PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי matangt8 » 27 מרץ 2014, 20:52

bling כתב:Blue&Black היו לך בעיות של לפעמים האטות או פריזים קטנים עם המשחק?
זה ממש מוזר, אפילו סתם ריצה ברחוב בלי שמשהו קורה יוצרת פריז קטן כל כמה זמן, ביררתי את הנושא ומצאתי הודעות ברוח דומה כמו זו

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=105979025&postcount=53

שמתארת בדיוק את מה שיש לי ועוד כמה הודעות שראיתי ממש באותו הת'רד אבל הרוב המוחלט אומר שהמשחק חלק מאוד ואין בעיות.
קראתי עוד כמה פוסטים ונראה לפי אחד מהמגיבים שגם היתה לו את הבעיה ואחרי שהתקשר לתמיכה התברר שמדובר במשהו עם כרטיס המסך, הם אשכרה מחליפים לו קונסולה.

אם זו בעיה עם הכרטיס מסך של הפס4 שלי נדפקתי קשות, מי הולך להחליף לי מכשיר על כמה האטות מוזרות במשחק אינפימוס? :(
כ"כ מעצבן עם קונסולה חדשה אני רותח מזה ואין לי מושג מה לעשות, גם ב OUTLAST היה קצת בקטנה, אבל פה זה מאוד בולט ואני אומר את זה כשחקן פס3 שרגיל גם ל 20 FPS.

לא יודע מה לעשות, קניתי את המכשיר ספציפית מחנות אמינה מאוד אבל ברור לי שאין מצב שהם יוכלו לעזור כי זו עוד אחת מהבעיות המסריחות והלא מספיק מובהקות שהם יכולים לנפנף.

זה קורה לי עם ניד פור ספיד.. למרות העידכון :(
תמונה

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 27 מרץ 2014, 20:58

bling כתב:Blue&Black היו לך בעיות של לפעמים האטות או פריזים קטנים עם המשחק?
זה ממש מוזר, אפילו סתם ריצה ברחוב בלי שמשהו קורה יוצרת פריז קטן כל כמה זמן, ביררתי את הנושא ומצאתי הודעות ברוח דומה כמו זו

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=105979025&postcount=53

שמתארת בדיוק את מה שיש לי ועוד כמה הודעות שראיתי ממש באותו הת'רד אבל הרוב המוחלט אומר שהמשחק חלק מאוד ואין בעיות.
קראתי עוד כמה פוסטים ונראה לפי אחד מהמגיבים שגם היתה לו את הבעיה ואחרי שהתקשר לתמיכה התברר שמדובר במשהו עם כרטיס המסך, הם אשכרה מחליפים לו קונסולה.

אם זו בעיה עם הכרטיס מסך של הפס4 שלי נדפקתי קשות, מי הולך להחליף לי מכשיר על כמה האטות מוזרות במשחק אינפימוס? :(
כ"כ מעצבן עם קונסולה חדשה אני רותח מזה ואין לי מושג מה לעשות, גם ב OUTLAST היה קצת בקטנה, אבל פה זה מאוד בולט ואני אומר את זה כשחקן פס3 שרגיל גם ל 20 FPS.

לא יודע מה לעשות, קניתי את המכשיר ספציפית מחנות אמינה מאוד אבל ברור לי שאין מצב שהם יוכלו לעזור כי זו עוד אחת מהבעיות המסריחות והלא מספיק מובהקות שהם יכולים לנפנף.

היו האטות לפעמים אבל לא משהו רציני ששמתי לב אליו. המשחק רץ חלק
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 מרץ 2014, 21:01

לא זה לא משהו לפעמים, כל כמה רגעים כשרצים אפילו ברחוב זה קורה.
דווקא בקרבות אני כמעט לא מרגיש שיש בעיות, דווקא איפה שאמור להיות הכי הרבה.

מתן איזה פס4 יש לך, אמריקאי?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 מרץ 2014, 22:10

מה קורה שם בסוני? הבמאי של אנצ'רטד 4 עזב את נאוטי דוג. אומנם מיוזמתו, אבל עדיין..

http://www.ign.com/articles/2014/03/27/ ... aughty-dog

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 27 מרץ 2014, 22:19

משהו מאוד מוזר קורה באולפנים של סוני, זה לא פעם ראשונה, לא שנייה וגם לא שלישית שזה קורה בחודשיים האחרונים וכל זה בתקופה טובה של סוני.
צריך לבדוק מה קורה שם..

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 27 מרץ 2014, 23:23

bling כתב:לא זה לא משהו לפעמים, כל כמה רגעים כשרצים אפילו ברחוב זה קורה.
דווקא בקרבות אני כמעט לא מרגיש שיש בעיות, דווקא איפה שאמור להיות הכי הרבה.

מתן איזה פס4 יש לך, אמריקאי?

כן יש לי אמריקאי וגם לשון יש מכשיר אמריקאי. ככה שאולי זה קשור למשחק עצמו כי למשל זה לא קרה לי בAC4 או קיילזון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2014, 23:43

Nigga כתב:סוני בדרך כלל מוכרת Collections ב 40$.
כאן זה אפילו לא אוסף, זה משחק אחד עם DLC אחד. קשה לי להאמין שזה יעלה יותר מ 30$.
במידה וזה יעלה יותר מ 40$ אין מצב שאני אקנה (עקרונית). 40$ זה המקסימום מבחינתי.

רק שלרוב אוספים הם משחקים בני 10 שנים ו-TLOU אפילו לא בן שנה. לא רק שהוא ימכר ב40$, לדעתי גם 60$ לא גס מבחינת סוני.

ומה הולך עם האולפנים של סוני? אין יום שלא שומעים או על עזיבה או על פיטורין.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 מרץ 2014, 00:14

גם אני התחלתי היום את אינפיימוס וואוו!!! ראיתם את הרכבת שנסעה ברקע בשמורה האינדיאנית? זה מטורף, שלושה קילומטר מהשחקן היה Virtual box מלא וחי (לא מצ'וקמק כמו בהיילו). המשחק נראה כל כך טוב, במיוחד אהבתי את האנימציות פנים, מלבד LA Noir זה פשוט המשחק עם האנימציות פנים הכי טובות שראיתי. גראפית למשחק פשוט מגיע 10, ההשתקפויות גם מטורפות, במיוחד הטיפול בזכוכית. אני ממש בהתחלה אז אין לי מושג לגבי העלילה והגיימפליי אבל נכון לעכשיו אני נהנה מכל רגע, כולל הסיפור. פשוט כיף כמו שנאמר לפתוח את הדור עם הפס4 ככה. סוף-סוף משחק AAA אמיתי לדור החדש.
תמונה

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 28 מרץ 2014, 00:23

סוף סוף יש לנו קצת הסבר על מה האירועים האחרונים אצל האולפנים של סוני.
אחד המשתמשים בפורום NEOGAF שיש לו קשרים בסוני הסביר קצת על מה שהולך שם:
Stig Asmussen - לפי מה שהבחור אומר סטיג בזבז בין 75 מיליון ל-90 מיליון דולר. הם התחילו את הפיתוח של המשחק NEW IP של סנטה מוניקה מהשרטוטים הראשונים, 3 פעמים והם נכשלו בכל פעם והרבה אנשים היו מעורבים. הדיווח שהמשחק "היה דומה מדי לדסטיני" זה שטויות והמשחק היה בכיוון של אימה, דומה יותר לDead Space מאשר לDestiny. המשחק היה אמור לצאת השנה.
הם הציעו לו לעבור לעבוד עם Berlog על המשחק שלו אבל הוא לא רצה משהו פחות מבמאי משחק אז הוא עזב.
Amy Hennig - היו לה ויכוחים לגבי הכיוון שאליו Uncharted 4 צריך ללכת. העזיבה שלה נובעת מאגו.
Justin Richmond - במאי Uncharted 4 קיבל הצעה שהוא לא יכל לסרב לה מ-Riot אז הוא עזב.
Guerilla Cambridge - עבדו על משחק שלא היה לו עתיד מלהיב והערכות הן שלא היה מוכר טוב אז הם הקטינו את הצוות והתחילו לעבוד על פרויקט חדש.
Col Rogers - במאי DriveClub לא הצליח לסיים בזמן את המשחק. הוא הוחלף.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... tcount=728

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2014, 00:30

לא היה לסטיג צוות של 40 אנשים? איך הוא שרף 75 מלין דולר? הוא התכוון להגיד 7.5 מליון? או שהצוות שלו ישב ופשוט פיזית שרף שטרות עם מצית?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 28 מרץ 2014, 00:39

Death_119 כתב:גם אני התחלתי היום את אינפיימוס וואוו!!! ראיתם את הרכבת שנסעה ברקע בשמורה האינדיאנית? זה מטורף, שלושה קילומטר מהשחקן היה Virtual box מלא וחי (לא מצ'וקמק כמו בהיילו). המשחק נראה כל כך טוב, במיוחד אהבתי את האנימציות פנים, מלבד LA Noir זה פשוט המשחק עם האנימציות פנים הכי טובות שראיתי. גראפית למשחק פשוט מגיע 10, ההשתקפויות גם מטורפות, במיוחד הטיפול בזכוכית. אני ממש בהתחלה אז אין לי מושג לגבי העלילה והגיימפליי אבל נכון לעכשיו אני נהנה מכל רגע, כולל הסיפור. פשוט כיף כמו שנאמר לפתוח את הדור עם הפס4 ככה. סוף-סוף משחק AAA אמיתי לדור החדש.

אני בבאסה שאין לי מספיק כסף לרכוש את המשחק. אני חולה על אינפיימוס :(
אני מקווה להתחיל לעבוד בקרוב כדי שאני יוכל כבר לקנות כמה משחקים ולרענן את הספריה לפס4 וויטה :D
תמונה

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 28 מרץ 2014, 10:29

DrKeo כתב:לא היה לסטיג צוות של 40 אנשים? איך הוא שרף 75 מלין דולר? הוא התכוון להגיד 7.5 מליון? או שהצוות שלו ישב ופשוט פיזית שרף שטרות עם מצית?

הוא ציין את זה כמה פעמים, הוא אמר שהוא שמע כמה מספרים שונים בין 75 ל-90 ובגלל זה אמר 100 מיליון דולר כי המספרים קרובים לזה.
וכששאלו אותו איך הם הרשו לו להגיע לזה הוא ענה בתגובה:
Because God of War 3 made them absurd amounts of money and some of the stuff in that game, specifically the first 30 minutes, were some of the best moments of the entire generation. They thought he was going to come through. He didn't. I do agree though, the plug should have been pulled much earlier. Sony is very lenient with their studios, which gets us stuff like The Last of Us and Puppeteer, but it also can bite them in the ass. Stig bit them in the ass.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מרץ 2014, 08:16

DrKeo כתב:לא היה לסטיג צוות של 40 אנשים? איך הוא שרף 75 מלין דולר? הוא התכוון להגיד 7.5 מליון? או שהצוות שלו ישב ופשוט פיזית שרף שטרות עם מצית?

זה באמת נשמע הרבה, האינסיידר אומר שהמשחק שלהם נכשל בכל מבחן Q&A אפשרי והסיבה היחידה שהמשיכו לתת להם קרדיט זה רק בגלל האמון הגדול שהיה להם בו אחרי GOW3 שהיה הצלחה ענקית.
אני מקווה שלא כל הפרויקט נזרק לפח ושבכל זאת ינסו להוציא ממנו משהו, קשה לעכל עשרות מליוני דולרים שנזרקים ככה לפח, זה עוד משחק של נוטי דוג שיכלנו לקבל!

בקשר לבמאי השני של אנצ'רטד 3, אני מתפלא שהוא לא עזב ביחד עם אמי ברגע שהתערבו בעבודה שלהם והנחיתו מעליהם את ניל וברוס, זה נראה שהוא פשוט חיכה להצעה טובה יותר אבל הוא לא היה עוזב מלחתכילה ולא מחפש עבודות אחרות אם הכל היה בסדר בפרויקט וזה עדיין היה "הבייבי שלו".
ברגע שהחליטו לשנות להם את העבודה הוא כנראה נקט בשיטה יותר מחושבת מאמי והעדיף לחכות עד שתהיה לו הצעה טובה יותר לפני שהוא עוזב למרות שהאפקט פחות דרמטי ומספק מלטרוק את הדלת כמו שאיימי עשתה :)
Death_119 כתב:גם אני התחלתי היום את אינפיימוס וואוו!!! ראיתם את הרכבת שנסעה ברקע בשמורה האינדיאנית? זה מטורף, שלושה קילומטר מהשחקן היה Virtual box מלא וחי (לא מצ'וקמק כמו בהיילו). המשחק נראה כל כך טוב, במיוחד אהבתי את האנימציות פנים, מלבד LA Noir זה פשוט המשחק עם האנימציות פנים הכי טובות שראיתי. גראפית למשחק פשוט מגיע 10, ההשתקפויות גם מטורפות, במיוחד הטיפול בזכוכית. אני ממש בהתחלה אז אין לי מושג לגבי העלילה והגיימפליי אבל נכון לעכשיו אני נהנה מכל רגע, כולל הסיפור. פשוט כיף כמו שנאמר לפתוח את הדור עם הפס4 ככה. סוף-סוף משחק AAA אמיתי לדור החדש.

כן המשחק בהחלט יפהייפה, תקרא גם את ה DF שיצא אתמול, מעבר להערות הלא ענייניות שלהם לגבי הגיימפליי (מה לזה ולדוח טכני אלוהים יודע) הם פשוט נפלו ממנו והם מתקשים להאמין שזה משחק דור ראשון, תראה רק מה הם אומרים על ה AA:
The presentation is meticulously clean, almost pristine - operating with a full 1920x1080 framebuffer alongside a modified form of SMAA T2x that stands apart as the most impressive utilisation of post-process anti-aliasing we've seen on any platform. This high-quality solution combines MLAA with a temporal component delivering incredibly sharp and clean imagery with excellent edge coverage throughou

"כל פלטפורמה" זה אומר אפילו יותר מ PC :shock:

או זה למשל:
The power to deliver visuals of this calibre has existed for years on PC but freed from the shackles of last-gen console development, we can finally see what this tech can deliver.

Second Son delivers a visual presentation that belies its status as a first generation PS4 title - a remarkable achievement so early in the next-gen console's life-cycle.

לקחתי כבר לא מעט תמונות ממנו, אני מנצל יפה את כפתור ה SHARE, אבל אישית החוויה שלי נפגמת בגלל הפריזים שאני חווה, אין מה לעשות כשאתה קונה קונסולה חדשה ויש כאלו בעיות זה חתיכת BUZZ KILL.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2014, 11:23

bling כתב:זה באמת נשמע הרבה, האינסיידר אומר שהמשחק שלהם נכשל בכל מבחן Q&A אפשרי והסיבה היחידה שהמשיכו לתת להם קרדיט זה רק בגלל האמון הגדול שהיה להם בו אחרי GOW3 שהיה הצלחה ענקית.
אני מקווה שלא כל הפרויקט נזרק לפח ושבכל זאת ינסו להוציא ממנו משהו, קשה לעכל עשרות מליוני דולרים שנזרקים ככה לפח, זה עוד משחק של נוטי דוג שיכלנו לקבל!

בקשר לבמאי השני של אנצ'רטד 3, אני מתפלא שהוא לא עזב ביחד עם אמי ברגע שהתערבו בעבודה שלהם והנחיתו מעליהם את ניל וברוס, זה נראה שהוא פשוט חיכה להצעה טובה יותר אבל הוא לא היה עוזב מלחתכילה ולא מחפש עבודות אחרות אם הכל היה בסדר בפרויקט וזה עדיין היה "הבייבי שלו".
ברגע שהחליטו לשנות להם את העבודה הוא כנראה נקט בשיטה יותר מחושבת מאמי והעדיף לחכות עד שתהיה לו הצעה טובה יותר לפני שהוא עוזב למרות שהאפקט פחות דרמטי ומספק מלטרוק את הדלת כמו שאיימי עשתה :)

כן המשחק בהחלט יפהייפה, תקרא גם את ה DF שיצא אתמול, מעבר להערות הלא ענייניות שלהם לגבי הגיימפליי (מה לזה ולדוח טכני אלוהים יודע) הם פשוט נפלו ממנו והם מתקשים להאמין שזה משחק דור ראשון, תראה רק מה הם אומרים על ה AA:

"כל פלטפורמה" זה אומר אפילו יותר מ PC :shock:

או זה למשל:

לקחתי כבר לא מעט תמונות ממנו, אני מנצל יפה את כפתור ה SHARE, אבל אישית החוויה שלי נפגמת בגלל הפריזים שאני חווה, אין מה לעשות כשאתה קונה קונסולה חדשה ויש כאלו בעיות זה חתיכת BUZZ KILL.

זה לא יכול לכלול pc כי על pc יש לך msaa שזאת שיטת הaa האולטימטיבית (אחרי אובר סמפלינג מה שאף משחק מעולם לא ישם חוץ מהוויצ׳ר 2), אתה תמיד יכול להפעיל x8msaa על המחשב ולקבל תמונה מושלמת שלעולם לא תהיה על קונסולה, כלומר אם הpc שלך חזק מספיק בשביל זה. זה כל הקטע של גרסאות pc, לא משנה כמה הפורט גרוע ומוגבל על ידי הקונסולות בנות ה8, לפחות אתה יכול לשחק ב4k עם x8msaa.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 מרץ 2014, 13:25

הדגש בציטוט הוא post-process AA, כך שזה לא מחשיב שיטות AA מורכבות יותר שאינם PP כמו MSAA ואחרים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מרץ 2014, 14:49

DrKeo כתב:זה לא יכול לכלול pc כי על pc יש לך msaa שזאת שיטת הaa האולטימטיבית (אחרי אובר סמפלינג מה שאף משחק מעולם לא ישם חוץ מהוויצ׳ר 2), אתה תמיד יכול להפעיל x8msaa על המחשב ולקבל תמונה מושלמת שלעולם לא תהיה על קונסולה, כלומר אם הpc שלך חזק מספיק בשביל זה. זה כל הקטע של גרסאות pc, לא משנה כמה הפורט גרוע ומוגבל על ידי הקונסולות בנות ה8, לפחות אתה יכול לשחק ב4k עם x8msaa.

כן גם לי המשפט נשמע מוזר כי אין באמת הגבלה של AA על מחשב, פשוט DF תמיד מבצעים השוואות ל PC ולכן כשהם אמרו כל פלטפורמה זה היה ברור שזה כולל גם PC ולא רק קונסולות אחרת היו פשוט אומרים consoles אבל קאז צודק והכוונה היא באמת ל PP AA שהוא לא הצורה המתקדמת ביותר של AA.

אבל המשחק באמת נראה חלק מאוד, מעניין אותי אם האורדר יכל להשתמש ב AA כזה ולוותר על ה 4XMSAA וככה למתוח את המשחק למסך מלא, אתה חושב שה IQ יפגע משמעותית?
מרגיש לי קיצוני הפתרון שבחרו בשביל IQ מושלם, לא חושב שרוב השחקנים יבחינו בפתרונות AA מתקדמים פחות אבל כולם ישימו לב שהמשחק לא על מסך מלא (למרות שבתכל'ס יתרגלו בהמשך בלי בעיה אבל עדין)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 מרץ 2014, 23:30

בנוגע לעזיבת הבמאי של דרייבקלאב ומה שהאיש בגאף אמר לגבי הסיבה, הבמאי הגיב ופירט את הסיבות.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... count=1393

האינסיידר קיבל באן.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 מרץ 2014, 11:50

Kazz כתב:בנוגע לעזיבת הבמאי של דרייבקלאב ומה שהאיש בגאף אמר לגבי הסיבה, הבמאי הגיב ופירט את הסיבות.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.ph ... count=1393

האינסיידר קיבל באן.

בארץ זה היה נגמר בתביעת דיבה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 מרץ 2014, 12:26

הוא הזכיר שם שזה libel, אבן מן הסתם אין לו עניין להמשיך את זה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 מרץ 2014, 21:25

Death_119 כתב:בארץ זה היה נגמר בתביעת דיבה.

כי בארצות הברית אנשים לא תובעים אחד את השני כל הזמן, ועל דברים פחות גרועים :roll: ...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 מרץ 2014, 16:18

bling כתב:
כן גם לי המשפט נשמע מוזר כי אין באמת הגבלה של AA על מחשב, פשוט DF תמיד מבצעים השוואות ל PC ולכן כשהם אמרו כל פלטפורמה זה היה ברור שזה כולל גם PC ולא רק קונסולות אחרת היו פשוט אומרים consoles אבל קאז צודק והכוונה היא באמת ל PP AA שהוא לא הצורה המתקדמת ביותר של AA.

אבל המשחק באמת נראה חלק מאוד, מעניין אותי אם האורדר יכל להשתמש ב AA כזה ולוותר על ה 4XMSAA וככה למתוח את המשחק למסך מלא, אתה חושב שה IQ יפגע משמעותית?
מרגיש לי קיצוני הפתרון שבחרו בשביל IQ מושלם, לא חושב שרוב השחקנים יבחינו בפתרונות AA מתקדמים פחות אבל כולם ישימו לב שהמשחק לא על מסך מלא (למרות שבתכל'ס יתרגלו בהמשך בלי בעיה אבל עדין)

יש יותר מדי משתנים בשביל לדעת אם ירידה לAA של אינפמס יוכל להביא אותם בחזרה ל1080P מלא אבל היי, זאת הייתה בחירה אומנותית לא? :mrgreen:

ובנושא המליף בניאוגאף, רק מההודעה של ה100 מליון דולר על ידי צוות של 40 אנשים היה אפשר בקלות לראות שהפוסט שלו זה בולשיט. נאוגאף הוא חיה שלא תאמן, כל אדיוט רושם פוסט והאינטרנט קופץ לדום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 מרץ 2014, 17:42

DrKeo כתב:יש יותר מדי משתנים בשביל לדעת אם ירידה לAA של אינפמס יוכל להביא אותם בחזרה ל1080P מלא אבל היי, זאת הייתה בחירה אומנותית לא? :mrgreen:

ובנושא המליף בניאוגאף, רק מההודעה של ה100 מליון דולר על ידי צוות של 40 אנשים היה אפשר בקלות לראות שהפוסט שלו זה בולשיט. נאוגאף הוא חיה שלא תאמן, כל אדיוט רושם פוסט והאינטרנט קופץ לדום.

אני דווקא זוכר שהיו לאינסיידר הזה כמה פגיעות, למשל הוא אמר שדרייב קלאב נדחה עוד לפני שסוני עצמה הודיעה על זה, גם היו לו עוד כמה אבל גם לעיתים הוא פספס, יכול להיות שהוא לקח פשוט אחלה ניחושים אבל זה הגיע למצב שמצטטים את הדברים שלו בחלק מאתרי הגיימינג היחסית קטנים.
למעמד של CBOAT שמגיע ליורוגיימר ו IGN הוא לא הגיע עדיין לעומת זאת :)

וכן זה די חסר תקדים שפתאום מפתח בא ומבייש את האינסיידר שהדליף ועוד עם סיפור אישי כואב על הילד שלו, אבל נראה שבאמת לא היתה לו ברירה.

כמו שהוא אמר בפוסט ההשמצות הללו שמתחילות בניאוגאף מתגלגלות ובסוף מגיעות למעסיקים עתידיים שלו שבאמת חושבים שהוא נכשל בלסיים פרויקט, זה מטורף כמה כח יש לפורום הזה ולאינטרנט בכלל ששטות שמישהו חרטט יכולה לסכן קריירה של בנאדם.
תחשוב על המצב הלא נעים גם של STIG שלא יכול להגיב לדברים שהוא כתב אבל גם פה מתחילה להתגלגל שמועה על עשרות מליונים ששרף ולך תוכיח שאין לך אחות, מזל שהבמאי של דרייב קלאב ניקה גם אותו בדרך על האשמה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 מרץ 2014, 18:00

הוא אמר בנוגע לידיעה על הבמאי של דרייבקלאב שהוא הקשיב יותר מדי לרכילות במשרדים. אני לא מבין מה הבעיה לקבל שאנשים יכולים לדעת דברים מסויימים ולטעות באחרים. אין טעם להשחיר את כל מה שאמר אי פעם. כמו שאף אחד פה לא סותם את הגולל על אתרים גדולים שמפרסמים שמועות שלא מתבררות כנכונות או מדוייקות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 מרץ 2014, 02:15

כשמדובר באתר ועיתונאי שלוקח אחריות על מה שהוא כותב - זה בסדר, ואפשר גם להתייחס אליו בהתאם. עיתונאי שיתפס ככזה שממציא שמועות ושטויות, ושלא יידע להביא גיבוי לדברים שלו, יעוף מהר מאוד מהאתר בו הוא עובד.. כשמדובר באיזה טמבל באינטרנט שנהנה לבלבל לכולם את המוח משל היה האורקל, זה כבר דבילי. אבל אני משער שזאת כבר הבעיה של מי שבוחר להאמין לכל נביאי השקר האלה. :). #Team_CBOAT וזה. :P
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 מרץ 2014, 03:01

למה שתאמין לאתר שמפרסם שמועה כאשר השמועה הקודמת שפירסם לא הייתה נכונה? זהות הכתב לא ממש משנה.

ושוב, סיבוט ומורטימר הדליפו הרבה יותר מידע שהתברר כנכון מאשר ההיפך אז אני לא מבין מה הקטע להתנהג כאילו אין דברים בגו או כאילו התמזל מזלם לנחש ניחוש פרוע. שניהם סיפקו הוחכות לאדמינים בתחילת דרכם והכמות הדברים שהם הדליפו מראה שכן יש להם לגישה למידע. נראה לי מטומטם לקחת כל אי דיוק ולשים אותו תחת מיקרוסקופ - בעסק הזה אין 100%, במיוחד בתעשייה שדברים יכולים להשתנות מדי שבוע ואולי אף ימים כך שמידע שהיה מדוייק נכון למתי שהשמועה התפרסמה ושמתגלה לבסוף כלא נכון לא בהכרח אומר שבזמן הפרסום זה היה מונפץ.

משעשע יהיה לראות אותך אומר שהתמזל מזלם של שני אנשים לנחש שפלטינום עובדת על בלעדי ל XB1 מתי שמיקרוסופט יכריזו על כך.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 41 אורחים