמית אכן נראית בקטע הקצר שראינו שיש הבדל, אבל אני חושב שזה עניין של תאורה, וכשאר היא לא מספיק "ישירה" - אז היא פשוט לא מופיעה. זה קשה להסביר בכתב, אבל אני חושב שלקראת הסוף יש עוד קטע שהוא דווקא כן "סצינת מעבר" ואין הצללה עצמית, בדיוק כמו מתי שאתה ראית בגיימפליי.
בכל אופן, אחד מאיתנו יאכל את הכובע בנושא הזה.
אני עומד מאחורי הטענה - אותם מודלים בדיוק, ו-90 אחוז מאותם אפקטים, כאשר השאר זה עניינים של סינמטיות כדי להבליט סצינות יפות. וכמובן אנימציות גוף ופנים שבטח לא קיימות בגיימפליי בצורה מושלמת. אבל זה כבר קטע של MO CAP.
עריכה:
אני מסכים איתך לגבי הוויצ'ר, אם נשווה אותו טכנית - אין על מה לדבר בכלל.
הוויצ'ר עדיין נראה יותר "כמו משחק" וכאן משתמשים במלא אפקטים שמטשטשים פריטים "פחות מושקעים" ובסה"כ - אפשר לחשוב שכן מדובר פה בסרט CG במידה מסויימת, והוויצ'ר משחק (אם כי לסגנון האמנותי הריאליסטי ולאנימציות יש את רוב הקרדיט על זה).
אבל על הנייר הוויצ'ר מתקדם פי 4.
Laskin כתב:הסרטון האינטראקטיבי שאני מדבר עליו הוא בסוף, כשהוא פותח את הקייס עם הנשק בפנים, אני די משוכנע שהשחקן מזיז אותו איך שבא לו.
ברשמים של הכתבים וגם המפתחים אמרו - שזה משהו שיהיה בדרכים שונות בהרבה קטעי קישור.
בקשר לגרפיקה - אני לא מסכים איתך, אני רואה אותם מודלים ואותם אפקטים, אם כי מאוד ייתכן שבסצינות מסויימות יש יותר אפקטים של DOF. בנוגע לAA - הוא מספיק טוב במשחק עצמו, לפחות על המחשב במשרד שלי - לא ראיתי בכלל אליאזינג בגיימפליי.
ההצללה העצמית אכן נראית בקטע הקצר שראינו שיש הבדל, אבל אני חושב שזה עניין של תאורה, וכשאר היא לא מספיק "ישירה" - אז היא פשוט לא מופיעה. זה קשה להסביר בכתב, אבל אני חושב שלקראת הסוף יש עוד קטע שהוא דווקא כן "סצינת מעבר" ואין הצללה עצמית, בדיוק כמו מתי שאתה ראית בגיימפליי.
בכל אופן, אחד מאיתנו יאכל את הכובע בנושא הזה.
אני עומד מאחורי הטענה - אותם מודלים בדיוק, ו-90 אחוז מאותם אפקטים, כאשר השאר זה עניינים של סינמטיות כדי להבליט סצינות יפות. וכמובן אנימציות גוף ופנים שבטח לא קיימות בגיימפליי בצורה מושלמת. אבל זה כבר קטע של MO CAP.
עריכה:
אני מסכים איתך לגבי הוויצ'ר, אם נשווה אותו טכנית - אין על מה לדבר בכלל.
הוויצ'ר עדיין נראה יותר "כמו משחק" וכאן משתמשים במלא אפקטים שמטשטשים פריטים "פחות מושקעים" ובסה"כ - אפשר לחשוב שכן מדובר פה בסרט CG במידה מסויימת, והוויצ'ר משחק (אם כי לסגנון האמנותי הריאליסטי ולאנימציות יש את רוב הקרדיט על זה).
אבל על הנייר הוויצ'ר מתקדם פי 4.
Laskin כתב:מה שתארתי שונה מאוד מTLOU וכל השאר... שם זה מודל אחר עם טקסטורות אחרות ועוד מלא אפקטים על כל דבר. פה זה יותר אפקטים לסצינות/רקעים או DOF כדי שתתרכז במה שהם רוצים שתתרכז באותה סצינה, ופוקוס מתאים.. לא מעבר. לפחות אני לא רואה שום דבר מהסרטון האחד הזה. באמת שעדיף שנחכה לשמוע מה יגידו, כי אין מה להתווכח, לפחות לא לפני 16:05
אחרי שפתחו את הארגז, הוא מסתכל על הנשק ומזיז אותו (כמו באינבנטורי בהרבה משחקים), אני די משוכנע שהשחקן מזיז אותו. אני לא בטוח אם הקטע עם הסכין באמת היה תזוזה של השחקן או לא, ייתכן וזה פשוט מזרז את זה כדי שיהיה לך יותר זמן להסתכל על הנשק בזמן הסצינה הזו
וכבר עכשיו רואים שהם כבר לקחו את הCQC והQTE מעבר לTLOU. יש בחירה בזמן הקרב בין מכה לסכין ואם לדרוך לו על היד או לא (גם שם הייתה נקודה כזו).
Kazz כתב:טריילר רשמי וחדש לאורדר:
http://www.youtube.com/watch?v=XQzm9lwc2Tk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 45 אורחים