PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מרץ 2014, 17:40

bling כתב:הפלטפורמה אולי דביקה בעיקר בהתחלה כשאין עדיין הרבה כוחות, מרגע שמקבלים את כח הניאון ה Traversal נראה מעולה כשאפשר לרוץ לאורך הבניין ולזנק מגג אל גג, אין צורך משלב מסויים להשתמש בפלטפורמה הדביקה.

ההשוואה להיילו לא מובנת לי בכלל, אינפמוס נראה מעולה, הפגם הגראפי הבולט זה שלא כל מקור תאורה מטיל צל, אבל כל מי שרואה אותו או שיחק בו מציין מייד שהוא יפהיפה וזה הדבר הכי בולט בו, אי אפשר להתווכח שהוא משחק דור הבא או להתבלבל שהוא דור קודם.

היילו בזמנו נראה כמו משחק דור קודם עם AA טוב יותר ותאורה שלא כל אחד ידע להעריך בכלל ובטח שהיא לא פיצתה על הרושם הרע שמקבלים מהמודלים הדי כעורים והסביבה הבסיסית, השוואה מופרכת.

ההשוואה לא מופרכת בכלל. המצב לא צריך להיות זהה בכל פרמטר, בשביל שההשוואה תהייה במקום.

אני מסכים שבאופן יחסי לתקופה, אינפיימוס באמת נראה יותר טוב מהיילו 3, שבאמת נראה כמו משחק דור קודם, עם כמה שיפורים בAA, רזולוציה גבוהה יותר ותאורה פסיכית. אינפיימוס בהחלט משחק דור הבא (גם אם רחוק מלהיות מהמרשימים שבהם) וזה ברור מאוד.
ההשוואה הגיונית, כי מדובר בשני מקרים שבהם יש מערכת אפקטים אחת שנמצאת כמה וכמה רמות מאחורי כל השאר ובנוסף, כל השאר לא נראה כל כך טוב. זה נכון שהתוצאה הסופית באינפיימוס יותר טובה, אבל עדין יש חוסר אחידות שמאוד מנקר את העין ומלמד על סדר עדיפויות עקום הן במהלך הפיתוח של היילו 3 והן במהלך הפיתוח של אינפיימוס.
בשני המקרים, מבחינה גרפית, התוצאה הסופית רחוקה ממה שהיינו מצפים ממשחק בז'אנר, ל"דור הבא".
קיימות מספיק נקודות דימיון, בשביל ההשוואה וברור מאוד למה היא בכלל קופצת לראש.

אם הניאון באמת מתקן את הפלטפורמינג המחורבן של הסדרה, אז זה בהחלט מגניב והתקדמות נהדרת. נחכה ונראה.

---

אני ממש מחכה לראות מה חברה שטובה בלבנות עולמות פתוחים תעשה עם קונסולות הדור הבא. אני מניח שGTA לדור הבא עוד רחוק מאוד (למרות שאפילו גירסאת GTA V לדור הבא, תהייה הרבה יותר מרשימה מאינפיימוס, ללא ספק), אז יש לי הרגשה שהחברה שתהייה ראשונה להדהים אותנו עם עולם פתוח, היא כנראה יוביסופט מונטריאל, שביססה את מעמדה בדור הזה כמפתחת משחקי העולם הפתוח הטובה ביותר, אחרי רוקסטאר.
אני מאוד מקווה שAC הבא יהיה דור הבא בלבד (זה יכול להיות מרענן מספק, כדי לכפר על עוד משחק שנתי). FC4 יכול להיות מטורף, אם יתוכנן רק לדור הבא ולPC ועוד צריך לראות את devision.
אני מניח שאפשר להחשיב את הוויטצ'ר 3 כפוטנציאל טוב להיות משחק הדור הבא הראשון שמעלה את הרף, אבל צריך לחכות ולראות כמה העולם הפתוח שלו באמת מרשים, מעבר לזה שגרפית היא יפיפייה.
בצד הקצת יותר far fetched של האפשרויות, יהיה מגניב אם נוט'י דוג יפתיעו אותנו ואנצ'רטד 4 יתרחש בעולם פתוח, או אם HL3 יתרחש בעולם פתוח, כמו שאמרו פה ושם כל מיני שמועות. גם יהיה מגניב לשמוע סוף סוף על פולאאוט 4, או אלדר סקרולס חדש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 15 מרץ 2014, 18:41

Nucleus_Dawn כתב:יהיה מגניב אם נוט'י דוג יפתיעו אותנו ואנצ'רטד 4 יתרחש בעולם פתוח, או אם HL3 יתרחש בעולם פתוח

לא כל משחק צריך להיות עולם פתוח. קשה לי לראות את שני המשחקים האלה כעולם פתוח.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מרץ 2014, 18:59

ShiTDemoN כתב:לא כל משחק צריך להיות עולם פתוח. קשה לי לראות את שני המשחקים האלה כעולם פתוח.

נכון וגם לי... סתם זרקתי את שניהם, כי בנוגע לHL3 היו שמועות כאלו ובנוגע לאנצ'רטד 4, ידוע לנו שכנראה יהיה איזה שינוייים דרסטיים, בניסיון לרענן את הסדרה.
גם מדובר בשתי חברות שאם הן ינסו לעשות משחק עולם פתוח, כנראה שהוא ייצא אך ורק במקרה והוא יהיה ממש מצוין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 מרץ 2014, 19:21

השוואה יפה. באמת מדובר על שני מקרים שבהם יש מערכת פלטפורמינג מבוססת context, שבמקרה אחד הביצוע ממש מצוין, זורם מאוד ועובד ברוב המקרים חלק כמו חמאה ובאינפיימוס זה מרגיש כאילו כל דבר שאפשר לטפס עליו מכוסה מלכודת זבובים והתנועה של הדמות clunky וממש לא מהנה (גם אם היא כבר מרגישה קצת מיושנת אחרי 7 שנים).

וואו... אני לא מאמין למה שכתבת כרגע. אתה אשכרה יורד על מערכת הפלטפורמינג של אינפיימוס אבל משום מה מוצא את זאת של AC שזהה לה באחד לאחד בלי שום הבדל כשונה? תהיה לי בריא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 מרץ 2014, 19:24

Death_119 כתב:
וואו... אני לא מאמין למה שכתבת כרגע. אתה אשכרה יורד על מערכת הפלטפורמינג של אינפיימוס אבל משום מה מוצא את זאת של AC שזהה לה באחד לאחד בלי שום הבדל כשונה? תהיה לי בריא.

מערכות הפלטפורמינג של שתי הסדרות דומות בעקרונות המנחים, אבל רחוקות שנות אור בכל הנוגע לביצוע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 מרץ 2014, 19:25

Nucleus_Dawn כתב:
מערכות הפלטפורמינג של שתי הסדרות דומות בעקרונות המנחים, אבל רחוקות שנות אור בכל הנוגע לביצוע.

אני לא הרגשתי. הן זהות אחד לאחד ממה שאני חוויתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מרץ 2014, 20:28

bling כתב:אני דווקא מאמין להם במקרה הזה ואתה יודע שהסכמתי איתך ש Ready at Dawn מחרטטים עם כל עניין הרזולוציה האומנותית שלא קשורה לביצועים אבל הפעם לא מוצא סיבה לא להאמין להם.

דבר ראשון מעבר יום ולילה זה לא כזה ביג דיל, משחקים הרבה פחות מרשימים בסגנון מיישמים את זה עוד מימי הפס2, אז לחשוב שהם לא יכלו לעשות את זה פה נראה לי מופרך.

דבר שני גם במשחקי אינפמוס הקודמים בדור הקודם הם השתמשו באותה השיטה של מעברים קבועים, ואם פה יש כביכול שאלה על סדר עדיפויות כי המשחק הרבה יותר יפה, הקודמים כידוע גם היו נראים בינוני מאוד מכל בחינה כולל אסתטית (לא רק של עיר מוגבלת) והם היו רחוקים מלדחוף את הפס3 ככה שהם יכלו ליישם מערכת כזו בלי בעיה אבל עדיין בחרו שלא.

זה לא שאין יתרונות לשיטה הקבועה מראש ואני מאמין להם שזו ההחלטה שהם לקחו מבחינה אומנותית ושלא מדובר במגבלה כלשהי.
ובכל זאת צריך לפרגן להם, הם צוות של איזה 80 איש שנחשב לפצפון בסטנדרטים של היום שעבד על המשחק כולה שנתיים והגיע לתוצאות יפות מאוד.

בקשר לטענות על הגיימפליי אין ויכוח ואני מסכים (ובכל זאת קונה אותו השבוע :))

הם לא יכלו לעשות מערכת תאורה דינאמית, כלומר הם לא יכלו לגרום למקור אור שני בכל העולם הזה להשפיע על הצל אז אתה חושב שדבר מסובך פי כמה וכמה כמו מערכת תאורה דינאמית הם כן יכלו?
אני חושב שהבחירות שלהם מאוד רעות. אנשים ומכוניות ברחוב, מעבר יום לילה וכו' הם כל כך הרבה יותר חשובים למשחק עולם פתוח מאשר גרפיקה יפה יותר, ביחוד שאין אף משחק עולם פתוח דור הבא עכשיו והם יכלו עדין להיות המשחק עולם פתוח הכי יפה ועדין לעשות את זה.
אגב במעמד הקניה שלהם על ידי סוני ב2011 הם היו 100 אנשים, אני משער שסוני עיבו אותם מאז.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מרץ 2014, 21:02

אותה זוית, שבעה "שלבים":
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 מרץ 2014, 21:48

טוב,בסוף ביטלתי את ההזמנה מבאג וקניתי את המכשיר באופיס דיפו ב2300 שקל כולל ניד פור ספיד :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 16 מרץ 2014, 02:58

לעוד מישהו בפורום שיש לו פס4 קרה לו שמשחק הפסיק לעבוד באמצע? קרה לי עם ניד פור ספיד :(
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מרץ 2014, 10:16

DrKeo כתב:הם לא יכלו לעשות מערכת תאורה דינאמית, כלומר הם לא יכלו לגרום למקור אור שני בכל העולם הזה להשפיע על הצל אז אתה חושב שדבר מסובך פי כמה וכמה כמו מערכת תאורה דינאמית הם כן יכלו?
אני חושב שהבחירות שלהם מאוד רעות. אנשים ומכוניות ברחוב, מעבר יום לילה וכו' הם כל כך הרבה יותר חשובים למשחק עולם פתוח מאשר גרפיקה יפה יותר, ביחוד שאין אף משחק עולם פתוח דור הבא עכשיו והם יכלו עדין להיות המשחק עולם פתוח הכי יפה ועדין לעשות את זה.
אגב במעמד הקניה שלהם על ידי סוני ב2011 הם היו 100 אנשים, אני משער שסוני עיבו אותם מאז.

תפסיק להגזים, ברוב הזמן כן יש צל והכל בסדר, נכון שהרגעים שהוא נעדר צורמים אבל זה לא שכל מקור אור לא מטיל צל, הנה דוגמא לעוד מקור אור שמטיל צל:
תמונה

לא מובן לי איך בדיוק העסק עובד, אבל להיטפל לזה בצורה כזו כאילו זה מבטל את כל העבודה היפה שעשו על הגראפיקה זה מוגזם.
וכן גם בדור הקודם הם לא עשו מעבר דינאמי והמשחק שלהם לא בדיוק סחט את הפס3 אז אני מאמין להם שזו הדרך שלהם ושזהם רוצים לבנות אווירה ייחודית ברגעים מסויימים במשחק ואומנותית זה לא השתלב טוב.

ואתה תופס אחרת מהם כנראה את הדברים שחשובים למשחק מהסוג שהם מנסים לעשות, אלו אותם בחירות שלקחו גם דור קודם, גם אני הייתי מעדיף שיעשו משהו עם SCOPE יותר מושקע אבל הם כנראה צוות קטן ובלי תקציב גדול מספיק בשביל העולם הפתוח הענקי והנושם שאתה מחפש, לא תמיד זו בחירה, לפעמים זה גם אילוץ אבל בגלל זה להמשיל את המשחק הזה להיילו כאילו הוא לא יפהייפה across the board עם מודל מצויין, תאורה מעולה, סביבה טובה, אפקטים מדהימים, IQ מצויין וכו'- הכל אחיד וברמה מאוד גבוהה, מגוחך להציג זאת כאילו יש במראה של המשחק משהו בינוני שקרוב לדוגמא עם היילו.

זה שהוא לא NEXT GEN מבחינת העולם שלו לא מבטל את זה שהוא NEXT GEN מבחינת המראה שלו ולפחות לפי התמונות שאנשים לוקחים מהמשחק שאני רואה ב GAF, הוא בין הדברים הכי מרשימים שראיתי גראפית מהדור הבא.
matangt8 כתב:טוב,בסוף ביטלתי את ההזמנה מבאג וקניתי את המכשיר באופיס דיפו ב2300 שקל כולל ניד פור ספיד :)

למה לא קנית ב KSP באילת?

מדובר במחיר הכי זול בארץ, 2100 ש"ח בלבד, 2300 עם ניד פור ספיד זה לא רע אבל למה לך לשלם מחיר מלא על משחק שיצא בהשקה? אני חושב שיותר היה עדיף 2100 בלי טובות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מרץ 2014, 10:24

matangt8 כתב:טוב,בסוף ביטלתי את ההזמנה מבאג וקניתי את המכשיר באופיס דיפו ב2300 שקל כולל ניד פור ספיד :)

יאי! תתחדש!!!

---

בלינג, אף אחד לא אמר שאינפיימוס נראה כל כך נורא. יש הרבה דברים לא אחידים, שקופצים לעין ומפריעים, אבל הם בטח לא אקוטיים לחויית המשחק (וכמו שנדב כבר אמר, הבעיות העיקריות בסדרה נעוצות בגיימפליי, עבור אלו שלא נהנו ממנה), אז זה באמת לא נורא.
הוא נראה סבבה. רחוק ממכוער. הבעיות הגדולות שלו ממש לא בגרפיקה. חוסר האחידות הגרפית זה יותר בכיוון של סימפטום לדברים שאנשים לא אהבו בסדרה עוד מהמשחק הראשון, מהבעיה הגדולה שלהם עם המשחק הזה.
אתה גם צריך לצאת מהקטע עם היילו 3, כי אף אחד לא השווה כמה הגרפיקה דומה, אלא את חוסר האחידות של אלמנטים גרפיים מסוימים, לעומת אחרים.

אינפיימוס נראה ממש אחלה. לגמרי AC4, עם עולם פחות מעניין ומודלים יותר טובים. לא כולם מתלהבים מהמשחק יותר מידי, כי עם מעבר הדור, גם עלו הציפיות. ברור גם לך שאפילו אינפיימס הבא יגרום לנוכחי להראות קצת הרבה יותר מעפן, שלא לדבר על משחקי דור הבא של החברות המובילות בז'אנר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מרץ 2014, 10:30

Nucleus_Dawn כתב:
יאי! תתחדש!!!

---

בלינג, אף אחד לא אמר שאינפיימוס נראה כל כך נורא. יש הרבה דברים לא אחידים, שקופצים לעין ומפריעים, אבל הם בטח לא אקוטיים לחויית המשחק (וכמו שנדב כבר אמר, הבעיות העיקריות בסדרה נעוצות בגיימפליי, עבור אלו שלא נהנו ממנה), אז זה באמת לא נורא.
הוא נראה סבבה. רחוק ממכוער. הבעיות הגדולות שלו ממש לא בגרפיקה. חוסר האחידות הגרפית זה יותר בכיוון של סימפטום לדברים שאנשים לא אהבו בסדרה עוד מהמשחק הראשון, מהבעיה הגדולה שלהם עם המשחק הזה.
אתה גם צריך לצאת מהקטע עם היילו 3, כי אף אחד לא השווה כמה הגרפיקה דומה, אלא את חוסר האחידות של אלמנטים גרפיים מסוימים, לעומת אחרים.

אינפיימוס נראה ממש אחלה. לגמרי AC4, עם עולם פחות מעניין ומודלים יותר טובים. לא כולם מתלהבים מהמשחק יותר מידי, כי עם מעבר הדור, גם עלו הציפיות. ברור גם לך שאפילו אינפיימס הבא יגרום לנוכחי להראות קצת הרבה יותר מעפן, שלא לדבר על משחקי דור הבא של החברות המובילות בז'אנר.

קאוטיק, אתם צריכים לקחת בחשבון שזה עדיין משחק השקה, גם אם טכנית לא יצא בהשקה הוא מן הסתם יועד לתאריך קרוב להשקה וברור שהוא באותה הרמה מבחינת הגיימפליי שיכולים להציע משחקי השקה.

איזו קפיצת NEXT GEN ראית בגיימפליי של משחקים אחרים עד עכשיו?
אולי רק באטלפילד 4 הוא הכי דור הבא מבחינת גיימפליי עבור שחקני קונסולה שלא התנסו בגרסת ה PC, אבל בתכל'ס אנחנו עדיין בשלב שמקבלים משחקי דור קודם עם מעטפת יפה יותר.
אולי לאינפמוס הבא הטענות יהיו יותר רלוונטיות (למרות ששוב, לי זה גם נראה עניין זה תקציב)

אפילו מבאטמן שיוצא לקראת סוף השנה אני לא מצפה הרבה מבחינת גיימפליי NEXT GEN של עולם פתוח מדהים, הם כבר קשקשו על זה שהפושעים משתוללים ברחובות וכל גות'אהם התפנתה אז ברור לך שאין רכבים, אנשים וכו'
האם גם אותו תקטלו בגלל זה?
שוב, יכול שגם פה רוקסטדי זו לא רוקסטאר שיש לה תקציב עתק להגשים את באטמן בחזון הכי מדהים שיכול להיות ואולי זה גם בגלל שהוא משחק שנה ראשונה בסכ"ה ואי אפשר עדיין לצפות למהפכות גדולות.
בשורה התחתונה לא מפתיע שמקבלים עוד משחק פס3 עם גראפיקה טובה יותר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מרץ 2014, 10:41

bling כתב:קאוטיק, אתם צריכים לקחת בחשבון שזה עדיין משחק השקה, גם אם טכנית לא יצא בהשקה הוא מן הסתם יועד לתאריך קרוב להשקה וברור שהוא באותה הרמה מבחינת הגיימפליי שיכולים להציע משחקי השקה.

איזו קפיצת NEXT GEN ראית בגיימפליי של משחקים אחרים עד עכשיו?
אולי רק באטלפילד 4 הוא הכי דור הבא מבחינת גיימפליי עבור שחקני קונסולה שלא התנסו בגרסת ה PC, אבל בתכל'ס אנחנו עדיין בשלב שמקבלים משחקי דור קודם עם מעטפת יפה יותר.
אולי לאינפמוס הבא הטענות יהיו יותר רלוונטיות (למרות ששוב, לי זה גם נראה עניין זה תקציב)

אפילו מבאטמן שיוצא לקראת סוף השנה אני לא מצפה הרבה מבחינת גיימפליי NEXT GEN של עולם פתוח מדהים, הם כבר קשקשו על זה שהפושעים משתוללים ברחובות וכל גות'אהם התפנתה אז ברור לך שאין רכבים, אנשים וכו'
האם גם אותו תקטלו בגלל זה?
שוב, יכול שגם פה רוקסטדי זו לא רוקסטאר שיש לה תקציב עתק להגשים את באטמן בחזון הכי מדהים שיכול להיות ואולי זה גם בגלל שהוא משחק שנה ראשונה בסכ"ה ואי אפשר עדיין לצפות למהפכות גדולות.
בשורה התחתונה לא מפתיע שמקבלים עוד משחק פס3 עם גראפיקה טובה יותר.

אנחנו לא צריכים לקחת בחשבון שמשחק שיוצא חצי שנה אחרי ההשקה, הוא משחק השקה. כל הקטע של "חלון השקה" עבד אולי על אנשים אחרים. עלי פחות ולפי התבטאויות קודמות של נדב, אז גם עליו פחות.

לא ראינו קפיצת דור הבא מרשימה בשום משחק. בגלל זה לא התלהבנו עדין משום משחק יותר מידי וזה כולל את BF4. אני עוד מחכה למשחק שיפוצץ לי את הראש, אבל בהעדר הכרזות ממש מרשימות בE3, כנראה שאאלץ להמתין עד פברואר 2015, לוויטצ'ר 3 (אני עדין ממש מקווה לFC4 לדור הבא בסוף השנה). זה לא משהו חריג, לפי דעתי. גם בדור הקודם חיכינו איזו שנה, עד שיצא משחק שגרם לנו להבין כמה המעבר לדור הבא באמת מטורפת ולקראת סוף הדור, גם הוא נראה מעפן בהשוואה למשחקים מודרניים יותר. המצב עוד ישתפר. אני בטוח.

בטמן משחק בז'אנר שונה מאינפיימוס. כבר דיברנו על זה. יש הבדל בין עולם פתוח וארגז חול והציפיות משתנות בהתאם.

אני מסכים עם השורה התחתונה שלך. אינפיימוס באמת נראה כמו עוד משחק PS3/עוד אינפיימוס, רק עם גרפיקה טובה יותר. אני לא מתלהב מזה במיוחד. עושה רושם שנדב לא מתלהב מזה במיוחד. אתה מתלהב מזה יותר מאיתנו וזה אחלה. כנראה שהציפיות שלנו פחות מציאותיות משלך, אבל זוהי הקללה של האופטימיות/לשחק כבר שנתיים-שלוש במחשב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 מרץ 2014, 11:41

איך קורה שחופרים פה על אותם משחקים שוב ושוב ולא בקטע טוב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 מרץ 2014, 11:42

לגבי הקטע של הצל - הם כבר הסבירו:
יש צל דינמי, ממכוניות, מפנסים שונים וכו'... אבל בלילה - הצל לא יהיה בולט כל כך, ואפילו לא יהיה קיים - ללא מקור אור ייעודי כמו אלו שציינתי, הם טוענים שבלילה הצל נראה קצת יותר מדי חזק ולא טבעי אז ביטלו אותו, כאשר אין אור ישירות עלייך.

האמת, מהסרטים האחרונים שראיתי - חזרתי להאמין בו טיפה. נראה ממש מהנה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 16 מרץ 2014, 19:45

bling כתב:תפסיק להגזים, ברוב הזמן כן יש צל והכל בסדר, נכון שהרגעים שהוא נעדר צורמים אבל זה לא שכל מקור אור לא מטיל צל, הנה דוגמא לעוד מקור אור שמטיל צל:
תמונה

לא מובן לי איך בדיוק העסק עובד, אבל להיטפל לזה בצורה כזו כאילו זה מבטל את כל העבודה היפה שעשו על הגראפיקה זה מוגזם.
וכן גם בדור הקודם הם לא עשו מעבר דינאמי והמשחק שלהם לא בדיוק סחט את הפס3 אז אני מאמין להם שזו הדרך שלהם ושזהם רוצים לבנות אווירה ייחודית ברגעים מסויימים במשחק ואומנותית זה לא השתלב טוב.

ואתה תופס אחרת מהם כנראה את הדברים שחשובים למשחק מהסוג שהם מנסים לעשות, אלו אותם בחירות שלקחו גם דור קודם, גם אני הייתי מעדיף שיעשו משהו עם SCOPE יותר מושקע אבל הם כנראה צוות קטן ובלי תקציב גדול מספיק בשביל העולם הפתוח הענקי והנושם שאתה מחפש, לא תמיד זו בחירה, לפעמים זה גם אילוץ אבל בגלל זה להמשיל את המשחק הזה להיילו כאילו הוא לא יפהייפה across the board עם מודל מצויין, תאורה מעולה, סביבה טובה, אפקטים מדהימים, IQ מצויין וכו'- הכל אחיד וברמה מאוד גבוהה, מגוחך להציג זאת כאילו יש במראה של המשחק משהו בינוני שקרוב לדוגמא עם היילו.

זה שהוא לא NEXT GEN מבחינת העולם שלו לא מבטל את זה שהוא NEXT GEN מבחינת המראה שלו ולפחות לפי התמונות שאנשים לוקחים מהמשחק שאני רואה ב GAF, הוא בין הדברים הכי מרשימים שראיתי גראפית מהדור הבא.

למה לא קנית ב KSP באילת?

