נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוגוסט 2014, 14:15

משלמים על זה? נגיד מי שמשחק באטלפילד במחשב על שרתים יעודיים משלם על זה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 20 אוגוסט 2014, 14:23

רק בעל השרת (השוכר לצורך העניין).
בזמנו החזיקו ויגיימס וגיימר בכמה עשרות שרתים למשחקים- אז הם שילמו שכירות חודשית כן.

שהייתי קטן יותר, היה ל-clan שלנו באנריל טורנמנט ספונסרים ששילמו לנו על שרת אימונים פרטי (בסביבות ה-200 שקל לחודש). בכל מקרה המחירים היום נמוכים משמעותית, כי המשחקים היחידים שצריכים שרתים זה קאונטרסטרייק ושות'. אלה משחקים מאוד ישנים שלא תופסים הרבה משאבים משרת מודרני.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוגוסט 2014, 14:51

אז מה עושה מישהו שמשחק בCOD בDEDICATED SERVERS? זה פשוט אקטיביזן שמשלמת שיהיו שרתים כאלה שתוכל לבחור מתוכם?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 20 אוגוסט 2014, 14:57

אם אני לא טועה אין יותר דדיקט סרברס בקוד... ואם כן יש שרתים, אלה כנראה חברות משחקים וגופים פרטיים שקשורים לגיימינג שמממנים (אולי גם אקטיביז'ן).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2014, 16:29

Laskin כתב:באמת שקשה לי לתאר אפילו את BIOWARE או ROCKSTAR או אפילו את BLIZZARD מייצרים משהו שהוא כל מה שנדב תאר כאן, מבלי פשרות רציניות.
אחרת מן הסתם יהיה מדובר במשחק הכי שאפתני וגדול בעולם.... לדעתי הוא יצא מאוד לא גמור, או שיצא רק בעוד שנתיים-שלוש לכל הפחות, ואז הוא כבר יצבור כאלה ציפיות, שיהיה קשה לא לאכזב.

בכל אופן, זה עניין של טעם... לי הוא נראה שאפתני *מדי*, אפילו ביחס למשחק שהוא אינסופי ^_^

הסינגל מאוד לא שאפתני, לעשות סימולטור חלל זה זול מהרבה מבערך כל ז'אנר אחר שתוכל לחשוב עליו. המולטי מאוד שאפתני אבל הם כנראה ישחררו אותו בשלבים. גם אף אחד לא אמר שזה יקום ענק ללא LOADING או לא יודע מה, זה גם יכול להיות אתה בחלל וכשאתה רוצה לרדת למשימה בכוכב יש מסך טעינה ואתה מופיע שם סטייל "נכנסת לצינוק" כמו ברוב הMMO.

בכל מקרה נשמע שהיצור משימות יהיה פרוצדוראלי והרוב יהיה אוטומטי, זה לא כמו MMO רגיל שיש עלילה מתקדמת וכו' אלה רק מולטי עם משימות. לי זה לא נשמע שאפתני מדי, ביחוד שנשמע שמשימות הFPS בMMO הם פשוט סוג של UNREAL TOURNAMENT שכזה מול בוטים ושחקנים אחרים וסתם להסתובב בחלל ולהלחם זה בערך 0 עבודה למפתחת.

סוויס, בדרך כלל יש סוג של CLIENT שאתה מוריד ומריץ אותו ואז המחשב שלך הופך לשרת מוקדש. מאותה נקודה אתה נותן לקהילה להשתולל. יש חברות שמפזרות על כל מני שרתים את הCLIENT הזה כדי שיהיו שרתים מוקדשים רשמיים, יש חברות שלא משחררות אותו בכלל לציבור ולכן רק השרתים שהיא פותחת הם מה שזמין לשחקנים (כמו בקונסולות) ויש חברות שפשוט משחררות את הCLIENT הזה לאינטרנט ונותנת לקהילה לעשות את שלה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 אוגוסט 2014, 16:36

אז מה קורה כרגיל? אנשים מתאגדים ביחד בשביל לשלם לשרת יעודי?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 20 אוגוסט 2014, 16:51

בקהילות תחרותיות כן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2014, 18:31

swiss-the-engine כתב:אז מה קורה כרגיל? אנשים מתאגדים ביחד בשביל לשלם לשרת יעודי?

שרתים קמים כל הזמן, כשיש לך קהילה של עשרות או מאות אלפי אנשים שרתים פשוט צצים להם ברשת. אפילו בשנת 97' כשהרשת הייתה די נדירה היו שרתים מוקדשים בישראל למשחקים כמו QUAKE 2. האמת שככה הגעתי לVGAMES, היה שרת מוקדש לQUAKE 2 של אינטרנט זהב וה-IP שלו הופיע בVGAMES. לרוב קלאנים, חברות אינטרנט, גופים משכריים או סתם אנשים משועממים מקימים שרתים כך שתמיד יש כאלה ובכמויות גדולות. לך תחפש פעם כמה שרתי CS 1.6 יש היום, יש המון וזה משחק בן כמעט 15. לרוב חברות שמוציאות משחק גם מחזיקות כמה שרתים מוקדשים משלהן, זה לא דורש יותר מדי וזה די זול וכך אין מצב שמפת השרתים ריקה לגמרי. אבל תמיד יש שרתים, רק הרשמיים והשרתי קלאנים כבר ממלאים לך את רשימת השרתים.

גם לפחות פעם הייתה אפשרות פופולרית של P2P. כלומר אני פותח משחק (ולכן המחשב שלי הוא גם השרת) וחברים שלי מתחברים אלי וכך כולנו משחקים כשאני השרת. החסרון בזה הוא שכשאני עוזב את המשחק השרת נסגר וכולם עפים החוצה. כבר אין יותר מדי כאלה, כמעט אך ורק CO OP עובד ככה היום.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 אוגוסט 2014, 18:54

פעם היה במשחקי פיפא אפשרות לשחק נגד מישהו אחר דרך direct ip וכך היה אפשר לשחק אונליין נגד חברים גם בעותקים פיראטיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2014, 19:32

Kazz כתב:פעם היה במשחקי פיפא אפשרות לשחק נגד מישהו אחר דרך direct ip וכך היה אפשר לשחק אונליין נגד חברים גם בעותקים פיראטיים.

כן, גם בדיאלו 1-2 היית יכול להתחבר לBN ולשחק דרך שם או בIP ישיר ופשוט היית מקליד IP של חבר שמשחק כרגע וזה היה מצטרף למשחק שלו. זה היה לפני העולם של ALWAYS ONLINE.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 אוגוסט 2014, 14:53

DrKeo כתב:הסינגל מאוד לא שאפתני, לעשות סימולטור חלל זה זול מהרבה מבערך כל ז'אנר אחר שתוכל לחשוב עליו. המולטי מאוד שאפתני אבל הם כנראה ישחררו אותו בשלבים. גם אף אחד לא אמר שזה יקום ענק ללא LOADING או לא יודע מה, זה גם יכול להיות אתה בחלל וכשאתה רוצה לרדת למשימה בכוכב יש מסך טעינה ואתה מופיע שם סטייל "נכנסת לצינוק" כמו ברוב הMMO.

דווקא סימולטורי חלל כמו Wing Commander הם מהמשחקים היותר יקרים שיצאו בתקופה שלהם עם כל ההפקה ההוליוודית מסביב למשחק. גם משחקים כמו Freelancer לא היו זולים כי ברגע שאתה מכניס עלילה מלאה של משחק סינגל פלייר עם voice acting וכל השיט מסביב אז יש לך עלויות נלוות. הדבר היחיד שאתה אולי חוסך עליו זה level designers ואמנים שבונים שלבים כי כל הקרבות מתרחשים בואקום :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2014, 16:00

swym כתב:דווקא סימולטורי חלל כמו Wing Commander הם מהמשחקים היותר יקרים שיצאו בתקופה שלהם עם כל ההפקה ההוליוודית מסביב למשחק. גם משחקים כמו Freelancer לא היו זולים כי ברגע שאתה מכניס עלילה מלאה של משחק סינגל פלייר עם voice acting וכל השיט מסביב אז יש לך עלויות נלוות. הדבר היחיד שאתה אולי חוסך עליו זה level designers ואמנים שבונים שלבים כי כל הקרבות מתרחשים בואקום :)

מה שאתה מדבר עליו קיים בכל משחק AAA כיום כך שדווקא משחק חלל ששם בקושי יש שלב לעצב, בקושי יש מודלים, אנימציות, טקסטורות וכו' אתה חוסך המון כסף. גם קל להוציא ביצועים ממש טובים כי אתה לא מרנדר כמעט כלום על המסך. הרי מה זה כבר משחק חלל? סקייבוקס עם 30 מודלים של חלליות שלא דורשות אנימציה בשיט (לעומת נגיד אוייב אנושי שצריך אלפי אנימציות)?

בכל מקרה כל מה שאני אומר הוא שלבנות סינגל AAA למשחק חלל זה הרבה פחות שאפתני מנניח FPS או TPS.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2014, 03:31

כנראה שמיקרוסופט תחשוף את חלונות 9 ב30 לספטמבר.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 אוגוסט 2014, 20:42

DrKeo כתב:כנראה שמיקרוסופט תחשוף את חלונות 9 ב30 לספטמבר.

אפשר אחרת אחרי הכישלון שנקרא ווינדוס 8?
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 22 אוגוסט 2014, 23:15

אני ממש אוהב את 8.1

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 22 אוגוסט 2014, 23:24

כפי שוודאי כבר שמעתם, החברה של פיל פיש הייתה קורבן של מעשי פריצה שתוצאתם הוא קובץ של 1.5GB של כל מיני מסכמים, כולל פרטים אישיים ומידע רגיש, בנוסף לחוזים עם סוני,מיקרוסופט וסטים ודוחות מכירות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2014, 23:37

Yahel12 כתב:אני ממש אוהב את 8.1

גם אני. מערכת מצוינת. הרבה יותר רזה וזריזה.
בערך 90% מכל בעיה בממשק נפטרה ונראה שהעדכון הבא (בין אם יקרא 9 ויעלה כסף, או 8.2 ולא יעלה כסף) יתקן גם את הטיפה שנשאר פחות נוח.

סה"כ, מייקרוסופט עשו עם 8 עבודה מצוינת. גם בשיפור על סמך פידבק מהמשתמשים וגם בכך שהבסיס שלה מתלכתחילה היה מצוין ויעיל.
נראה שהם לא הצליחו להשתחרר מהfallacy של "מערכת טובה ומערכת גרועה" וזה שהיה עיקר הכשלון שלהם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוגוסט 2014, 01:23

אני מאוד מרוצה מווינדוס 7 שלי (:
אולי ב-9 אקבל סיבה כלשהי לשדרג... כרגע זה נראה לי הוצאה מיוצרת לחלוטין ומעולם לא שקלתי את זה בכלל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2014, 14:22

חלונות 8 הייתה קטסטרופת UI, הם משפרים את זה בעדכונים עם 8.1 ועם 8.2 אבל הם כבר צעדים בכיוון של חלונות 9. מיקורוסופט מעולם לא עשתה את זה בעדכונים ולכן זה מרגיש חריג אבל זה רק בגלל כישלון הUI הצורם של חלונות 8, בעיה שמעולם לא הייתה להם. הם היו חייבים את חלונות 8.1 כדי לעשות את המערכת הזאת שמישה לאנשים עם עכבר ומקלדת ו-8.2 עושה עוד צעד בכיוון הנכון.

בקיצור, חלונות 9 הולכת להיות השדרוג האמיתי לחלונות 7 והסיבה לאנשים לשדרג, אנשים כמוני וכמו לאסקין שהתרחקו מ8 כמו מאש.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2014, 16:03

DrKeo כתב:חלונות 8 הייתה קטסטרופת UI, הם משפרים את זה בעדכונים עם 8.1 ועם 8.2 אבל הם כבר צעדים בכיוון של חלונות 9. מיקורוסופט מעולם לא עשתה את זה בעדכונים ולכן זה מרגיש חריג אבל זה רק בגלל כישלון הUI הצורם של חלונות 8, בעיה שמעולם לא הייתה להם. הם היו חייבים את חלונות 8.1 כדי לעשות את המערכת הזאת שמישה לאנשים עם עכבר ומקלדת ו-8.2 עושה עוד צעד בכיוון הנכון.

אני לא חושב שאתה צודק.
הם הכריזו שהם משנים גישה ומתחילים להוציא עדכוניים גדולים שנתיים, שמשנים לא מעט במערכת, עוד לפני ש8 יצאה.
בגלל זה גם לא יפתיע אותי אם אנחנו נקבל ווינדוס 8.3 ולא ווינדוס 9 (שזה עדיף, כי זה עדכון חינמי, למי שכבר יש 8). בהתחשב בכך שהמתחרה הכי גדולה שלהם היום מוציאה את מערכת ההפעלה די בחינם, ללקוחות שלה, הם צריכים לשנות קצת גישה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2014, 21:16

Nucleus_Dawn כתב:
אני לא חושב שאתה צודק.
הם הכריזו שהם משנים גישה ומתחילים להוציא עדכוניים גדולים שנתיים, שמשנים לא מעט במערכת, עוד לפני ש8 יצאה.
בגלל זה גם לא יפתיע אותי אם אנחנו נקבל ווינדוס 8.3 ולא ווינדוס 9 (שזה עדיף, כי זה עדכון חינמי, למי שכבר יש 8). בהתחשב בכך שהמתחרה הכי גדולה שלהם היום מוציאה את מערכת ההפעלה די בחינם, ללקוחות שלה, הם צריכים לשנות קצת גישה.

אני חושב שיש להם בעיה לוגיסטית כי חלונות 9 הולך להיות בגרסה נפרדת לגמרי למסכי מגע וגרסה למקלדת עכבר ככה שאני לא חושב שהם יוכלו לתת את זה כעדכון. כלומר אלה אם זאת תהיה פשוט אופציה שבוחרים, מגע או מקלדת/עכבר למרות שזה נשמע קצת יותר מדי לא מיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2014, 22:30

DrKeo כתב:אני חושב שיש להם בעיה לוגיסטית כי חלונות 9 הולך להיות בגרסה נפרדת לגמרי למסכי מגע וגרסה למקלדת עכבר ככה שאני לא חושב שהם יוכלו לתת את זה כעדכון. כלומר אלה אם זאת תהיה פשוט אופציה שבוחרים, מגע או מקלדת/עכבר למרות שזה נשמע קצת יותר מדי לא מיקרוסופט.

הכיוון הנוכחי שלהם עם 8, הוא כנראה הפתרון הכי טוב שיכול להיות.
המערכת מזהה לבד באיזה מכשיר אתה משתמש (או באיזה מצב המכשיר שלך נמצא) ויודעת להתאים את עצמה. אם אתה משתמש בעכבר, אתה משתמש בווינדוס עם שולחן עבודה אגיל. תסובב את הלפטופ שלך למוד טאבלט, אז המערכת תדע לעבוד גם במצב הזה.

אני מקווה שהם לא זונחים את הכיוון הזה עם 9, כי הוא עדיף בהרבה על מערכת נפרדת למכשירים שונים וזו גם הפתרון הכי טוב שיכול להיות, אם הם באמת רוצים להכנס לשוק הטאבלטים. טאבלט שעובד מושלם עם המחשב שלי בכל דבר (ועדיף שלא עולה 800$) יכול להיות מצוין.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוגוסט 2014, 00:46

מה שכן, יפה מצידם לשחרר אותו בערך ביחד עם הסדרה הבאה של nvidia, זה יוצא לי ממש נח לקנות מחשב חדש עם מערכת הפעלה דנדשה (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2014, 01:06

Laskin כתב:מה שכן, יפה מצידם לשחרר אותו בערך ביחד עם הסדרה הבאה של nvidia, זה יוצא לי ממש נח לקנות מחשב חדש עם מערכת הפעלה דנדשה (:

השחרור יהיה שנה הבאה, בספטמבר זאת רק ההכרזה :/
אבל בטח תוכל לשדרג ל-9 לא יותר מדי כסף אם תקנה אותו מראש.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 אוגוסט 2014, 08:20

התחלתי את Divinity החדש, המשחק ממש מפתיע לטובה, מרגיש כמו חזרה אחורה לימים הטובים של משחקי התפקידים, שהעיקר היה הגיימפליי והעלילה ולא פנייה לציבורים רחבים. המשחק מרגיש כאילו WOW וBaldur's Gate עשו ילד. יש בו כמה מכניקות דיי פשטניות ויש בו מצד שני לא מעט עומק ומערכת Crafting ממש טובה. המשחק הזה גורם לי להמשיך ולהתגעגע לבואו של Baldur's Gate חדש ביום מן הימים במראה מעודכן :(. מומלץ לכל מי שאוהב משחקי תפקידים באמת ולא מוכן להסתפק במשחקי מסיבה כמו Mass Effect.

ולחשוב שהמשחק הזה הגיע מפרויקט מימון המונים בן מיליון דולר בלבד, מדהים.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים