swiss-the-engine כתב:טוב אז הסתדרתי עם הכפתור של הלחץ אבל זה מביא אותי לשאלה אחרת... איך חוטפים כדור? הכפתור של המסירה הוא החטיפת כדור?
ההרמה מסתבר היא לחיצה כפולה על הרמה... יש עוד קומבינציה של הרמה עם לחיצה כפולה ועוד איזה כפתור באמפר או משהו.
איזה מבאס שאי אפשר לשנות את הכפתורים בדמו... זה ממש בעייתי והופך הכל לפי כמה יותר קשה מה גם שגם ככה יש הרבה מהגיימפליי ששונה לחלוטין מבחינת הביצוע עם השלט. קשה קשה.
swiss-the-engine כתב:טוב אז הסתדרתי עם הכפתור של הלחץ אבל זה מביא אותי לשאלה אחרת... איך חוטפים כדור? הכפתור של המסירה הוא החטיפת כדור?
ההרמה מסתבר היא לחיצה כפולה על הרמה... יש עוד קומבינציה של הרמה עם לחיצה כפולה ועוד איזה כפתור באמפר או משהו.
איזה מבאס שאי אפשר לשנות את הכפתורים בדמו... זה ממש בעייתי והופך הכל לפי כמה יותר קשה מה גם שגם ככה יש הרבה מהגיימפליי ששונה לחלוטין מבחינת הביצוע עם השלט. קשה קשה.

Stick כתב:טוב תשמעו, אני משחק עוד בshadow of mordor והוא רק ניהיה יותר ויותר מגניב.
איכשהו, כנגד כל הסיכויים, מערכת הnemesis עובדת. כשרק הכריזו על המשחק הייתי בטוח שבמקרה הטוב זה יהיה משהו צולע שלא יפריע ובמקרה הרע כל המשחק יבנה על זה ויהיה שבור מהיסוד, אבל איכשהו זה עובד.
היא עובדת כל כך טוב עד שאני בקושי עושה משימות עלילתיות, רק יוצא במסע ציד ברחבי מורדור אחרי כל האורקים החזקים.
קודם כל שני דברים שהמשחק מצליח לעשות, קודם כל זה לגרום לך לנסות לא להפסיד, כי זה ניהיה "אישי", האויבים מתחזקים ובאופן כללי המשחק "זוכר" לך את זה. דבר שני הוא מצליח לעשות משהו שמשחקים כמו AC מעולם לא הצליחו, וזה לגרום לך לברוח מפעם לפעם אם זירת הקרב לא מתפתחת כמו שצריך.
כלומר אם נגיד לא התגנבת כמו שצריך למחנה, הם מצליחים לזמן תגבורת ואתה מוצא את עצמך נגרר עם הקרב עד שאתה מוקף במפקד, שומרי הראש שלו ועשרות אורקים, אתה צריך לברוח כי הם יהרגו אותך די מהר, אבל בגלל מערכת הנמסיס הזאת המפקד יתחזק ועוד יזכור לך את זה שברחת ממנו בפעם הקודמת (אותו דבר אם הוא מצליח לברוח, ואז אתה צריך לחפש אותו במפה שוב פעם כי הסיפור כבר נהפך לאישי).
בקיצור, אני באמת לא מבין איך אבל זה עובד נהדר, אני ממש מרוצה מהמשחק.
דווקא המשימות העלילתיות שיצא לי לשחק בנתיים היו הצד החלש במשחק, אבל הן ממש ממש לא העיקר בו.
Stick כתב:אני יכול להבין למה אתה מתכוון, אבל אני לא כל כך מתחבר.
רק לשם הבהרה, אולי יצאתי קצת נלהב מידי בהודעה הקודמת אבל אני בסופו של דבר חושב שמדובר במשחק טוב, ואני נהנה ממנו, אבל ממש לא ביצירת מופת או משחק מצוין באמת.
הוא באמת פשוט מהנה ומאוד מגניב, אני חושב שלזכותו יאמר שהוא המשחק הראשון שמשתמש במערכת הקרב של באטמן יותר טוב מבאטמן, אבל כמשחק כולל הייתי מעדיף את באטמן בכל מצב.
חסר לו את השלבים הסגורים והמתוסרטים יותר, חסר לו ההידוק והגימור של משחק AAA אמיתי, חסר לו את העיר (עולם) הבאמת מעניין (שחסר גם לבאטמן) והכי חשוב חסר לו שלבים עלילתיים מרגשים באמת ואיזשהי הרגשת התקדמות.
גם המערכת החדשה היא יותר בגדר "הפתעה לטובה" מאשר "משנה את חוקי המשחק" אבל היא בהחלט מהנה. מה שכן היא מאוד רנדומלית כמו שאתה אומר שזה פלוס כי באמת לכל אחד יוצא איזשהו "סיפור" שונה משלו בתוך המשחק, מצד שני המינוס זה שתאורתית, זה יכול פשוט לא להתחבר לך ואז באמת שהמשחק יורד משמעותית ברמתו.
Stick כתב:שיחקתי בו אתמול די הרבה לתוך הלילה, אני רק נהנה ממנו יותר, בהחלט הייתי נותן למשחק את ה8 החיובי.
את האמת שאני בעיקר סקרן לדעת מה הם יעשו במשחק הבא, שאחרי ההצלחה בטוח יהיה הרבה יותר מלוטש ויקר ואולי כם יעשה כמה דברים יותר מגניבים עם העולם של שר הטבעות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים