Laskin כתב:באמת שקשה לי לתאר אפילו את BIOWARE או ROCKSTAR או אפילו את BLIZZARD מייצרים משהו שהוא כל מה שנדב תאר כאן, מבלי פשרות רציניות.
אחרת מן הסתם יהיה מדובר במשחק הכי שאפתני וגדול בעולם.... לדעתי הוא יצא מאוד לא גמור, או שיצא רק בעוד שנתיים-שלוש לכל הפחות, ואז הוא כבר יצבור כאלה ציפיות, שיהיה קשה לא לאכזב.
בכל אופן, זה עניין של טעם... לי הוא נראה שאפתני *מדי*, אפילו ביחס למשחק שהוא אינסופי ^_^
swiss-the-engine כתב:אז מה קורה כרגיל? אנשים מתאגדים ביחד בשביל לשלם לשרת יעודי?
Kazz כתב:פעם היה במשחקי פיפא אפשרות לשחק נגד מישהו אחר דרך direct ip וכך היה אפשר לשחק אונליין נגד חברים גם בעותקים פיראטיים.
DrKeo כתב:הסינגל מאוד לא שאפתני, לעשות סימולטור חלל זה זול מהרבה מבערך כל ז'אנר אחר שתוכל לחשוב עליו. המולטי מאוד שאפתני אבל הם כנראה ישחררו אותו בשלבים. גם אף אחד לא אמר שזה יקום ענק ללא LOADING או לא יודע מה, זה גם יכול להיות אתה בחלל וכשאתה רוצה לרדת למשימה בכוכב יש מסך טעינה ואתה מופיע שם סטייל "נכנסת לצינוק" כמו ברוב הMMO.

swym כתב:דווקא סימולטורי חלל כמו Wing Commander הם מהמשחקים היותר יקרים שיצאו בתקופה שלהם עם כל ההפקה ההוליוודית מסביב למשחק. גם משחקים כמו Freelancer לא היו זולים כי ברגע שאתה מכניס עלילה מלאה של משחק סינגל פלייר עם voice acting וכל השיט מסביב אז יש לך עלויות נלוות. הדבר היחיד שאתה אולי חוסך עליו זה level designers ואמנים שבונים שלבים כי כל הקרבות מתרחשים בואקום
DrKeo כתב:כנראה שמיקרוסופט תחשוף את חלונות 9 ב30 לספטמבר.
Yahel12 כתב:אני ממש אוהב את 8.1
DrKeo כתב:חלונות 8 הייתה קטסטרופת UI, הם משפרים את זה בעדכונים עם 8.1 ועם 8.2 אבל הם כבר צעדים בכיוון של חלונות 9. מיקורוסופט מעולם לא עשתה את זה בעדכונים ולכן זה מרגיש חריג אבל זה רק בגלל כישלון הUI הצורם של חלונות 8, בעיה שמעולם לא הייתה להם. הם היו חייבים את חלונות 8.1 כדי לעשות את המערכת הזאת שמישה לאנשים עם עכבר ומקלדת ו-8.2 עושה עוד צעד בכיוון הנכון.
Nucleus_Dawn כתב:
אני לא חושב שאתה צודק.
הם הכריזו שהם משנים גישה ומתחילים להוציא עדכוניים גדולים שנתיים, שמשנים לא מעט במערכת, עוד לפני ש8 יצאה.
בגלל זה גם לא יפתיע אותי אם אנחנו נקבל ווינדוס 8.3 ולא ווינדוס 9 (שזה עדיף, כי זה עדכון חינמי, למי שכבר יש 8). בהתחשב בכך שהמתחרה הכי גדולה שלהם היום מוציאה את מערכת ההפעלה די בחינם, ללקוחות שלה, הם צריכים לשנות קצת גישה.
DrKeo כתב:אני חושב שיש להם בעיה לוגיסטית כי חלונות 9 הולך להיות בגרסה נפרדת לגמרי למסכי מגע וגרסה למקלדת עכבר ככה שאני לא חושב שהם יוכלו לתת את זה כעדכון. כלומר אלה אם זאת תהיה פשוט אופציה שבוחרים, מגע או מקלדת/עכבר למרות שזה נשמע קצת יותר מדי לא מיקרוסופט.
Laskin כתב:מה שכן, יפה מצידם לשחרר אותו בערך ביחד עם הסדרה הבאה של nvidia, זה יוצא לי ממש נח לקנות מחשב חדש עם מערכת הפעלה דנדשה (:
 . מומלץ לכל מי שאוהב משחקי תפקידים באמת ולא מוכן להסתפק במשחקי מסיבה כמו Mass Effect.
. מומלץ לכל מי שאוהב משחקי תפקידים באמת ולא מוכן להסתפק במשחקי מסיבה כמו Mass Effect.משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים