משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 מרץ 2014, 11:21

Laskin כתב:ברור שזה אפשרי, אבל יש גם סיבה לחשוד - טריילרים קודמים של משחקי האגרוף והUFC שלהם לא נראו כמו שהובטח או כמו שהראו בטריילרים.
עם זאת - הפעם זה נראה יותר אמין...

על מה אתה מדבר? אני לא זוכר דבר כזה... רק לגבי FN3 זכור לי עניין כזה. והוא עדיין היה מדהים לזמנו. לדעתי לפחות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מרץ 2014, 11:32

הם חרטטו בזמנו עם התצוגה של ה PS3 כשהביאו דמו של FN שהציג אנימציות פנים, פיזיקה ואנימציות באופן כללי שלא אפשריות אפילו בדור הזה, ברמה יותר גבוהה אפילו מהסרטון האחרון של ה UFC:

מה שכן מבחינת גראפיקה, מודלים, תאורה וכל השאר UFC (במידה והכל גיימפליי) לא רואה את זה ממטר.
אבל עדיין זה היה חתיכת סרטון מפוברק ולשם שינוי לא מטעם סוני עצמה (זה אותו ה E3 שבו הוצגו סרטוני ה CG של קילזון, מוטורסטורם וכל החבר'ה האלה :)), מי אמר שהם לא יחזרו על זה שוב?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2014, 11:35

swiss-the-engine כתב:על מה אתה מדבר? אני לא זוכר דבר כזה... רק לגבי FN3 זכור לי עניין כזה. והוא עדיין היה מדהים לזמנו. לדעתי לפחות.

גם לדעתי הוא היה יפה מאוד, אבל זה פשוט מאוד לא מה שהוצג.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 מרץ 2014, 11:42

bling כתב:הם חרטטו בזמנו עם התצוגה של ה PS3 כשהביאו דמו של FN שהציג אנימציות פנים, פיזיקה ואנימציות באופן כללי שלא אפשריות אפילו בדור הזה, ברמה יותר גבוהה אפילו מהסרטון האחרון של ה UFC:

מה שכן מבחינת גראפיקה, מודלים, תאורה וכל השאר UFC (במידה והכל גיימפליי) לא רואה את זה ממטר.
אבל עדיין זה היה חתיכת סרטון מפוברק ולשם שינוי לא מטעם סוני עצמה (זה אותו ה E3 שבו הוצגו סרטוני ה CG של קילזון, מוטורסטורם וכל החבר'ה האלה :)), מי אמר שהם לא יחזרו על זה שוב?

אבל כתבתי לגבי FN3. מאז היו 2 משחקים פנומנליים מבחינה גרפית. רק חבל שהם לא היו 60FPS כמו FN3.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מרץ 2014, 14:05

CDProject RED שחררה דו"ח בפולנית על הסטטוס הנוכחי של הוויטצ'ר 3 וממנו משתמע שהדחייה נעשתה קודם כל ממניעים עסקיים:
CD Projekt released their financial report in which they announced that they are working on a mobile game and provided more information on the status of TW3:
Done:

- Dialogue lines are closed & implemented
- They are currently recording voice overs for each language version of the game
- The world of the game is completed - locations are finished, all important gameplay mechanics are already implemented
- Graphic assets and animations are nearing completion
- The game can already be played in full
- REDengine 3 supports all 3 platforms
- The physical elements of the collector's edition are in production

What's left:

- Implementation of the remaining side quests
- Importing voice overs and testing their quality/changing them
- Gameplay testing and balancing
- Continuous work on improving the quality of graphic assets, animations, effects and sounds - this will last until just before going gold
- REDengine3 optimization

The reasoning behind 2015 release:

- Less competition
- Improved effectiveness of marketing campaign targeted at aware gamers and not random gift-buyers.
- Better polished game: the last 20% of time stands for 80% of the game's attractiveness.
- More new-gen consoles on the market = more customers

נשמע שהעסק די גמור ויש להם קצת פוליש, איזוני גיימפליי וכמה קווסטים צדדיים לסיים, בעיקרון אפשר לשחק אותו מההתחלה ועד הסוף.
נשמע מהסיבות לדחייה שהמניע העיקרי הוא קודם כל עסקי, מוזר שהרי אין להם תחרות השנה של RPG גדולים לא? מלבד דראגון אייג'.
ממשחק כזה אחרים אמורים לחשוש ולהודיע על דחייה ולא הם...

והנה התוכניות שלהם ל 2014:
Plans for 2014:

- Witcher comics - digital and paper
- Continuous intensive marketing action for TW3
- Witcher 3 preorders
- Release of The Witcher Adventure Game (board game) - Q3 2014
- 2 mobile titles: The Witcher Adventure Game and a new multiplatform project.
- Together with an external development studio we are working multiplatform mobile game, which uses advanced features of tablets and smartphones
- We are entering a completely new territory, both in terms of gameplay and business model
- Work on the project began over a year ago, independently from TW3 and Cyberpunk 2077.
- The game will be announced together with beta sign-up.
- Commercial release this year.

כן, יוצא משחק מובייל של הוויטצ'ר, יו-הו!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 מרץ 2014, 19:32

סרטון חדש של המנוע של Devision:

השלג מדהים. הקטע שהוא שינה את ההתנהגות שלו לפי הרוח והדרך שבה התאורה משפיעה עליו. באמת מרשים.
הקטע בטבע ממש יפה. המון טסלציה.
נראה מצוין. אני מת לראות יותר מהמשחק הזה כבר.

---

תמונות מודלפות מהAC הבא (כנראה):
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

התמונות או מזויפות, או משלב מאוד מוקדם בפיתוח. אין בכלל אנשים ברחובות, ורואים שחסר המון ליטוש (כפתורי הגברת והנמכת פרקור. מעניין מה זה אומר).
למשחק יקראו Unity, ככל הנראה והוא יתרחש בצרפת, במאה ה18.
חזרה לאירופה זה מצוין, מבחינתי. יכול להיות מדהים בפריז :D

---

עוד חדשה מעניינת, שלא בהכרח קשורה למשחקים של 2014, אבל אני לא מוצא מקום אחר לשים אותה, היא שיהיה אפשר לעשות שימוש מלא בUE4 בתמורה ל19$ בחודש ו5% מההכנסות הנובעות מהמשחק המפותח.

זה תמחור שיאפשר לבערך כולם לעשות שימוש במנוע. אני מניח שזה יבסס עוד יותר את מקומו כמנוע הכי פופולארי בתעשייה.
אני כבר מצפה לכמה משחקי אינדי נוצצים במיוחד שיהפכו לאפשריים בזכות התמחור המאוד זול הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 מרץ 2014, 04:01

וואו, זה נראה מדהים! קשה לי להאמין שזה יהיה לקונסלות ככה, אבל אם כן, יש סיכוי לדור הזה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 מרץ 2014, 20:01

bozeman כתב:וואו, זה נראה מדהים! קשה לי להאמין שזה יהיה לקונסלות ככה, אבל אם כן, יש סיכוי לדור הזה

אני מנחש שאתה מתכוון לסרטון של המנוע של Devision ולא לAC החדש :twisted:.

שכחתי להזכיר בנוגע לAC, כנראה יהיה אחד משניים. הוא מפותח לקונסולות הדור הנוכחי בלבד (ולPC?) והאחר מפותח לPS3 ול360.
אם אכן מדובר במשחק AC לדור הנוכחי בלבד, אלו חדשות נהדרות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מרץ 2014, 21:22

bozeman כתב:וואו, זה נראה מדהים! קשה לי להאמין שזה יהיה לקונסלות ככה, אבל אם כן, יש סיכוי לדור הזה

יש לי חדשות רעות בשבילך...
לא ידעתי שרק החל מגראפיקה כזו יש סיכוי לדור הזה מבחינתך, אני זוכר שמאוד התלהבת מהגראפיקה הקיימת של משחקים כמו NBA2K וקילזון שראית :)

אבל המנוע של הדיוויזיה באמת מבייש את כולם, אינפיימס שאני נהנה לראות תמונות שלו נראה כל כך מסכן לידו, מי יודע אולי בעלי PC חזק יהנו מרמה כזו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 מרץ 2014, 21:28

bling כתב:יש לי חדשות רעות בשבילך...
לא ידעתי שרק החל מגראפיקה כזו יש סיכוי לדור הזה מבחינתך, אני זוכר שמאוד התלהבת מהגראפיקה הקיימת של משחקים כמו NBA2K וקילזון שראית :)

אבל המנוע של הדיוויזיה באמת מבייש את כולם, אינפיימס שאני נהנה לראות תמונות שלו נראה כל כך מסכן לידו, מי יודע אולי בעלי PC חזק יהנו מרמה כזו.

זו אפשרות, אבל גם יכול להיות שפשוט ככה נראה שנבנה מההתחלה לדור הבא, עם הידע של איך יראו קונסולות הדור הבא.
סאקר פאנצ' לא רק לוקים קצת בחסר בכל הנוגע ליכולת הטכנית שלהם. הם גם נאלצו להתחיל את פיתוח המנוע על בסיס spec משוער ולכן הם מסוגלים לעשות שימוש הרבה פחות יעיל בPS4.

אני חושב שבעוד שנה-שנתיים, אנחנו נראה קפיצה עצומה באיכות, כמו בכל דור שהיה ולקראת סוף הדור יהיו כמה שירי ברבור מרהיבים (אולי אחד מהם יהיה The Last Guardian :) ).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מרץ 2014, 21:38

Nucleus_Dawn כתב:
זו אפשרות, אבל גם יכול להיות שפשוט ככה נראה שנבנה מההתחלה לדור הבא, עם הידע של איך יראו קונסולות הדור הבא.
סאקר פאנצ' לא רק לוקים קצת בחסר בכל הנוגע ליכולת הטכנית שלהם. הם גם נאלצו להתחיל את פיתוח המנוע על בסיס spec משוער ולכן הם מסוגלים לעשות שימוש הרבה פחות יעיל בPS4.

אני חושב שבעוד שנה-שנתיים, אנחנו נראה קפיצה עצומה באיכות, כמו בכל דור שהיה ולקראת סוף הדור יהיו כמה שירי ברבור מרהיבים (אולי אחד מהם יהיה The Last Guardian :) ).

הלוואי אבל תראה את היער הזה!
אין מצב ל IQ כזה גם על PC.

ד"א קאוטיק, פרטים על AC החדש דלפו מזמן ב GAF ולא ע"י אינסייידר, תכנס ללינק ותקרא, די משעשע איך הדלפות קורות ומסתבר עכשיו עם התמונות והפרטים שהבאת שהבנאדם ב GAF דיבר אמת:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=103289495#post103289495

משעשע גם לראות את התגובות שמפקפקות בו, בצדק, הסיפור באמת נשמע מופרך אבל מסתבר שהמציאות יכולה להיות הזויה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 מרץ 2014, 21:45

גם CBOAT אמר את זה!!!!!

אהה... רגע...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2014, 23:05

אנריל 4 נראה מצויין:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 00:40

DrKeo כתב:אנריל 4 נראה מצויין:
תמונה

נכון
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 מרץ 2014, 09:39

Nucleus_Dawn כתב:---

עוד חדשה מעניינת, שלא בהכרח קשורה למשחקים של 2014, אבל אני לא מוצא מקום אחר לשים אותה, היא שיהיה אפשר לעשות שימוש מלא בUE4 בתמורה ל19$ בחודש ו5% מההכנסות הנובעות מהמשחק המפותח.

זה תמחור שיאפשר לבערך כולם לעשות שימוש במנוע. אני מניח שזה יבסס עוד יותר את מקומו כמנוע הכי פופולארי בתעשייה.
אני כבר מצפה לכמה משחקי אינדי נוצצים במיוחד שיהפכו לאפשריים בזכות התמחור המאוד זול הזה.

אני די בטוח שUE3 היה חינם עם 20 אחוז (אולי קצת פחות) מהרווחים.

זה אומנם עסקה יותר טובה אבל אני רק מציין שגם במצב הקודם אני לא חושב שיש אינדי שנמנע מלהשתמש בUE3 בגלל תנאי הרשיון.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 10:34

swiss-the-engine כתב:אני די בטוח שUE3 היה חינם עם 20 אחוז (אולי קצת פחות) מהרווחים.

זה אומנם עסקה יותר טובה אבל אני רק מציין שגם במצב הקודם אני לא חושב שיש אינדי שנמנע מלהשתמש בUE3 בגלל תנאי הרשיון.

נכון, אבל זה שינוי שנעשה רק לקראת סוף הדור וכאשר UE3 כבר היה כמה שנים ארוכות בשוק.
הפעם זה ממש מההתחלה.

זו פשוט הדרך של אפיק לקחת נתח שוק מUNITY, אני מניח.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2014, 10:50

bling כתב:
הלוואי אבל תראה את היער הזה!
אין מצב ל IQ כזה גם על PC

בטח שכן! חכה שנה וחצי-שנתיים ואנחנו שם. פשוט זה יהיה כמו קרייסיס - ייקח בערך חמש שנים עד שיהיה מחשב שירית אותו באמת כמו שצריך (;

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 11:18

Laskin כתב:

בטח שכן! חכה שנה וחצי-שנתיים ואנחנו שם. פשוט זה יהיה כמו קרייסיס - ייקח בערך חמש שנים עד שיהיה מחשב שירית אותו באמת כמו שצריך (;

אני לא בטוח שזה נכון.
טסלציה זה משהו שיש עוד מאז סדרת 400 של NVIDIA (המודרנית, לא העתיקה). זה השתפר מאוד ב3-4 שנים האחרונות, בכל הנוגע ליעילות והסיבה שלא ראינו הרבה מזה, היא אך ורק בגלל שהקונסולות לא היו מסוגלות להתמודד עם זה ומפתחים פשוט לא עשו בזה שימוש.
עוד בארקהם סיטי, אני זוכר שהיה מעט שימוש בטסלציה וגם עם GTX 460, הפגיעה היתה איזה 10-15 אחוזים לFPS.
אני בטוח שגם סדרת 600 מתמודדת עם טסלציה בצורה מצוינת וזה בטח יהיה חינמי כמו physx בסדרה 800 שתצא ממש בקרוב.

כל מה שראינו בסצינות היער זה המון טסלציה ואחלה AA. לא חושב שהיה שם משהו אחר שמחדש או מפתיע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מרץ 2014, 11:31

היער הזה כולה מחסל לגזרים גם את היער של הוויטצ׳ר, שום דבר מיוחד שלא ראינו קודם ;)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 מרץ 2014, 19:45

Nucleus_Dawn כתב:
נכון, אבל זה שינוי שנעשה רק לקראת סוף הדור וכאשר UE3 כבר היה כמה שנים ארוכות בשוק.
הפעם זה ממש מההתחלה.

זו פשוט הדרך של אפיק לקחת נתח שוק מUNITY, אני מניח.

אני די בטוח שזה מ2009.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 11:49

bling כתב:היער הזה כולה מחסל לגזרים גם את היער של הוויטצ׳ר, שום דבר מיוחד שלא ראינו קודם ;)

הוא יער קטנטן, בלי שום דבר שקורה בו, אבל מעבר לAA מצוין (שזה לא חדש) וטסלציה (שזה חדש בכך שהשימוש בה ממש מאסיבי), אין שם משהו מיוחד. ראינו צללים רכים. ראינו חלקיקים מרחפים באוויר. ראינו god rays.

שום דבר לא יראה בדיוק ככה, אבל אין ספק שאנחנו לא רחוקים כל כך מלראות יער כזה באלדר סקרולס הבא.
לא יפתיע אם היערות בוויטצ'ר 3 בPC, יראו טוב כמו התצוגה הזאת, רק שה"עומק" של הטסלציה יהיה 60%-80% ממה שהראו פה. בסופו של דבר, זה אפקט דומה לAA, או רזולוציה גבוהה יותר. הוא כמעט אוטומטי ולא מצריך יצירת assets חדשים מהמפתחים ובנוסף, הוא מוסיף המון לכל סביבה שבה עושים בו שימוש, אז שווה להשקיע בו.

אם במנוע של יוביסופט אנחנו רואים שפועלים להכניס את הטכניקה בצורה יעילה, אז בטח שנראה את זה במנועים מתקדמים יותר על הPC בקרוב ובשלב מאוחר קצת יותר על הקונסולות. אני באמת לא חושב שזה רחוק בכלל.

---

סוויס, זה באמת היה בסוף 2009. לא זכרתי נכון.
זה גם היה גירסא לא מלאה של UE3 ולא באה עם כל השירותים שאלו שקנו את הרישיון במחיר מלא זוכים להם.
הם גם דרשו 25% מההכנסות (מעל 50 אלף) וזה עלה 99$.
זה שיפור עצום גם בתמחור וגם בשירות שמקבלים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 מרץ 2014, 19:55

יכול להיות... מה שכן בכל הנוגע לאינדי'ס נראה לי ששימוש בחינם עד הכנסות של 50 אלף זה די טוב ולא בהכרח ברור שהסידור החדש יותר טוב.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 20:13

swiss-the-engine כתב:יכול להיות... מה שכן בכל הנוגע לאינדי'ס נראה לי ששימוש בחינם עד הכנסות של 50 אלף זה די טוב ולא בהכרח ברור שהסידור החדש יותר טוב.

השימוש לא היה בחינם. הוא היה ב99 דולר (שזה באמת כמעט חינם) ו25% מהכנסות, אחרי ה50 אלף הכנסות.
הוא היה בחינם רק למי שלא תכנן למכור את המשחק, או להרוויח ממנו כסף.

אז אם אתה מפתח את המשחק בפחות מ5 שנים, כנראה שעכשיו המנוע יותר זול ואתה מקבל את הגירסא המלאה ולא אחת חלקית.
אני מניח שכל התמיכה שמקבלים הסטודיואים הגדולים עדין תהייה בתשלום הרבה הרבה יותר רציני, אבל אני חשוב שהעסקה הזאת הרבה יותר טובה למפתחים קטנים ועצמאיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 מרץ 2014, 12:16

אתה בטוח שהUDK הייתה גרסה מסורסת?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 20:29

swiss-the-engine כתב:אתה בטוח שהUDK הייתה גרסה מסורסת?

כן. אני לא מספיק משכיל כדי לדעת את ההבדלים לעומק, אבל אני זוכר שזו גירסא מאוד שונה, שלא מאפשרת גישה למתחת למכסה המנוע.
אחרת, קשה לי לראות מצב שחברות גדולות יסכימו לשלם מאות אלפי/מיליוני דולרים לאפיק, בשביל הגירסא המלאה.

בנוסף, טעיתי מסיבה כלשהי. התשלום הוא 20 דולר לחודש ולא לשנה, אז זה לא באמת זול יותר מההצעה הקודמת, אבל נראה שזה באמת מציע גירסא יותר מלאה ולוקח הרבה פחות כסף מההכנסות מהמשחק עצמו.
זה מעלה את השאלה - מה באמת ההבדלים בין הגירסא הזאת והרגילה, שעולה מאות אלפי דולרים לסטודיואים הגדולים?

בכל מקרה, קרייטק עושים בערך את אותו הדבר, רק ביותר זול.
10 דולר בחודש.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 58 אורחים