bling כתב:אני חושב שסוני מכוונים את המשחקים שלהם ליותר מ 2 מיליון, אולי יש להם כמה כשלונות שלא מצליחים למכור ככה אבל ברור שהטארגט לרוב יותר גבוה, גם אל תשכח שאם סדרת סולס מוכרת 2 מיליון על מספר פלפורמות אז אתה גם יכול לחתוך את המספר בחצי כבלעדי.
bling כתב:KEO אני זוכר שהם התחילו לשחרר מידע על משחקים דרגה ב׳ טרום E3 כמו איזה פאפאטיר ושטויות כאלו (גם דרייב קלאב נחשב למרות שהוא מושקע כי פשוט משחק מירוצים שכולם כבר מכירים פחות מסקרן ויבלע בהכרזות), אבל האורדר זה בהחלט אחד השמות הגדולים שיש להם, במיוחד שאמור לצאת השנה.
למען האמת לא יודע כמה דברים בקנה יש להם, יורוגיימר אומרים שה RPG של גרילה בשלב מוקדם ולא בטוח שמוכן לתצוגה, קורי ברלוג מסנטה מוניקה אומר שגם הפרויקט שלהם מוקדם (התחיל בערך ב 2013 כמה חודשים אחרי GOW A) והוא לא יהיה שם, הפרויקט השני שלהם כאמור בוטל, נשאר לנו סוני בנד, אנצ׳רטד, קוואנטום דרים, מדיה מולקול עם המורפאוס שבעייתי יהיה להדגים, המשחק החדש בסדרת סולס (לא יקבל הרבה פוקוס, בכל זאת נישה), והאורדר, לא יודע אם הייתי ככה שורף את ההדגמה שלו.
ואני מסכים איתך שהתצוגה השנייה יותר מרשימה מבחינת אפקט ה CGI שהיה קיים גם מקודם אבל ברמה פחות חזקה, נראה שהמנוע עבר עוד שינויים כדי להשיג את המראה הזה, הם הוסיפו אפקטים של ערפל, התאורה שונתה ושופרה כמו שהראת, המשחק נראה כתוצאה מזה אפילו פחות ״פוליגוני״.
Nucleus_Dawn כתב:
אתה יכול גם בכיף להכפיל אותו, אם הגב השיווקי של סוני ובאנדלים.
לא יודע למה סוני מכוונים, אבל רוב המשחקים הבלעדיים שלהם לא מוכרים בכמויות מטורפות. מעבר יש פה ושם חריגים (משחק הבייסבול, שהוא מונפול בתחומו, או TLOU שהפתיע את כולם, או סתם משחקים שמכרו במשך שנים בבאנדלים ללא תוספת תשלום, או GT שהוא הכותר החזק היחיד שלהם, בערך), אבל לרוב הם מוכרים מעט, יחסית.
לפחות אם אני זוכר נכון את הנתונים. לא עשיתי בדיקה מקיפה.
Laskin כתב:אגב, למי שמתבלבל - התמונה בלי כל הפרטים של הלבוש שלהם היא החדשה. שימו לב לתאורה וההצללה.
המפתחים אמרו שזה לא הגיוני שהם ילחמו עם הבגדים ה"מפוארים", והם יופיעו בסצינות אחרות.

"As we look to bring this experience to the players, we have decided to spend some extra time to deliver on the promise we made when we first introduced the game," offered a Sony spokesperson. "As such, you can expect The Order: 1886 to come exclusively to the PlayStation 4 in early 2015."
Today, Polygon is carrying a full interview with game director Dana Jan as well as impressions of the cover-based shooter.
bling כתב:שינובי צדק (די חזק האינסיידר הזה), הדחייה רשמית:
ביזיון.
Nucleus_Dawn כתב:
עדיף שייצא חצי שנה מאוחר יותר, מאשר שייצא ויהיה פחות טוב באופן משמעותי.
אם הביזיון הוא בכמה סוני לא מוכנים עם משחקי צד א' בשנה הראשונה של הקונסולה - אז אולי יש בזה משהו. כשלון של סוני, בתחום הזה. בE3 נהייה יותר חכמים, אבל עושים רושם שתקופת החגים הראשונה של הONE תהייה עדיפה, מבחינת משחקים, גם אם ייצאו רק פורזה הוריזן 2 וSO.
bling כתב:אתה רציני?
הולכת להיות לסוני עונת חגים שמורכבת מפורט משופר ודרייב קלאב שבעצמו נדחה והיינו אמורים לקבל בהשקה עאלק.
אני לא זוכר עונת חגים כל כך חלשה של סוני בכל השנים של הפס3, זה על גבול הנינטנדואיות בשנה א' של ה WIIU.
בעיקרון אין לי כלום לשחק מצד א' להמשך השנה, למזלי יש לי קונסולה נורמלית ולא של נינטנדו לכן אני מקבל את כל צד ג' שיצא אבל עדיין חתיכת פאשלה.
bling כתב:אתה רציני?
הולכת להיות לסוני עונת חגים שמורכבת מפורט משופר ודרייב קלאב שבעצמו נדחה והיינו אמורים לקבל בהשקה עאלק.
אני לא זוכר עונת חגים כל כך חלשה של סוני בכל השנים של הפס3, זה על גבול הנינטנדואיות בשנה א' של ה WIIU.
בעיקרון אין לי כלום לשחק מצד א' להמשך השנה, למזלי יש לי קונסולה נורמלית ולא של נינטנדו לכן אני מקבל את כל צד ג' שיצא אבל עדיין חתיכת פאשלה.

bling כתב:KEO, אני כבר קונה מחשב אבל אתה בעצמך מטיף לחכות לסדרה החדשה של NVIDIA אז לאן יש לי למהר.
לא מובנת לי ההמלצה בהקשר למה שאמרתי, יותר הגיוני לאמר קנה X1 או WIIU, בשביל מה אני צריך PC, כדי לשחק פורטים משופרים של PS4?
בטח לא בשביל CIV חדש אני הולך להוציא אלפי שקלים כבר עכשיו...
וב GAF נראה שנשאר רק לצחוק מהמצב של הבלעדיים של סוני:
bling כתב:KEO, אני כבר קונה מחשב אבל אתה בעצמך מטיף לחכות לסדרה החדשה של NVIDIA אז לאן יש לי למהר.
לא מובנת לי ההמלצה בהקשר למה שאמרתי, יותר הגיוני לאמר קנה X1 או WIIU, בשביל מה אני צריך PC, כדי לשחק פורטים משופרים של PS4?
בטח לא בשביל CIV חדש אני הולך להוציא אלפי שקלים כבר עכשיו...
וב GAF נראה שנשאר רק לצחוק מהמצב של הבלעדיים של סוני:

זה לא טשטוש, זה אפקטי POST PROCESS שמוסיפים לתמונה כדי להשיג את מראה ה CGI הזה
Nigga כתב:MSAA זה לא פוסט פרוסס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים