PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי matangt8 » 21 פברואר 2014, 16:31

קראתי עכשיו שמנכלית השיווק של סוני אירופה אמרה שהפס4 צפוי להישאר במלאי מוגבל עד לאפריל לפחות,אני מקווה שזה לא ישפיע על ההזמנה שלי :(
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 פברואר 2014, 16:52

matangt8 כתב:קראתי עכשיו שמנכלית השיווק של סוני אירופה אמרה שהפס4 צפוי להישאר במלאי מוגבל עד לאפריל לפחות,אני מקווה שזה לא ישפיע על ההזמנה שלי :(

מאיפה הזמנת, מהארץ?

כי אם כן אז ראיתי שיש במחסני חשמל כבר עכשיו ב 2500 ש״ח.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 21 פברואר 2014, 17:45

bling כתב:מאיפה הזמנת, מהארץ?

כי אם כן אז ראיתי שיש במחסני חשמל כבר עכשיו ב 2500 ש״ח.

הזמנתי מבאג והם אמרו לי בסוף החודש/תחילת מרץ. הזמנתי את החבילה של קיילזון עם מצלמה ועוד שלט ב2700
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 פברואר 2014, 17:53

matangt8 כתב:הזמנתי מבאג והם אמרו לי בסוף החודש/תחילת מרץ. הזמנתי את החבילה של קיילזון עם מצלמה ועוד שלט ב2700

הגירסא של קילזון, עם מצלמה ועוד שלט עולה 3200. איך הזמנת אותה ב2700?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 פברואר 2014, 17:53

matangt8 כתב:הזמנתי מבאג והם אמרו לי בסוף החודש/תחילת מרץ. הזמנתי את החבילה של קיילזון עם מצלמה ועוד שלט ב2700

איך יצא לך 2700 ש״ח כשהחבילה הבסיסית עולה שם 2600?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 21 פברואר 2014, 18:20

אילת אומרת היי
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 פברואר 2014, 18:46

matangt8 כתב:אילת אומרת היי

חתיכת הנחה!
וכמה עולה החבילה הבסיסית שם?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 21 פברואר 2014, 19:03

bling כתב:חתיכת הנחה!
וכמה עולה החבילה הבסיסית שם?

2200
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2014, 01:17

סרטון חדש של Infamous מהגרסה הרוסית, לא מדובר במשימה או משהו אלא סתם מישהו שמסתובב בלילה בעיר בגשם, ושמעו זה נראה יפהיפה ויזואלית:
http://lenta.ru/features/infamous/city/

מי שרצה חיזוק לכך שהעיר מתה יקבל אותו בסרטון הזה, אומנם הוא מסתובב בלילה והכל אבל לא זכור לי ב GTA5 שבלילה אין כמעט נפש חיה...
עדיין נראה מאוד מרשים גראפית.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 פברואר 2014, 18:32

bling כתב:סרטון חדש של Infamous מהגרסה הרוסית, לא מדובר במשימה או משהו אלא סתם מישהו שמסתובב בלילה בעיר בגשם, ושמעו זה נראה יפהיפה ויזואלית:

מי שרצה חיזוק לכך שהעיר מתה יקבל אותו בסרטון הזה, אומנם הוא מסתובב בלילה והכל אבל לא זכור לי ב GTA5 שבלילה אין כמעט נפש חיה...

המשחק נראה מדהים,אבל הפעם אני באמת ואה שאין אנשים. הבה פחות ממה שהיה ב-2. מקווה שזה בגלל משימה או משהו..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 פברואר 2014, 18:45

matangt8 כתב:המשחק נראה מדהים,אבל הפעם אני באמת ואה שאין אנשים. הבה פחות ממה שהיה ב-2. מקווה שזה בגלל משימה או משהו..

אני די בטוח שהמשחק נמצא במוד של משימה לפי זה שמדברים איתו ברדיו אבל מי שמשחק מעדיף לא לעשות אותה אלא בוחר סתם לטייל ולעשות שטויות.
עדיין גם אם זה במצב משימה זה ממש לא תירוץ.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 פברואר 2014, 19:33

bling כתב:אני די בטוח שהמשחק נמצא במוד של משימה לפי זה שמדברים איתו ברדיו אבל מי שמשחק מעדיף לא לעשות אותה אלא בוחר סתם לטייל ולעשות שטויות.
עדיין גם אם זה במצב משימה זה ממש לא תירוץ.

זה כמו המוד של אינפיימוס 2 שאתה יוצר משימות. אין שם אנשים כלל ממה שאני זוכר. בכל מקרה אני מחכה לאות את הבילד הסופי אחרי שהמשחק הזדהב. נקווה שיש שם יותר דגש ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 פברואר 2014, 21:21

bling כתב:סרטון חדש של Infamous מהגרסה הרוסית, לא מדובר במשימה או משהו אלא סתם מישהו שמסתובב בלילה בעיר בגשם, ושמעו זה נראה יפהיפה ויזואלית:

כמו ראש של דוגמנים אוקראינית, יפה וריק :mrgreen:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2014, 08:19

DrKeo כתב:כמו ראש של דוגמנים אוקראינית, יפה וריק :mrgreen:

תיאור מדויק.
אני מסכים, מבחינתי המשחק עושה רושם די מאכזב עד עכשיו.
אני חושב שהוא גם יקבל בראש בביקורות למרות שיש מצב שיהיה הטוב בסדרה, המבקרים כבר לא סלחנים כמו בעבר ל IP חדש ומקורי (בזמנו) של גיבור על בעולם פתוח.
באופן כללי הם גם יותר קשוחים היום מפעם, ועם הציפיות לדור חדש הם רוצים לראות יותר מאינפמוס ב 1080P, ועושה רושם שזה בדיוק מה שהם יקבלו פה, יש לי תחושה עוד מה PREVIEWS הדי מאופקים ששוחררו שהוא הולך ליפול חזק על זה.

למרות שאני בכל מקרה אקנה איתו ועם MGS:GZ את הפס4, נכון שאני לא מת על אינפמוס אבל זה עדיין משחק סביר ולא זוועה כמו קילזון וביחד עם הדמו בתשלום של מטאל גיר זה ליינאפ לא רע לפתוח איתו דור, קניתי כבר קונסולות עם משחקים פחות טובים :)

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 23 פברואר 2014, 00:50

bling כתב:תיאור מדויק.
אני חושב שהוא גם יקבל בראש בביקורות למרות שיש מצב שיהיה הטוב בסדרה, המבקרים כבר לא סלחנים כמו בעבר ל IP חדש ומקורי (בזמנו) של גיבור על בעולם פתוח.
באופן כללי הם גם יותר קשוחים היום מפעם, ועם הציפיות לדור חדש הם רוצים לראות יותר מאינפמוס ב 1080P, ועושה רושם שזה בדיוק מה שהם יקבלו פה, יש לי תחושה עוד מה PREVIEWS הדי מאופקים ששוחררו שהוא הולך ליפול חזק על זה.

למרות שאני בכל מקרה אקנה איתו ועם MGS:GZ את הפס4, נכון שאני לא מת על אינפמוס אבל זה עדיין משחק סביר ולא זוועה כמו קילזון וביחד עם הדמו בתשלום של מטאל גיר זה ליינאפ לא רע לפתוח איתו דור, קניתי כבר קונסולות עם משחקים פחות טובים :)

אני שיחקתי ב2 פרקים הראשונים של קיילזון על הקונסולה של אח שלי. הוא ממש לא זוועה כמו שדודי תיאר אותו. אבל כן קיילזון 3 עם הרבה יותר אקשן ופחות שטויות של להראות שזה דור חדש. (שזאת אגב אותה טעות שסוני BEND עשתה עם UGA לויטה).לא משחק זוועתי אבל לא שווה גם 60 יורו...הייתי מציעה לך בכל זאת לשחק בו שירד לו המחיר. ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2014, 02:24

לא הייתי סומך על זה שהוא יהיה פחות בינוני מקילזון. הוא נראה די חסר השראה, עד עכשיו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 פברואר 2014, 16:56

למה אתה מוותר על BF4? הוא בקלות המשחק הטוב ביותר לפס4. מה גם שיש מלא מה לשחק בPS4, רק על שלושת המשחקי PSN שמקבלים אתה יכל לסגור לא מעט זמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2014, 11:39

Nucleus_Dawn כתב:
לא הייתי סומך על זה שהוא יהיה פחות בינוני מקילזון. הוא נראה די חסר השראה, עד עכשיו.

קילזון לא נקטל רק על חוסר השראה אלא גם על קמפיין די רע בחלקו הגדול אפילו ביחס לסדרה עצמה זה נראה (אפילו death שאהב את הגיימפליי של הקודמים קטל את המשחק קשות)
אני מקווה שלפחות אינפמוס החדש יהיה רק חסר השראה אבל יביא קמפיין סולידי ביחס לסדרה, שאני יודע שבשבילך זה מקביל לרע...
Death_119 כתב:למה אתה מוותר על BF4? הוא בקלות המשחק הטוב ביותר לפס4. מה גם שיש מלא מה לשחק בPS4, רק על שלושת המשחקי PSN שמקבלים אתה יכל לסגור לא מעט זמן.

לא מעניין אותי ממש אונליין, בטח לא על קונסולות עם ה AIM המוגבל של השלט, אולי הייתי קונה את BF4 בזמנו אם הייתי מצליח להשיג קונסולה בהשקה אבל עכשיו כשהכל התעכב ככה אני כבר מעדיף להביא משהו שאני יחסית מצפה לו.
ומשחקי ה PSN שמחכים לי בחינם בפלוס נחמדים מאוד, אבל בשבילם אני לא אקנה קונסולה, אני רוצה לחבר קונסולה חדשה ולהתרשם מהדור הבא, לא ממשחקים שיכולים לרוץ לי על ה IPAD.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 פברואר 2014, 12:06

את האמת, הליינאפ של הPC לזמן הקרוב נראה משמעותית יותר טוב מהPS4 והone.
לפי דעתי dark souls 2 הוא המשחק הגדול של התקופה הזאת (הראשון הוא בין המשחקים האהובים עלי בכל הזמנים), והוא בכלל לא יוצא לדור הבא. יקבל גרסה עדיפה על המחשב.
בנוסף גם סאות'פארק שנראה נהדר לא יוצא לדור הבא. ההרחבה של דיאבלו 3 היא בלעדית לPC.
TF יוצא גם הוא לPC, וברור שעדיף לשחק משחק מולטי על הPC.
הDLC האחרון של ביושוק גם הוא לא יוצא לדור הבא.
בנוסף גם משחקים שאותי אישית קצת פחות מעניינים כמו thief מגיעים למחשב.
בקיצור, הסיבה היחידה לקנות קונסולה בזמן הקרוב היא PS4 בשביל אינפמוס וזה נראה לי ממש לא שווה את זה, הPC שמשלבת בין הדור הקודם (שעדיין פורה יותר) לבין הדור הבא בנוסף לכמה בלעדיים משלה עדיפה בהרבה.
לפחות עד שהחברות צד א' של סוני יכנסו להילוך גבוה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2014, 13:03

Stick כתב:את האמת, הליינאפ של הPC לזמן הקרוב נראה משמעותית יותר טוב מהPS4 והone.
לפי דעתי dark souls 2 הוא המשחק הגדול של התקופה הזאת (הראשון הוא בין המשחקים האהובים עלי בכל הזמנים), והוא בכלל לא יוצא לדור הבא. יקבל גרסה עדיפה על המחשב.
בנוסף גם סאות'פארק שנראה נהדר לא יוצא לדור הבא. ההרחבה של דיאבלו 3 היא בלעדית לPC.
TF יוצא גם הוא לPC, וברור שעדיף לשחק משחק מולטי על הPC.
הDLC האחרון של ביושוק גם הוא לא יוצא לדור הבא.
בנוסף גם משחקים שאותי אישית קצת פחות מעניינים כמו thief מגיעים למחשב.
בקיצור, הסיבה היחידה לקנות קונסולה בזמן הקרוב היא PS4 בשביל אינפמוס וזה נראה לי ממש לא שווה את זה, הPC שמשלבת בין הדור הקודם (שעדיין פורה יותר) לבין הדור הבא בנוסף לכמה בלעדיים משלה עדיפה בהרבה.
לפחות עד שהחברות צד א' של סוני יכנסו להילוך גבוה.

תכל׳ס צודק, הכוח של ה PC גדל משמעותית, אם בדור הקודם עשו עם הפלטפורמה חסד כשזרקו לה כמה שאריות בחצי עבודה, היום עושה רושם שמקבלת הרבה יותר כבוד, אם זה ימשיך ככה היא תהיה המכשיר המוביל למשחקי מולטיפלטפורם מכל הבחינות- גם תקבל משחקים באופן מקביל לקונסולות, גם תמיד גרסה עליונה משמעותית וגם במחיר הזול ביותר, ואם הפרש הכח יהיה באמת ענקי אפילו לי לא תהיה ברירה ואני אצטרך לקנות PC חזק...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2014, 22:33

bling כתב:תכל׳ס צודק, הכוח של ה PC גדל משמעותית, אם בדור הקודם עשו עם הפלטפורמה חסד כשזרקו לה כמה שאריות בחצי עבודה, היום עושה רושם שמקבלת הרבה יותר כבוד, אם זה ימשיך ככה היא תהיה המכשיר המוביל למשחקי מולטיפלטפורם מכל הבחינות- גם תקבל משחקים באופן מקביל לקונסולות, גם תמיד גרסה עליונה משמעותית וגם במחיר הזול ביותר, ואם הפרש הכח יהיה באמת ענקי אפילו לי לא תהיה ברירה ואני אצטרך לקנות PC חזק...

אני חושב שבתקופת החגים הקרובה יהיה מאוד מעניין, מהבחינה הזאת.
אני לא משוכנע שהקונסולות יציגו משהו מרשים, מבחינה גרפית. אם אני לא טועה, זו תהייה הפעם הראשונה שדבר כזה יקרה. זה גם השיגור הראשון שיש בקונסולות איזה חצי משחק שנראה טוב יותר מכל מה שראינו עד הקונסולות החדשות, אז זה הגיוני שזה יקרה.
שנה אחרי שה360 יצאה היה לנו את גירס הראשון, שפוצץ לכולם את הראש. בנתיים, הדבר הכי מרשים שראינו על קונסולות הדור הבא, הוא משחק שיוצא גם למחשב ויראה יותר טוב עליו.

הכיוון של הקונסולות בדור הזה קצת ביאס אותי, למען האמת. אני מקווה שיהיו מספיק בלעדיים, בשביל שתהייה לי סיבה לקנות קונסולה חדשה, כי כרגע, נראה שכל משחק מולטיפלטפורם יהיה עדיף על המחשב שלי (אפילו אם לא אשדרג אותו).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2014, 14:59

גם לדעתי אין תחליף למחשב, אבל בלי הבלעדיים של סוני, שיהיו מרובים ואיכותיים במיוחד, סביר להניח - אני לא אוכל לסיים את הדור בראש לגמרי שקט :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2014, 15:24

האמת? אין לי ספק... אני בטוח שUNCHARTED וGOW יעיפו לי את המח, שלא נדבר על חשיפה של THE LAST GUARDIAN סוף כל פאקינג סוף (!), והפרוייקט של MEDIA MOLECULE ויש גם את GT7 וכד'... את כל אלו עוד נראה השנה.
אבל עד שיצאו?
אני לא רואה שום משחק עד כדי כך "חובה" כדי לקנות עבורו קונסולה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 23 פברואר 2014, 17:39

ברור שמתישהו הבלעדיים של סוני יכנסו להילוך גבוה ויצדיקו את הPS4, אבל בנתיים (כמו שאמרתי, בזמן הקרוב) אין שום סיבה לקנות PS4 ובטח שלא one. הPC והליינאפ הקרוב שלו אוכל את כל הקונסולות יחד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2014, 19:28

Laskin כתב:האמת? אין לי ספק... אני בטוח שUNCHARTED וGOW יעיפו לי את המח, שלא נדבר על חשיפה של THE LAST GUARDIAN סוף כל פאקינג סוף (!), והפרוייקט של MEDIA MOLECULE ויש גם את GT7 וכד'... את כל אלו עוד נראה השנה.
אבל עד שיצאו?
אני לא רואה שום משחק עד כדי כך "חובה" כדי לקנות עבורו קונסולה.

וזה שוב חוזר לאחור לנושא הישן שדברנו עליו שסוני הוציאה את כל התותחים בסוף החיים של הפס3 ולא נשארו לה מפתחות איכותיות לתמוך בשנה הראשונה של הפס4. אין לי ספק ש2015 תהיה נהדרת אבל נראה שהשנה הראשונה של הפס4 נתמכת בעיקר מהחברות סוג ב' שלה.
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים