bling כתב:שטויות, הוא מרנדר סביבה הרבה יותר רחבה וקורה בו לעיתים הרבה יותר דברים בו זמנית ממשחקי מסדרון, לעלות על בניין ענקי ולקפוץ מ 100 מטר בזמן שעשרות אויבים רודפים אחריך זה לא משחק מסדרון, אולי אתה צריך לשחק בו כדי להבין שאתה פשוט טועה בנושא וכדי להבין למה DF התלהבו ממנו (כאילו אם היה יוצא היום התגובה שלהם היתה שונה, הרי כל כך הרבה משחקי NEXT GEN מטורפים יצאו מאז אינפמס...)
ואני תמיד אמרתי ש AC מדהים ואני מסכים שמרשים יותר מכל משחקי העולם הפתוח עד כה כולל אינפמס, אבל כנראה ההגדרה שלנו לחצי דור היא שונה, אני פשוט חושב שזה קיצוני להשתמש בה במקרה שכזה, מבחינתי חצי דור זה אולי משחק שיוצא בשנה הראשונה של הקונסולה לעומת שנים מאוחרות יותר כמו אנצ'רטד 1 לעומת אנצ'רטד 3, אבל ברור שאצלך אם משחק עושה יותר כעולם פתוח מבחינתך זה הכל והוא אוטומטית "חצי דור" אז שיהיה, זכותך לחשוב ככה, לטעמי מבחינת מראה הוא לא נראה הרבה יותר טוב, השילוב שעושה אותו מרשים יותר זה שה FIDELITY שלו ברמה גבוהה מאוד בשילוב עם ה SCALE האדיר.
AC חצי דור מעל אינפיימוס, בגלל שאינפיימוס זה משחק דור קודם בHD וAC הוא משחק דור נוכחי.
זה לא באמת קשה להתעלות על אינפיימוס, לדעתי.