משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 12:35

Nucleus_Dawn כתב:
FC4 הוא פחות או יותר FC3, עם שיפורים סבירים. אין סיכוי שהוא לא יעבוד אצלך מושלם.

נשמע שACU ממש כבד, אבל אם הוא כבר יכול לעבוד על הגדרות יחסית גבוהות באזור ה60, עם כרטיס 780, זה עושה אותו כבר עדיף על AC IV, שבהתחלה היה מאוד לא יעיל ודי מהר מצבו שופר.
אני מניח שגם פה נראה את הביצועים משתפרים לא מעט עם הזמן. אם זה יהיה בגלל דרייברים של NVIDIA ואם זה יהיה בגלל פאטצ'ים של יוביסופט.
בכלל, נשמע שהוא במצב לא רע. אם הביטול של איזה אפקט צללים שווה 10 FPS, זה אומר שהוא כבר רץ לאותו בחור בהגדרות הכי גבוהות, ב30 FPS חלק.
מכיוון שה970 אפילו יותר טוב מה780, לך באמת אין שום סיבה לדאוג בנוגע לביצועים.

אפרופו בעיות טכניות, גירסאת הPS4 של דרגון אייג' גורמת לקריסה שמכריחה לכבות ולהדליק את הקונסולה. EA וסוני אומרים שהסיבה זה עדכון 2, של הPS4 וכבר שוחרר פאטצ' שמוכרחים להוריד, כדי שהמשחק יפעל.
לג'ויסטיק המשחק קרס פעם אחת לתפריט הראשי של הPS4, גם עם הפאטצ', אבל לא ברור עדין אם זו בעיה שחוזרת על עצמה.
בקיצור, אם הקונסולה לא מחוברת לאינטרנט, דרגון אייג' לא שחיק.

רץ ב-10 פריימים, לא מוריד :). אתה טוען, שאם משהו מריץ את המשחק על הSingle GPU כמעט הכי חזק שיש, על כולה 1080P, מצליח להגיע לאזור 40+ כשהוא מוריד הגדרות גראפיות כמו צללים וAA זה סביר? יש לך יכולת התעלמות נורא כבדה מחברה שפישלה עם מוצר אם זה הסטנדרט שלך. הוא גם טען שב-720P המשחק רץ נהדר על המחשב שלו, 60+. סביר, נכון?
בנוגע לDA:
אתה יכל להוריד עדכונים לDisk on key ולהתקין. כמובן שאם עדיין לא ידעת שיש אינטרנט בעולם אז נדפקת. במקרה הזה גם לא ידעת שיש משהו כזה שנקרא פס4, שאפשר להשתמש בחשמל בבית ושמים זורמים מגיעים מהברז.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2014, 12:48

Death_119 כתב:רץ ב-10 פריימים, לא מוריד :). אתה טוען, שאם משהו מריץ את המשחק על הSingle GPU כמעט הכי חזק שיש, על כולה 1080P, מצליח להגיע לאזור 40+ כשהוא מוריד הגדרות גראפיות כמו צללים וAA זה סביר? יש לך יכולת התעלמות נורא כבדה מחברה שפישלה עם מוצר אם זה הסטנדרט שלך. הוא גם טען שב-720P המשחק רץ נהדר על המחשב שלו, 60+. סביר, נכון?
בנוגע לDA:
אתה יכל להוריד עדכונים לDisk on key ולהתקין. כמובן שאם עדיין לא ידעת שיש אינטרנט בעולם אז נדפקת. במקרה הזה גם לא ידעת שיש משהו כזה שנקרא פס4, שאפשר להשתמש בחשמל בבית ושמים זורמים מגיעים מהברז.

לא. אתה טועה. רשום מפורשות "10 fps hit". כלומר, כל ההגדרות הכי גבוהות, למעט הצללים, המשחק עובד על 1080P 30 FPS חלק. כלומר, מושלם.
מה בעייתי בסטנדרט של "משחק עובד מושלם, עם כל ההגדרות הכי גבוהות, פרט להגדרה אחת".
סה"כ זה כנראה המשחק הכי מתקדם טכנית שאי פעם יצא. ברור שהוא יצריך חומרה מתקדמת, בשביל שהוא יעבוד מושלם, על ההגדרות הכי גבוהות.
המשחק עובד מושלם על כרטיסים חלשים - "אוי אוי אוי! למה לא מפתחים משהו שמשתמש בכרטיסי מסך חזקים?". המשחק עובד מושלם על ההגדרות הכי גבוהות, רק על הכרטיסים הכי חזקים "אוי אוי אוי. המשחק לא עובד מושלם על כרטיסי מסך חלשים". Damned if you do, damned if you don't.
יש לי הרגשה שהוויטצ'ר 3, למשל, גם לא יפעל הרבה יותר טוב מזה. יש לי גם הרגשה שלא נשמע ממך שום טענה על חברה שפישלה עם מוצר במקרה הזה.
המצב של AC:U הוא שיש לו הגדרות גרפיות כל כך מתקדמות לPC, שצריך את כרטיסי המסך הכי חזקים לPC, כדי שהוא יעבוד מושלם איתם. זה נשמע לי כמו דבר טוב, באופן אישי.

נחמד לגמרי שיש אפשרות לעקוף את הצורך לחבר את הקונסולה לאינטרנט. כמובן שאם אתה מכיר את האפשרות הזאת, סביר מאוד להניח שהקונסולה שלך מחוברת לאינטרנט, אז אתה לא צריך אותה.
אם יש מישהו שהPS4 שלו לא מחוברת לאינטרנט, המשחק לא יעבוד לו. נקודה. אם כבר מדברים על חברות שמפשלות, אז סוני, עם העדכון שלהם לPS4 בראש הרשימה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 12:58

Nucleus_Dawn כתב:
לא. אתה טועה. רשום מפורשות "10 fps hit". כלומר, כל ההגדרות הכי גבוהות, למעט הצללים, המשחק עובד על 1080P 30 FPS חלק. כלומר, מושלם.
מה בעייתי בסטנדרט של "משחק עובד מושלם, עם כל ההגדרות הכי גבוהות, פרט להגדרה אחת".
סה"כ זה כנראה המשחק הכי מתקדם טכנית שאי פעם יצא. ברור שהוא יצריך חומרה מתקדמת, בשביל שהוא יעבוד מושלם, על ההגדרות הכי גבוהות.
המשחק עובד מושלם על כרטיסים חלשים - "אוי אוי אוי! למה לא מפתחים משהו שמשתמש בכרטיסי מסך חזקים?". המשחק עובד מושלם על ההגדרות הכי גבוהות, רק על הכרטיסים הכי חזקים "אוי אוי אוי. המשחק לא עובד מושלם על כרטיסי מסך חלשים". Damned if you do, damned if you don't.
יש לי הרגשה שהוויטצ'ר 3, למשל, גם לא יפעל הרבה יותר טוב מזה. יש לי גם הרגשה שלא נשמע ממך שום טענה על חברה שפישלה עם מוצר במקרה הזה.
המצב של AC:U הוא שיש לו הגדרות גרפיות כל כך מתקדמות לPC, שצריך את כרטיסי המסך הכי חזקים לPC, כדי שהוא יעבוד מושלם איתם. זה נשמע לי כמו דבר טוב, באופן אישי.

נחמד לגמרי שיש אפשרות לעקוף את הצורך לחבר את הקונסולה לאינטרנט. כמובן שאם אתה מכיר את האפשרות הזאת, סביר מאוד להניח שהקונסולה שלך מחוברת לאינטרנט, אז אתה לא צריך אותה.
אם יש מישהו שהPS4 שלו לא מחוברת לאינטרנט, המשחק לא יעבוד לו. נקודה. אם כבר מדברים על חברות שמפשלות, אז סוני, עם העדכון שלהם לPS4 בראש הרשימה.

FPS hit זה אומר "מגיע/פוגש/פוגע" באנגלית. כמו Hit the ground.
680, 670, 760ti, 770 זה חלש? אוקיי.
לשם השוואה, 680 מרנדר פי 2 יותר מהכרטיס מסך בפס4.

מושלם זה אומר, אני שם את המשחק על הגדרות מקסימליות (נגיד רזולוציה של 2560X1440), הכל על מקסימום והמשחק רץ ב-60+. פה, מורידים צל, AA, רזולוציה והמשחק רץ בGPU כמעט הכי חזק ב-40+. סטנדרט אחר. הבעייה שאתה לא מפנים ששחקני פיסי לא משחקים ב-30 פריימים, מי שבחר להשקיע בכרטיס המסך שלו, הם משחקים ב-60 פריימים. פחות מזה, זה נפילה.

מזכיר לי את הדיון מהעבר שסיפרת שלשחק בWitcher 2 על הפיסי עם 720P, הגדרות בינוניות ו-30 פריימים זה בסדר. אתה לא בכיוון של גיימר פיסי.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 11 נובמבר 2014, 13:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 13:08

זה די ברור שהדרישות מערכת של AC יהיו גבוהות אם על הפס4 שזו מערכת סגורה שאמורה לעבור אופטימזציה אידיאלית (לפחות כשמדובר בחברות ענק כמו יובי, לא כשצוות יפני עובד עם מנוע מערבי כמו ב TEW) הוא רץ ב 900P עם נפילות מ30 אז ברור שיהיה דרוש PC חזק בטירוף כדי להריץ אותו ב 60 ועל ההגדרות הכי גבוהות, נדרשת חומרה חזקה פי כמה מהפס4 בשביל זה, אז למה זה אומר שיובי פישלה לא הבנתי?

יכול להיות הוא שאפתני מדי או שלקחו החלטות עיצוב לא טוב בתכנון המשחק- זאת אומרת יותר מדי NPC שלא בהכרח מוסיפים הרבה ופוגעים קשות בביצועים, אולי היה עדיף להוריד טיפה מהסקייל וללכת על IQ טוב יותר ו FPS חלק אבל זה לא קשור.
-------------------------
וציונים מעולים לדראגון אייג', למרות מה שארז אמר ואני מקבל את רוב הדברים שלו עדיין אני חושב שכשמפתחת מאוד בטוחה בעצמה היא משחררת את האמברגו מוקדם יותר, זה לא מקרי שכל המשחקים ששוחררו להם האמברגו השנה מוקדם- משחקי נינטנדו וביונטה 2, הרימאסטרים של TLOU והיילו ודראגון אייג' החדש קיבלנו את הציונים הגבוהים של השנה.
זה לא אומר כמובן שאם האמברגו משוחרר אחרי יציאת המשחק יהיה מדובר בנפילה, יכול לצאת משחק מצויין, אני פשוט חושב שכשמפיצה בטוחה ב 100% שהציונים יהיו מעולים היא נוטה לשחרר אותו מוקדם- אני חושב במקרה של AC ע"פ מה שראיתי ורשמים הולך להיות לו ממוצע מצויין והוא חובה לכל חובבי הסדרה, למרות שבבסיסו זה עדיין AC ומי שלא אהב את הסדרה עד עכשיו לא יתחיל לאהוב אותה עם UNITY.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 11 נובמבר 2014, 13:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2014, 13:11

Death_119 כתב:FPS hit זה אומר "מגיע" באנגלית. כמו Hit the ground.
680, 670, 760ti, 770 זה חלש? אוקיי.
לשם השוואה, 680 מרנדר פי 2 יותר מהכרטיס מסך בפס4.

תקרא את מה שאתה בעצמך ציטטת:
those Shadows give a 10fps hit

הצללים האלו גורמים לפגיעה של 10 FPS. לא מורידים את המשחק ל10 FPS. פשוט לא הבנת נכון (גם לפני כן הוא אומר שהמשחק בהגדרות הגבוהות ביותר, כולל הצללים האלו, עובד ב30-40 ונופל לעיתים ל20).

אין באמת ספק שהמשחק עובד מצוין על כל הכרטיסים האלה. נכון שעל כרטיס בן שנתיים וחצי כמו ה680, הוא לא עובד מושלם, על ההגדרות הכי גבוהות, אבל זו התוצאה של משחק שתומך גם בכרטיסי המסך החדשים ביותר בשוק. המשמעות היא שעל כרטיסי מסך ישנים, הוא יעבוד כמעט מושלם ולא מושלם, כמו שהוא פועל על כרטיסי מסך בני שנה וחצי ופחות, כמו ה780.

All in all, אם מסתמכים על התיאור הזה, נשמע שמבחינה טכנית, המשחק סביר מאוד. אפילו אפשר להיות אופטימיים ולהניח שמצבו טוב משל AC IV.
נחכה ליותר בנצ'מרקים, על מגוון כרטיסים, אבל על סמך העדות הזאת, נשמע שהמצב בכלל לא רע.

אני יודע שזו עובדה חסרת כל ספק, ששחקני PC משחקים ב30 FPS. אני יודע, כי אני שחקן PC ואני שיחקתי בהרבה משחקים ב30 FPS.
להמציא סטנדרטים לא אפשריים, כמו שהמשחק יעבוד ברולוציה שרק ל0.2% מהמסכים של אנשים תומכים בה, או שהמשחק ירוץ ב60FPS, למרות שהמפתחים עבדו על לדאוג שהוא יעבוד על 30, לא מוריד כלל מכמה משחק עובד טוב, או לא.

---

כיף לראות את הביקורות המוצלחות של דרגון אייג'. אני רק רוצה לראות את התגובה של חנן. הוא בטח הכי שמח בפורום :)
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 11 נובמבר 2014, 13:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 13:11

bling כתב:זה די ברור שהדרישות מערכת של AC יהיו גבוהות אם על הפס4 שזו מערכת סגורה שאמורה לעבור אופטימזציה אידיאלית (לפחות כשמדובר בחברות ענק כמו יובי, לא כשצוות יפני עובד עם מנוע מערבי כמו ב TEW) הוא רץ ב 900P עם נפילות מ30 אז ברור שדרישות המערכת שלו יהיו גבוהות, למה זה אומר שיובי פישלה לא הבנתי?

יכול להיות הוא שאפתני מדי או שלקחו החלטות עיצוב לא טוב בתכנון המשחק- זאת אומרת יותר מדי NPC שלא בהכרח מוסיפים הרבה ופוגעים קשות בביצועים, אולי היה עדיף להוריד טיפה מהסקייל וללכת על IQ טוב יותר ו FPS חלק.
-------------------------
וציונים מעולים לדראגון אייג', למרות מה שארז אמר ואני מקבל את רוב הדברים שלו עדיין אני חושב שכשמפתחת מאוד בטוחה בעצמה היא משחררת את האמברגו מוקדם יותר, זה לא מקרי שכל המשחקים ששוחררו להם האמברגו השנה מוקדם- משחקי נינטנדו וביונטה 2, הרימאסטרים של TLOU והיילו ודראגון אייג' החדש קיבלנו את הציונים הגבוהים של השנה.
זה לא אומר כמובן שאם האמברגו משוחרר אחרי יציאת המשחק יהיה מדובר בנפילה, יכול לצאת משחק מצויין, אני פשוט חושב שכשמפיצה בטוחה ב 100% שהציונים יהיו מעולים היא נוטה לשחרר אותו מוקדם- אני חושב במקרה של AC ע"פ מה שראיתי ורשמים הולך להיות לו ממוצע מצויין והוא חובה לכל חובבי הסדרה, למרות שבבסיסו זה עדיין AC ומי שלא אהב את הסדרה עד עכשיו לא יתחיל לאהוב אותה עם UNITY.

ארז מתעלם מהעבר, הוא חושב שהחברות לא מייחסות חשיבות או מתנקמות באתרים בשל ציונים או מתוות אמברגו במטרה למנוע מהצרכן לגלות את האמת על המשחק עד הרגע האחרון (אחרי שהוא כבר היה בשיגור בחצות, כמו בAC שכבר נמכר ואין ביקורות).

פשוט להסתכל איך עורך גיימספוט פוטר בגלל ביקורת גרועה לKane and lynch הראשון, איך אתרים לא קיבלו משחקים לסיקור כי המפיצה לא אהבה את שכתבו, או איך פטיש האמברגו מורם כל פעם כשיש למשהו משהו להסתיר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 13:18

Death_119 כתב:ארז מתעלם מהעבר, הוא חושב שהחברות לא מייחסות חשיבות או מתנקמות באתרים בשל ציונים או מתוות אמברגו במטרה למנוע מהצרכן לגלות את האמת על המשחק עד הרגע האחרון (אחרי שהוא כבר היה בשיגור בחצות, כמו בAC שכבר נמכר ואין ביקורות).

פשוט להסתכל איך עורך גיימספוט פוטר בגלל ביקורת גרועה לKane and lynch הראשון, איך אתרים לא קיבלו משחקים לסיקור כי המפיצה לא אהבה את שכתבו, או איך פטיש האמברגו מורם כל פעם כשיש למשהו משהו להסתיר.

כן אני מסכים שהאמברגו לא נראה שרירותי או לפחות נקבע ללא קשר לצפי הביקורות כמו שארז אמר, ושלאנשי ה PR כן יש פידבק כללי לגבי הממוצע הצפוי או לפחות מה שהם חושבים שיהיה הממוצע הצפוי, אני כמעט בטוח שגם ל GTA5 יהיו ביקורות לפני שהמשחק יוצא בניגוד ל AC שכבר זמין לאנשים וכולם חולקים רשמים ואין עדיין ציונים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 נובמבר 2014, 13:33

FPS hit זה אומר "מגיע" באנגלית. כמו Hit the ground.

איך הגעת לזה?!
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 15:33

ד"א לא ציינו את זה פה אבל עד עכשיו PES מקבל ציונים מעולים כולל 9 ביורוגיימר שנראה שאהבו אותו יותר מאשר FIFA.
כרגע על ממוצע של 84, קצת גבוה יותר משל FIFA, עוד מהדמו אמרתי שברור לי שמבחינת מכניקות וגיימפליי הסדרה חזרה או לפחות בכיוון הנכון לחזור :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2014, 15:38

Nucleus_Dawn כתב:
FC4 הוא פחות או יותר FC3, עם שיפורים סבירים. אין סיכוי שהוא לא יעבוד אצלך מושלם.

לא ממש מסכים. רק אפקט אחד מתוך העשרה שהוצגו בוידאו שלהם יכול לעשות HIT רציני (אם כבר מדברים בשפה הזו) על הפריימים, למשל - הפרווה. שזו בעצם תהיה הופעת הבכורה של הטכנולוגיה.
אני די בטוח שהוא יפה יותר מFC3 בהרבה מאוד... אולי אפילו יהיה המשחק היפה ביותר השנה, על הגדרות מקסימליות.
ראיתי השוואות של LOW VS ULTRA בAC:U וההבדלים, במפתיע - לא שמיים וארץ. הרבה טקסטורות פשוטות וכו'... אז בקיצור - לדעתי שוב FC4 יפתיע, אבל גם טכנית.

אבל עזבו את זה.... פשוט תשחקו בTHE VANISHING OF ETHAN CARTER
וואו, איזה משחק. איו אווירה.... התקדמתי בו סוף סוף. פשוט משהו אחר.
לשחק בו בלילה עם ווליום ממש גבוה, או אזניות.
בינתיים חוץ מSOM הוא המשחק האהוב עליי, השנה. ואני רק בהתחלה (נראה לי).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2014, 15:40

אני לא מבין מה הבעיה. הוא אולי המשחק הכי מתקדם טכנולוגית שיש היום על כרטיס בן שנה וחצי עם AA יותר גבוה מX4MSAA והוא מתלונן שיש לו בעיות ביצועים? כלומר עם X4MSAA ב1080P נשמע שהמשחק טס לו פחות או יותר. נראה לי שהדחקת איך הPC עבד במשך שנים דודי, היה לך את הכרטיס הכי חזק בשביל להצליח להריץ את המשחקים הכי חדשים לא בשביל לעשות 60FPS בכל המשחק למשך 4 שנים.

קפצנו דור, המשחק השתנה. יהיו עוד כמה אופטימיזציות לדרייברים בשבועיים שלושה הקרובים, אבל אם 970GTX מריץ את המשחק ב1080P עם X4MSAA בפחות או יותר 60FPS אז וואללה לי זה נשמע הגיוני לגמרי. אתה חושב שעם הוויצ'ר 3 זה יהיה שונה? אני בספק אם 970 יריץ אותו ב60FPS וטוב מאוד שכך, חברות צריכות לדחוף קדימה טכנולוגית.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2014, 15:43

הוויצ'ר ירוץ ב30 לדעתי על MAX ו-60 על HIGH
זה ההימור שלי. הלוואי ואני טועה ולא "אצטרך" לקנות עוד כרטיס

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 15:46

DrKeo כתב:אני לא מבין מה הבעיה. הוא אולי המשחק הכי מתקדם טכנולוגית שיש היום על כרטיס בן שנה וחצי עם AA יותר גבוה מX4MSAA והוא מתלונן שיש לו בעיות ביצועים? כלומר עם X4MSAA ב1080P נשמע שהמשחק טס לו פחות או יותר. נראה לי שהדחקת איך הPC עבד במשך שנים דודי, היה לך את הכרטיס הכי חזק בשביל להצליח להריץ את המשחקים הכי חדשים לא בשביל לעשות 60FPS בכל המשחק למשך 4 שנים.

קפצנו דור, המשחק השתנה. יהיו עוד כמה אופטימיזציות לדרייברים בשבועיים שלושה הקרובים, אבל אם 970GTX מריץ את המשחק ב1080P עם X4MSAA בפחות או יותר 60FPS אז וואללה לי זה נשמע הגיוני לגמרי. אתה חושב שעם הוויצ'ר 3 זה יהיה שונה? אני בספק אם 970 יריץ אותו ב60FPS וטוב מאוד שכך, חברות צריכות לדחוף קדימה טכנולוגית.

גם ה-680 הוא קפיצת דור (הוא למעשה כבר קפיצה לדור הבא אם נתחשב בכוח המיחשוב שלו). נשמע לך הגיוני ש-780 בקושי מתמודד עם המשחק בהגדרות גבוהות? לי זה נשמע כמו איזה GTA4 לפיסי. אין פה איזה קרייסס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2014, 16:01

Death_119 כתב:גם ה-680 הוא קפיצת דור (הוא למעשה כבר קפיצה לדור הבא אם נתחשב בכוח המיחשוב שלו). נשמע לך הגיוני ש-780 בקושי מתמודד עם המשחק בהגדרות גבוהות? לי זה נשמע כמו איזה GTA4 לפיסי. אין פה איזה קרייסס.

לא מתמודד? הוא מריץ את המשחק כמעט ב60FPS!
זה לא מתמודד? כרטיס בן שנה וחצי?

זה לא שנת 2011 שהקונסולות היו בקושי אייפונים והPC קבל קצת קישוטים גרפים. מדובר פה במשחק שהקונסולות הנוכחיות לא מצליחו להריץ ב30FPS בהגדרות נמוכות מאלה של הPC ואפילו לא ב1080P. כן, לרוץ בX4MSAA ב1080P בהגדרות הכי גבוהות בכמעט 60FPS על כרטיס בן שנה וחצי נשמע לי לגמרי ליגה. ככה בערך הריצו כרטיסי 500$ את דום 3 כשהוא יצא, כאן אתה מדבר על כרטיס חלש מכרטיס של 330$.

ה6800 אולטרה היה כרטיס של 600$, ה800XT היה כרטיס של 500$ בזמנו:
תמונה

קרייסס 1, ה8800ULTRA היה כרטיס של 600$ והוא אפילו לא הצליח להריץ אותו ב30FPS בלי AA!:
תמונה

ואתה מתלונן על כרטיס בן שנה וחצי שכמעט עושה 60FPS? עם X4MSAA??? באמת?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 16:28

DrKeo כתב:לא מתמודד? הוא מריץ את המשחק כמעט ב60FPS!
זה לא מתמודד? כרטיס בן שנה וחצי?

זה לא שנת 2011 שהקונסולות היו בקושי אייפונים והPC קבל קצת קישוטים גרפים. מדובר פה במשחק שהקונסולות הנוכחיות לא מצליחו להריץ ב30FPS בהגדרות נמוכות מאלה של הPC ואפילו לא ב1080P. כן, לרוץ בX4MSAA ב1080P בהגדרות הכי גבוהות בכמעט 60FPS על כרטיס בן שנה וחצי נשמע לי לגמרי ליגה. ככה בערך הריצו כרטיסי 500$ את דום 3 כשהוא יצא, כאן אתה מדבר על כרטיס חלש מכרטיס של 330$.

ה6800 אולטרה היה כרטיס של 600$, ה800XT היה כרטיס של 500$ בזמנו:
תמונה

קרייסס 1, ה8800ULTRA היה כרטיס של 600$ והוא אפילו לא הצליח להריץ אותו ב30FPS בלי AA!:
תמונה

ואתה מתלונן על כרטיס בן שנה וחצי שכמעט עושה 60FPS? עם X4MSAA??? באמת?

למה, משחקים מפתחים לכרטיסים שלא קיימים? ה-980 קיים מספר מועט של חודשים. כשמפתחים משחק, הם מפתחים אותו לשלל כרטיסים, ה-780 היה הטופ שהיה זמין להם בתהליך הפיתוח. המשחק לא רץ ב-60 פריימים, הוא ציין שהוא צריך לכבות שורה של הגדרות כדי להגיע לנתון הזה. 60+ הוא באמת קיבל ב-720P.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2014, 17:00

שכנעו אותי... צריך לקנות גם את DRAGON AGE
ואני לא אהבתי את הסדרה. אבל נראה מעולה, מלא תוכן, עולם פתוח עצום... צבעוני מאוד.
אולי אפילו חברה שלי תשחק בו :) מקווה שיש מצב קל או אפילו "פשוט". שלא תתעסק עם תפריטים יותר מדי. AUTO LVL UP או משהו

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 נובמבר 2014, 17:38

האמברגו על יוניטי מסתיים בשעה 7 והביקורות צריכות להגיע. מישהו בטוויטר עושה טיזר:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 17:39

נפתח ign ישראל:
http://il.ign.com/
התוכן לא זהה כולו, אבל אני מניח שיהיה זהות עם הזמן :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2014, 17:48

Death_119 כתב:למה, משחקים מפתחים לכרטיסים שלא קיימים? ה-980 קיים מספר מועט של חודשים. כשמפתחים משחק, הם מפתחים אותו לשלל כרטיסים, ה-780 היה הטופ שהיה זמין להם בתהליך הפיתוח. המשחק לא רץ ב-60 פריימים, הוא ציין שהוא צריך לכבות שורה של הגדרות כדי להגיע לנתון הזה. 60+ הוא באמת קיבל ב-720P.

דבר ראשון ברור שהיה להם זמין דגמים מוקדמים של 970 בזמן הפיתוח, לגמרי ברור. בדיוק כמו שאפיק הריצו את הסמריטן על 680 חודשים לפני שהוא יצא. ולא נתת טיעון אחד ללמה זה לא הגיוני שכרטיס בן שנה וחצי יריץ את המשחק בכמעט 60FPS. זה פסיכי, מה נסגר איתך? אם כבר ההפך, חבל שכשעושים את הקפיצה לדור הבא המשחקים לא אפילו יותר מרשימים ותובעניים. למה שכרטיס בן שנה וחצי יריץ את המשחק ב60FPS בכלל? חבל שהוא לא יותר דורש.

נשמע כאילו אתה מנסה להחזיר אותנו לשפל של תעשית הPC, אזור 2009-2010 כשכרטיס מסכן בן שנתיים הריץ הכל ב60FPS ב1080P.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 17:56

DrKeo כתב:דבר ראשון ברור שהיה להם זמין דגמים מוקדמים של 970 בזמן הפיתוח, לגמרי ברור. בדיוק כמו שאפיק הריצו את הסמריטן על 680 חודשים לפני שהוא יצא. ולא נתת טיעון אחד ללמה זה לא הגיוני שכרטיס בן שנה וחצי יריץ את המשחק בכמעט 60FPS. זה פסיכי, מה נסגר איתך? אם כבר ההפך, חבל שכשעושים את הקפיצה לדור הבא המשחקים לא אפילו יותר מרשימים ותובעניים. למה שכרטיס בן שנה וחצי יריץ את המשחק ב60FPS בכלל? חבל שהוא לא יותר דורש.

נשמע כאילו אתה מנסה להחזיר אותנו לשפל של תעשית הPC, אזור 2009-2010 כשכרטיס מסכן בן שנתיים הריץ הכל ב60FPS ב1080P.

אז אין לי מושג לאיזה כרטיס מסך הם כיוונו, כשעושים מוצר אתה צריך לפנות לפלח שוק, אין בעייה, תגדיר איזה פלח יקבל מה, מי הפלח שוק שיקבל את המשחק במלוא הדרו? בעלי 980 ו-780TI SLI? וואלה, החלטה עיסקית מפגרת. אתה מנסה לצייר את 680 ככרטיס נכחד (הפערים העצומים של השנים לא נובעים מטכנולוגיה שקפצה אלא מעיכוב של כל הדור הזה בגלל הפס3 והאקסבוקס). משחק שמעמיד את ה-680 ככרטיס מינימום הוא משחק שאני לא מבין אותו.

נשמע שהמשחק הזה חסר כל תכנון הגיוני, מוצר שמיהרו להוציא אותו לשוק לפני שתכננו את הביצועים שלו כמו שצריך, אתה מספר שהוא דור הבא, אולי בכמות NPC על המסך ועומס על מעבד, לא במראה שלו.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 11 נובמבר 2014, 17:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 נובמבר 2014, 17:59

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2014, 18:03

Death_119 כתב:אז אין לי מושג לאיזה כרטיס מסך הם כיוונו, כשעושים מוצר אתה צריך לפנות לפלח שוק, אין בעייה, תגדיר איזה פלח יקבל מה, מי הפלח שוק שיקבל את המשחק במלוא הדרו? בעלי 980 ו-780TI SLI? וואלה, החלטה עיסקית מפגרת. אתה מנסה לצייר את 680 ככרטיס נכחד (הפערים העצומים של השנים לא נובעים מטכנולוגיה שקפצה אלא מעיכוב של כל הדור הזה בגלל הפס3 והאקסבוקס). משחק שמעמיד את ה-680 ככרטיס מינימום הוא משחק שאני לא מבין אותו.

נשמע שהמשחק הזה חסר כל תכנון הגיוני, מוצר שמיהרו להוציא אותו לשוק לפני שתכננו את הביצועים שלו כמו שצריך, אתה מספר שהוא דור הבא, אולי בכמות NPC על המסך ועומס על מעבד, לא במראה שלו.

אתה מדבר שטויות, AC החדש פשוט מדהים ויזואלית. אתה חיי בסרט שזה AC4 עם יותר אנשים על המסך, מדובר כמעט במנוע חדש לגמרי עם דמויות סופר מרשימות, תאורה ומספר דמויות על המסך שלא ממש נראה עדין בדור הזה וכל זה בעולם פתוח. אני עדין לא ראיתי משחק ברמתו בדור הזה ובטוח שלא בעולם פתוח. אם 780 מריץ אותו ב60FPS אז 680 מריץ אותו בקצב לא רחוק משם, כנראה אז שאפילו ה660TI שלי יצליח להתמודד איתו ב1080P עם X2MSAA.

אני פשוט לא מאמין שאתה שחקן PC, דוחף את הרמה הגרפית למטה כדי שכרטיסים ישנים יריצו אותו? איזו מן שאיפה היא זו?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 18:10

DrKeo כתב:אתה מדבר שטויות, AC החדש פשוט מדהים ויזואלית. אתה חיי בסרט שזה AC4 עם יותר אנשים על המסך, מדובר כמעט במנוע חדש לגמרי עם דמויות סופר מרשימות, תאורה ומספר דמויות על המסך שלא ממש נראה עדין בדור הזה וכל זה בעולם פתוח. אני עדין לא ראיתי משחק ברמתו בדור הזה ובטוח שלא בעולם פתוח. אם 780 מריץ אותו ב60FPS אז 680 מריץ אותו בקצב לא רחוק משם, כנראה אז שאפילו ה660TI שלי יצליח להתמודד איתו ב1080P עם X2MSAA.

אני פשוט לא מאמין שאתה שחקן PC, דוחף את הרמה הגרפית למטה כדי שכרטיסים ישנים יריצו אותו? איזו מן שאיפה היא זו?

אומנם אין לי יכולת אנושית להבין מה הטכנולוגיות שרצות שם, אבל אין שום דבר מרשים בAC החדש, אולם השמשות בורסאי היה יכל להיות מאוד מרשים גם בAC4 במידה לא פחותה. כבר היינו בויכוח הזה.

780 לא מריץ אותו ב-60 פריימים, תקרא מה הבחור אמר. הוא הוריד הגדרות, ציין שלוש לפחות כדי להריץ אותו עד כדי 60. הוא לא יציב שם. ואני בספק שכרטיס שנמצא בהגדרות מינימום שלהם (שם נמצא ה-680), יריץ את המשחק בהגדרה שהיא מעל ל-Low או medium. זה לטענתם. נחכה לבנצ'מארקים והביקורות עליו.

הקטרנות לגבי המשחק ממשיכה, הוא פשוט לא שחיק בפס4:
“Seriously I get the game is massive, but jesus the framerate in this game is atrocious,” said Reddit user Merkwerk talking about the PS4 version of Assassin’s Creed: Unity. “It’s not even close to a locked 30 fps, it feels like it’s running at 20 something most of the time and I’ve had it drop way below that a couple of times already.”

וואו, הPop in פשוט מזעזע:
https://account.xbox.com/sv-SE/gameclip ... 0e7fe465df
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 11 נובמבר 2014, 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2014, 18:25

Death_119 כתב:נפתח ign ישראל:
http://il.ign.com/
התוכן לא זהה כולו, אבל אני מניח שיהיה זהות עם הזמן :D.

מה זה הדבר הזה בכלל!?
יש שם בכלל כתבים ישראלים? זה נראה כאילו אנשים חסרי מושג שפשוט מתרגמים כתבות בגוגל טרנזלייטר, תראה את השורה הבאה מהכתבה על אנצ'רטד 4:
Uncharted 4 נראה מוכן לסיים את הרפתקאותיו של נייתן דרייק, ולפי איך שזה נראה, יש להניח שזו ההרפתקה האחרונה שלו והיא תופסת צורה והופכת לדבר יפה.

עולה חדש מתבטא בצורה נורמלית יותר, אני מקווה בשבילם שמדובר באתר אמיתי עם צוות מקומי של כתבים גיימרים ולא בפארסה.
------------------
בקשר לציוצים של המבקרים שקאז הביא, אני מאוד אופתע אם המשחק יקבל ביקורות שליליות, ב GAF הרשמים של אוהבי הסדרה מציינים שמדובר במשחק AC מצויין, וגם להם מפריע בהרבה יותר מכל מבקר הביצועים הטכניים הירודים שלו, בדר"כ מבקרים פחות נתפסים על FPS לא טוב או ל POP-INS אחרת AC3 ו FAR CRY 3 ו GTA5 וכל המשחקים הגדולים של הדור הקודם שנעו סביב ה 20+ לא היו מקבלים ציונים גבוהים, אולי כמה בודדים יענישו את יוניטי על כך אבל אני מאמין שהרוב הגדול לא ייחס לזה חשיבות ושהממוצע יהיה סבבה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 18:26

bling כתב:מה זה הדבר הזה בכלל!?
יש שם בכלל כתבים ישראלים? זה נראה כאילו אנשים חסרי מושג שפשוט מתרגמים כתבות בגוגל טרנזלייטר, תראה את השורה הבאה מהכתבה על אנצ'רטד 4:

עולה חדש מתבטא בצורה נורמלית יותר, אני מקווה בשבילם שמדובר באתר אמיתי עם צוות מקומי של כתבים גיימרים ולא בפארסה.
------------------
בקשר לציוצים של המבקרים שקאז הביא, אני מאוד אופתע אם המשחק יקבל ביקורות שליליות, ב GAF הרשמים של אוהבי הסדרה מציינים שמדובר במשחק AC מצויין, וגם להם מפריע בהרבה יותר מכל מבקר הביצועים הטכניים הירודים שלו, בדר"כ מבקרים פחות נתפסים על FPS לא טוב או ל POP-INS אחרת AC3 ו FAR CRY 3 ו GTA5 וכל המשחקים הגדולים של הדור הקודם שנעו סביב ה 20+ לא היו מקבלים ציונים גבוהים, אולי כמה בודדים יענישו את יוניטי על כך אבל אני מאמין שהרוב הגדול לא ייחס לזה חשיבות ושהממוצע יהיה סבבה.

האתר אמיתי לחלוטין (לא פרצו לשרתים של IGN :)), זה גם לא תרגום של Google translate זה בטוח, אבל כן, בהחלט נראה שמי שמתרגם הוא לא גיימר או דובר עברית כשפה ראשונה :D.

לפחות הבאגים מצחיקים:
תמונה
תמונה
תמונה
והבדיחות:
תמונה
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים