משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2014, 13:08

Laskin כתב:
אין לי מושג איך הגעת לזה... אתה יכול לטפס על קירות, לקפוץ ממש רחוק וגבוהה, והמפות (גם בסינגל) ממש נבנו עבור הEXO. כל הקטע הוא שאתה סוג-של-גיבור-על עכשיו ולא סתם אדם-עם-נשק משנה לחלוטין את הגיימפליי והשלבים עצמם.

תראה את הביקורת וידאו של גיימספוט, סכ"ה זה לרוב די מתוסרט ומוגבל מתי שאתה צריך להשתמש בה וברגעים לא רבים בקמפיין מנצלים אותה בצורה חופשית יותר, סכ"ה זה קמפיין COD נחמד אבל די טיפוסי.
את המכניקות של החליפה מרגישים באמת במולטי פלייר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2014, 13:15

DOUBLE-JUMP, QUICK-STRAFE, VERTICAL CLIMBING, כוחות-על (שנותנים לך להעיף אנשים, לתלוש דלתות...) וכמובן היכולת להגיע ממש גבוה או ליפול מאיפה שבא לך מבלי להפגע...
אפשר לזלזל בזה, אבל זה משנה את כל הדרך שאתה זז, שזה אפילו משמעותי יותר מהדרך בה אתה נלחם (כי אתה זז כל הזמן... אני מקווה)
ברור שאתה לא יכול לטפס בכל מקום או שאתה לא תתקל ביותר מדי בניינים שאתה נופל מהם ולא קורה לך כלום כי השתמשת בJET PACK הזה. אבל עדיין אתה כל הזמן יכול לקפוץ על דברים ומהם, ואתה כל הזמן חזק יותר, וכל הזמן יכול לברוח לצדדים ממש מהר.
בעיניי זה שינוי מספיק מהותי, ויש קטעי גיימפליי בקמפיין שלא היו אפשריים/הגיוניים ללא החליפה, כך שמבחינתי כל קטע מתוסרט כזה קיים רק בגלל החליפה, וזה נהדר :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2014, 13:26

Laskin כתב:DOUBLE-JUMP, QUICK-STRAFE, VERTICAL CLIMBING, כוחות-על (שנותנים לך להעיף אנשים, לתלוש דלתות...) וכמובן היכולת להגיע ממש גבוה או ליפול מאיפה שבא לך מבלי להפגע...
אפשר לזלזל בזה, אבל זה משנה את כל הדרך שאתה זז, שזה אפילו משמעותי יותר מהדרך בה אתה נלחם (כי אתה זז כל הזמן... אני מקווה)
ברור שאתה לא יכול לטפס בכל מקום או שאתה לא תתקל ביותר מדי בניינים שאתה נופל מהם ולא קורה לך כלום כי השתמשת בJET PACK הזה. אבל עדיין אתה כל הזמן יכול לקפוץ על דברים ומהם, ואתה כל הזמן חזק יותר, וכל הזמן יכול לברוח לצדדים ממש מהר.
בעיניי זה שינוי מספיק מהותי, ויש קטעי גיימפליי בקמפיין שלא היו אפשריים/הגיוניים ללא החליפה, כך שמבחינתי כל קטע מתוסרט כזה קיים רק בגלל החליפה, וזה נהדר :)

כן, אתה משתמש ביכולות הללו לרוב כי ככה המשחק מבקש, זה לא שאתה מטייל לך שם על בניינים ומטפס על רכבים ותולש דלתות בזמנך החופשי, זה פשוט שיש קטע שאתה הולך עם חבר לפלוגה ואז יש בניין גבוה ואתם קופצים אליו ואז משם נופלים למטה לכביש על רכב ורשום לך ללחוץ על ריבוע והדמות שלך תולשת את הדלת וכו', זה כמעט תמיד לניארי ומתוסרט, בזמן הקרבות לרוב אתה על הרצפה יורה ב SHOOTING GALLERY הרגיל של המשחק, זה שיש תיבולים בתסרוט בזכות החליפה זה נחמד, אבל הקמפיין עדיין עם הגיימפליי הרדוד והמוכר של COD, וזה לא שאי אפשר להנות מזה, גם דברים רדודים יכולים להיות כיף פה ושם ואין ספק ש COD המלך בקמפיינים מהסוג הזה ככה שאם בא לך לשחק קמפיין סינמטי של שוטר צבאי ברור שאין יותר עדיף מ COD, רק תשווה מה שהולך ב BF, הומפרונט, מדאל אוף הונור וכל השאר בהשוואה ו COD נראה כמו יצירת מופת :)

סכ"ה אם היתה אפשרות להשכיר משחקים הייתי עושה על הקמפיין סיבוב, הוא כיפי וקצר ככה שנגמר לפני שמתחיל להמאס עליך.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 נובמבר 2014, 13:26

פשוט העתיקו את קרייסיס. ברוכים הבאים ל-2007.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2014, 14:00

bling כתב:כן, אתה משתמש ביכולות הללו לרוב כי ככה המשחק מבקש, זה לא שאתה מטייל לך שם על בניינים ומטפס על רכבים ותולש דלתות בזמנך החופשי, זה פשוט שיש קטע שאתה הולך עם חבר לפלוגה ואז יש בניין גבוה ואתם קופצים אליו ואז משם נופלים למטה לכביש על רכב ורשום לך ללחוץ על ריבוע והדמות שלך תולשת את הדלת וכו', זה כמעט תמיד לניארי ומתוסרט, בזמן הקרבות לרוב אתה על הרצפה יורה ב SHOOTING GALLERY הרגיל של המשחק, זה שיש תיבולים בתסרוט בזכות החליפה זה נחמד, אבל הקמפיין עדיין עם הגיימפליי הרדוד והמוכר של COD, וזה לא שאי אפשר להנות מזה, גם דברים רדודים יכולים להיות כיף פה ושם ואין ספק ש COD המלך בקמפיינים מהסוג הזה ככה שאם בא לך לשחק קמפיין סינמטי של שוטר צבאי ברור שאין יותר עדיף מ COD, רק תשווה מה שהולך ב BF, הומפרונט, מדאל אוף הונור וכל השאר בהשוואה ו COD נראה כמו יצירת מופת :)

סכ"ה אם היתה אפשרות להשכיר משחקים הייתי עושה על הקמפיין סיבוב, הוא כיפי וקצר ככה שנגמר לפני שמתחיל להמאס עליך.

ראיתי סרטוןן קצר של Total Biscuit על הפורט לPC (שעושה רושם, שהוא ממש מצוין, עם מלא אפשרויות גרפיות וגם פועל אחלה לגמרי) וממש בשלב הראשון של המשחק היה איזה שלב שהוא נלחם באויבים שנמצאים בקומה שניה ושלישית מעליך, עם מדרגות ומרפסות, בתוך איזה קניון. הוא קפצץ לו לקומה השנייה והרג כמה ואז קפץ לקומה התחתונה והסתתר, כי ירו בו והתחמק מכדורים עם הside burst החביב הזה.
אין ספק שהחליפה משנה באופן מהותי את הדרך שבה משחקים, גם בסינגל. יש הבדל עצום בין "להסתתר, לכוון מאחורי מכסה ולחכות שמישהו ירים את הראש מעל המכסה שלו", לבין "לקפוץ לקומה השניה, לירות במישהו בגב, לעוף הצידה, מעבר לפינה, לקפוץ שוב ולירות באוויר במישהו בקומה השלישית ואז ליפול קומה התחתונה ולהגיע למכסה".

יכול להיות שהיכולות המיוחדות מתוסרטות (גם לא מדויק, כי מהסרטונים שראיתי, נראה שלא חסרים מקרים שבהם אתה חופשי להשתמש בדלת כמגן, אם אתה רוצה. רק בהתחלה זה מתוסרט לחלוטין, כי רוצים ללמד אותך את המכאניקה הזאת), אבל התנועה שונה מהותית ועיצוב השלבים השתנה בהתאם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 נובמבר 2014, 14:10

InterAl כתב:פשוט העתיקו את קרייסיס. ברוכים הבאים ל-2007.

לא נכון, בקרייסס הגיעו רק לרמת AI של תרנגולת בודדת או סרטן, בCOD כבר בקודם היה AI של קבוצת דגים. הרבה יותר מרשים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2014, 14:20

Nucleus_Dawn כתב:
ראיתי סרטוןן קצר של Total Biscuit על הפורט לPC (שעושה רושם, שהוא ממש מצוין, עם מלא אפשרויות גרפיות וגם פועל אחלה לגמרי) וממש בשלב הראשון של המשחק היה איזה שלב שהוא נלחם באויבים שנמצאים בקומה שניה ושלישית מעליך, עם מדרגות ומרפסות, בתוך איזה קניון. הוא קפצץ לו לקומה השנייה והרג כמה ואז קפץ לקומה התחתונה והסתתר, כי ירו בו והתחמק מכדורים עם הside burst החביב הזה.
אין ספק שהחליפה משנה באופן מהותי את הדרך שבה משחקים, גם בסינגל. יש הבדל עצום בין "להסתתר, לכוון מאחורי מכסה ולחכות שמישהו ירים את הראש מעל המכסה שלו", לבין "לקפוץ לקומה השניה, לירות במישהו בגב, לעוף הצידה, מעבר לפינה, לקפוץ שוב ולירות באוויר במישהו בקומה השלישית ואז ליפול קומה התחתונה ולהגיע למכסה".

יכול להיות שהיכולות המיוחדות מתוסרטות (גם לא מדויק, כי מהסרטונים שראיתי, נראה שלא חסרים מקרים שבהם אתה חופשי להשתמש בדלת כמגן, אם אתה רוצה. רק בהתחלה זה מתוסרט לחלוטין, כי רוצים ללמד אותך את המכאניקה הזאת), אבל התנועה שונה מהותית ועיצוב השלבים השתנה בהתאם.

בדיוק^

ראיתי הרבה קטעי גיימפליי (אבל לא יותר מדי כדי לא להרוס לי את הקמפיין, מתישהו) והתזוזה בחליפה משנה המון. את כל הקצב, בעצם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2014, 16:15

Laskin כתב:
בדיוק^

ראיתי הרבה קטעי גיימפליי (אבל לא יותר מדי כדי לא להרוס לי את הקמפיין, מתישהו) והתזוזה בחליפה משנה המון. את כל הקצב, בעצם.

כנראה יש לכם הגדרה שונה ממני לעצום, לי זה נראה אותו גיימפליי מסדרוני גם אם פה ושם אפשר לקפצץ או לתלוש איזו דלת של מכונית כדי לספוג יותר כדורים, ראיתי מספיק סטרים וגם ראיתי מבקרים שמתארים זאת כך, עדיין shooting galery במסדרון זה מה שאתם עושים 85% מהזמן, המהות לא השתנתה ולא קרוב לכך אז להשתמש עוד בתיאורים כמו "עצום" שזה משהו שאולי הייתי שומר למשהו טיפה יותר קיצוני כמו עולם פתוח או לפחות איזה שלב שאפשר לחקור זה נראה לי קצת מוגזם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 נובמבר 2014, 16:35

אני חושב שהטענה שלך לshooting gallery לא קשורה למה שהם אומרים... הבעיה הזאת היא בעיה של AI ולא של תנועת השחקן אז...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2014, 16:42

swiss-the-engine כתב:אני חושב שהטענה שלך לshooting gallery לא קשורה למה שהם אומרים... הבעיה הזאת היא בעיה של AI ולא של תנועת השחקן אז...

אני חושב שגם מבחינת תנועת השחקן זה לא משנה הרבה, יש רגעים של קפיצות אבל בירי עצמו ממה שראיתי וממה שמבקרים גם אמרו על כך שהחליפה לא מנוצלת מספיק לדברים מעניינים בסינגל, אתה רוב הזמן גם סטטי, נראה גיימפליי קלאסי של COD במרבית מהזמן ובטח לא שינוי שקרוב בכלל לעצום, אולי אתה יכול נסות לגוון ולקפוץ על איזו תחנת אוטובוס ולירות משם, אם זה מה שמכניס לך כזה קצב ומשנה לך את הגיימפליי בצורה מהותית אז שיהיה, לי נראה אותו קשקוש לרוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2014, 17:38

הביקורת של פוליגון די הלהיבה אותי על המשחק, הוא נראה לא רע בכלל מלכתחילה וזה שהם קוראים לו המשחק COD הכי טוב מאז 4 נשמע לי מצויין לגמרי. לא יודע אם בא לי לשפוך עליו 60$ אבל כן הייתי רוצה לשחק בו, חבל שמשחקי COD שומרים על המחיר שלהם במשך חודשים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2014, 20:44

bling כתב:אני חושב שגם מבחינת תנועת השחקן זה לא משנה הרבה, יש רגעים של קפיצות אבל בירי עצמו ממה שראיתי וממה שמבקרים גם אמרו על כך שהחליפה לא מנוצלת מספיק לדברים מעניינים בסינגל, אתה רוב הזמן גם סטטי, נראה גיימפליי קלאסי של COD במרבית מהזמן ובטח לא שינוי שקרוב בכלל לעצום, אולי אתה יכול נסות לגוון ולקפוץ על איזו תחנת אוטובוס ולירות משם, אם זה מה שמכניס לך כזה קצב ומשנה לך את הגיימפליי בצורה מהותית אז שיהיה, לי נראה אותו קשקוש לרוב.

כמה וכמה ביקורות שקראתי, כתבו בדיוק ההפך מה שאתה אומר פה, אז לא יודע. לי נראה שזה בהחלט שינוי מהותי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 נובמבר 2014, 09:26

גם בעיני IGN זה מהותי, וגם השילוב של השימושים בקמפיין:

Simply throwing a robot suit onto Call of Duty could have been a lazy path to making Advanced Warfare seem different from what we’ve played before, but the way Sledgehammer has integrated its enhanced abilities and choices into every aspect of how we fight went above and beyond. By designing the levels in the campaign, co-op, and multiplayer to facilitate those new mechanics, Advanced Warfare is granted a weight and importance that changes how the fast-paced shooting action feels in all three modes. This is a Call of Duty game to its core, but one that rehashes as little as possible while still retaining its strengths."

הם נתנו לו 9.1

נראה שCOD החדש הוא בדיוק מה שרציתי וצפיתי שיהיה... אני שוקל לקנות אותו אבל הבאסה זה שבכל חודשיים יוצאים עוד תוספות ושלבים ואני לא אוכל לשחק בהם אלא אם אקנה גם אותם...
אני באמת חושב שיש בעייה עם התמחור של DLC היום. במיוחד שמדובר בסה"כ ב"עוד מפות למולטי".
אני מקבל כבר די באהבה שיש SEASON PASS אבל לדעתי אם היו מתמחרים את הSEASON PASS הזה ב-10$ ככה, וש*כל* מה שיצא בשנה הראשונה - נוכל להוריד - אז הרבה יותר אנשים היו נהנים ממנו ואולי בסה"כ המכירות היו עוברות את הסף שיגיעו אליו בתמחור גבוה יותר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 נובמבר 2014, 13:17

מבקר המשחקים מספר אחת בעולם, קונאן אובראיין, מחווה את דעתו על COD:AW:
http://teamcoco.com/video/clueless-gamer-call-of-duty-advanced-warfare

:D

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 04 נובמבר 2014, 15:56

Nigga כתב:מסתמן כי גם ה COD הזה רץ טוב יותר על ה PS4. אחרי מה שקרה עם AC Unity חשבתי שאיכשהו יקרה עם COD משהו דומה, אבל מסתבר שלא.
ב PS4 הקמפיין רץ ב 1080p נעול עם נפילות דרופים פה ושם. לפי מה שראיתי זה בדרך כלל נע בין ה 55fps ל 60. באקסבוקס יש רזולוציה דינמית עם 60fps נעול אך במחיר של הרבה קריעות מסך.
במולטיפלייר גרסת ה PS4 היא 1080p 60fps נעול וגרסת האקסבוקס היא 1360x1080 60fps נעול ללא רזולוציה דינמית.
לפי מה שהבנתי הרזולוציה 1360x1080 עם כמעט אותו הדבר כמו 900p מבחינת כמות פיקסלים אבל עדיין טיפה טובה יותר כי הסקיילר צריך לעשות אפסקייל רק לכיוון אחד.
סך הכל למי שיש את שתי הקונסולות הייתי ממליץ לו לקנות את גרסת ה PS4, בשורה התחתונה COD זה משחק מולטיפלייר.

בגלל שזה משחק מולטי, הייתי ללא ספק הולך על ה-One. השרתים של סוני פח...

**משחקי סינגל מולטיפלאטפורם הייתי הולך רק על ה-PS4.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 נובמבר 2014, 18:17

Wan7ed כתב:
בגלל שזה משחק מולטי, הייתי ללא ספק הולך על ה-One. השרתים של סוני פח...

**משחקי סינגל מולטיפלאטפורם הייתי הולך רק על ה-PS4.

מה זה אומר פח? באיזה משחק נתקלת בבעיות? יצא לי לא מעט לשחק BF4 על הפס4 שלי, מעולם לא נתקלתי בבעיות. דרך אגב, אני לא בטוח שהשרתים הם של סוני, אם יש שרתים מוקדשים, אז סביר להניח שהמפיצה או בעלת המותג תרכוש את המחשבים כדי לעודד את המוצר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 04 נובמבר 2014, 18:45

Nigga כתב:איך זה לחיות ב 2007? אססין קריד 1 עוד מעט יוצא.

לא הבנתי...

Death: באקסבוקס השרתים לפי מה שהבנתי שייכים לחווה של מייקרוסופט... לא יודע איך זה בסוני. וראסמי בדוק שאין בעיות לסוני (סתם זרקתי את זה בקטע טראש צחוק)... נראה שמשתמשי ה-PS מאוד מרוצים מ-Destiny, אז כנראה שאין שום בעיה. רק אתה יודע להגיד אם יש או אין...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 נובמבר 2014, 19:01

הבעיות היחידות שהיו לאחרונה מבחינת שרתים זה דרייב קלאב שנראה שזה יותר אשמת אבולושן וקוד הרשת שלה מאשר סוני כי עובדה שבזמן שאנשים לא הצליחו להתחבר כולם עדיין המשיכו לשחק דסטיני וכל שאר משחקי האונליין ללא בעיות.
היתה בעיה גם עם אבולב (שכבר סודרה) אבל זה היה קשור לעדכון חומרה ולא לשרתים עצמם, גם עכשיו COD החדש עובד בלי בעיות לכולם.

לפעמים כן יש Maintenance ל PSN וכאלה אבל סכ"ה ב 98% מהזמן שאתה רוצה לשחק אונליין אין שום בעיה (אלא אם כן זה דרייב קלאב כאמור), מה שכן ה ONE באמת עושה רושם שעדיין בעל שירותי רשת טובים יותר, לא שומעים אף פעם תלונות על הלייב ונראה לי גם הממשק נוח יותר כשמתחברים עם חברים בצ'אטים ושולחים הזמנות וכו', זה כמובן לא אומר שבגלל של MS יש שירותי רשת מעולים שאוטומטית סוני זה פח זבל, פשוט פחות טובים אבל לגמרי serviceable והרוב המוחלט של האנשים נהנה מהם ללא טענות.
בסופו של דבר משחקי אונליין קונים איפה שהחברים שלך נמצאים, ואין בעיה בכלל להנות עם החברים גם על ה PS4, זה כבר לא כמו בפס3 שאין צ'אט נורמלי והכל איטי.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 נובמבר 2014, 19:13

GTA5 בטריילר חדש שמאשר את השמועה למצב גוף ראשון. הם בעצם הכניסו כל מיני שינויים כדי לאפשר לך לשחק את כל המשחק בגוף ראשון כאילו היה משחק FPS לכל דבר ועניין.

http://www.ign.com/videos/2014/11/04/gr ... on-trailer

מתלבט אם להגיד שזה מגניב מאוד או שמדובר בהודאה בכשלון בכל הנוגע למערכת הירי והקרב בגוף שלישי. מה שכן, לבטח עכשיו יהיה קל יותר להכניס תמיכת RIFT אם ע"י גורמים רשמיים או בלתי רשמיים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 נובמבר 2014, 19:14

הולי שיט! גיימפליי חדש ל GTA5 על הדור הבא, נחשף מצב מגוף ראשון שנראה מטורף!

תורידו מפה, זה הלינק באיכות הכי טובה שיש ל IGN
http://assets.ign.com/videos/zencoder/1920/ce4f9d3a23ecbc194505d97740fb5294-5000000-1415118473-w.mp4

ה FPS נראה 30 נעול אבל אי אפשר לשפוט ע"פ סרטון פרסומי כמובן, ה IQ פיצוץ, המשחק נראה פשוט נפלא והמצב FPS זה לגמרי game changer, למה, למה שיחקתי בזה על הפס3, ארורים תהיו רוקסטאר :(

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 04 נובמבר 2014, 19:27

bling כתב:הולי שיט! גיימפליי חדש ל GTA5 על הדור הבא, נחשף מצב מגוף ראשון שנראה מטורף!

תורידו מפה, זה הלינק באיכות הכי טובה שיש ל IGN
http://assets.ign.com/videos/zencoder/1920/ce4f9d3a23ecbc194505d97740fb5294-5000000-1415118473-w.mp4

ה FPS נראה 30 נעול אבל אי אפשר לשפוט ע"פ סרטון פרסומי כמובן, ה IQ פיצוץ, המשחק נראה פשוט נפלא והמצב FPS זה לגמרי game changer, למה, למה שיחקתי בזה על הפס3, ארורים תהיו רוקסטאר :(

פששש, נראה מטורף, ממש FPS עולם פתוח כמו FAR CRY.
למרות שאני לא אוהב לנהוג בגוף ראשון, אין תחושת התמצאות מספיקה לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2014, 19:42

האהאהאהאהאהאה!
ידעתי שזה חכם לחכות עם GTA5 עד גרסת הPC :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 נובמבר 2014, 19:51

GTA V נראה מדהים.
גם מסתמן שהפורט לPC באמת יהיה מוצלח. תהייה תמיכה ב4K, מה שמסמן שהם באמת עבדו עליו ולא סתם זרקו אותו לPC, כמו IV.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 נובמבר 2014, 19:54

Kazz כתב:GTA5 בטריילר חדש שמאשר את השמועה למצב גוף ראשון. הם בעצם הכניסו כל מיני שינויים כדי לאפשר לך לשחק את כל המשחק בגוף ראשון כאילו היה משחק FPS לכל דבר ועניין.

http://www.ign.com/videos/2014/11/04/gr ... on-trailer

מתלבט אם להגיד שזה מגניב מאוד או שמדובר בהודאה בכשלון בכל הנוגע למערכת הירי והקרב בגוף שלישי. מה שכן, לבטח עכשיו יהיה קל יותר להכניס תמיכת RIFT אם ע"י גורמים רשמיים או בלתי רשמיים.

לא הבנתי מה הקשר להודאה בכישלון, כן הירי בסדרת GTA בינוני למדי (למרות שחל שיפור ב 5 אבל עדיין רחוק מלהרגיש טוב כמו משחק לניארי ואפילו משחקי עולם פתוח אחרים כמו WD) אבל זה מוד FPS לכל המשחק, גם להליכה וגם לנהיגה וגם לתעופה שאיתם כידוע אין שום בעיה ולכן אין לה צורך "להודות בכישלונם", אז למה נתפסת דווקא על הירי? סכ"ה נראית כמו תוספת ממש מגניבה שאם תעבוד טוב יכולה ממש לרענן את המשחק עבור אלו שכבר סיימו אותו, לא מבין מה יש לחפש פה זווית שלילית בכח.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 נובמבר 2014, 20:17

bling כתב:לא הבנתי מה הקשר להודאה בכישלון, כן הירי בסדרת GTA בינוני למדי (למרות שחל שיפור ב 5 אבל עדיין רחוק מלהרגיש טוב כמו משחק לניארי ואפילו משחקי עולם פתוח אחרים כמו WD) אבל זה מוד FPS לכל המשחק, גם להליכה וגם לנהיגה וגם לתעופה שאיתם כידוע אין שום בעיה ולכן אין לה צורך "להודות בכישלונם", אז למה נתפסת דווקא על הירי? סכ"ה נראית כמו תוספת ממש מגניבה שאם תעבוד טוב יכולה ממש לרענן את המשחק עבור אלו שכבר סיימו אותו, לא מבין מה יש לחפש פה זווית שלילית בכח.

הירי בV הכי טוב בסדרה, למרות שבינוני באמת מתאר אותו טוב.
מה שכן, יש שם החלטה עיצובית מוזרה. במקום לקחת את מערכת הירי ממקס פיין 1:1 (פחות ההילוך איטי והזינוקים, נניח), עשו שם שינוי משונה:
כשאתה מכוון את הכוונת לאנשהו, בלי להרים נשק ואז מרים את הנשק, הכוונת זזה. זה, לדעתי, ההבדל היחיד מהמערכת במקס פיין 3 וזו החלטה פשוט מוזרה. זה מכריח לכוון פעמיים, או לכוון רק כאשר הנשק מורם. יותר מציאותי, אבל פחות כיף וסתם לא נוח.

פשוט לא ברור, הקטע הזה. אם רק היו מתקנים את זה, מערכת הירי והמכסות היתה יכולה להיות מצוינת, לדעתי.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים