DrKeo כתב:
המחשב הזה חזק די משמעותית ממחשב עם 780TI, בבערך 20-30 אחוז, תלוי באיזה משחק. כמובן שמצד שני יש את החסרונות הידועים של SLI. אם הולכים על 780 TI אפשר להגיע למחיר די דומה (קצת יותר יקר), הלוח אם והספק ירדו במחיר והיום אפשר להשיג 780 TI ב2690 שקלים. אם הולכים על 780GTX המחיר יהיה קצת יותר זול.
הדבר היחיד שחסר לך כאן הוא כונן דיסקים שאני לא בטוח שב2014 צריך אחד ומארז שעדיף שתבחר לבד כי זה כבר פחות עניין טכני ויותר עניין של טעם ומה בא לך שיהיה במחשב.
matangt8 כתב:אהבתי את המפרט אבל יש לי חבר שטוען שSLI עושה הרבה בעיות במשחקים ויותר משתלם כרטיס אחד ובנוסף הוא אמר לי שהלוח לא תומך בSLI ושטויות אשמח אם תענה לי אם זה נכון
matangt8 כתב:אהבתי את המפרט אבל יש לי חבר שטוען שSLI עושה הרבה בעיות במשחקים ויותר משתלם כרטיס אחד ובנוסף הוא אמר לי שהלוח לא תומך בSLI ושטויות אשמח אם תענה לי אם זה נכון
DrKeo כתב:אופס באמת שמתי בטעות לוח CROSS FIRE במקום לוח SLI, טעות שלי. וכמו שאמרתי לך לפני שבנית לך את המחשב, האם אתה רוצה SLI או כרטיס בודד על כל היתרונות/סרונות של כל אחד מהם ובחרת SLI. אם החסרונות של SLI מפריעים לך נבנה לך כרטיס בודד.
Laskin כתב:לא יודע איך זה עוד לא הגיע לכאן.... אבל הנה המשחק הבא של גירסבוקס:
ואם אני יכול לשפוט מסדרת BORDERLANDS - אז זה הולך להיות משחק מטורף, מדהים, מבריק, ממכר...![]()
אני תמיד פתוח לעוד עולמות פנטזיה כאלה, במיוחד עם ההומור של גירבוקס.... זה נראה לי יהיה משחק מדהים.
מקווה שהוא באמת FPS ולא איזה MOBA, אין הרבה פרטים כרגע (או שלא נתקלתי בהם)
Klayman כתב:תוסיף 400 ש''ח ותקבל SSD למערכת ההפעלה. זה השדרוג הכי טוב שתעשה. (לא פחות מ128GB!).
matangt8 כתב:במה זה יכול לעזור?
swiss-the-engine כתב:המחשב ירגיש כמו חדש גם עוד כמה שנים בלי לפרמט אותו כל פעם מחדש.
נראה לי שעדיף היום ללכת על כרטיס מסך עם 4GB... אבל שמי שבאמת משחק בPC יתן את דעתו.
למה לקחת DDR 1600? אין לזה ערך... קח הכי זול.
Laskin כתב:לא יודע איך זה עוד לא הגיע לכאן.... אבל הנה המשחק הבא של גירסבוקס:
ואם אני יכול לשפוט מסדרת BORDERLANDS - אז זה הולך להיות משחק מטורף, מדהים, מבריק, ממכר...![]()
אני תמיד פתוח לעוד עולמות פנטזיה כאלה, במיוחד עם ההומור של גירבוקס.... זה נראה לי יהיה משחק מדהים.
מקווה שהוא באמת FPS ולא איזה MOBA, אין הרבה פרטים כרגע (או שלא נתקלתי בהם)
Laskin כתב:
קבלו ביטול, יש לו אלמנטים של MOBA אחרי הכל
שילוב מעניין האמת. מת לראות את זה בפעולה כדי להבין אותו
Yahel12 כתב:ממליץ לך על ה- Sapphire R9 270X GDDR5 Boost 4GB.. כרטיס מצוין ואני די בטוח שהוא מעל הGTX בביצועים,ולמה שלא תלך על ה-AMD FX-8350? הוא חזק מאוד אפילו טיפה יותר מהIntel למרות שהרוב יחלקו על דעתי אבל אם תבדקו כמו שצריך תראו שהוא יותר חזק בבנצ'מארקים מסוימים.. והוא גם זול יותר ב10 שקלים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים