נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2014, 12:54

Nucleus_Dawn כתב:
איפה אתה מוכר את הכרטיס הישן שלך? איך המחירים שלהם הולכים?
אני גם הולך על הכרטיס 60* שיוצא כל שנתיים, אבל לא חשבתי למכור את הקודם.

יד 2, יש לזה שוק סבבה. אני קונה כרטיס X60 ב1200 שקל ומוכר את הX60 הקודם שלי בסביבות ה600 שקל, זה שדרוג מצויין לדעתי וככה תמיד נשארים בטופ.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2014, 13:58

יד 2? פייסבוק? מה הבעיה למכור כרטיס מסך.

אגב נדב שם לב שבלינג מדבר איתך באופן מפורש מאוד שהוא לא מצפה להריץ משהו מעבר ל1080P ואתה בכל זאת בוחר לדחוף השוואה של וויצר היום ב1080P ווויצ'ר 4 בעתיד ב4K או קרייסיס הראשון ב720 ואז קרייסיס 2 ב1080P.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2014, 14:26

swiss-the-engine כתב:יד 2? פייסבוק? מה הבעיה למכור כרטיס מסך.

אגב נדב שם לב שבלינג מדבר איתך באופן מפורש מאוד שהוא לא מצפה להריץ משהו מעבר ל1080P ואתה בכל זאת בוחר לדחוף השוואה של וויצר היום ב1080P ווויצ'ר 4 בעתיד ב4K או קרייסיס הראשון ב720 ואז קרייסיס 2 ב1080P.

אבל סטנדרטים משתנים, כשקרייסס 1 יצא 720P היה הסטנדרט כשרק הHIGH של הHIGH רצו ב1080, כשקרייסס 2 יצא היה בושה להריץ משחק מתחת ל1080P. אני לא אתפלא אם קרייסס 2 רץ סביר לגמרי ב720P גם על כרטיסים ישנים יותר. וגם בלי קשר לרזולוציה, משחקי מחשב עוברים אבולוציה כל הזמן, הגרפיקה של עוד שנתיים היא לא הגרפיקה של היום. אז מה לעשות, עוד שנתיים צריך לשחק בHIGH ולא באולטרה ועוד ארבע צריך לשחק בMEDIUM. אם רוצים שהמשחק יראה טוב יותר מהפס4 אז מן הסתם 880GTX ישפיל כל משחק פס4 בגרסת הPC שלו, אפילו אם לא תוכל להגיע להגדרות ULTRA במשחקים עוד שלוש שנים.

אגב הכרטיס שלי הוא כרטיס של 200$ בן שנתיים והוא עדין מריץ הכל על ULTRA אז לא צריך להגזים בקפיצות והדרישות.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2014, 16:16

אבל למה כל ההודעה הזאת? רק ציינתי שהבחור מצפה ומתבאס שהוא לא יכול לקנות כרטיס ממש היי אנד ולדעת שבשנתיים שלוש הקרובות הכרטיס הזה יתן לו אפשרות לשחק ברזולוציה מאוד ספציפית עם הגדרות מקסימליות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2014, 17:06

swiss-the-engine כתב:אבל למה כל ההודעה הזאת? רק ציינתי שהבחור מצפה ומתבאס שהוא לא יכול לקנות כרטיס ממש היי אנד ולדעת שבשנתיים שלוש הקרובות הכרטיס הזה יתן לו אפשרות לשחק ברזולוציה מאוד ספציפית עם הגדרות מקסימליות.

ההודעה מיועדת לבלינג, להסביר לו שלא משנה איזה מחשב יש לך אחרי שנתיים-שלוש הוא כבר לא יריץ הכל ב60FPS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2014, 17:23

אז... מסתבר שUBI השאירה את רוב הפיצ'רים הגרפיים מהדמו של E3 של WD בתוך גרסת הPC מוחבאים בפנים, מודרים הצליחו להפעיל אותם מחדש. או במלים אחרות, UBI "טפשה" את גרסת הPC מסיבה כלשהי כי היא לגמרי יכולה להראות כמו הדמו המקורי. המודרים הצליחו לפתוח את הקבצים של המנוע ולהפעיל מחדש אפקט BLOOM שהיה בדמו E3 2012 ולא קיים יותר במשחק הסופי ועוד המון אפקטים שהיו בדמו E3 2012 ויובי פשוט כיבו אותם והפכו אותם ללא זמינים מסיבה כלשהי. זאת רשימת האפקטים שהמוד מוסיף:
- ערפל באיכות גבוהה בהרבה
- גשם באיכות וכמות גדולה בהרבה ועכשיו הגשם גם מגיב לתאורה והצללה
- אפקט BLOOM
- DOF בוקה, למי שלא מכיר זה DOF סופר איכותי וראליסטי שראינו פעם ראשונה בזמן אמיתי בדמו של הסמריטן
- מגדיל משמעותית את כמות האנשים והרכבים ברחובות
- גורם לכל פנסי המכוניות להטיל צל על העולם
- שיפור באיכות ההשתקפויות
- שיפור בLOD
- LENS FLARE מפורטים יותר
- שיפורים בתאורה

ובנוסף לכל זה המוד גם גורם לפחות גמגומים ושיפורי ביצועים. משהו אמר בזיון של יובי?
ולמי שלא מאמין שהכל כבר היה בפנים, גודל המוד הוא... 52KB!
קישור להורדה של המוד:
http://www.mediafire.com/download/k74681m7v96ek8z/TheWorseMod%28lol%29+TEST.rar

תמונות מהמוד:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2014, 17:30

קטע הזוי!
מה יכול להיות האינטרס??? אולי המשחק לא יציב כי לא סיימו להשקיע בפיצ'רים הגרפיים הללו?
משונה... תעדכנו אם יש סרטונים של מישהו עם מפלצת שמריצה את זה כמו שצריך, בגיימרסייד בלבד, ב60 פריימים :P

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 יוני 2014, 17:33

אז למה ציטטת אותי?

בכל מקרה --->
הרי המינימום עם מחשב חדש זה שהכל ירוץ על אולטרה וב 60 FPS לאיזה שנתיים-שלוש לא?

אני לא יודע אם המילה "מינימום" היא נכונה פה אבל זאת בהחלט ציפייה סבירה לטעמי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2014, 17:49

swiss-the-engine כתב:אז למה ציטטת אותי?

בכל מקרה --->

אני לא יודע אם המילה "מינימום" היא נכונה פה אבל זאת בהחלט ציפייה סבירה לטעמי.

ואני בטוח שהוויצ'ר 3 ירוץ יופי על 880GTX ואם לא אז יש לנו מקרה קרייסס 1, הרי זה קצת הזוי שהמשחק לא ירוץ נהדר על הכרטיס הכי חזק בשוק לא? אני לא רואה סיבה ש880GTX לא יריץ נהדר משחקים בשנתיים שלוש הקרובות, הכי מדובר בכרטיס שיהיה חזק פי כמה ומהפס4 והONE שיהיו הבסיס לדור הזה של המשחקים.

אני הולך לעשות ניסוי עם המוד הזה ולצלם כמה תמונות, אם זה פותר את הבעיות גמגום וכדומה אני לגמרי שוקל לקנות אותו עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 יוני 2014, 19:59

DrKeo כתב:ואני בטוח שהוויצ'ר 3 ירוץ יופי על 880GTX ואם לא אז יש לנו מקרה קרייסס 1, הרי זה קצת הזוי שהמשחק לא ירוץ נהדר על הכרטיס הכי חזק בשוק לא? אני לא רואה סיבה ש880GTX לא יריץ נהדר משחקים בשנתיים שלוש הקרובות, הכי מדובר בכרטיס שיהיה חזק פי כמה ומהפס4 והONE שיהיו הבסיס לדור הזה של המשחקים.

אני הולך לעשות ניסוי עם המוד הזה ולצלם כמה תמונות, אם זה פותר את הבעיות גמגום וכדומה אני לגמרי שוקל לקנות אותו עכשיו.

מגניב.
ראיתי כתבה עליו והוא באמת נשמע מפתיע.
יהיה מצוין לדעת איך הוא פועל למישהו עם אותו הכרטיס שלי יש :D
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 יוני 2014, 21:01

טייק יור פיק:

א. יוביסופט 'מגנים' על הקונסולת ומנסים לשמר תדמית לגבי הכח שלהם ע"י גימפינג מכוון של גרסת המחשב. בעוד ששחקני הפס4 מתלוננים על תופעות parity בגלל האקסבוקס1, יוביסופט מראה דוגמה דרסטית לכך.
ב. מכיוון שבשלב האמצעי של הפיתוח יוביסופט הובילו את הפיתוח על הקונסולות, כשהם חזרו לגרסת המחשב בישורת האחרונה לא היה להם מספיק זמן לבדוק את כל הפיצ'רים והאפקטים האלה ולעשות להם QA ולעשות אופטימיזציה. כמובן שהם לא יידחו את המשחק כולו בשביל לתת יותר זמן לזה. טיפיקל יוביסופט.

לא משנה מה, בזוי שהם לא הנגישו את האפשרות הזו למי שרוצה. מעניין איך הם יגיבו לעניין.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 יוני 2014, 21:01

לא משהו המוד הזה.. כל עוד אתה באוטו או דרך המצלמות, הוא סבבה.. אבל כשאתה ברגל ובמיוחד בתוך משימות, זה דופק את הפוקוס של ''המצלמה'' ואתה לא רואה כלום מעבר לדמות כמעט, אלא אם אתה מכוון את הנשק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 יוני 2014, 21:07

בטח אפשר לכוונן ולמתן את האפקט של ה DOF.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 05:11

Klayman כתב:לא משהו המוד הזה.. כל עוד אתה באוטו או דרך המצלמות, הוא סבבה.. אבל כשאתה ברגל ובמיוחד בתוך משימות, זה דופק את הפוקוס של ''המצלמה'' ואתה לא רואה כלום מעבר לדמות כמעט, אלא אם אתה מכוון את הנשק.

אז אפשר לכבות את הDOF, לא?
או שלא זו הבעיה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 יוני 2014, 05:12

אין לי עצבים כ''כ להתעסק בזה.. המשחק נראה מספיק טוב בשביל כבר עכשיו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2014, 21:12

Klayman כתב:לא משהו המוד הזה.. כל עוד אתה באוטו או דרך המצלמות, הוא סבבה.. אבל כשאתה ברגל ובמיוחד בתוך משימות, זה דופק את הפוקוס של ''המצלמה'' ואתה לא רואה כלום מעבר לדמות כמעט, אלא אם אתה מכוון את הנשק.

זה הטשטוש שהיה גם בדמו של 2012, היוצר של המוד אמר שבקרוב הוא יעלה גרסה טובה יותר ששם תוכל לבחור מה להדליק ומה לכבות. אני מנחש שהם לא אזנו את הפקט לתוך הגיימפליי כי הם לא תכננו לשים את האפקט הזה בכלל במשחק. בכל מקרה תחכה כמה ימים אם האפקט מפריע לך.

קאז, זאת החלטה שיווקית בלבד לדעתי, אולי זאת הגישה של FIFA14 שהם פחדו שהמשחק ידרוש יותר מדי אבל אני חושב שזאת החלטה שיווקית.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 יוני 2014, 22:00

נו בסדר, זה לא מנע מהם להגיד 'אבל אם אתם רוצים, על אחריותכם האישית ואנחנו לא מבטיחים תמיכה או שזה ירוץ טוב וכו', הנה הוראות כיצד להפעיל אפקטים גרפיים נוספים'.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 06:13

Kazz כתב:נו בסדר, זה לא מנע מהם להגיד 'אבל אם אתם רוצים, על אחריותכם האישית ואנחנו לא מבטיחים תמיכה או שזה ירוץ טוב וכו', הנה הוראות כיצד להפעיל אפקטים גרפיים נוספים'.

למה להם לעשות דבר כזה? כדי שאנשים כמוך יצווחו עליהם שהם מעזים להוציא פיטצ'רים אפויים למחצה, במקום להשקיע בגירסאת הPC כמו שצריך ושזו פעולת יוביסופט טיפוסית?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 יוני 2014, 23:54

תגידו, אתם חיים בסרט? התמונות החדשות האלו מכילות DOF פיקטיבי ומוגזם לגמרי סתם מנקודה כלשהי באמצע הסצינה, ניגודיות מעוותת שמגיעה עם שחורים שרופים וחוסר יכולת להפריד בין הצבעים הכהים (מישהו אמר קילזון 2?), ואפקטים מוגזמים של Bloom שמזכירה את הבדיחה הישנה על HDR במשחקים:
תמונה
יהיה נחמד לראות שם טוויקים משפרי ביצועים אבל התמונה עצמה זוועה. דומה קצת לאנשים שלא יודעים לשחק כמו שצריך עם ההגדרות של מוד ENBSeries לGTA IV.

אין לשטות הזו שום קשר לדמו מ2012 שהציג דברים כמו ערפל, המון מקורות תאורה בלילה, ופיצוצים עסיסיים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 יוני 2014, 08:14

הסתכלת על התמונות? יש גם את הפיצוצים מאז, יש צללים דינמיים מפנסי המכוניות, יש את פנסי המכוניות שמאירות את טיפות הגשם ועוד.

ניוקליס, מה הטעם לשחרר את המשחק עם כל הפיצ'רים החבויים האלה? תגידו שהם קיימים. לא על זה תיפול סוגיית הפורט שגם ככה קיבל ביקורות מהשחקנים על בעיות הגמגום והביצועים הלא מספקים. עדיף פורט לוקה בחסר עם אפשריות גרפיות שהוצגו בחשיפת המשחק מאשר פורט לוקה בחסר שהאפשרויות הגרפיות המקסימליות שלו עדיין מאכזבות בהשוואה לחשיפה. ועדיף שיוביסופט תיידע על קיום האפשרות הזאת. לא מבין, יוביסופט מחכים לרגע להגיד 'הפתעה' ופתאום לאפשר דברים שנמצאים כבר? מזכיר סוגיית DLC שמצוי על הדיסק של המשחק ושאין לך גישה אליו - באותו אופן אפשר להגיד שלא מאפשרים למי שקנה להשתמש בכל האפשרויות שהיו חלק ממה שהוא קנה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 08:35

Kazz כתב:הסתכלת על התמונות? יש גם את הפיצוצים מאז, יש צללים דינמיים מפנסי המכוניות, יש את פנסי המכוניות שמאירות את טיפות הגשם ועוד.

ניוקליס, מה הטעם לשחרר את המשחק עם כל הפיצ'רים החבויים האלה? תגידו שהם קיימים. לא על זה תיפול סוגיית הפורט שגם ככה קיבל ביקורות מהשחקנים על בעיות הגמגום והביצועים הלא מספקים. עדיף פורט לוקה בחסר עם אפשריות גרפיות שהוצגו בחשיפת המשחק מאשר פורט לוקה בחסר שהאפשרויות הגרפיות המקסימליות שלו עדיין מאכזבות בהשוואה לחשיפה. ועדיף שיוביסופט תיידע על קיום האפשרות הזאת. לא מבין, יוביסופט מחכים לרגע להגיד 'הפתעה' ופתאום לאפשר דברים שנמצאים כבר? מזכיר סוגיית DLC שמצוי על הדיסק של המשחק ושאין לך גישה אליו - באותו אופן אפשר להגיד שלא מאפשרים למי שקנה להשתמש בכל האפשרויות שהיו חלק ממה שהוא קנה.

בעולם האמיתי יש משהו שקוראים לו סדר עדיפויות.
הם לא רצו להשקיע כמות עצומה של כסף וזמן פיתוח, כדי לדאוג שהגירסא הכי פחות נמכרת של המשחק שלהם תהנה מאפקטים יפים יותר. החלטה הגיונית לחלוטין. לא בזויה. לא מבישה. לא "יוביסופט טיפוסית". סתם החלטה עסקית הוגנת לחלוטין, של חלוקת משאבים.

זו הסיבה שלמרות שעבדו על חלק מהאפקטים האלו, לא הכניסו אותם למשחק. זה שלא בזבזו זמן בלהוציא אותם מקבצי המשחק, לא קשור בכלל למקרה שקנית משהו ולא נותנים לך גישה אליו.
בעצם, ההיפך הוא הנכון. העובדה שהקבצים והאפקטים קיימים עדין יכולה ללמד אותנו אחד משני דברים:
1) יוביסופט ידעו שקהילת המודינג תעלה על זה ותשפר את המשחק שלהם, אז הם החליטו לא למנוע מהם את האפשרות הזאת, לטובת השחקנים.
2) יוביסופט החליטו להמשיך לעבוד על הדברים האלו אחרי יציאת המשחק ולשפר את גירסאת הPC בפאטצ', במקום לדחות אותה בכמה חודשים, לטובת השחקנים.

מעבר לזה, כמו שכבר אמרתי, גם אם הם היו מספרים על הפיטצ'רים הנוספים האלו, אתה ושכמותך הייתם קוראים להם "יוביסופט טיפוסיים", על כך שהם מעזים לתת לכם את האפשרות לשחק במשחק, עם שלל אפקטים חצי אפויים.

Damned if you do, damned if you don't. יש סוג של אנשים, שלעולם לא יכולים להיות מרוצים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 יוני 2014, 08:16

DrKeo כתב:אז... מסתבר שUBI השאירה את רוב הפיצ'רים הגרפיים מהדמו של E3 של WD בתוך גרסת הPC מוחבאים בפנים, מודרים הצליחו להפעיל אותם מחדש. או במלים אחרות, UBI "טפשה" את גרסת הPC מסיבה כלשהי כי היא לגמרי יכולה להראות כמו הדמו המקורי. המודרים הצליחו לפתוח את הקבצים של המנוע ולהפעיל מחדש אפקט BLOOM שהיה בדמו E3 2012 ולא קיים יותר במשחק הסופי ועוד המון אפקטים שהיו בדמו E3 2012 ויובי פשוט כיבו אותם והפכו אותם ללא זמינים מסיבה כלשהי. זאת רשימת האפקטים שהמוד מוסיף:
- ערפל באיכות גבוהה בהרבה
- גשם באיכות וכמות גדולה בהרבה ועכשיו הגשם גם מגיב לתאורה והצללה
- אפקט BLOOM
- DOF בוקה, למי שלא מכיר זה DOF סופר איכותי וראליסטי שראינו פעם ראשונה בזמן אמיתי בדמו של הסמריטן
- מגדיל משמעותית את כמות האנשים והרכבים ברחובות
- גורם לכל פנסי המכוניות להטיל צל על העולם
- שיפור באיכות ההשתקפויות
- שיפור בLOD
- LENS FLARE מפורטים יותר
- שיפורים בתאורה

ובנוסף לכל זה המוד גם גורם לפחות גמגומים ושיפורי ביצועים. משהו אמר בזיון של יובי?
ולמי שלא מאמין שהכל כבר היה בפנים, גודל המוד הוא... 52KB!
קישור להורדה של המוד:
http://www.mediafire.com/download/k74681m7v96ek8z/TheWorseMod%28lol%29+TEST.rar

תמונות מהמוד:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

שינויים זניחים לחלוטין, DOF זה בדרך כלל משהו ששמים לכוונות טלסקופיות לא משהו חשוב אלא אם כן הם דפקו את זה על מצלמה ואז רחמן לצלן, וBloom זה סתם קצוות מוארים, זה גם ככה אפקט שתמיד עצבן אותי וגרם למשחקים להראות מוזר. שינויים זניחים. זה לא חוכמה לצלם את המשחק בלילה בגשם, הוא נראה מדהים כך גם היום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 10:27

Death_119 כתב:שינויים זניחים לחלוטין, DOF זה בדרך כלל משהו ששמים לכוונות טלסקופיות לא משהו חשוב אלא אם כן הם דפקו את זה על מצלמה ואז רחמן לצלן, וBloom זה סתם קצוות מוארים, זה גם ככה אפקט שתמיד עצבן אותי וגרם למשחקים להראות מוזר. שינויים זניחים. זה לא חוכמה לצלם את המשחק בלילה בגשם, הוא נראה מדהים כך גם היום.

אלה אוסף השינויים שמבדילים בין הדמו של E3 2012 למשחק הסופי, מי שאומר שהשינויים האלה זניחים לא היה זכאי לצעוק "DOWNGRADE!" על WD לפני חודש.

גיא, כל ההתיחסות שלך היא לתמונה עם המכוניות שבאות מולך ששם הצבעים נראים קצת דפוקים, אין במוד הזה שינויים בתחום אז כנראה שזה היה נראה ככה גם במשחק המקורי אז תלונות לאדון וגברת יובי סופט. אגב המודר רק אפשר את החזרת האפקטים, יובי כתבה כאן הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 יוני 2014, 10:29

DrKeo כתב:אלה אוסף השינויים שמבדילים בין הדמו של E3 2012 למשחק הסופי, מי שאומר שהשינויים האלה זניחים לא היה זכאי לצעוק "DOWNGRADE!" על WD לפני חודש.

גיא, כל ההתיחסות שלך היא לתמונה עם המכוניות שבאות מולך ששם הצבעים נראים קצת דפוקים, אין במוד הזה שינויים בתחום אז כנראה שזה היה נראה ככה גם במשחק המקורי אז תלונות לאדון וגברת יובי סופט. אגב המודר רק אפשר את החזרת האפקטים, יובי כתבה כאן הכל.

א. לא זכור לי שצעקתי משהו, אפילו וירטואלית או שהתלוננתי על איך Watch dog נראה, למרות שהוא כנראה לא עמד בחזון שהם הציגו, הוא משחק שנראה מאוד, אבל מאוד טוב.
ב. אילו באמת שינויים זניחים, התמונות שהבאת יכלו בקלות להגיע מהגרסה הנוכחית שלו כיום בלילה. לא לחינם הם לא מראים תמונות ביום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 10:30

Death_119 כתב:א. לא זכור לי שצעקתי משהו, אפילו וירטואלית או שהתלוננתי על איך Watch dog נראה, למרות שהוא כנראה לא עמד בחזון שהם הציגו, הוא משחק שנראה מאוד, אבל מאוד טוב.
ב. אילו באמת שינויים זניחים, התמונות שהבאת יכלו בקלות להגיע מהגרסה הנוכחית שלו כיום בלילה. לא לחינם הם לא מראים תמונות ביום.

דווקא שתי התמונות האחרונות הכי מרשימות בהפרש גדול ושתיהן באור יום.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים