זה לא שאני לא אוהב את הINe או משהו בסגנון, אני פשוט רוצה מחשב סביר מינוס ממשחקים
Yahel12 כתב:אז תנו לי רק להבין את כול מה שנכתב פה. לגבי כרטיסים מסדרה 8 זה אומר שלדוגמה 760 GTX יהפוך להיות 860GTX? ומה כרטיס כמו שDrkeo הציע או אפילו יותר זול כי יצא קצת יקר (לטעמי) אומר לגבי העתיד? אני אצליח לשחק איתו במשחקים על medium? וגם לגבי שאר המכלולים (מעבד,RAM).. אני לא יודע איזה שינוי יעשה directx12 למשחקים אבל אם זה יהיה משמעותי זה אומר שלקנות עכשיו כרטיס מסך או ליחלופין מחשב חדש זה חסר תועלת?
זה לא שאני לא אוהב את הINe או משהו בסגנון, אני פשוט רוצה מחשב סביר מינוס ממשחקים. המחשב שלי על פי המינימום בקושי מריץ את DayZ לדוגמה
Nucleus_Dawn כתב:Godus עודכן ל2.0 (לפני שהוא 50% מוכן... מרשים).
לטענתם, עכשיו הוא כבר לא click fest והם שינו אותו לגמרי, לפי הפידבק שהם קיבלו מהשחקנים.
Klayman כתב:כל השברים נעלמים תוך שניה... זה בכוונה?
Klayman כתב:כל השברים נעלמים תוך שניה... זה בכוונה?
DrKeo כתב:בטוח בכוונה, בטח בשביל למנוע עומס. הרוב לא שמים לב לזה אבל רוב השברים נעלמים גם במשחקים כיום ודי מהר וגם זה אם המשחק תומך בהרס בכלל, 99% מהמשחקים הכל בלתי הריס.
Klayman כתב:
אני יודע שהשברים נעלמים גם היום, אבל חשבתי שכאן יש משהו ייחודי יותר, כי אחרת, זה סתם נורא מוזר.. אתה זורע כאוס והרס בכל האזור, ואחרי שלוש שניות הוא נקי כמו רחוב בהרצליה פיתוח.
bling כתב:אשכרה, לא מבין מה מיוחד בדמו הזה שעוד אמור להיות דמו טכני על כרטיס גראפי טוב ועם גראפיקה מוגבלת שאמור במיוחד להציג הרס מרשים כשכל הכח מופנה אליו.
זה ממש לא מרשים במיוחד וחשבתי שמשחקים עם מנוע הרס טוב מציעים כבר רמה כזו היום פחות או יותר.
כשנזכרים שמדובר בדמו טכני שאמור להציג את הטכנולוגיה בצורתה האידיאלית ולא משחק עתידי שיריץ גם גראפיקה הרבה יותר מתקדמת וגם יתעסק עם חישובים רבים נוספים כמו AI אז בכלל לא מבין את מי זה אמור להרשים.
DrKeo כתב:זה לא דמו טכני, זה כבר ממש רץ במנוע עצמו מוכן למשחק. זה לא איזה דמו NVIDIA רנדומאלי, זה סרטון של שימוש ראשון בטכנולוגית הרס (שהיא תת קטגוריה של APEX שהוא חלק מPHYSX) ממש בתוך בונה שלבים של UE4. אין הרס כזה באף משחק, אפילו לא קרוב. זה הרס פרוצידוראלי, כלומר אתה מגדיר למשהו מאיזה חומר הוא עשוי והוא נהרס בהתאם על פי פיסיקה. אז אם נסתכל על משחק שיש בו הרס קל כמו קילזון, אמן בונה למשל עמוד ואז הוא בונה עמוד הרוס. אחרי זה הוא "מדביק" את השברים על העמוד ומסדר אותם כך שהעמוד יראה שלם וברגע שמגיע שחקן ויורה על העמוד, החלקים נופלים מהעמוד והוא נראה הרוס. אם המפתחים ממש משקיעים הם אפילו יעשו שהחלקים יעופו מהעמוד רק כשהירי הוא ספציפי עליהם ואם הם השקיעו פחות כל ירי על העמוד יעיף את החלקים ממנו.
כאן מדובר על משהו אחר לגמרי, מערכת שהורסת חלקים של השלב לפי סוג החומר ובזמן אמיתי. אמן בונה עמוד, מסמן אותו כ"עשוי שיש" וזהו. עכשיו השחקן מגיע, יורה בעמוד והמערכת תחשב בדיוק איך העמוד אמור להשבר ביחס לפגיעה של הכדור וכך העמוד ישבר. זה גם אומר הרס ראליסטי פי כמה וכמה ממה שקיים היום, זה אומר הרס משפר גיימפליי לעומת זה של היום (נניח אתה יכול לירות חור בקיר בשביל לראות דרכו) וזה אומר משחק שפשוט יותר לפתח אותו מה שמוזיל את העלויות פיתוח ומשחרר זמן של אמנים ובוני שלבים.
כמה חתיכות נשארות על הרצפה זה לא ממש רלוונטי, יש קצת יותר זיכרון ויכולת להריץ יותר פוליגונים אז החתיכות ישארו תמיד, במשחק אחר על קונסולה אחרת החלקים כן יעלמו אבל רק אחרי 3 דקות ובמשחק אחר הם יעלמו שתי שניות אחרי שהם פוגעים ברצפה. העיקר הוא שמתחילים להכניס הרס פורצידוראלי, כזה שיתן לך לשטח בניין שלם בGTA6 וכדומה. האם זה יהיה כבר בדור הזה? אין לי מושג, אבל זה צעד נהדר.
Klayman כתב:
כל מה שאמרת כאן - זה נחמד תיאורטית/טכנית. בעין, זה לא משהו.
DrKeo כתב:אתה יכול להצביע על משחק קיים או עתידי שמציג משהו שקרוב לזה?
Klayman כתב:
פספסת לגמרי את הכוונה... יכול להיות שזה הישג טכני מהמם... אבל אותי, ההדיוט שלא מבין ברמות הטכניות העמוקות האלה, זה לא ממש הרשים, וכמו שאתה רואה, לא רק אותי.
Nucleus_Dawn כתב:
אני מסכים. התצוגה לא באמת מרשימה במיוחד.
כבר ראינו הדגמות הרבה יותר מרשימות של UE4, שהראו איך בונים מודלים מ"חומרים" שונים, מגדירים בדיוק מה הרזולוציה שאליה מגיעים השברים, מה נקודות החולשה של המודל וכן הלאה.
אני מניח שהמטרה של ההדגמה הזאת היא יותר להראות כמה קל ליצור אובייקטים שבירים וכמה קל להחליף בהם אנימציות שעליהן צריך לעבוד שעות/ימים/שבועות. החלונות הנשברים באמת יותר מרשימים מכל דבר שהופיע עד היום במשחק, אבל זה יהיה באמת מעניין, אם ההכנסה שלהם לעולם המשחק, קביעת העובי/צבע/שקיפות/גודל/הדרך שבה האור נשבר בהם וכן הלאה יעשו כמעט אוטומטית ע"י המנוע.
Death_119 כתב:כל מה שאתה מתאר כבר קיים ממזמן. לפני איזה 3.5 שנים Nvidia שחררה את Apex שזו תוכנה+Frame work שמבצעת מידול מחדש של אובייקטים תלת ממדים וחותכת אותם לחלקים איך שתרצה ככך שתוכל להציג הרס אוטנטי והכל רץ על המעבדים של הGPU.
https://developer.nvidia.com/apex-destruction
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים