PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 29 מאי 2014, 14:29

אז...אני מנחש ששמעתם שסוני הולכת לשדר את מסיבת העיתונאים שלה בפאקינג מעל ל 40 בתי קולנוע בארה"ב?
Why watch PlayStation’s E3 Press Conference on a puny browser window when you can see it on the silver screen? On June 9th, we’re inviting PlayStation fans in the US and Canada to experience the E3 press conference in a new way – live, on a massive screen in more than 40 movie theaters.

Join us and host Geoff Keighley for the PlayStation E3 Experience, featuring an HD simulcast of the PlayStation E3 Press Conference. Attendees will also see 30 minutes of extra content, including exclusive extended game footage and interviews with the world’s biggest game developers. And hey, if you show up, we might even cough up a few surprise gifts.
Best of all, it’s free. Space is limited, so make sure to register for the event soon here:

תהיה להם בנוסף לזה חצי שעה בלעדית בהנחיית ג'ף קילי ה SELLOUT הזה שרק לפני יומיים פרסם דוריטוס והיילו :P שכוללת ראיונות בלעדיים וסרטונים נוספים מהמשחקים שנחשפו, בנוסף הם יקבלו אביזרים ו SWAG של פלייסטיישן, מניאקים.

אבל כל זה בא לאמר שלסוני יש ביטחון רב בתצוגה שלה, היא לא תעז להטריח אנשים לבתי קולנוע בשביל תצוגה פושרת (אני מקווה) , עכשיו אני יותר מבטוח שנראה את TLG, אם לא עכשיו אז הוא באמת מת באופן סופי, ולראות את UNCHARTED והאורדר על מסך ענק, כבר שווה.

מזל טוב DEATH! תצטרך להעביר איתם את הזמן עד DESTINY בערך ככה שאתה יכול לקחת את הזמן :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 מאי 2014, 14:48

Laskin כתב:אם הוא לא יותר טוב מגירס אז הוא לא שווה יותר מ-20 דולר? :P

ברור שלא אבל באופן כללי אני לא רוכש משחקים ב60 דלר... אלה מקרים מאוד יחודיים כמו פיפא (שאני יודע שאני מאוד נהנה מהשיפורים פעם אחר פעם ואני מוציא מהמשחק מעל ל100 שעות משחק מהנות פלוס קו-אופ על הספה עם חברים) ומשחקים שאני מעריץ שלהם שזה פחות או יותר רק היילו (וגם כאן לא תמיד רכשתי במחיר מלא ישר כשיצא) או כאלה שאני מת עליהם כיוצרי משחקים (לדוגמא קן לוין).

אז הבייסליין שלי הוא כמעט תמיד פחות ממחיר מלא. אז בוא ניקח 40-50 דולר כמחיר בסיס, אם הוא טוב כמו גירס (באספקים שגירס טוב בהם) אז הוא שווה יותר מהמחיר הזה, קרי מחיר מלא ואם לא אבל המסביב מכפרים על כך אז גם שווה קרוב למחיר בסיס שלי. אם הוא מעאפן ומשעמם אז 20 דולר. אם המשחק נשען חזק על גאנפליי אז בינתיים הוא נראה לי מעאפן ושווה 20 נגיד 30 דולר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 מאי 2014, 14:53

כן, הם ממש בטוחים בזה, אם הם מרשים לעצמם לסגור 40 אולמות ועוד לקחת תשלום על העניין מאנשים. קשה לי להאמין שלא יראו המון דברים טובים וחדשים.
ואם TLG לא מופיע אני מתחייב שלא לקנות השנה PS4
:D

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 מאי 2014, 14:57

swiss-the-engine כתב:ברור שלא אבל באופן כללי אני לא רוכש משחקים ב60 דלר... אלה מקרים מאוד יחודיים כמו פיפא (שאני יודע שאני מאוד נהנה מהשיפורים פעם אחר פעם ואני מוציא מהמשחק מעל ל100 שעות משחק מהנות פלוס קו-אופ על הספה עם חברים) ומשחקים שאני מעריץ שלהם שזה פחות או יותר רק היילו (וגם כאן לא תמיד רכשתי במחיר מלא ישר כשיצא) או כאלה שאני מת עליהם כיוצרי משחקים (לדוגמא קן לוין).

אז הבייסליין שלי הוא כמעט תמיד פחות ממחיר מלא. אז בוא ניקח 40-50 דולר כמחיר בסיס, אם הוא טוב כמו גירס (באספקים שגירס טוב בהם) אז הוא שווה יותר מהמחיר הזה, קרי מחיר מלא ואם לא אבל המסביב מכפרים על כך אז גם שווה קרוב למחיר בסיס שלי. אם הוא מעאפן ומשעמם אז 20 דולר. אם המשחק נשען חזק על גאנפליי אז בינתיים הוא נראה לי מעאפן ושווה 20 נגיד 30 דולר.

מה רע בגאנפליי שהציגו? הסביבות היו מוגבלות אבל הירי עצמו עם הרובה שאתה יורה FLARE ואז מדליק אותו נראה כיפי מאוד.
גם התוסף כח סטייל מקס פיין נראה כיפי, אני מסכים שהכל די שחוק וגנרי אבל זה עדיין עושה רושם שעשוי טוב.
אם הוא יבצע את הנוסחה בצורה טובה אני מאמין שהוא יכול נגיד לסיים באיזה 7.5+, לא מדובר בזבל של 50-60 כמו רייז, זו ההתרשמות שלי.

LASKIN, הכרטיסים הם בחינם אל תגזים :P

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 מאי 2014, 15:02

כן, במעל 40 בתי קולנוע בארה"ב אבל בחינם כשאפשר להזמין כרטיסים דרך האינטרנט. מטורפים לחלוטין.

חלק מהערים כבר SOLD OUT אגב :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 מאי 2014, 16:01

bling כתב:כן, במעל 40 בתי קולנוע בארה"ב אבל בחינם כשאפשר להזמין כרטיסים דרך האינטרנט. מטורפים לחלוטין.

יש בנס ציונה? :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 מאי 2014, 17:01

bling כתב:כן, במעל 40 בתי קולנוע בארה"ב אבל בחינם כשאפשר להזמין כרטיסים דרך האינטרנט. מטורפים לחלוטין.

אם זה לא עולה כסף - זה HAND OUT...OUT

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 מאי 2014, 17:14

Death_119 כתב:יש בנס ציונה? :D

את האמת אם ישפאר היתה רוצה להרים יוזמה כזו אז היה אפשר לשכור איזה אולם בסינמה סיטי, הבעיה היא שזה יוצא ב 4 או 5 לפנות בוקר ואין הרבה מטורפים שהיו מגיעים לראות משחקים בשעה כזו :)

ולחדשות נוספות, Plants vs. Zombies: Garden Warfare מגיע לפס3 ולפס4 ב 19/8, גרסת הפס4 תרוץ ב 1080P ו 60 פריימים ותתמוך ב remote play עם הויטה. גרסת ה PS4 כוללת גם CO-OP מקומי עם מסך מפוצל.
http://blog.us.playstation.com/2014/05/29/plants-vs-zombies-garden-warfare-hits-ps4-ps3-on-819/

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 מאי 2014, 20:33

סוני שיפרו את הפס+ כך שהחל מיוני המיונים מקבלים שני משחקים לכל פלטפורמה במקום אחד.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 29 מאי 2014, 22:48

משחק המכות Guilty Gear Xrd Sign יגיע רשמית למערב בסתיו הקרוב ויצא לPS4 ולPS3.
הוא יהיה זמין גם בE3 הקרוב מי שיהיה שם.
בהחלט יתרון לסוני על הקונסולות האחרות השנה בז'אנר המכות.

http://www.ign.com/articles/2014/05/29/ ... s3-and-ps4

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 מאי 2014, 09:45

עוד קטעים מפרוג'קט ביסט מצאו את דרכם לרשת: http://a.pomf.se/jvcape.webm

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2014, 11:09

Kazz כתב:סוני שיפרו את הפס+ כך שהחל מיוני המיונים מקבלים שני משחקים לכל פלטפורמה במקום אחד.

את האמת לא הייתי קורא לזה שדרוג, יותר שנמוך, הם מורידים את רשימת המשחקים השנתיים שהם היו נותנים לפני כל E3, והמשחקים הללו בדר"כ היו בין השמות הכי גדולים לפלוס לאותה שנה, AAA בלבד, כל זה כדי לערוך שינוי שהיו צריכים לעשות מזמן (להוריד משחק מהפס3 ולהוסיף לפס4 ולעלות את כל המשחקים של העדכון החודשי ביום הראשון לחודש ולהחליף את כולם בחודש הבא) אבל השינוי הזה לא אמור לבטל לנו את ה IGC השנתי, אין קשר והם לא מתנגשים, היו צריכים לשנות את הפורמט ולהשאיר את המשחקים השנתיים ואז לא היו תלונות, בסופו של דבר מקבלים פחות משחקים ממקודם.

מה שכן, בגלל שעכשיו משחקים עולים בתחילת החודש במכה ועפים בסופו בלי שיתקעו מספר חודשים שם, יכול להיות שעכשיו יוכלו לסגור אפילו עסקאות יותר טובות מבעבר עם המפיצים, אבל עד שנראה איך השירות מתפתח מבאס שלא יהיה עדכון גדול לפני E3, ממש חיכיתי לראות אלו משחקים גדולים יביאו השנה, במיוחד ל PS4, מאכזב.

בעניין PROJECT BEAST, נראה טוב ביחס למשחקי FROM, קפיצה יפה מ DS2 ואחלה אומנות, אני לא מעריץ גדול של סדרה ולא מתרגש כמו כולם אבל הייתי רוצה לנסות פעם אם הייתי יודע שלא אוותר מתסכול.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יוני 2014, 19:29

לא כזה מעניין, אבל נראה שיש התייצבות בכל הנוגע למלאים של PS4, לפחות אם באג היא אינדיקציה. יש לנו עכשיו 8 יחידות במלאי (2 שמורות להזמנות. אחת ההזמנות לא הגיעה לאסוף כבר שבועיים), אז כל מי שמתחשק לו, יכול פשוט לבוא ולקחת לו PS4 או PS4 עם WD.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2014, 20:15

Nucleus_Dawn כתב:לא כזה מעניין, אבל נראה שיש התייצבות בכל הנוגע למלאים של PS4, לפחות אם באג היא אינדיקציה. יש לנו עכשיו 8 יחידות במלאי (2 שמורות להזמנות. אחת ההזמנות לא הגיעה לאסוף כבר שבועיים), אז כל מי שמתחשק לו, יכול פשוט לבוא ולקחת לו PS4 או PS4 עם WD.

זה כבר כמה זמן ככה, אפילו FRY'S כבר עשו סיילים של פס4 ב370$ ואתה רואה גם בחנויות בדיזנגוף סנטר וגם בסינמה סיטי מערומים של עשרות פס4. בחנות בסינמה סיטי ספרתי ביום חמישי 11 פס4 בחלון ראווה ונראה שגם בחו"ל המצב ככה, גם ראינו בNPD שהקהל הבין שעם כמה שהקונסולות דור הבא מרגשות אין פשוט מה לשחק עליהן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 יוני 2014, 06:09

חודש אדיר לכל בעלי הפס+:
פס4:
Trine 2 + Pixel junk shooter.
פס3:
סליי החדש + NBA2K14.
Vita:
Terraria + איזה זבלול.

נדב, היוטיוב באתר שוב מקולקל :).
לגבי Project Beast:
Dark Souls עם שאטגנים + מנוע גראפי חדש + גיימפליי טיפה יותר מהיר + תמיכה צמודה של סוני יפן = Epic win. מאוד מחכה לראות הכרזות על המשחק בE3, הולך להיות אחד הקלפים החזקים של סוני ל-2015 לבטח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2014, 00:54

ראבק דודי אתה איש מחשבים תלמד איך עובד query string :)
תיקנתי לך.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 יוני 2014, 08:53

DrKeo כתב:ראבק דודי אתה איש מחשבים תלמד איך עובד query string :)
תיקנתי לך.

אתה חיי בסרט אם אתה חושב שאני יודע דבר וחצי דבר בסקריפטים או בשפות כגון HTML או PHP. אולי תעלה מדריך מסודר איך להציג סרטים פה לכסילים כמוני? בלי קשר, אני עסוק גם ככה כל היום לעשות AA לתמונות 8K אמיתיות, אז תפסיק להפריע :D.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2014, 10:39

אני מעתיק את כתובת הקישור, כשאני לוחץ ביוטיוב על SHARE - הכתובת הזו קופצת, ואני פשוט מעתיק אותה במקום המתאים כאן, כשאני נכנס לעורך המלא ולוחץ על YOUTUBE.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 12:17

Nucleus_Dawn כתב:לא כזה מעניין, אבל נראה שיש התייצבות בכל הנוגע למלאים של PS4, לפחות אם באג היא אינדיקציה. יש לנו עכשיו 8 יחידות במלאי (2 שמורות להזמנות. אחת ההזמנות לא הגיעה לאסוף כבר שבועיים), אז כל מי שמתחשק לו, יכול פשוט לבוא ולקחת לו PS4 או PS4 עם WD.

מה אתה רוצה לאמר לי שעד עכשיו בארץ היו בעיות עם המלאים של ה PS4?
חשבתי כבר מזמן זה נפתר ואין בעיה גם להשיג PS4 של ישפאר, די מופתע למען האמת שעדכנת על זה רק עכשיו, כנראה המכשיר נמכר יפה בארץ.

בחו"ל כבר מזמן אין בעיה של מלאים, ל ONE ממש ממזמן ולסוני גם בחודש-חודשיים האחרונים, כנראה מהסיבה ש KEO ציין שלמיינסטרים אין באמת סיבות מספיק טובות לעבור דור, ואם המגמה הזו של CROSS GEN תמשיך (ולפי MK10 שיכריזו עליו היום, לא נראה שהמגמה בתהליכי סיום) המכירות של הדור הבא יתקשו לצבור תאוצה כמו בעבר, סוג של בעיית ביצה ותרנגולת אפשר לאמר.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 יוני 2014, 12:32

בKSP מכרו ביום שישי האחרון את הPS4 ב2000 ש"ח ועדיין נראה שלא חסר להם כאלה במלאי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2014, 12:49

bling כתב:מה אתה רוצה לאמר לי שעד עכשיו בארץ היו בעיות עם המלאים של ה PS4?
חשבתי כבר מזמן זה נפתר ואין בעיה גם להשיג PS4 של ישפאר, די מופתע למען האמת שעדכנת על זה רק עכשיו, כנראה המכשיר נמכר יפה בארץ.

בחו"ל כבר מזמן אין בעיה של מלאים, ל ONE ממש ממזמן ולסוני גם בחודש-חודשיים האחרונים, כנראה מהסיבה ש KEO ציין שלמיינסטרים אין באמת סיבות מספיק טובות לעבור דור, ואם המגמה הזו של CROSS GEN תמשיך (ולפי MK10 שיכריזו עליו היום, לא נראה שהמגמה בתהליכי סיום) המכירות של הדור הבא יתקשו לצבור תאוצה כמו בעבר, סוג של בעיית ביצה ותרנגולת אפשר לאמר.

PS4 לא של ישפאר יש במלאי כבר שלושה חודשים, בערך.
היום הם נמכרים ב2300 (300 ש"ח פחות מהמחיר הרשמי) בכמה מקומות, בייבוא מקביל.
כמו שעומר אמר, היה גם מבצע בKSP, שבמהלך יום שישי (שהוא יום קצרצר, כמובן) הקונסולה נמכרה ב2000 ש"ח (רק אם מגיעים לסניפים, בלי שמירות, או הזמנות מראש).

הבעיה של המלאים היתה שמורה רק לקונסולות של ישפאר, שמגיעות באופן רשמי לארץ. כנראה שהשווקים בחו"ל היו עמוסים מספיק ביחידות, כך שיבואנים מקבילים יכלו לקנות בעצמם ולהביא יותר מישפאר, במחירים זולים יותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 12:52

Nucleus_Dawn כתב:
PS4 לא של ישפאר יש במלאי כבר שלושה חודשים, בערך.
היום הם נמכרים ב2300 (300 ש"ח פחות מהמחיר הרשמי) בכמה מקומות, בייבוא מקביל.
כמו שעומר אמר, היה גם מבצע בKSP, שבמהלך יום שישי (שהוא יום קצרצר, כמובן) הקונסולה נמכרה ב2000 ש"ח (רק אם מגיעים לסניפים, בלי שמירות, או הזמנות מראש).

הבעיה של המלאים היתה שמורה רק לקונסולות של ישפאר, שמגיעות באופן רשמי לארץ. כנראה שהשווקים בחו"ל היו עמוסים מספיק ביחידות, כך שיבואנים מקבילים יכלו לקנות בעצמם ולהביא יותר מישפאר, במחירים זולים יותר.

כן ברור לי שאין בעיה עם יבוא מקביל, לי בעצמי לא היה קשה במיוחד למצוא יבוא מקביל כשהחלטתי כבר לקנות למרות שעדיין היו חסרים בזמנו מלאים בחו"ל, מפתיע אותי שעדיין היה קשה להשיג PS4 של ישפאר כל הזמן הזה.

והמבצע של ה PS4 ב 2000 ש"ח מדהים למרות שזה יבוא מקביל, קצת מדגדג לי עכשיו שלא חיכיתי מעט, בדיעבד זה היה זמן טוב עכשיו להצטרף לדור הבא עם WD, טוב נו, בקטנה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2014, 13:26

bling כתב:כן ברור לי שאין בעיה עם יבוא מקביל, לי בעצמי לא היה קשה במיוחד למצוא יבוא מקביל כשהחלטתי כבר לקנות למרות שעדיין היו חסרים בזמנו מלאים בחו"ל, מפתיע אותי שעדיין היה קשה להשיג PS4 של ישפאר כל הזמן הזה.

והמבצע של ה PS4 ב 2000 ש"ח מדהים למרות שזה יבוא מקביל, קצת מדגדג לי עכשיו שלא חיכיתי מעט, בדיעבד זה היה זמן טוב עכשיו להצטרף לדור הבא עם WD, טוב נו, בקטנה.

אני חושב שזה נובע מאוזלת יד של ישפאר, יותר מאשר בעיה בכמויות שיוצרו ע"י סוני. לא היה חשוב להם מספיק לדאוג שיהיו PS4 בשוק, אז הגל הראשון הלך ברובו ליבואנים מקבילים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 יוני 2014, 19:55

bling כתב:
בילד חדש:
תמונה
בילד ישן:
תמונה

הבילד הישן נראה הרבה יותר כמו משחק לעומת החדש (שאפשר לראות בו גם את שיפורי התאורה וההשתקפויות על הנשק למשל) שנראה יותר קרוב ל CGI.

רק לצורך השוואה, אני מצרף כאן תמונה של הבילד הישן בתוספת עבודה של חצי דקה (ועוד בתוכנה מסכנה כמו Ifranview, לא תוכנת עריכה אמיתית). ברגע שאתה מוסיף לתמונה קצת grain filter, מוריד את הניגודיות ומעוות טיפה את העדשה - קיבלת משהו שנראה בקירוב כמו.
זה כן נותן לזה אפקט יותר מלוכלך ופחות סטרילי, אבל מבחינת איכות התמונה מדובר בוודאות בתמונה פחות טובה מהסיבה שאתה מאבד חלק מרמת הפירוט בתהליך חד כיווני. מהתמונה הראשונה אפשר להגיע לשניה באמצעות פילטרים, אבל מהשניה לא תוכל לחזור לתמונה הראשונה.
יכול להיות שהפילטרים האלו הם רק בשביל סרטון הוידאו, אבל אם הם מופיעים במשחק אני מאד מקווה שאפשר לכבות אותם. אני זוכר לטובה את מאס אפקט שניסה לדחוף grain filter בשביל מראה יותר "סינמטי", אבל התוצאה פשוט הפריעה לעין לאורך זמן וטוב שהם איפשרו לכבות את זה בהגדרות.

bling כתב:
למה אתה לא לוקח את הדוגמא האחרונה והרלוונטית ששוברת את הטיעון הזה בדמות משחקי מטרו שיוצאים לא פחות משופרים מאשר הרימאסטר של TLOU כשאת הראשון בכלל בונים מחדש על המנוע של LL, כוללים את כל ה DLC שיצאו, וגם LL עצמו יצא רק חודש לפני TLOU וכל זה בתמחור של 50$ לשניהם ביחד. ככה מתמחרים רימאסטר HD בצורה הוגנת

הדוגמא של מטרו היא בהחלט נהדרת לתמחור מוצלח - לא אמרתי שלא. אבל בכל זאת מטרו לא נמצא באותו מעמד של TLOU, ולכן הוא בבירור משחק שפחות ידחוף אותי לקנות עכשיו קונסולה.
קבצים מצורפים
swymorder.png
swymorder.png (2.47 MiB) נצפה 10639 פעמים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 22:31

את האמת אני לא כל כך רואה שהגעת למראה הזה שהם עשו :X

ואמרתי עוד מקודם שזה ברור לי שיש כאלו שלא יאהבו את זה, רק זה ברור גם ע"פ המפתחים עצמם שמדובר בבילד יותר מתקדם טכנית עם תאורה טובה יותר ואפקטי פוסט שבטח לא באים בחינם.
מן הסתם לפי התגובות על הגראפיקה הרוב הגדול אוהב את המראה של המשחק ומתרשם ממנו ואתה רואה כל תגובה שנייה את המילה CGI נזרקת בתור אסוסיאציה שעולה למי שרואה את המשחק אז כנראה שהם השיגו את מטרתם.

בקשר למטרו ו TLOU, ברור לי שזה עניין של ביקוש שיוצר את המחיר של TLOU, זה עדיין לא מבטל את זה שהמחיר מוגזם ומטרו הוא ראייה טובה לכך בתור משחק שהושקעו בו יותר משאבים וברור שהוא יכול להיות ריווחי גם בחצי מחיר אחרת היה מתומחר גם כמו TLOU אם לא היתה ברירה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים