PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 01:26

Nucleus_Dawn כתב:
אז באמת היתה אי הבנה ולא הבנתי אתכם נכון.

זה לא רק אלמנט קטן (שעושה רושם כאילו הוא אחד האלמנטים המרכזיים במשחק) של QTE. זה גם הדגש המוגזם על סינמטיות ומספר הפעמים לדקה שהמפתחים זורקים את המילה הזאת לאוויר. כמו שאמרתי, גם המראה של המשחקים דומה. לטובה, כי מדובר בשני משחקים יפים מאוד ולרעה, כי בשניהם יש שימוש מוגזם בDOF ודגש מוגזם על סינמטיות, שנראה כאילו הוא נמצא במקום יותר גבוה בסדר העדיפויות מהגיימפליי עצמו.
בנוסף, הם עושים רושם דומה בכל הנוגע לאיזון שבין הגיימפליי והQTE (כלומר, באותה תקופה שהתחילו להראות גיימפליי של RYSE, גם נראה היה שיש בעיה קשה באיזון הזה).
יש עוד נקודות דמיון, כמובן. בשני המקרים מדובר על צוותים שאף פעם לא עשו משהו בז'אנר של המשחק, למשל.
יש הבדלים (בז'אנר, כמו שאמרת), אבל יש גם לא מעט דימיון וזה גורם לי לצפות למשחק הרבה פחות מלפני החשיפה הזאת.

אני לגמרי מסכים איתך בנוגע לזה שצריך להראות שלבים ארוכים יותר. אני חושב שהבעיה היא שעבורינו המטרה של טריילר/חשיפה היא לספק לנו כמה שיותר מידע על המשחק, כדי שנדע אם הוא לטעמנו. עבור המפתחים/צוותי PR של המשחק, המטרה של טריילר/חשיפה זה לפרסם את המשחק ואני לא חושב שתראה מישהו מעז להוציא פרסומת של 15 דקות.
בנוסף, יש מעט מאוד משחקים שיכולים להלהיב משלב שלהם כמו אנצ'רטד 2. יכול מאוד להיות שבעצם יש רק משחק אחד כזה והוא אנצ'רטד 2.

אני מסכים איתך שיש דימיון מסויים בטכנקיות שהם משתמשים בהם למראה של המשחק, שניהם בין המשחקים שהכי מזכירים לי CGI :) (ו RYSE באמת מדהים מהבחינה הזו אבל אני חושב שהאורדר העלה עוד את הרף)

אני משער שאתה צודק לצערי ואכן יש דגש חזק על QTE, אבל ב RYSE ז היתה ממש מכניקה שוטפת במשחק, זאת אומרת כל אויב שאתה הורג היה בסוף את ה QTE המתיש והרפטטיבי בסיום, פה נראה שה QTE נשמר לרגעים סינמטיים כמו ב TR או בכלל כמעט כל משחק אחר שמתשמש בהם חוץ מ RYSE וכל פעם אלו אנימציות חדשות, אני מקווה שלא יהיו יותר מדי רגעים כאלו אבל למה הדמיון דווקא למשחק שעושה את השימוש הכי רע בהם בתעשייה ולא לכל משחק אחר שמשתמש בהם בצורה מתונה ונורמלית יותר?

שוב, מבחינת המראה "הסינמטי" כמו שאמרת אני מבין את הדימיון ביניהם, אבל לא ה QTE.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 18 פברואר 2014, 18:18

דרך אגב, זה הנושא הראשון בפורום שהגיע למאה עמודים. הידד! וזה קרה בעשרה חודשים.
"A man chooses, a slave obeys"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 20:49

אעשה זאת בקצרה:

ובכן, אתם מתייחסים אליו כשוטר, כי זה מה שחשבנו שהוא עד היום.
אז לא, הוא לא שוטר, הוא TPA. וזאת עפ״י המפתחים.
עם זאת, הוא לא יהיה מכות רוב המשחק, הראו להם הדגמה שכמובן מתרכזת באספקט הסינמטי, ואולי זו גם הייתה טעות כי עכשיו יש שחושבים שמדובר במשחק המבוסס בעיקר על קטעי קישור, וזה מותר רק לקוג׳ימה, אבל המשחק בעיקרו מבוסס על נשקים, אז ניתן לנחש שזה רחוק שנות אור מRyse שיש בו QTE בכל, פאקינג, הריגה. זה שונה לחלוטין ולא בר השוואה בכלל...

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 04:56

מאיפה הבאת את ה A? להיפך, כל הזמן הסטודיו הזה מדגיש שהם עושים משחק יריות לינארי מגוף שלישי. רוב המשחקיות תהייה ירי מבוסס מכסה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 פברואר 2014, 21:14

Kazz כתב:מאיפה הבאת את ה A? להיפך, כל הזמן הסטודיו הזה מדגיש שהם עושים משחק יריות לינארי מגוף שלישי. רוב המשחקיות תהייה ירי מבוסס מכסה.

http://www.vg247.com/2013/06/25/the-ord ... y-at-dawn/
עוד ביוני הכינו אותנו לזה, בדיוק.

וגם בראיונות האחרונים הם חוזרים על הדברים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 פברואר 2014, 22:22

הגרפיקה לגמרי נראית כמו משהו שהיינו מצפים ממשחק בלעדי אחרי 8 שנים של הדור הקודם.
רק אני שמתי לב שיש שם ירידה של fps מתחת ל20 בלא מעט מקטעי הירי?

ואיזה מסדרון! נתנו מושג חדש למשחק מסדרון.

איך דין מקשר בין הסרטון הזה להתלהבות לקראת אנצ׳רטד אני לא מבין. פסים שחורים שמורידים לא מעט עומ וירידות fps קשות במסדרון הצר ביותר בעולם הגיימינג.

לא זכור לי ממש שהראו כוחות אלמנטליים לנשקים בקטעי ירי.... סתם לא זכור לי כרגע או שבאמת לא הראו?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 פברואר 2014, 22:41

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 06:50

SWISS המפתחים אמרו שהקוד לא אופטימלי ולא עבר Q&A ואופטימזציות עדיין אבל לא ממש זיהיתי ירידת פריימים חדה בקטעים שהראו, עיתונאים דיברו על בעיות טכניות בקטעים אחרים שלהם המפתחים הגיבו בחוסר אופטמיזציה עדיין.

ואל תגזים עם ההערות על "איזה מסדרון", מה ראית פה, 3 שניות של גיימפליי? נו באמת SWISS על סמך זה החלטת שלא יהיו סביבות פתוחות יותר?
עיתונאים שראו יותר דיברו על סביבות מעניינות יותר עם DRAW DISTANCE מרשים אבל זה ברור שהמשחק לא יהיה עד כדי כך מצומצם לכל אורכו לא משנה מה.
מבטיח לך שהמסדרון יהיה בגודל סטנדרטי לז'אנר, רק בגלל שהראו קטע שהוא יורה בסמטה (ולא ממש יותר מזה) אז אפשר להסיק מזה משהו?

ואני לא חושב שדין קישר לסרטון של אנצ'רטד 2 בהקשר לחשיפה, אלו השמועות שרצו ע"י אנשים שראו את זה- שהאפקט של הפרזנטציה שהם ראו היה דומה לאנצ'רטד 2, אז או שהם ראו הרבה יותר ולכן יכלו יותר להתרשם או שהם פשוט טעו כי החשיפה מבחינת חומר היתה עלובה ולא מדגדגת את אנצ'רטד 2.

ולא הראו כלום אז מה אתה מתפלא שלא ראית כוחות אלמנטליים, אני מקווה שאתה לא מסיק ע"פ זה שגם אין נשקים כאלו, גם לא הראו אנשי זאב ומפלצות ואני מבטיח לך שיש גם כאלו, וגם סביבות פתוחות יותר למרות שהראו רק מסדרון צר בטירוף ב 3 שניות של גיימפליי שחשפו לנו...

ואני לא מבין איך אפשר לא להתרשם מהגרפיקה או לפחות לחשוב שנראית טוב גם אם לא נפלת ממנה, ברצינות כאילו צריך להיות חתיכת הזוי לטעמי (וסתם לרקורד אחד מהכתבים של DF אמר ב GAF שזה אחד הדברים המרשימים שראה מבחינת מנוע ונראה לי שיש לו הבנה בנושא), אפשר אולי לצפות ליותר SCOPE ולאמר שזה משחק דור קודם או WHATEVER עם שכבת צבע חדשה ואתה מצפה מדור הבא להיות יותר כמו witcher 3 מאשר "מסדרון יפה" אבל מבחינת FIDELITY לחשוב שזה בינוני? כל אחד ודעתו אני מנחש.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 פברואר 2014, 23:05

Nigga כתב:אתה רואה תבחורה הזאת?

תמונה

התגובה שלך יותר מטומטמת ממנה.

נפגעת? אתה מרגיש עצוב? לך לטיפול, אולי יצליחו לתקן את הנפש הפגועה שלך.

בלינג איך הגעת לכל ההודעה הזאת? אמרתי משהועל המשחק כולו? סך הכל דיברתי על הטריילר... מה הקטע של המגננה?
נערך לאחרונה על ידי swiss-the-engine ב 18 פברואר 2014, 23:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 פברואר 2014, 23:05

אני ממש אהבתי את הגרפיקה. הוא נראה מצויין. קצת מבאס שהדמות הראשית, שיש לה ראש מלא שיער חלק שכזה, והוא לא זז ס''מ אחד בכל הקפיצות מכות וכו'. אחרי טומב ריידר קשה שלא לשים לב לזה :P.

בכללי, נראה מעולה, והייתי שמח לשחק אותו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 07:21

סוויס כנראה לא הבנתי את ההודעה שלך כי היא קצת נשמעה מוזרה עם ההערות על המסדרון, פסים שחורים ופריימרייט כאילו אלו המסקנות שעולות מהסרטון.
אם היית מבקר את זה שנראה גנרי וה QTE נורא רוב הסיכויים שהייתי מסכים איתך...אבל בתכל׳ס לא הבנתי מה אתה רוצה.

קליימן זה באמת נראה לך משחק טוב שהיית שמח לשחק בו?
לי אישית ירד קצת ההייפ אחרי שחשפו יותר פרטים אבל ברור שצריך לראות עוד לפני שאפשר לקבוע סופית, אני מקווה שבאמת כמו שלאסקין אמר זה לא רק שוטר ויש אלמנט של חקירה ואפילו פאזלים בתקווה ושהגיימפליי עם אנשי הזאב מעניין יותר.

מלבד הגרפיקה שכמו שהמפתחים הבטיחו עושה רושם שזהה לסרטון החשיפה מ E3, החשיפה עצמה היתה יחסית בינונית, סוני פישלו והיו צריכים לנהל את זה הרבה יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 פברואר 2014, 00:21

bling כתב:סוויס כנראה לא הבנתי את ההודעה שלך כי היא קצת נשמעה מוזרה עם ההערות על המסדרון, פסים שחורים ופריימרייט כאילו אלו המסקנות שעולות מהסרטון.
אם היית מבקר את זה שנראה גנרי וה QTE נורא רוב הסיכויים שהייתי מסכים איתך...אבל בתכל׳ס לא הבנתי מה אתה רוצה.

לי אישית ירד קצת ההייפ אחרי שחשפו יותר פרטים אבל ברור שצריך לראות עוד לפני שאפשר לקבוע סופית, אני מקווה שבאמת כמו שלאסקין אמר זה לא רק שוטר ויש אלמנט של חקירה ואפילו פאזלים בתקווה ושהגיימפליי עם אנשי הזאב מעניין יותר.

מלבד הגרפיקה שכמו שהמפתחים הבטיחו עושה רושם שזהה לסרטון החשיפה מ E3, החשיפה עצמה היתה יחסית בינונית, סוני פישלו והיו צריכים לנהל את זה הרבה יותר טוב.

בחייאט בלינג... איך הבנת את זה? לא ברור שמה שכתבתי על פסים שחורים וכאלה היה מכוון לדין? חוץ מזה ציינת את המסדרון סתם בהלצה כי זה היה די יוצא דופן וסך הכל זה טריילר גיימפליי ראשון אז יש לזה משקל אבל שוב, זה סתם בהלצה וחוץ מזה ציינתי ירידות פרי ימים ממש קשות ושאלתי אם פיספסתי את האלמנטליות של הנשקים.

איך לבקר גנריות או ate היית מבין? כי בעצמך חשבת על זה כשראית את זה? הרי אלה גם כן נקודות שממש לא ברור לאף אחד שכך נרגיש מהמשחק המלא. קיצר לא מבין אותך... ההודעה שלך הייתה לגמרי משהו שהיה נראה כאילו אתה מגיב לפנבוי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 פברואר 2014, 00:30

bling כתב:סוויס כנראה לא הבנתי את ההודעה שלך כי היא קצת נשמעה מוזרה עם ההערות על המסדרון, פסים שחורים ופריימרייט כאילו אלו המסקנות שעולות מהסרטון.

ואללה אני אוהב TPSים.. הוא נראה נחמד וכיף סה''כ.. גרפיקה טובה. ונשמע שיש לו פוטנציאל. בסופו של דבר, חובת ההוכחה עליהם, כי החשיפה הזאת לא ממש הראתה משהו רציני בינתיים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 פברואר 2014, 00:53

אני לא מבין את הויכוח על הסרטוני מעבר, אי פעם היה משחק שבו סרטוני המעבר והגיימפליי נראו אותו דבר אפילו שהסרטונים בזמן אמיתי (ואני אפילו לא מדבר על דברים כמו המשחקים של נוטי דוג שהם בכלל מרונדרים מראש בגרפיקה שהפס3 לא מסוגלת לעשות בכלל)? תמיד זה ככה ואני חושב שהמשחק הראשון בהסטוריה שהכל בו זהה זה MGS5 שבו הסרטוני מעבר והגיימפליי עצמו הם אחד. ואיך אנשים שופטים FPS מסרטון יוטיוב באיכות תחת? איך יודעים בכלל אם נפילות הפריימים הם בהמרה לסרטון או במשחק עצמו? וגם אם זה במשחק עצמו מי אמר שזה יהיה במשחק הסופי, הוא במרחק של 7 חודשים מאיתנו וכולנו ראינו מה 7 חודשים יכולים לעשות למשחק (למשל RYSE שהגרפיקה שלו השתנתה בצורה מאוד קיצונית מE3 לשיגור).

אני מת לראות כבר את הגרפיקה באיכות טובה, הסרטונים באיכות קטסטרופלית. אין איזה מקור סטייל גיימרסייד או משהו? מהסתכלות שטחית הוא נראה מצויין גרפית אבל ממש קשה לשפוט את הדור הזה דרך יוטיוב :|
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 00:54

swiss-the-engine כתב:בחייאט בלינג... איך הבנת את זה? לא ברור שמה שכתבתי על פסים שחורים וכאלה היה מכוון לדין? חוץ מזה ציינת את המסדרון סתם בהלצה כי זה היה די יוצא דופן וסך הכל זה טריילר גיימפליי ראשון אז יש לזה משקל אבל שוב, זה סתם בהלצה וחוץ מזה ציינתי ירידות פרי ימים ממש קשות ושאלתי אם פיספסתי את האלמנטליות של הנשקים.

איך לבקר גנריות או ate היית מבין? כי בעצמך חשבת על זה כשראית את זה? הרי אלה גם כן נקודות שממש לא ברור לאף אחד שכך נרגיש מהמשחק המלא. קיצר לא מבין אותך... ההודעה שלך הייתה לגמרי משהו שהיה נראה כאילו אתה מגיב לפנבוי.

לא קלטתי שבאת לעקוץ את דין, סורי.
תכל׳ס עדיין לא הבנתי את מהות ההודעה שלך, למשל השורה ״הגרפיקה נראית כמו משחק בלעדי שיוצא אחרי 8 שנים״ או מה שזה לא היה בשילוב עם הפסים השחורים, פריימרייט ומסדרון היה נשמע לי קצת הזוי כאילו ראינו היום זבל טהור וזה עשה רושם די נחרץ לכן ההודעה יצאה קצת אגרסיבית כי הבנתי ממך כאילו אין שום נקודה חיובית ושאפילו הגראפיקה נוראית, אז זה היה לי קצת הזוי.

התגובה הנפוצה זה שהמשחק יפה אבל נראה גנרי ממה שהראו, מן הסתם בתקווה שבהמשך נראה יותר מזה, ברור שבגיימפליי לא ראינו משהו מרגש במיוחד אבל מפה ועד לגחך שזה הדבר הכי מסדרוני שראית מתוך קטע של 4 שניות כאילו ככה יראה כל המשחק נשמע כמו הסחפות גדולה הרבה יותר מאשר לחשוב שהוא גנרי על סמך הקטע.

אם הבנתי אותך לא נכון אני מתנצל, יכול להיות שבאמת יצאתי קצת אגרסיבי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 פברואר 2014, 01:06

אחי חפיף, להתנצל בטח לא צריך, לא העלבת אף אחד :)

אם תקרא שוב את ההודעה תראה שהפסים השחורים והפריימרייט באו בנפרד. את הפריימרייט ציינתי גם בנפרד בגוף שאלה אני חושב. כשכתבתי שאני לא מתפלא ועברו שמונה שנים זה לא היה לטוב או לרע, זה היה נייטרלי לחלוטין. סתם ציינתי שזה מה שאני מצפה מהדור הבא (משהו כמו רייז באיכות רק שיהפוך לגדול יותר בסקופ ככל שיעבור הזמן)קל וחומר אחרי שמונה שנים שאני רגיל לדור הקודם.

נבהיר... הגרפיקה נראית להיט וזה משמח את הגיימר זונת גרפיקה שבי שלא רחוק היום שבוא כל הזכיונות שאני נורא אוהב יראו ככה ואפילו יותר טוב במקצת. בנוסף אין לי סיבה ללכלך על משחק של אף אחד, צריך שכמה שיותר משחקים יציגו כמה שיותר התקדמות בשביל שגם המשחקים שאני יותר אוהב ישתפרו. נראה לי די ברור הנושא הזה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 01:16

סבבה לא הבנתי אותך נכון, במיוחד את השורה על הגראפיקה שלא הבנתי מה הכוונה ופירשתי אותה בצורה שגויה, חפיף :)
ואני מסכים איתך, אני מקווה שמתישהו נקבל כזו גראפיקה עם SCOPE מרשים יותר, אז הדור באמת יצדיק את עצמו.

KEO לא נקבל צילום באיכות טובה כמו עם אינפמוס, סוני שינתה את הסיסמא של אתר העיתונאים אחרי שאידיוט אחד הפיץ אותה בגאף וגרם לאתר שלהם לקרוס כשכולם נכנסו להוריד את הסרטון, אם היו שומרים על פרופיל נמוך היום היה לנו צילום באיכות טובה יותר של האורדר, תתרגל ליוטיוב כי זה מה שנעבור במרבית הדור :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 פברואר 2014, 01:28

bling כתב:סבבה לא הבנתי אותך נכון, במיוחד את השורה על הגראפיקה שלא הבנתי מה הכוונה ופירשתי אותה בצורה שגויה, חפיף :)
ואני מסכים איתך, אני מקווה שמתישהו נקבל כזו גראפיקה עם SCOPE מרשים יותר, אז הדור באמת יצדיק את עצמו.

KEO לא נקבל צילום באיכות טובה כמו עם אינפמוס, סוני שינתה את הסיסמא של אתר העיתונאים אחרי שאידיוט אחד הפיץ אותה בגאף וגרם לאתר שלהם לקרוס כשכולם נכנסו להוריד את הסרטון, אם היו שומרים על פרופיל נמוך היום היה לנו צילום באיכות טובה יותר של האורדר, תתרגל ליוטיוב כי זה מה שנעבור במרבית הדור :/

לפחות שיעברו לVimeo או משהו, אני לא יכול לסבול את זה יותר. איך אפשר לשפוט משחק כשכל מה שרואים זה ריבועים?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 פברואר 2014, 10:45

DrKeo כתב: ואיך אנשים שופטים FPS מסרטון יוטיוב באיכות תחת? איך יודעים בכלל אם נפילות הפריימים הם בהמרה לסרטון או במשחק עצמו? וגם אם זה במשחק עצמו מי אמר שזה יהיה במשחק הסופי, הוא במרחק של 7 חודשים מאיתנו וכולנו ראינו מה 7 חודשים יכולים לעשות למשחק

אני די בטוח שיוטיוב מציג ב30 FPS.... אם כך לא מובן לי מה אתה רוצה. אפשר לראות ירידה חדה בלי מאמץ מיוחד. מי אמר שזה יהיה במשחק הסופי? ראית אותי כותב את זה? למה סתם להגיב בלי קשר?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 פברואר 2014, 11:02

swiss-the-engine כתב:אני די בטוח שיוטיוב מציג ב30 FPS.... אם כך לא מובן לי מה אתה רוצה. אפשר לראות ירידה חדה בלי מאמץ מיוחד. מי אמר שזה יהיה במשחק הסופי? ראית אותי כותב את זה? למה סתם להגיב בלי קשר?

זה בהחלט קשור כי בקרת את המשחק על ירידות הפריימים. מה שכן, זה לא הסרטון, עיתונאים שהיו שם אמרו שהFPS של המשחק מקפץ ולא יציב בכלל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 פברואר 2014, 19:04

אם היית כותב שנראה לך שיש פה ירידות פריימים - אז סביר, אבל לכתוב שזה מתחת ל-20 דווקא? למה לא מתחת ל-14? אולי זה היה נפילה ל-24.6 פריימים לשנייה? אין לנו את היכולת לראות לספור פריימים דרך סרטון יוטיוב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 פברואר 2014, 11:07

DrKeo כתב:זה בהחלט קשור כי בקרת את המשחק על ירידות הפריימים. מה שכן, זה לא הסרטון, עיתונאים שהיו שם אמרו שהFPS של המשחק מקפץ ולא יציב בכלל.

תגיד התחלקת על הראש? איזו ביקורת אני יכול להעביר על משחק שלא קרוב ליציאה בכלל? מה אתה קשור תגיד לי? סתם ציינתי OBSERVATION. ומה אתה עכשיו כותב שכתבים אמרו את מה שאמרתי מלכתחילה? אם כך למה ביקרת אותי מלכתחילה?

לאסקין תעשה טובה... אני משחק משחקי וידאו מספיק שנים בשביל לדעת מתי מה שמוצג לפני הוא פחות מ20. לא חיפשתי לדייק... מצידי זה יכל להיות 1 FPS... אותי זה לא מעניין ולא ניסיתי להראות שאני יודע במדוייק אבל פחות מ20? כל גיימר סביר בעולם ישים לב לזה, יש אינספור משחקים מהדור הזה שהם משחקי 30FPS ורואים בבירור מתי הם יורדים מתחת ל20... יש הבדל גדול מאוד בין בערך 24 FPS ומעלה לבין <20.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 פברואר 2014, 19:32

לי אישית זו נראה סוג של כוחות-על להבחין בין 24 ל-19 פריימים לשנייה תוך כדי סרטון של כמה שניות. אבל אולי אני טועה...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 19:35

באיזה קטע רואים את ירידות הפריימים?
כי העיתונאים אכן ראו בילד לא יציב אבל חשבתי שהגיימפליי המועט ששחררו רץ בלי בעיה, אולי בגלל זה לא שחררו יותר מדי כי העסק רחוק מלהיות מוכן אבל לא חשבתי שבגיימפליי הקצרצר ששיחררו יהיו נפילות פריימים.

בכל אופן RAD אמרו שמדובר בקוד שלא עבר אופטמיזציה וגם ציינו שהמשחק רץ בצורה מעולה לשלב זה של הפיתוח:
Axension @ManaByte @notaxation it runs pretty damn sweet for this stage of development :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 פברואר 2014, 11:49

Laskin כתב:לי אישית זו נראה סוג של כוחות-על להבחין בין 24 ל-19 פריימים לשנייה תוך כדי סרטון של כמה שניות. אבל אולי אני טועה...

נו מה ההתחכמות? כל עוד אתה ממש קרוב ל24 התמונה לא תהיי ממש STUTTERING כזאת אבל כשאתה מתחת ל20 זה כבר כן משהו שנראה לעין. מה אתה עכשיו קשור עם דווקא 24 עד 19? אין לי יכולות כאלה. יש לי יכולות רק לגבי מה שטענתי וזה שFPS מתחת ל20. אם זה בול 20 או 16 או 14 או 9 או 7 אין לי מושג ולא טענתי ככה.

חפש כל מיני סרטונים כמו של DF לגבי FPS במשחק ותראה שאתה גם תראה את זה באופן מובהק וללא "כוחות על" :roll:

בלינג ב 2:13 וגם ב2:33 רואים את זה. בקטע של 2:33 זה ממש מורגש.

Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 47 אורחים