DrKeo כתב:ואפילו אם כן, הם ממש לא אותו דבר. כשדרך השיווק היחידה שלך זה אתר שנותן אופציה מרובה בינך לבין ספקיות אחרות, מציג את את המחירים של כל המתחרים והמחירים האלה והם סופיים ועל גבי כל זה המשתמש יכול לקפוץ בין חברה לחברה בלחיצת כפתור, אז וואללה זה יקום אחר לגמרי מכל מה שקיים היום.
רק תחשוב, אתה יכול להיות ב018, להגיד שהמהירות חרא, לחחוץ על טריפל C, להבין שאתה לא מרוצה בשעתיים גלישה שעשית אצלם ואז ללחוץ על גולן טלקום. ככה, באותו יום, בלי לעשות כלום חוץ מאשר לקפוץ לאתר ולבחור בCheck box הרצוי תוך 20 שניות. ומעבר לזה, ככה בזמן אמיתי 018 מורידים את המחיר של 100 מגה ב10 שקלים מתחת לטריפל C, מה אתה חושב שטריפל C תעשה כשהיא תראה משתמשים נוטשים לשם? תוך שניה הם ישווא מחיר. זה ממש לא המצב של היום, כל כך הרבה שקיפות, פשטות וחוסר בירוקרטיה הולכים לדחוף את המחיר למטה מהר מאוד. כבר עכשיו המחיר זול מכל 100 מגה שתמצא בשוק ומדובר באינטרנט עליון בהרבה כי אתה מקבל UPLOAD גדול פי 50, זה לא צחוק.
משהו אחד שלא ברור לי, זה תשלום החיבור הראשוני. החברות השונות מציעות מחירי חיבור שונים, אז מה מונע ממני להתחבר לחברה הכי זולה במחיר החיבור ואז לעבור לאיזו חברה שאני רוצה?
ואם אני רוצה לשדרג מ100, ל200 מגה, האם אני צריך לשלם את מחיר החיבור החדש?
התמחור לא לחלוטין ברור, כרגע.
בכל מקרה, עדין מדובר על מצב הרבה יותר טוב, מהיום. היכולת לעבור בין ספקים שונים עדין תהייה מהירה יותר ונוחה יותר, מכל דבר שהכרנו עד עכשיו.