מדובר במחיר הכי זול בארץ, 2100 ש"ח בלבד, 2300 עם ניד פור ספיד זה לא רע אבל למה לך לשלם מחיר מלא על משחק שיצא בהשקה? אני חושב שיותר היה עדיף 2100 בלי טובות.

המכשיר עלה לי 2100 ואת ניד פור ספיד קניתי ב200 שקל עם הזיכוי של באג.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מרץ 2014, 11:45

Nucleus_Dawn כתב:
אנחנו לא צריכים לקחת בחשבון שמשחק שיוצא חצי שנה אחרי ההשקה, הוא משחק השקה. כל הקטע של "חלון השקה" עבד אולי על אנשים אחרים. עלי פחות ולפי התבטאויות קודמות של נדב, אז גם עליו פחות.

לא ראינו קפיצת דור הבא מרשימה בשום משחק. בגלל זה לא התלהבנו עדין משום משחק יותר מידי וזה כולל את BF4. אני עוד מחכה למשחק שיפוצץ לי את הראש, אבל בהעדר הכרזות ממש מרשימות בE3, כנראה שאאלץ להמתין עד פברואר 2015, לוויטצ'ר 3 (אני עדין ממש מקווה לFC4 לדור הבא בסוף השנה). זה לא משהו חריג, לפי דעתי. גם בדור הקודם חיכינו איזו שנה, עד שיצא משחק שגרם לנו להבין כמה המעבר לדור הבא באמת מטורפת ולקראת סוף הדור, גם הוא נראה מעפן בהשוואה למשחקים מודרניים יותר. המצב עוד ישתפר. אני בטוח.

בטמן משחק בז'אנר שונה מאינפיימוס. כבר דיברנו על זה. יש הבדל בין עולם פתוח וארגז חול והציפיות משתנות בהתאם.

אני מסכים עם השורה התחתונה שלך. אינפיימוס באמת נראה כמו עוד משחק PS3/עוד אינפיימוס, רק עם גרפיקה טובה יותר. אני לא מתלהב מזה במיוחד. עושה רושם שנדב לא מתלהב מזה במיוחד. אתה מתלהב מזה יותר מאיתנו וזה אחלה. כנראה שהציפיות שלנו פחות מציאותיות משלך, אבל זוהי הקללה של האופטימיות/לשחק כבר שנתיים-שלוש במחשב.

מה בדיוק sandbox בבאטמן?

לא יכלו לעשות עיר מדהימה מגות'אהם שתהיה חיה ונושמת ואשכרה תרגיש כמו באטמן שקוראים לו עם הזרקור כשיש אירוע ואתה יכול לעזור לתושבים?
יכלו.

האם זה אומר שנשחוט את רוקסטדי שלא מילאה את החזון המלא?
לא חושב.

ואני והציפיות שלי מהדור זה סיפור ארוך, בהתחלה הם היו בשמיים אבל לאט לאט הם נוחתים לקרקע של המציאות, אני כבר לא מצפה לדרקון ולדמו הטכני של סקוור וכל הקשקושים הללו.
אני כנראה ריאליסטי יותר ממכם ולי אינפמוס נראה לי כמו משחק דור ראשון טיפוסי שיוצא 4 חודש (לא חצי שנה) לאחר השקת הקונסולה, לא מבין את זעקות השבר והירידות עליו, אולי בהתחלה זה אכזב שהוא לא עשה קפיצה משמעותית בתחומים שאתם רוצים אבל כשחושבים על זה, היו לכך סיכויים מעטים מלחתכילה.

לי מפריע יותר שהגיימפליי שלו בטח הולך להיות רפטטיבי בטירוף עם משימות בסיסיות שמתמצות בלחסל מליארד אויבים והרגשה של ספאם אינסופי, שהקומבט עדיין עושה רושם שמרגיש לא מספיק טוב, שאין לו KICK, בדיוק כמו עם הקודמים, אם היו מתקנים את זה הייתי מבסוט, גם עולם פתוח מדהים ונושם לא היה עוזר לו כשהם לא מסדרים בעיות בסיסיות שיש אפילו עם הנוסחא יחסית פשוטה שלו.
על זה צריכים להתעצבן.
----------------
מתן סבבה- זה באמת המחיר הכי זול בארץ :)
תתחדש ותהנה.
----------------
לאסקין, נראה לי זרקור ממכונית משטרה שמופנה אל הפרצוף שלך זה מספיק ישיר.
אבל מצד שני שמתי פה תמונה של תאורה בלילה שכן יוצרת צל.
אני לא מבין מה נסגר עם הקטע הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 מרץ 2014, 12:11

בסרטים שראיתי בסופ"ש - כמעט בכל פעם שמופיע "זרקור" שכזה - יש צל.

למשל כאן:
http://www.youtube.com/watch?v=wZkzjpN3 ... vPD3h6eBdQ
תעביר לדקה 31:45 בערך, יש שם 2-3 שניות של מקרה מאוד דומה, ובו כן יש צל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מרץ 2014, 14:20

בלינג, בטמן לא סנדבוקס.
בטמן זו סדרה של משחקי דמוי מטרויד, שמתרחשים בעולם שנפתח בהתאם לציוד שלך. ההבדל העיקרי בין המשחק הראשון ואלו שאחריו, זה גודל העולם ולכן לא באמת חשוב בסדרה הזאת שהעיר שאיתה אתה אמור לשחק תהייה מעניינת ותרגיש חיה במיוחד.
באינפיימוס, הציפיות שונות, כי זה אמור להיות משחק סנדבוקס כיפי, שאפשר לעשות בו מה שרוצים. כאשר ארגז החול ריק, אין הרבה מה לעשות איתו והמשחק סובל מזה.

כל הבעיות האחרות שהיו עם הסדרה מאז שהיא באה לעולם, לא עוזרות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מרץ 2014, 17:37

הPS4 בקנדה קיבלה עליית מחיר (?) של 50 דולרים.
הסיבה, לטענת נינטנדו היא "שינויים בסביבות השוק".

למי שעוד היה ספק שמייקרוסופט מצליחה זה טוב לגיימרים.
#4theplayers
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מרץ 2014, 18:52

Nucleus_Dawn כתב:בלינג, בטמן לא סנדבוקס.
בטמן זו סדרה של משחקי דמוי מטרויד, שמתרחשים בעולם שנפתח בהתאם לציוד שלך. ההבדל העיקרי בין המשחק הראשון ואלו שאחריו, זה גודל העולם ולכן לא באמת חשוב בסדרה הזאת שהעיר שאיתה אתה אמור לשחק תהייה מעניינת ותרגיש חיה במיוחד.
באינפיימוס, הציפיות שונות, כי זה אמור להיות משחק סנדבוקס כיפי, שאפשר לעשות בו מה שרוצים. כאשר ארגז החול ריק, אין הרבה מה לעשות איתו והמשחק סובל מזה.

כל הבעיות האחרות שהיו עם הסדרה מאז שהיא באה לעולם, לא עוזרות.

נו באמת, באטמן החדש משווק כעולם פתוח גדול פי כמה מסיטי שמאפשר לך לנווט עם הבאטמוביל ולהתקל בכאוס ברחובות והתפרעויות של 50 אויבים על המסך בו זמנית, ועדיין זה בסדר שהעולם מת?
לא היה עדיף שהעיר כבר היתה הרבה יותר חיה ועמוקה?
אל תגיד לי כשששמעת בטריילר את הדחליל מפציר בתושבי גות׳אהם לצאת מהעיר לא גיחכת בראש...

בקשר לעליית המחיר של הפס4 הבנתי שהמטבע הקנדי בצניחה והרבה מוצרים עולים שם במחיר, אז כן, אם סוני לא היתה מוכרת כמו לחמניות אולי היתה יותר מהססת, אבל זה לא שהם החליטו לדפוק יום בהיר את קנדה, יש סיבה לכך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מרץ 2014, 19:05

bling כתב:תפסיק להגזים, ברוב הזמן כן יש צל והכל בסדר, נכון שהרגעים שהוא נעדר צורמים אבל זה לא שכל מקור אור לא מטיל צל, הנה דוגמא לעוד מקור אור שמטיל צל:
תמונה

למה לא קנית ב KSP באילת?

אם תסתכל על משחקים אחרים, למשל WD או GTA, האחד רץ על 1/16 זיכרון ו-1/10 כוח והאחר הוא גם מולטי פלטפורם וגם קרוס ג'ן מה שמן הסתם מגביל אותו משני כיוונים שונים. לעומתם אינפמס הוא גם דור הבא, גם לא קרוס ג'ן ועל גבי כל זה הוא גם בלעדי. כלומר תנאים אידאלים לעשות משחק שהוא הכי פתוח, הכי יפה וגם הכי סנדבוקס מכולם. אף אחד לא אומר שהוא לא יפה, הוא מאוד יפה, אבל מצד שני הוא יפה וטיפש, מאוד טיפש. עולם ריק, אין מעבר יום לילה, דברים בסיסים מדור קודם שקיימים בכל משחק כמו הצללה דינאמית פשוט לא קיימים בו (טוב נו, לפעמים קיימים בקטנה) אז מה יצא לנו פה? שהמשחק יפה? יופי, נהדר לו, אבל הוא מסכן ביחס למשחקי עולם פתוח אחרים ברמות אחרות לגמרי בכל תחום אז מה יצא מזה? זאת הרמה הכי גבוהה של זנות ויזואלית, לטמטמם משחק עד הרמה הכי בסיסית שיש רק בשביל שהוא יראה יפה. אני לא אתפלא אם היה פה לחץ חיצוני כדי שיהיה הכלב תצוגות של סוני כי המצב שלו כל כך קיצוני.

אגב אני לא השוותי אותו להיילו, הוא לדעתי ההפך מהיילו. היילו 3 היה משחק מכוער תחת לטובת דינמיות וגיימפליי בצורה סופר קיצונית, אינפמס משחק יפה נורא ובתמורה הוא עם אפס דינמיות וגיימפליי שטוח יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מרץ 2014, 19:17

הוא בדיוק כמו הקודמים בסדרה ונראה שאתה מצפה להרבה ממשחק שיוצא בחודשים הראשונים להשקה עם צוות דו ספרתי של אנשים פחות או יותר שעבד עליו שנתיים.

אהבתי שהגדרת שהצללה דינאמית לא קיימת בו ובסוגריים כתבת שלפעמים קיים- בקטנה במקום להפך, שהצללה דינאמית קיימת בו ובסוגריים לכתוב שלפעמים לא קיים בקטנה, ממש נתפסת על זה אה?

והעולם לא יותר ריק מאינפמוסים קודמים, הם עשו המשך ישיר למשחקי הפס3 על הפס4, יכול להיות שציפית ליותר אבל כנראה שזה לא היה ריאליסטי מצדך בהתחשב בצוות הפיתוח והתקציב ובמועד יציאת המשחק.

לי נראה שהם קפצו כמה מדרגות מאז המשחקים הקודמים כי סוף סוף הוא נראה מלוטש וחלק בטירוף וכל זה עם גראפיקה יפה פי כמה, לקודמים גם יופי לא היה ככה שסאקר פאנץ׳ רק השתפרו מאז. :)
אולי עם ההצלחה של המשחק שלהם לפס4 (שהיופי שלו ימשוך לא מעט אנשים שלא נגעו בקודמים) הם יקבלו תקציב גדול יותר ותקבל חלק מהדברים שאתה רוצה באינפמוס הבא.

חוץ מזה שאתה נטפל לשטויות כי הבעיות עם אינפמוס הרבה יותר חמורות ממעבר יום לילה דינאמי או עולם יחסית ריק ואתה תראה שעליהם ידברו בביקורות ולא על הבעיות שלך עם המשחק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מרץ 2014, 19:23

bling כתב:נו באמת, באטמן החדש משווק כעולם פתוח גדול פי כמה מסיטי שמאפשר לך לנווט עם הבאטמוביל ולהתקל בכאוס ברחובות והתפרעויות של 50 אויבים על המסך בו זמנית, ועדיין זה בסדר שהעולם מת?
לא היה עדיף שהעיר כבר היתה הרבה יותר חיה ועמוקה?
אל תגיד לי כשששמעת בטריילר את הדחליל מפציר בתושבי גות׳אהם לצאת מהעיר לא גיחכת בראש...

בקשר לעליית המחיר של הפס4 הבנתי שהמטבע הקנדי בצניחה והרבה מוצרים עולים שם במחיר, אז כן, אם סוני לא היתה מוכרת כמו לחמניות אולי היתה יותר מהססת, אבל זה לא שהם החליטו לדפוק יום בהיר את קנדה, יש סיבה לכך.

הוא משווק כעוד משחק ארקהאם. כלומר, משחק בסגנון של מטרויד. לא משחק ארגז חול. ז'אנר שונה לחלוטין.
לא עדיף שהעיר תהייה הרבה יותר חיה. אמרתי את זה גם לפני החשיפה. עדיף שהמפתחים יתרכזו במה שעושה את המשחקים בז'אנר הזה טובים. אין שום יתרון בעיר חיה במטרויד או קאסטלווניה ואין בזה שום יתרון בבטמן.
לא ממש גיחכתי, כששמעתי את זה. בכל משחק היתה סיבה לכך שאין אזרחים בעיר, אז הגיוני שגם בזה תהייה אחת. בהחלט שמחתי לשמוע את זה. מצוין שכבר בתחילת טריילר החשיפה, הם דאגו להבהיר שזה משחק באותו הז'אנר של שאר המשחקים בסדרה.

הדולר הקנדי בסדר גמור. הוא שווה 0.9 דולר אמריקאי. הוא ירד קצת מהשיא של 2011, אבל אם מסתכלים על 10 שנים, הוא בעלייה מתמדת. זה לא מתרץ העלאת מחיר (כאשר הדולר הקנדי היה שווה אפילו פחות ב2009, גם לא היתה העלאת מחיר ובטח שלא היתה העלאת מחיר, כאשר היתה תקופה לא קצרה בה היין היה יקר מידי). גם אם כן, זה לא צריך לעניין אף אחד.
אם סוני לא היו מפרסמים את עצמם כאילו הם ארגון פילנטרופי שכל מטרתו לעשות טוב לגיימרים, אז לא היה מקום לביקורת, כאשר הם עושים צעד לא הכרחי שפוגע בגיימרים ועושה טוב להם. מכיוון שכל הקמפיין הפרסומי של הPS4 מבוסס על הטענה שכל מה שסוני עושה זה עבור השחקנים, יש פה חוסר כנות.
כאשר מדובר בחברה שגם ככה מקבלת הרבה יותר מידי הנחות לא הוגנות, אז הגיוני לדבר על זה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים