PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 מרץ 2014, 15:50

Laskin כתב:עוד יהיו הרבה מחקרים שיסבירו את זה כמו שצריך.. אבל בפועל - אתה באמת מתרכז בחווייה ופחות בטקסטורות ופרטים קטנים.
אין ספק שזה נקלט במוח בצורה שונה מהתבוננות במסך, למי שלא קרא אותי כותב זאת בעבר - לי יצא להתנסות כמה וכמה שעות בDESCENT עם VR ביתי לפני 17 שנים, ואני עד היום ממש זוכר אותו טוב יותר מכל משחק אחר באותה תקופה.
(לפחות את החלקים בהם שיחקתי בVR)
וזה היה VR ממש מעפן :)

אני לגמרי איתך, בהתרגשות מVR. זו הולכת להיות מהפכה לא פחות מטורפת ממעבר לתלת מימד ואולי אפילו יותר משמעותית.
זה ישנה את הדרך שבה אנו חווים משחקים וגם את הדרך שבה מפתחים משחקים. זה הולך להיות אדיר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 מרץ 2014, 16:08

שני סרטוני משחקיות חדשים (יש בהם ספוילרים, אני מניח):

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2014, 22:01

Nigga כתב:זה מה שחשוב:

תמונה

לא ברור לי איך הפידלטי של התמונה ב720P יותר טוב מ1080P אלה אם העיתונאים האלה מדברים על הגרסה קודמת של האוקולוס שהייתה ב720P ועם לאג מורגש. אבל אם היא מרגישה טוב זה נהדר, אני מפנטז שהתעשיה הזאת תקח כיוון של VR והלוואי וזה באמת יהיה עם שימוש אמיתי ולא סתם גימיק במשחק MOVE מפגר.

אגב אני ממש מקווה שהדחיה של DRIVE CLUB היא בשביל הVR כי משחקי סימולציה + VR = אושר.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 מרץ 2014, 22:43

שני ההדסטים הם באותה רזולוציה לאותה עין. הבעיה שהטוויטים ומירב הדיווחים מתבססים על התרשמויות מ DK1. מתחילים להגיע רשמים מאנשים שהתנסו ב DK2 שאומרים שהריפט כרגע עדיף מבחינת המסך וחוסר הטשטוש. לא שהשוואה הזו כזו קריטית כי שני המוצרים האלה הולכים להשתפר עד שהם יימכרו. סוני אישרו שהVR שלהם לא ייצא השנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2014, 22:57

ואו אתה צודק, למה חשבתי שהDK2 הוא 1080P לכל עין? אז בהחלט יכול להיות שהVR של סוני עם תמונה טובה מזה של הריפט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2014, 10:39

איזה יופי (:

אני מקווה שילמדו מהDK2, ו״יחביאו״ את התאורה שעוזרת למצלמה, לא שזה לא מגניב, כל האורות האלה, זה אפילו נותן מראה עתידני יותר, אבל בכל זאת... ^_^

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 12:53

Laskin כתב:איזה יופי (:

אני מקווה שילמדו מהDK2, ו״יחביאו״ את התאורה שעוזרת למצלמה, לא שזה לא מגניב, כל האורות האלה, זה אפילו נותן מראה עתידני יותר, אבל בכל זאת... ^_^

אני חושב שהאורות הכרחיים, בשביל שהוא יעבוד על המצלמה של הפלייסטיישן, כמו האורות בMOVE. זה מיועד לhead tracking.
סביר להניח שאפשרי לעשות את זה גם עם אורות אינפרא אדומים, אבל אני לא יודע אם המצלמה מזהה אינפרא אדום.

מסתמן שVR יצריך גם מצלמה מול השחקן, כדי לשפר את הhead tracking. יש מצב שמייקרוסופט ממש מקדימים את זמנם עם הקינקט, הא?
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 מרץ 2014, 12:55

למי שקיווה שדרייבקאלב נדחה בשביל הVR ושיהיה לו מצב VR:
http://www.gamespot.com/articles/ps4-ex ... 0-6418417/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2014, 13:31

Kazz כתב:למי שקיווה שדרייבקאלב נדחה בשביל הVR ושיהיה לו מצב VR:
http://www.gamespot.com/articles/ps4-ex ... 0-6418417/

:\
האמת שזה יכל להיות בשבילי קיללר אפ, לגמרי הייתי קונה פס4 עם VR בשביל משחק מירוץ עם VR. זה יכול להיות מדהים לדעתי בדיוק כמו שאני אקנה אוקולוס ביום שיצא סטאר סיטיזן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2014, 14:38

הידיעה לא אומרת שלא תהיה לו תמיכה כזו, אלא שהוא כנראה לא ייצא עם תמיכה בVR הזה :)
אני מניח שדווקא GT7 יהיה המירוץ הראשון להשתמש בו, ולא אתפלא אם יצא ביחד עם הVR שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2014, 14:40

Laskin כתב:הידיעה לא אומרת שלא תהיה לו תמיכה כזו, אלא שהוא כנראה לא ייצא עם תמיכה בVR הזה :)
אני מניח שדווקא GT7 יהיה המירוץ הראשון להשתמש בו, ולא אתפלא אם יצא ביחד עם הVR שלהם.

ואני אתפלא אם GT7 יצא לפני 2095 כך שאני מעדיף שהוא יהיה מנותק מהיציאה של הVR.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2014, 14:42

2015, מה שתרצה אם לא :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2014, 14:58

Laskin כתב:2015, מה שתרצה אם לא :)

אולי פרולוג, לא 7. כלומר אלה אם זה חצי גרסת "HD" של 6.
אתה בעצם נותן לחברה שלוקח לה 5 שנים לעשות משחק כמו שצריך פחות משנתיים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מרץ 2014, 15:00

לפי מה שהבנתי סוני דיברה על כך שהיא לא מעוניינת להוציא משחקים רגילים ושיהיה להם מוד של VR.
זאת אומרת שלפחות מבחינת מדיניות הצד א' שלהם משחקי VR יהיו ייעודיים ולא ניתן יהיה לשחק אותם בצורה אחרת מה שאומר שאתם יכולים לשכוח מ GT ב VR.

אני לא אוהב את הרעיון הזה כי בניגוד ל MOVE שנוטי דוג וחברות גדולות בחיים לא יסכימו להוציא משחק שבלעדי לאביזר הזה, פה VR נחשב לסוג של פנטזיה גם למפתחים מה שאומר שגם חברות גדולות בסוני כמו סנטה מוניקה או נוטי דוג יכולים לרצות להוציא בלעדי לאביזר הזה וזה יכריח אותי לקנות את זה, אני לא אוהב שכופים עלי דברים ככה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2014, 15:05

DrKeo כתב:אולי פרולוג, לא 7. כלומר אלה אם זה חצי גרסת "HD" של 6.
אתה בעצם נותן לחברה שלוקח לה 5 שנים לעשות משחק כמו שצריך פחות משנתיים.

לא, אני טוען שהם כבר עובדים עליו שנתיים לפחות, ומסתמך על דברים שאמר ימאוצ'י, שלא ייקח לו יותר משנה לשחרר אותו... אפשר כמובן לא להאמין לו. אבל אני בוחר שכן :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2014, 23:44

bling כתב:לפי מה שהבנתי סוני דיברה על כך שהיא לא מעוניינת להוציא משחקים רגילים ושיהיה להם מוד של VR.
זאת אומרת שלפחות מבחינת מדיניות הצד א' שלהם משחקי VR יהיו ייעודיים ולא ניתן יהיה לשחק אותם בצורה אחרת מה שאומר שאתם יכולים לשכוח מ GT ב VR.

אני לא אוהב את הרעיון הזה כי בניגוד ל MOVE שנוטי דוג וחברות גדולות בחיים לא יסכימו להוציא משחק שבלעדי לאביזר הזה, פה VR נחשב לסוג של פנטזיה גם למפתחים מה שאומר שגם חברות גדולות בסוני כמו סנטה מוניקה או נוטי דוג יכולים לרצות להוציא בלעדי לאביזר הזה וזה יכריח אותי לקנות את זה, אני לא אוהב שכופים עלי דברים ככה.

אבל משחקים כמו GT5 במצב תא נהג פשוט בנוי מראש לVR, זה יהיה טפשי לא לשים במשחק VR רק בגלל "מדיניות".
לאסקין, הצוות הדמיוני שלא עבד על GT6 עשה את 7 כשלא שמנו לב?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מרץ 2014, 16:06

התחילו לצאת ביקורות לאינפמוס, כמו שחשבתי זה יהיה המשחק הכי טוב בסדרה עם הממוצע הנמוך ביותר.

משתפכים על הגראפיקה כשחלק מציינים שהיא היפה ביותר שראו על הדור הבא.

אני משער שיסגור בסוף על 7 גבוה במטה קריטיק, ביקורות שראיתי מהראש- יורוגיימר 7, גיימספוט 8, ססלר- 3/5, IGN- 8.7, דיסטרקטויד- 9.5

בינתיים הוא יושב על אחלה ממוצע של 82 אבל מצד שני יש עוד שביעיות שראיתי, אחת מהן של EDGE.
אבל יש גם כמה שמיניות כמו GIANT BOMB שנתנו לו 4/5 או GT עם 8.8.
סכ"ה לא רע ותואם את הציפיות שהיו לי ממנו, הוא ללא ספק יהיה האינפמוס הכי מלוטש ושירגיש הכי טוב בסדרה אבל הבעיות של הקודמים עדיין שם או כמו שססלר אמר -בעיות גיוון, תמיד היתה הבעיה הכי גדולה לדעתי של המשחקים הללו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מרץ 2014, 01:01

DrKeo כתב:אבל משחקים כמו GT5 במצב תא נהג פשוט בנוי מראש לVR, זה יהיה טפשי לא לשים במשחק VR רק בגלל "מדיניות".
לאסקין, הצוות הדמיוני שלא עבד על GT6 עשה את 7 כשלא שמנו לב?

בוא שוט נחכה עד לE3, כשנראה אותו לראשונה (ואם לא - גם כאן... רק תגיד מה אתה צריך לחתונה;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2014, 17:06

Laskin כתב:
בוא שוט נחכה עד לE3, כשנראה אותו לראשונה (ואם לא - גם כאן... רק תגיד מה אתה צריך לחתונה;)

היה טריילר לGT5 בE3 2005, המשחק יצא ב2010 :)
(אבל אני תמיד שמח למתנות חתונה)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 17:18

bling כתב:התחילו לצאת ביקורות לאינפמוס, כמו שחשבתי זה יהיה המשחק הכי טוב בסדרה עם הממוצע הנמוך ביותר.

משתפכים על הגראפיקה כשחלק מציינים שהיא היפה ביותר שראו על הדור הבא.

אני משער שיסגור בסוף על 7 גבוה במטה קריטיק, ביקורות שראיתי מהראש- יורוגיימר 7, גיימספוט 8, ססלר- 3/5, IGN- 8.7, דיסטרקטויד- 9.5

בינתיים הוא יושב על אחלה ממוצע של 82 אבל מצד שני יש עוד שביעיות שראיתי, אחת מהן של EDGE.
אבל יש גם כמה שמיניות כמו GIANT BOMB שנתנו לו 4/5 או GT עם 8.8.
סכ"ה לא רע ותואם את הציפיות שהיו לי ממנו, הוא ללא ספק יהיה האינפמוס הכי מלוטש ושירגיש הכי טוב בסדרה אבל הבעיות של הקודמים עדיין שם או כמו שססלר אמר -בעיות גיוון, תמיד היתה הבעיה הכי גדולה לדעתי של המשחקים הללו.

לגמרי צדקת לגביו, כשאמרת שמי שאהב את הקודמים, כנראה יהנה גם ממנו.
מהמעט שקראתי, הוא פשוט עוד מאותו הדבר, עם גרפיקה יותר טובה. למי שרצה שהסדרה תתפתח מעבר לגרפיקה, זו אכזבה. למי שסתם רוצה עוד אינפיימוס, אלו חדשות נהדרות והם בטח יהנו ממנו מאוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מרץ 2014, 17:45

Nucleus_Dawn כתב:
לגמרי צדקת לגביו, כשאמרת שמי שאהב את הקודמים, כנראה יהנה גם ממנו.
מהמעט שקראתי, הוא פשוט עוד מאותו הדבר, עם גרפיקה יותר טובה. למי שרצה שהסדרה תתפתח מעבר לגרפיקה, זו אכזבה. למי שסתם רוצה עוד אינפיימוס, אלו חדשות נהדרות והם בטח יהנו ממנו מאוד.

נכון, אני חושב ש death למשל יהיה מרוצה, אנשים שאוהבים את הסדרה העידו עליו שהוא הטוב ביותר (ובאותה נשימה ציינו שמי שלא אוהב את הסדרה לא יאהב), אני אישית באמצע, ברור לי שיכולים להיות לי קצת קשיים...

אני כבר יודע איך לגשת לזה, נשחק את הרע (למרות שאני תמיד מעדיף טוב) כי בדרך כלל הכוחות של הרע הכי כיפיים ולא נתעכב יותר מדי על התוכן הצדדי והרפטטיבי, ככה אני מקווה שהמשחק ישאר לי מספיק כיפי לכל אורכו.

ד.א המשחק עושה משהו חסר תקדים ויש פאטץ׳ על היום הראשון שמציע 19 משימות נוספות שמסתכמות ב 5 שעות גיימפליי נוספות!
כאילו WTF!?
מעניין אם המבקרים שיחקו בתוכן הזה (כמעט בטוח שלא) ויותר מעניין, האם זה תוכן זבל שמורכב ממשימות ממש בסיסיות או באמת משהו מושקע, אם זה תוכן טוב אז הממוצע שלו נמוך יותר ככל הנראה ממה שמגיע לו אבל אם זה פחות טוב (וזו ההרגשה שלי אחרת מדוע זה לא שם מלחתכילה?) אז המשחק עוד ניצל מבחינת ציונים...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 מרץ 2014, 17:57

bling כתב:נכון, אני חושב ש death למשל יהיה מרוצה, אנשים שאוהבים את הסדרה העידו עליו שהוא הטוב ביותר (ובאותה נשימה ציינו שמי שלא אוהב את הסדרה לא יאהב), אני אישית באמצע, ברור לי שיכולים להיות לי קצת קשיים...

אני כבר יודע איך לגשת לזה, נשחק את הרע (למרות שאני תמיד מעדיף טוב) כי בדרך כלל הכוחות של הרע הכי כיפיים ולא נתעכב יותר מדי על התוכן הצדדי והרפטטיבי, ככה אני מקווה שהמשחק ישאר לי מספיק כיפי לכל אורכו.

ד.א המשחק עושה משהו חסר תקדים ויש פאטץ׳ על היום הראשון שמציע 19 משימות נוספות שמסתכמות ב 5 שעות גיימפליי נוספות!
כאילו WTF!?
מעניין אם המבקרים שיחקו בתוכן הזה (כמעט בטוח שלא) ויותר מעניין, האם זה תוכן זבל שמורכב ממשימות ממש בסיסיות או באמת משהו מושקע, אם זה תוכן טוב אז הממוצע שלו נמוך יותר ככל הנראה ממה שמגיע לו אבל אם זה פחות טוב (וזו ההרגשה שלי אחרת מדוע זה לא שם מלחתכילה?) אז המשחק עוד ניצל מבחינת ציונים...

העוד 5 שעות האלו יכולות באמת להשפיע על כל הטענות על רפטטיביות יתר.
לא הייתי סומך על זה, כי אני פשוט לא מאמין ביכולת של המפתחים, אבל זה בהחלט אפשרי. זה עוד משהו שמשנה את המשמעות של ביקורות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מרץ 2014, 18:04

DrKeo כתב:היה טריילר לGT5 בE3 2005, המשחק יצא ב2010 :)
(אבל אני תמיד שמח למתנות חתונה)

פרולוג ב2015, ברור לי שהמשחק הגדול סביר יותר לחגים 2016, לא מעבר. הם לא יעשו את הטעות של הדור הקודם, אלא אם יש להם כוונות לסגור את פוליפוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2014, 19:44

Laskin כתב:
פרולוג ב2015, ברור לי שהמשחק הגדול סביר יותר לחגים 2016, לא מעבר. הם לא יעשו את הטעות של הדור הקודם, אלא אם יש להם כוונות לסגור את פוליפוני.

נו יופי, פרולוג יכול לצאת אחרי שנתיים. הקודם יצא אחרי 3 אבל היה להם את GTHD שהפריע להם בדרך וגם הם אמרו שהם התחילו לעבוד על מנוע לפס4 לפני שGT6 יצא. אבל GT6? פאק, אם זה 2016 זה באמת נס רפואי לפליפוני, מאוד חריג. GT5 לקח להם 6 שנים, אפילו אם יקח להם חצי זמן לGT7 זה יהיה סוף 2016.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 20 מרץ 2014, 20:07

Laskin כתב:

אולי במקום שיסגרו אותם,שירחיבו אותם...הבנתי שהם חצי מהגודל של TURN 10...
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים