Let’s be clear up front: Ubisoft does not constrain its games. We would not limit a game’s resolution. And we would never do anything to intentionally diminish anything we’ve produced or developed.
Wan7ed כתב:אני משחק שאדו אוף מורדור על ה-One... כיף גדול!
Nucleus_Dawn כתב:
אני נהנה ממנו ככל שאני משחק בו יותר.
הקרבות הופכים לממש מעניינים, כשיש כמה וכמה סוגי אויבים ואני מפסיד לעיתים די קרובות.
מערכת הנמסיס פשוט עובדת ולא פלא שהם התלהבו ממנה, כשחשפו את המשחק. זה רעיון אדיר והביצוע מוצלח בהחלט.
אני ממש נהנה, אבל עדין יש תחושה של "מה יכולים עוד לעשות עם זה?". אני כבר מצפה להמשך, שיהיה דור הבא בלבד ואז נראה איך הרעיון הזה מתפתח הלאה.
"We’re very focused on the PS4 and Xbox One,” he said. “We’re focusing on the next-gen platforms, and then going to do whatever we can to get as much as possible on current-gen.
"To break it down, some of the stuff we’re pretty confident will still be very similar on current gen: the core mechanics, like combat, stealth, ranged and movements; the basic control and gameplay, that should all be really solid. What it won’t have is the same level of depth and variety and simulation within the 'Nemesis system'.
"The story will be the same and the core gameplay will be the same, but [the 'Nemesis system' is] just so huge in terms of content, calculations and AI we’ll just have to try and get as much of it in as we can."
Death_119 כתב:המשחק הוא דור הבא בלבד למעשה, מערכת הנמסיס לא תהיה בגרסאות ה-360 והפס3. זה משחק אחר לחלוטין שם.
Nucleus_Dawn כתב:
אתה צודק, אבל אני התכוונתי לערכי הפקה, שאני מקווה שיעלו, ביחד עם המעבר לדור הבא, לצד העולם שמוכרח להיות יותר מגוון ויותר מעניין.
הוא מרגיש כמו משחק שהשורשים שלו עמוק בדור הקודם והוא מרגיש כמו משחק לא מלוטש לחלוטין. עם זאת, הרעיונות שלו כל כך מוצלחים, שאני מת לראות איך יראה הביצוע, כשהמפתחים יוכלו להתפרע קצת יותר.
אגב, אם מישהו תוהה למה מערכת הקרב כל כך דומה לבטמן, אז מסתבר שזה התחיל כמשחק בטמן, ביקום של סרטי נולאן. הם פחות או יותר פשוט לקחו את מערכת הקרב של משחקי ארקהאם (ברשות, כמובן. זה משחק של WB) ובשלב כלשהו, כנעשתה החלטה לא להמשיך לפתח את המשחק כמשחק בטמן, הם פשוט שימרו את כל העבודה שנעשתה והעבירו אותו לשר הטבעות.
זו עוד סיבה שאני מאוד מחכה למשחק הבא. אני רוצה לראות את העולם, כשהוא נבנה עם מחשבה על הדור הבא ואת האסטטיקה, כשהיא נבנית במחשבה על שר הטבעות, מההתחלה.
יהיה מעניין
Shadow of Mordor has Batman combat because it started as a Batman game in the Christopher Nolan universe, according to my close friend at WB/Monolith whose working on it. Mr. Nolan's side reportedly changed it's mind and told them to stop making the game so they salvaged as much as they could.
Death_119 כתב:עוד קצת גיימפליי חדש של Unity מבילד קצת ישן על פי המספר, הסרטון נלקח כולו מגרסאת הXbox one (זהה לפס4 כאמור), לטעמי המשחק לא נראה טוב, הרזולוציה מאוד נמוכה והטקסטורות לא נראות טוב, אבל יכל להיות שזו הדחיסה בסרטון, בכל מקרה, ממש לא נראה דור הבא כמו שניסו לתאר אותו פה בפורום לטעמי:
אבל הגיימפליי נראה חביב, אם כי עדיין קל להחריד.
Kazz כתב:TEW מקבל ביקורת ראשונה עם הציון 8.
http://www.videogamer.com/reviews/the_e ... eview.html
המעניין הוא שהאמברגו מוסר רק בעוד יומיים עם צאת המשחק אבל לאתר לא נשלח עותק לביקורת. ההשערה שלהם היא שבגלל הציון שהם נתנו לוולפנסטיין, בת'סדה לא שלחה להם עותק. האתר קנה עותק משלו כנראה מחנות שמכרה את המשחק מוקדם ולכן לפי האתר האמברגו לא חל עליהם והם פירסמו את הביקורת.
bling כתב:אם ההערכה של וידאוגיימר בנוגע לסיבה באמת נכונה אז זה חתיכת ביזיון ורק מראה כמה התעשייה הזו רחוקה מלהיות בעלת סטנדרטיים עיתונאים נורמטיביים.
עשיתי אגב הזמנה מוקדמת לכותר, משחק אימה-הישרדות של מיקאמי לא יכול להיות גרוע מדי ואני מספיק אוהב את הז'אנר כדי להסתפק גם במשחק בינוני, אני מקווה שבאמת יצליח לסיים בסוף על איזור ה-8, הוא לא מספיק מלוטש כדי להכנס לליגה של ה 9+ ונראה שרוב התלונות סביבו עד כה נוגעות לפן הטכני (פריימרייט, pop-ins, זמני טעינה, אנימציות וכו') מאשר לגיימפליי שזה חבל מאוד, אבל מיקאמי עובד תחת המנוע המזעזע של Id-tech5 שבת'סדה כופה על האולפנים שלה וזה מה שיצא, מעניין אותי מה היה יוצא לו אם היתה לו מפיצה כמו קאפקום בזמנו שהיתה נמצאת בחוד החנית מבחינה טכנולוגית, היה לו סיכוי הרבה יותר טוב להתקרב לאיזור ה-9 עם משחק ברמה טכנית גבוהה (כמו שכל RE היה בזמנו עד ל 6), באסה :/
Nucleus_Dawn כתב:
מעניין מה יקרה לפולאאוט/אלדר סקרולס הבאים.
אני מקווה שהם לא יפעלו גם על IDTECH5. אולי 6 יהיה מוצלח יותר.
מצד שני, עם כמה שאלו משחקים מחורבנים מבחינה טכנית, אולי IDTECH זה דווקא שיפור?
Klayman כתב:אולי עכשיו כשקארמאק כבר לא שם, הם לא מנסים לשבור שיאי גרפיקה, ומתרכזים יותר במשחקיות עצמה.
Nucleus_Dawn כתב:
מעניין מה יקרה לפולאאוט/אלדר סקרולס הבאים.
אני מקווה שהם לא יפעלו גם על IDTECH5. אולי 6 יהיה מוצלח יותר.
מצד שני, עם כמה שאלו משחקים מחורבנים מבחינה טכנית, אולי IDTECH זה דווקא שיפור?
Laskin כתב:בעיות של ID TECH 5.... מת לראות כבר את דום על המנוע הבא שלהם. אני ממש "בונה" עליו כמתחרה רציני לUE4![]()
בלינג - ספר לנו חוויות שלך... לי אישית אין בעייה עם נסיון-וטעייה במשחקים כאלה, ככה אתה רואה את המוות הנוראי שאולי היית מפספס. כמו בDEAD SPACE - אני רוצה לראות כל סוג מוות אפשרי יותר ממה שאני רוצה תכל'ס לראות מה קורה בעלילה
Kazz כתב:המעבד הוא צוואר בקבוק בלי קשר. ועל גבי זה בה השאר. ההבדל בין המעבדים זעום אם קיים בכלל (לא חושב שאושר איפשהו רשמית התדר של מעבד הפס4). אפשר גם לראות את משחק האליין החדש שעל המחשב רץ ב80FPS ומעלה בהגדרות מקסימום על כרטיס מסך ברמה שנמצא בפס4 אבל גרסת הקונסולות עדיין נעולה על 30FPS.
InterAl כתב:ההבדל בין 30 ל-60 FPS הוא הבדל של שמים וארץ, כמעט בכל משחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 29 אורחים