bling כתב:אתה ראית את הסרטון ששמתי מ TLOU, זה נראה לך נכסים רק עם כמה אפקטים?
זה אותו מנוע אבל גם המודלים וגם הכל ברמה הרבה יותר גבוהה.
KEO הסביר פעם שכל מנוע עובר שנמוך כשמעבירים אותו לקונסולה, פה בסרטון מעבר של TLOU זה המנוע בצורה הרבה פחות משונמכת מהגיימפליי.
לאמר שזה קרוב למה שה ORDER עושה זה לא רציני, ההבדלים פה ושמים וארץ ושם הם לא ממש נראים.
סליחה אבל מהסרטון באיכות הזו לא רואים שום מודל שונה לחלוטין, לא יודע אולי אני הוזה או משהו אבל ראיתי עוד תגובות ואף אחד לא ציין את מה שאמרת.
ואצלי הגיף לא באיכות הרבה פחות גבוהה מהסרטון, שניהם נראים לא משהו מבחינת האיכות.
ולא אמרתי שזה ברמה של CG, אבל זה כן הכי קרוב בסגנון, אם אתה לא רואה את זה אז אולי היו לך באמת ציפיות הרבה הרבה יותר גבוהות מרובנו, אולי חשבת שנשחק במשהו שדומה לדמואים הטכניים של סקוור וקאפקום עם הדרקון או הדמו ההוא של NVIDIA בחלל, לא מאשים אותך אבל ידעתי עוד בזמנו שהם בולשיט ושלא תראה משחקים כאלו, אולי אצל דייויד קייג'
ברור שאותו מודל. הוא לא משונמך, אבל הוא אותו מודל. בדיוק כמו במה שראינו בסרטון הזה של the order, בסרטונים המרונדרים מראש.
בהחלט רואים הבדלים באיכות. כמו שאמרתי מההתחלה, אותו המודל, רק מרונדר מראש, עם אפקטים עדיפים וזוויות צילום מחמיאות. בדיוק כמו בRE5, אנצ'רטד וTLOU.
הגיפים בכלל לא מתקרבים לאיכות של הסרטון. לא ברור לי איך אתה לא רואה את כל הartifacts.
ציפיות גבוהות? לי? מצוות דרג ב' שמנסה להוכיח שהוא יכול לשחק במגרש של הגדולים? לא ממש. הציפיה היחידה שהיתה לי לפני מה שראיתי בסרטון נבעה מהשימוש שלך במושג "כמו CG" וההתלהבות שלך ממנו. בטח שלא חשבתי שנראה משהו שקרוב לסרטון CGI עם הדרקון של DD ובטח שלא התייחסתי לכל שטות חסרת משמעות כמו זה שהמשחק ביחס שהוא לא 16:9, או זה שהכל שם מאובייקטים רכים.
ציפיתי לראות אותו - אתה וLASKIN זרקתם סופרלטיבים כאילו זו ביאת המשיח - ראיתי את הסרטון - לא התלהבתי כל כך.
בקיצור, המשחק נראה לי טוב. אחלה גרפיקה. סגנון מעניין. אני מחכה לראות איך יהיה הגיימפליי ועד כמה הנשקים מעניינים. מקווה שהצוות הזה יצליח לעשות את עליית הרמה שלהם. עוד צוות פיתוח מוכשר זה תמיד טוב והIP נשמע מעניין למחצה.