נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 20 פברואר 2014, 10:54

יותר מעניין זה ה750ti. עוד כרטיס ב150דולר שנותן ביצועים יותר טובים מהXB1 וכנראה גם הפס4. מריץ את טיטאנפול יותר טוב מהXB1. יש אתרים שגם שמו אותו במחשבים קיימים וחלשים כדי לראות אם אפשר להפוך אותם למחשבי גיימינג והתוצאות היו די טובות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 פברואר 2014, 15:10

Laskin כתב:
מעבר לניסוח מאוד משעשע, למה לא? זה אולי לא מיועד לגיימרים עניים :D

כי הפיצ'ר העיקרי שלו הוא דיוק כפול מאוד גבוה שזה משהו שצריך רק בשביל תוכנות חישוביות. עדיף לגיימר כבר לקנות 780TI.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 פברואר 2014, 01:15

אלא אם בא לך לשלם 1100 דולר, סביר להניח כ-400 עד 700 דולר יותר (תלוי בדגם) מהסדרה הבאה, על כרטיס עם ביצועים טיפה פחות טובים, והרבה פיצ'רים ואפקטים חדשים ומתקדמים שלא תוכל להציג איתו במשחקים שיצאו בסוף השנה ;)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 פברואר 2014, 19:12

לפי מה שמצויין בביקורת של DF, לא נראה מקסוול על 20ננומטר השנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 פברואר 2014, 20:03

Nigga כתב:עדיף לגיימר לחכות לדור הבא של הכרטיסים שיוצא בקרוב לא?

תמיד אם מחכים מקבלים כרטיס טוב יותר, ביחוד שהארכיטקטורה של מקסוול פשוט מטורפת. העניין הוא שאין לי שמץ של מושג מתי הם יצאו. כלומר עכשיו יצאו שני כרטיס מקסוול ראשונים, ה750 וה750TI וזאת פעם ראשונה בהסטוריה של NVIDIA שהם מציגים את החומרה החדשה שלהם בכרטיס LOW END, אבל אלוהים יודע מתי הם יוציאו את הכרטיסי מקסוואל שכולנו מחכים להם כמו ה860/870/880.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 פברואר 2014, 20:59

DrKeo כתב:תמיד אם מחכים מקבלים כרטיס טוב יותר, ביחוד שהארכיטקטורה של מקסוול פשוט מטורפת. העניין הוא שאין לי שמץ של מושג מתי הם יצאו. כלומר עכשיו יצאו שני כרטיס מקסוול ראשונים, ה750 וה750TI וזאת פעם ראשונה בהסטוריה של NVIDIA שהם מציגים את החומרה החדשה שלהם בכרטיס LOW END, אבל אלוהים יודע מתי הם יוציאו את הכרטיסי מקסוואל שכולנו מחכים להם כמו ה860/870/880.

תהיתי מה דעתך על זה שהארכיטקטורה החדשה לא עוברת להליך ייצור חדש (כלומר, הם נשארים ב28NM ולא עוברים ל20).
לרוב ארכיטקטורה חדשה באה לצד מעבר להליך ייצור חדש וקטן יותר. אתה חושב שתהייה לזה השפעה על השיפור בביצועים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2014, 07:43

Nucleus_Dawn כתב:
תהיתי מה דעתך על זה שהארכיטקטורה החדשה לא עוברת להליך ייצור חדש (כלומר, הם נשארים ב28NM ולא עוברים ל20).
לרוב ארכיטקטורה חדשה באה לצד מעבר להליך ייצור חדש וקטן יותר. אתה חושב שתהייה לזה השפעה על השיפור בביצועים?

הפגיעה העיקרית היא דווקא לnvidia כי צ׳יפ גדול יותר אומר שיוצא להם מכל וואפל פחות צ׳יפים, דבר שמן הסתם מיקר עלויות יצור. אומרים שהצ׳יפ הזה נותן פי 2 ביצועים על כל וואט מסדרה 7 כך שאם חשבנו שסדרה 7 הייתה שקטה וקרה (ביחוד ביחס לטרקטורים של amd) רק חכה לסדרה 8. אני משער שב2015 כשהם ירדו ל20nm זה יקרא כבר סדרה 9xx. אז כרגע יהיו להם פחות קורים, amd בקושי מתחרים בסדרה 7 בלי להבעיר את הgpu החדשים שלהם אז אני משער שאפילו עם פחות קורים ממה שהם תכננו הם בקלות יעשו את הgpu הכי חזקים/שקטים/קרים בשוק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 פברואר 2014, 13:48

DrKeo כתב:הפגיעה העיקרית היא דווקא לnvidia כי צ׳יפ גדול יותר אומר שיוצא להם מכל וואפל פחות צ׳יפים, דבר שמן הסתם מיקר עלויות יצור. אומרים שהצ׳יפ הזה נותן פי 2 ביצועים על כל וואט מסדרה 7 כך שאם חשבנו שסדרה 7 הייתה שקטה וקרה (ביחוד ביחס לטרקטורים של amd) רק חכה לסדרה 8. אני משער שב2015 כשהם ירדו ל20nm זה יקרא כבר סדרה 9xx. אז כרגע יהיו להם פחות קורים, amd בקושי מתחרים בסדרה 7 בלי להבעיר את הgpu החדשים שלהם אז אני משער שאפילו עם פחות קורים ממה שהם תכננו הם בקלות יעשו את הgpu הכי חזקים/שקטים/קרים בשוק.

הפגיעה הזאת לא תגיע בסופו של דבר אלינו, בדמות מחירים גבוהים יותר, או כרטיסים חזקים פחות?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2014, 17:22

Nucleus_Dawn כתב:
הפגיעה הזאת לא תגיע בסופו של דבר אלינו, בדמות מחירים גבוהים יותר, או כרטיסים חזקים פחות?

בסוף זה אומר שנכנסים פחות קורים בצ'יפ בגודל מסויים וככל שהציפ גדול יותר ככה היצור יקר יותר. אז בתאוריה כן, זה יכול להתגלגל לכל מני מקומות, זה יכול להיות פשוט יקר יותר, זה יכול להיות חלש יותר וזה יכול להתגלגל לNVIDIA. אבל הם כבר הוכיחו עם ה750TI שמקסוואל נהדר ב28NM, זה רק אומר שמקסוואל ב20NM יהיה אפילו יותר טוב. אני לא יודע אם ראית בנצ'מארקים אבל ה750TI על מקסוואל לעומת ה650TI על קפלר הוא עם פחות קורים, זיכרון של 128 ביט לעומת 192 ביט ב650TI, הוא עם חצי מכמות הGPC, כמעט חצי מכמות יחידות השיידרים ומהירות שעון גבוהה יותר ועדין הוא מצליח להיות קר יותר, שקט יותר, צורך פחות מתח (בהפרש גדול מאוד) ועל גבי כל זה מביא 20% יותר ביצועים. אני חושב שזה די מטורף, תחשוב מה אפשר לעשות עם 880TI שיתחשב פחות במתח וחום, 30%? 40%? 50% על ה780TI? מי יודע?

סדרה 800 הולכת להיות מאוד איכותית וביום שהיא תעבור ל20NM (מי יודע, אולי זה יהיה מוקדם יותר ממה שחשבנו) היא בכלל תהיה מטורפת. זה פשוט בלתי נתפס איך NVIDIA מוציאה GPU כל כך חסכוניים ושקטים בזמן שAMD מוציאה טרקטורים זללנים, נראה שההפרש בין החברות רק גדל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 פברואר 2014, 17:51

DrKeo כתב:בסוף זה אומר שנכנסים פחות קורים בצ'יפ בגודל מסויים וככל שהציפ גדול יותר ככה היצור יקר יותר. אז בתאוריה כן, זה יכול להתגלגל לכל מני מקומות, זה יכול להיות פשוט יקר יותר, זה יכול להיות חלש יותר וזה יכול להתגלגל לNVIDIA. אבל הם כבר הוכיחו עם ה750TI שמקסוואל נהדר ב28NM, זה רק אומר שמקסוואל ב20NM יהיה אפילו יותר טוב. אני לא יודע אם ראית בנצ'מארקים אבל ה750TI על מקסוואל לעומת ה650TI על קפלר הוא עם פחות קורים, זיכרון של 128 ביט לעומת 192 ביט ב650TI, הוא עם חצי מכמות הGPC, כמעט חצי מכמות יחידות השיידרים ומהירות שעון גבוהה יותר ועדין הוא מצליח להיות קר יותר, שקט יותר, צורך פחות מתח (בהפרש גדול מאוד) ועל גבי כל זה מביא 20% יותר ביצועים. אני חושב שזה די מטורף, תחשוב מה אפשר לעשות עם 880TI שיתחשב פחות במתח וחום, 30%? 40%? 50% על ה780TI? מי יודע?

סדרה 800 הולכת להיות מאוד איכותית וביום שהיא תעבור ל20NM (מי יודע, אולי זה יהיה מוקדם יותר ממה שחשבנו) היא בכלל תהיה מטורפת. זה פשוט בלתי נתפס איך NVIDIA מוציאה GPU כל כך חסכוניים ושקטים בזמן שAMD מוציאה טרקטורים זללנים, נראה שההפרש בין החברות רק גדל.

הדרך היחידה של AMD להשתוות בביצועים זה לייצר כרטיסים זללניים ומרעישים. לפחות כרגע.
אני מקווה שהם ימשיכו לדחוף את יחס הביצועים/מחיר שלהם, כי ברור שלNVIDIA יש את היכולת לעשות כרטיסים קצת פחות חסכוניים וקצת פחות שקטים ולתת תוספת מרשימה בביצועים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2014, 23:34

Nucleus_Dawn כתב:
הדרך היחידה של AMD להשתוות בביצועים זה לייצר כרטיסים זללניים ומרעישים. לפחות כרגע.
אני מקווה שהם ימשיכו לדחוף את יחס הביצועים/מחיר שלהם, כי ברור שלNVIDIA יש את היכולת לעשות כרטיסים קצת פחות חסכוניים וקצת פחות שקטים ולתת תוספת מרשימה בביצועים.

אני מקווה שיהיה איזה משהו עם 3 מאווררים גדולים למעלה שישפיל את ה780TI, לצערנו הקונסולות שוב יחזיקו את הPC מאחור ובניגוד לדורות הקודמים זה קורה כבר השנה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2014, 00:46

לפני הרבה זמן תמכתי בקיקסטארטר של משחק קלפים דיגיטלי בשם Solforge.
מאז המשחק עבר הרבה שינויים והוסיפו לו מלא קלפים והתהליך נמשך עוד ועוד.

בראש ובראשונה, אחד הדברים הכיפיים הוא שהמשחק באמת חינמי. לא חייבים לשלם שקל, בשביל להשיג קלפים חדשים ולהנות ממנו. אין שום קלף שמוגן בpaywall, או משהו כזה. את כל הקלפים אפשר להשיג רק מזה שמשחקים.

למי שלא זוכר, המשחק מפותח ע"י כמה חבר'ה מאוד מוכשרים, שפיתחו, בין השאר, גם את Magic ורואים את זה היטב בכמה שהוא גמיש ומאוזן.
אני ממליץ עליו בחום, למי שמתחשק לו להכנס לאיזה TCG ואין לו עניין בלהתחיל לסדר קלפים פיזיים, או להוציא עליהם כסף. הוא זמין גם לPC וגם לiOS.
אני מחפש עוד חברים לשחק איתם, אז אם מישהו רוצה, שם המשתמש שלי הוא NucleusDawn.

החוקים בקצרה:
מטרת המשחק להוריד את נקודות החיים של השחקן היריב ל0. כל שחקן מתחיל עם 100 נקודות חיים.
אין אפשרות לפעול במהלך התור של היריב.
בכל חפיסה 30 קלפים. ניתן לבחור קלפים אך ורק מתוך 2 factions (יש 4 במשחק).
בסוף/תחילת כל תור, מושכים 5 קלפים. בסוף התור, כל הקלפים שנשארים ביד עוברים לערימת discrad. אחרי חמישה תורים, הקלפים בהם נעשה שימוש, חוזרים לחפיסה הרגילה.

המגרש:
תמונה
המשחק מבוסס lanes. לכל שחקן יש 5 lanes ומפלצת יכולה לתקוף רק מפלצת המקבילה לה. במקרה ומפלצת תוקפת lane ריק, נקודות ההתקפה שלה מורידות נקודות חיים לשחקן.
קיימות מפלצות מסוימות, עם היכולת לזוז בין הlanes.

התפתחות קלפים:
זוהי המכאניקה הכי מעניינת של solforge.
לכל קלף (מפלצת או קסם) יש 3 רמות. כאשר משתמשים בקלף (מפעילים קסם, או מכניסים מפלצת למגרש), הקלף ברמתו הגבוהה יותר עובר לערימת הdiscrad.
תמונה
תמונה
תמונה
כל 4 תורים, השחקנים עולים רמה. ברמה 2, ניתן לקבל קלפים ברמה 2 ו1. ברמה 3 ניתן לקבל קלפים ברמה 3 ויותר סביר לקבל קלפים ברמה 2 וכן הלאה.

לכל תור יש שלושה שלבים:
- תחילת התור.
- שלב ראשי.
- סוף התור.
ניתן לעשות שימוש בכל תור, בשני קלפים (פרט למקרים בהם קלף מסוים בעל יכולת להיות בחינם, או להביא קלפים נוספים למגרש). אין תשלום מיוחד לשימוש באף קלף.
בתחילת התור יצורים ששוחקו בתור הקודם עוברים למצב התקפה והשפעות של תחילת תור קורות.
בשלב הראשי ניתן לשחק בשני הקלפים ולהפעיל קרב. ניתן לשחק בקלפים גם לפני הקרב וגם אחריו.
בסוף התור השפעות שנמשכות תור אחד נעלמות, הקלפים שנשארו ביד השחקן נשלחים לערימת הdiscrad, עליית רמה (אם יש צורך) ומשיכת 5 קלפים חדשים.
קיימים שני סוגי קלפים - מפלצת וקסם. כל קלף קסם מתפקד בהתאם לרשום בו. כל קלף מפלצת בעל נתוני התקפה והגנה ולפעמים גם עם יכולות מיוחדות שמתאורות עליו. ההגנה משמשת כנקודות חיים, כך שאם מפלצת עם 2 התקפה תוקפת קלף עם 3 הגנה, נקודות החיים שלו יורדות ל1 ונשארות שם.
קלף לא יכול לתקוף בתור שהוא משוחק. רק בתור הבא של השחקן ששיחק אותו, הוא יוכל לתקוף. כמובן שיש קלפים מהירים, שיכולים לתקוף באותו התור.
בשלב הקרב, כל המפלצות במצב התקפה תוקפות. גם אלו של היריב.

אלו, בקצרה, החוקים. אפשר לקרוא הסבר קצת יותר טוב, עם תמונות, פה, או הסבר יותר מפורט, עם טיפים למתחילים, פה.

המשחק פשוט, באופן יחסי, אבל עמוק מאוד ומאפשר לבנות חפיסות שונות מאוד, עם אסטרטגיות שונות מאוד.
המשחק זמין בסטים בגישה מוקדמת, כך שאמורים להתווסף לו קלפים נוספים.
כרגע ניתן לבנות חפיסות, לשחק אונליין נגד אנשים אחרים, או נגד בוטים. בעתיד אמור להתווסף גם קמפיין סינגל פלייר (עם סיפור והכל), שגם ישמש כשלב לימודי של המשחק וגם יאפשר לשחקנים חדשים להשיג הרבה כסף לרכישת קלפים וקלפים, לפני שהוא מתחיל לשחק אונליין.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2014, 09:28

אז בעצם, מה היתרון שלו על HEARTHSTONE, לדעתך?
כי אני ממש ממש נהנה ממנו... מאוד מאוזן (אם כי תמיד המזל ישחק תפקיד חשוב, במיוחד בכל הקשור לקלפים שאתה מקבל בהתחלה), יפה לעין וARENA מעולה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 פברואר 2014, 20:25

אחי קנה את כרטיס המסך הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4678

פשוט מציאה. תשמרו על זה בשקט. אין מצב שזה תמחור מודע בהשוואה למחירים של הכרטיס בכל מקום אחר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2014, 21:05

Laskin כתב:אז בעצם, מה היתרון שלו על HEARTHSTONE, לדעתך?
כי אני ממש ממש נהנה ממנו... מאוד מאוזן (אם כי תמיד המזל ישחק תפקיד חשוב, במיוחד בכל הקשור לקלפים שאתה מקבל בהתחלה), יפה לעין וARENA מעולה.

מערכת התפתחות הקלפים פשוט נהדרת. היא יוצרת דינמיקה מאוד מעניית של שלבים שונים בקרב. יכולה להיות לך חפיסה שנוראית בהתחלה, אבל אם אתה שורד איתה כמה תורים, אתה הרסני וההפך, יכולה להיות לך חפיסה שאיתה אם אתה לא מנצח תוך 5 תורים, אתה בבעיה. שיחקתי עם כמה אנשים רנדומליים, שהתשתמשו באסטרטגיות שונות לגמרי. המערכת הזאת מאפשרת גמישות אדירה וכיף להתאים את החפיסה לסגנון של כשחקן. יש קלפים שפוגעים ישירות בנקודות החיים של היריב, יש אחרים שמתרכזים בהחלשת המפלצות שלו, כאלה שמחזקים את המפלצות שלך, כאלה שמתרכזים בהכנסת כמה שיותר מפלצות למגרש, כמה שיותר מהר. באמת יש המון דרכים לבנות חפיסה וכמובן שאפשר לשלב (אני, למשל, משלב בין מפלצות עם הגנה חזקה, מפלצות שקשה להוריד אותן מהמגרש ומפלצות שמתחזקות בהתאם לתנאים שונים).
זה גם מגניב שהדרך היחידה לעשות משחק כזה באופן פרקטי, זה בפורמט דיגיטלי. מערכת כזאת תהייה הרבה יותר מידי מסורבלת עם קלפים אמיתיים.

הירטסטון ממש נחמד וזה שהוא פשוט במיוחד, זה ממש נחמד. לי הוא מרגיש קצת פשוט מידי. אני אוהב את זה שסולפורג' קצת יותר מורכב. אני גם לא אוהב את הקטע של כוחות הקסם של הגיבורים. זה מרגיש לי קצת רנדומלי מידי.
אני גם אוהב הרבה יותר את הסגנון האומנותי בסולפורג', אבל זה לגמרי הטעם האישי שלי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2014, 13:12

Kazz כתב:אחי קנה את כרטיס המסך הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4678

פשוט מציאה. תשמרו על זה בשקט. אין מצב שזה תמחור מודע בהשוואה למחירים של הכרטיס בכל מקום אחר.

יש 760 בKSP באותו מחיר
http://ksp.co.il/?uin=20973
אבל לא יודע מה ההבדל בינהם

עריכה:
בדקתי... מדובר 1-3 FPS הבדל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2014, 17:04

Laskin כתב:
יש 760 בKSP באותו מחיר
http://ksp.co.il/?uin=20973
אבל לא יודע מה ההבדל בינהם

עריכה:
בדקתי... מדובר 1-3 FPS הבדל

אכן מדובר כמעט באותו כרטיס רק קטן יותר, שקט יותר וצורך פחות כוח.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 פברואר 2014, 18:30

ועם פחות 2GB זכרון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2014, 19:23

Kazz כתב:ועם פחות 2GB זכרון.

אכן נכון אבל אני עדין מחפש שימוש ל2GB זיכרון שלי, שלא נדבר על 4. אם הוא משחק ברזולוציות גבוהות מ1080P אז בהחלט שימושי, אם לא אז לא. לפחות כיום.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 פברואר 2014, 19:54

אם נאמין לבטא של טיטאנפול, הטקסטורות ברמת insane דורשות 3GB.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 פברואר 2014, 17:30

קשה לי להאמין...

בכל מקרה - הנה הדגמה לכמה שVR יכול להיות אדיר, בלי קשר לגרפיקה:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 פברואר 2014, 13:52

Nucleus_Dawn כתב:לפני הרבה זמן תמכתי בקיקסטארטר של משחק קלפים דיגיטלי בשם Solforge.
מאז המשחק עבר הרבה שינויים והוסיפו לו מלא קלפים והתהליך נמשך עוד ועוד.

בראש ובראשונה, אחד הדברים הכיפיים הוא שהמשחק באמת חינמי. לא חייבים לשלם שקל, בשביל להשיג קלפים חדשים ולהנות ממנו. אין שום קלף שמוגן בpaywall, או משהו כזה. את כל הקלפים אפשר להשיג רק מזה שמשחקים.

בהחלט - אחד הדברים הכי כיפיים בו - זה שהוא חינמי, וגם כבר היום על הIPHONE :)
אבל בתור אחד שכבר חודשיים ככה בתוך HEARTHSTONE, אם כי לא יותר מדי שעות בשבוע, ועדיין נחשב "מכור" בסטנדרטים שלי - הוא הרבה פחות טוב מHS.
קודם כ להמראה של המשחק... אין מה להשוות בעיניי. HS הרבה הרבה יותר יפה לעין ו"מזמין".
דבר שני - לא אהבתי את שיטת ה"נתיבים". זה קצת מגביל בעיניי, בקטע של "היי, זה הרבה פחות טוב!" לדעתי. פשוט פחות אופציות ופחות אסטרטגיה באופן כללי (אם כי - גם הרבה יותר, אבל הרבה פחות כיף!)...
מצד שני - שיטת האבולוציה מעניינת מאוד.

טוב, זה משחק הקלפים השני שאי פעם ניסיתי לשחק בו במחשב, מלבד HS כמובן, אבל להפוך לשחק SF אחרי HS זה מאוד קשה לי...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 פברואר 2014, 14:40

Laskin כתב:
בהחלט - אחד הדברים הכי כיפיים בו - זה שהוא חינמי, וגם כבר היום על הIPHONE :)
אבל בתור אחד שכבר חודשיים ככה בתוך HEARTHSTONE, אם כי לא יותר מדי שעות בשבוע, ועדיין נחשב "מכור" בסטנדרטים שלי - הוא הרבה פחות טוב מHS.
קודם כ להמראה של המשחק... אין מה להשוות בעיניי. HS הרבה הרבה יותר יפה לעין ו"מזמין".
דבר שני - לא אהבתי את שיטת ה"נתיבים". זה קצת מגביל בעיניי, בקטע של "היי, זה הרבה פחות טוב!" לדעתי. פשוט פחות אופציות ופחות אסטרטגיה באופן כללי (אם כי - גם הרבה יותר, אבל הרבה פחות כיף!)...
מצד שני - שיטת האבולוציה מעניינת מאוד.

טוב, זה משחק הקלפים השני שאי פעם ניסיתי לשחק בו במחשב, מלבד HS כמובן, אבל להפוך לשחק SF אחרי HS זה מאוד קשה לי...

אין ספק שהלוק של SF הרבה יותר מינימלי ופשוט משל HS, שמאפשר לך לשבור חלונות ולפתוח דלתות על המגרש, בזמן שאתה ממתין, או חושב.
לא ממש משנה לי, באופן אישי, אבל ברור שזה משהו שצריך להתרגל אליו, אם עוברים ממשחק אחד לאחר.

אם תחליט לשחק, אשמח גם לעבור איתך קצת על החוקים ולעזור לך להתחיל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 פברואר 2014, 17:49

אבל זה לא רק המראה... הארת'סטון פשוט טוב יותר :) תחזור אליו! ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 פברואר 2014, 10:46

Laskin כתב:אבל זה לא רק המראה... הארת'סטון פשוט טוב יותר :) תחזור אליו! ^_^

לא התחברתי אליו. הוא מרגיש לי פשוט מידי.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים