נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 17:31

אבל זה כבר לא רלוונטי אלי כי הרגע קניתי 970 :)
אמור להגיד לקראת הסופ"ש. אני משער שנתחיל מקרייסס 3 ונעלה משם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 17 נובמבר 2014, 19:26

תתחדש? :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 19:30

bozeman כתב:תתחדש? :)

תודה :)
נשמור את הברכות לת'רד של ה"תראו מה קניתי" כשהכרטיס אשכרה יגיע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2014, 19:35

DrKeo כתב:אבל זה כבר לא רלוונטי אלי כי הרגע קניתי 970 :)
אמור להגיד לקראת הסופ"ש. אני משער שנתחיל מקרייסס 3 ונעלה משם.

אדיר :D תתחדש בקרוב.

אני מחכה למשחק שישבור אותי ויגרום לי לקנות את ה970. כרגע יוניטי הכי לוחץ עליי. עוד משחק אחד שמצריך שדרוג ובטח אקנה אותו. אני מניח שזה יהיה בתחילת שנה הבאה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 19:45

Nucleus_Dawn כתב:
אדיר :D תתחדש בקרוב.

אני מחכה למשחק שישבור אותי ויגרום לי לקנות את ה970. כרגע יוניטי הכי לוחץ עליי. עוד משחק אחד שמצריך שדרוג ובטח אקנה אותו. אני מניח שזה יהיה בתחילת שנה הבאה.

אני כנראה אקנה את יוניטי אחרי קרייסס 3 ו-FC4. לא שחקתי במשחק AC מאז 1 (שחקתי שעתיים ב2 והפסקתי).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 נובמבר 2014, 20:00

כמה עלה הכרטיס? ואיזה ספק כח יש לך? :).. אני מתחיל לשקול אותו גם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 20:14

DrKeo כתב:אני כנראה אקנה את יוניטי אחרי קרייסס 3 ו-FC4. לא שחקתי במשחק AC מאז 1 (שחקתי שעתיים ב2 והפסקתי).

רגע, שיחקת בSOM???

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2014, 00:33

Klayman כתב:כמה עלה הכרטיס? ואיזה ספק כח יש לך? :).. אני מתחיל לשקול אותו גם.

1950 אבל זה g1 שעולה קצת יותר (בארהב 370$). בארץ אפשר למצא גרסאות פחות מואצות בפחות, למשל הגרסת oc מאותה משפחה אבל טיפה פחות מואץ ב1850. מבחינת ספק, יש לי 750 של אנטק אבל הכרטיס ירוץ לך יופי על 500w ומעלה עם סרטיםיקציה של ברונזה 80 ומעלה. אם זה ללא סרטיפיקצית 80 ברונז אז אולי תצטרך טיפה יותר מ500.

עדין לא לסקין. שחקתי טיפונת ולא הדהים אותי אבל אני אקנה אותו כשהמחיר יפול קצת.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 נובמבר 2014, 11:18

מדריך נרחב של נוידיה על כל מה שתרצו לדעת על הפן הטכני והביצועי של פאר קריי 4: http://www.geforce.com/whats-new/guides ... king-guide

חבל שאין אתרים שבנוסף לבנצ'מארקים הרגילים עושים דבר כזה כמו תמונות השוואה של כל רמה גרפית והפגיעה בביצועים של כל אחד מהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2014, 12:23

כתבה טובה בGURU3D על MFAA, שיטת הAA החדשה של NVIDIA שלוקחת MSAA X2 והופכת אותו למשהו שנראה כמו X4 בלי כמעט שום הבדל בביצועים. מהבנצ'מארקים שלהם נראה שמשחקים מרוויחים בין 10 ל30 אחוז ביצועים לעומת X4 MSAA אבל נראים כמו X4MSAA. ממש נחמד, בלעדי ל970 ול980 כך שבערך לאסקין יכול להשתמש בזה כרגע. צריך לבחור בדרייברים בMFAA דלוק ואז במשחק עצמו לבחור בX2 MSAA (או X4 שיתן אפקט של X8 או X8 בשביל אפקט של X16).

http://www.guru3d.com/articles-pages/mfaa-multi-frame-sample-aa-guide-review,8.html

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2014, 12:59

דיגיטל פאונדרי ניסו להריץ את COD החדש על PC אבל להשוואת אותו להגדרות של הפס4 ולראות איזה כרטיס הם יצטרכו. מסתבר שהמשחק על הפס4 שווה ערך להגדרות הבאות:
- 1080P עם FXAA
- פילטר טקסטורות על LOW
- DOF על MEDIUM
- צללים על MEDIUM
- MB על MEDIUM
- כל השאר על מקסימום

הם הצליחו לעשות את זה על 750TI, כרטיס של 99$, והביצועים היו טיפה יותר טובים מאשר על הפס4. הם אפילו העלו אחרי זה את הפילטרינג של הטקסטורות לX16AF ועדין ה750TI ביצע טוב יותר מהפס4. יש גם סרטון:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2014, 13:00

FC4 ירד לי, הרצתי רק כדי להגדיר הכל על מקסימום ויצאתי :) היום כשאחזור אתחיל לשחק ואעדכן על ביצועים עם 970.

מוזר לי כל הקטע של הMFAA... אני אבדוק קודם אם הFXAA לא עובד טוב, כי הביצועים שלו על X2 פשוט מעולים.
אגב, לפי זה:
http://international.download.nvidia.co ... rmance.png
יהיה לי קשה להריץ אותו על "מקסימום אבסולוטי" כמו שצריך... חוץ מהAA אני אבדוק לעומק מה עוד כדאי להוריד שלא ישנה לי יותר מדי את איך שהמשחק נראה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 נובמבר 2014, 13:17

הפרווה בטכנולוגיה של NVIDIA עדיין לא במשחק ותווסף בפאטץ'. היום גם יוצאים הדרייברים החדשים כך שזה אמור לשפר את הביצועים ב FC4.

קיאו, גם עבור ACU הם עשו אותו דבר ומסתבר שהשילוב הזה נותן ביצועים טובים יותר מהקונסולות באותן הגדרות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2014, 13:54

Kazz כתב:הפרווה בטכנולוגיה של NVIDIA עדיין לא במשחק ותווסף בפאטץ'. היום גם יוצאים הדרייברים החדשים כך שזה אמור לשפר את הביצועים ב FC4.

קיאו, גם עבור ACU הם עשו אותו דבר ומסתבר שהשילוב הזה נותן ביצועים טובים יותר מהקונסולות באותן הגדרות.

משונה, כי היום התקנתי את המשחק ויש שם אופציה לפרווה... וגם ראיתי את IGN משחקים והייתה פרווה גם כן.
אני מניח שאנשים שיחקו בגירסה פרוצה בלי DAY ONE PATCH או משהו, ולכן לא הייתה להם אופציה כזו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2014, 14:29

Laskin כתב:FC4 ירד לי, הרצתי רק כדי להגדיר הכל על מקסימום ויצאתי :) היום כשאחזור אתחיל לשחק ואעדכן על ביצועים עם 970.

מוזר לי כל הקטע של הMFAA... אני אבדוק קודם אם הFXAA לא עובד טוב, כי הביצועים שלו על X2 פשוט מעולים.
אגב, לפי זה:
http://international.download.nvidia.co ... rmance.png
יהיה לי קשה להריץ אותו על "מקסימום אבסולוטי" כמו שצריך... חוץ מהAA אני אבדוק לעומק מה עוד כדאי להוריד שלא ישנה לי יותר מדי את איך שהמשחק נראה

למה שתבדוק קודם את FXAA? הרי MFAA עם MSAAX2 יתן לך איכות AA הרבה יותר גבוהה. קודם תבדוק את MFAA, אם הביצועים לא יהיו לטעמך תוריד לFXAA.
FXAA היא שיטה לקונסולות בעיקר, זה AA מאוד לא תובעני שעושה עבודה לא רעה. אבל אם יש לך אופציה למשהו שמבוסס על MSAA? לך על זה, יש לך כרטיס חזק. אולי אפילו MFAA עם MSAA X4 יהיה לך לגמרי אפשרי ברוב המשחקים הגדולים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2014, 14:34

כי לא בא לי להגדיר אותו ידנית, אני שונא את ההגדרות הספציפיות למשחקים... אני אחכה שתהיה אופציה פשוטה בהגדרות המשחק :)
מעבר לזה, אני חושב שיש יותר מדי שיטות של AA וזה מתחיל להיות מעיק במיוחד

הסתכלתי בבנצ'מרקס של NVIDIA והביצועים של TXAAX2 מאוד מרשימים, זה די מספיק לי. אם לא יספיק לי הAA והמשחק יהיה מג'וגג'ג - אז אשקול להתחיל להכנס להגדרות של הדרייבר ^_^

אגב, יצאו הדרייברים החדשים עכשיו.

ואגב 2 - וואו, נדב... כמה שאתה חייב לשחק בSOM כמו שצריך. המשחק הכי מהנה שיצא לי לשחק השנה.
ועוד אתה ממש אוהב את באטמן!
פשוט המשחק ומערכת הקרב נהיים ממש מהנים רק אחרי שעושים איזה 4-5 משימות ספציפיות (בהתחלה כמובן) שפותחות לך עוד "מהלכים" ממש חשובים שמשנים את הקצב לגמרי.
הוא גם לא ממש ארוך אם לא בא לך לעשות יותר מדי דברים מסביב.
אה, ובקר... אם בטעות שיחקת בו עם עכבר+מקלדת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2014, 14:41

Laskin כתב:כי לא בא לי להגדיר אותו ידנית, אני שונא את ההגדרות הספציפיות למשחקים... אני אחכה שתהיה אופציה פשוטה בהגדרות המשחק :)
מעבר לזה, אני חושב שיש יותר מדי שיטות של AA וזה מתחיל להיות מעיק במיוחד

הסתכלתי בבנצ'מרקס של NVIDIA והביצועים של TXAAX2 מאוד מרשימים, זה די מספיק לי. אם לא יספיק לי הAA והמשחק יהיה מג'וגג'ג - אז אשקול להתחיל להכנס להגדרות של הדרייבר ^_^

אגב, יצאו הדרייברים החדשים עכשיו.

ואגב 2 - וואו, נדב... כמה שאתה חייב לשחק בSOM כמו שצריך. המשחק הכי מהנה שיצא לי לשחק השנה.
ועוד אתה ממש אוהב את באטמן!
פשוט המשחק ומערכת הקרב נהיים ממש מהנים רק אחרי שעושים איזה 4-5 משימות ספציפיות (בהתחלה כמובן) שפותחות לך עוד "מהלכים" ממש חשובים שמשנים את הקצב לגמרי.
הוא גם לא ממש ארוך אם לא בא לך לעשות יותר מדי דברים מסביב.
אה, ובקר... אם בטעות שיחקת בו עם עכבר+מקלדת

אין התעסקות ספציפית למשחקים, אתה מגדיר פעם אחת MFAA בדרייברים ומאותו רגע כל משחק שתריץ עם MSAA יקבל שיפוץ MFAA על גביו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2014, 15:48

רגע, אבל אם אני משחק שם בהגדרות - אז זה משנה לי מLet the 3d Application decide לuse the advanced 3d settings
ואז אם אני משנה רק אותו - הוא עדיין משתמש בשאר ההגדרותף ולא בא לי לשחק איתן, זה המון אופציות... זה לא לא יהפוך אותן ל"Forced"? או שעדיין ההגדרות של המשחק זה מה שקובע?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 נובמבר 2014, 15:51

Laskin כתב:רגע, אבל אם אני משחק שם בהגדרות - אז זה משנה לי מLet the 3d Application decide לuse the advanced 3d settings
ואז אם אני משנה רק אותו - הוא עדיין משתמש בשאר ההגדרותף ולא בא לי לשחק איתן, זה המון אופציות... זה לא לא יהפוך אותן ל"Forced"? או שעדיין ההגדרות של המשחק זה מה שקובע?

אני צריך להסתכל על הדרייברים החדשים, זאת אופציה חדשה בעדכון של היום :)

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 18 נובמבר 2014, 16:35

ראיתי משחק נחמד בדו מימד שאין אותו בסטים בשם Factorio, משחק שבו בונים מפעלים עם אלמנטים של מיינקראפט (לא בדיוק מיינקראפט, אבל צריך לאסוף משאבים כדי לבנות חלקים למפעל).
כרגע הוא בשלבי אלפא.

הנה טריילר למשחק:

https://www.factorio.com/
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2014, 16:48

DrKeo כתב:אני צריך להסתכל על הדרייברים החדשים, זאת אופציה חדשה בעדכון של היום :)

אבל באופן כללי - אם משנים שם משהו בהגדרות וקובעים שההגדרות של NVIDIA יחליטו - אז זה לא תקף לשאר ההגדרות שם? יש כאלו שאפשר לסמן שהתכנה/משחק עצמו יחליט, אבל יש גם מלא אופציות של ON ו-OFF, אז אני לא נוגע בזה...

מה שכן - התקנתי את הדרייברים וניסיתי את זה, ולא ממש שמתי לב להבדלים בין MSAAX2 עם זה ובלי זה, כשהפעלתי אותו.
אבל הTXAA לא לגמרי עובד מושלם לדעתי, כרגע, והצללים גם לפעמים נראים טוב יותר על ULTRA מאשר הצללים המיוחדים (בדיוק כמו בAC:U)... שיחקתי ממש רק כמה דקות, אבל רק כדי לשחק עם ההגדרות. היום בלילה תהיה ה"ישיבה" הראשונה שלי עליו :)
עד אז אולי גם יצא עוד PATCH שהבטיחו, ואז אולי יראה/ירוץ טוב יותר.
אני לא מדדתי, אבל זה בטוח לא רץ על 60 ברגעים מסויימים, מניח שזה מתקרב ל-30 פה ושם, ממוצע איפהשהו ב-40 ומשהו.
אני בטח אוריד כמה אופציות מיותרות בהמשך, אבל אני כבר מרגיש שעוד כרטיס מתחיל לדגדג לי ;)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 נובמבר 2014, 17:16

MFAA כרגע נתמך רק ברשימה מצומצת של 12-13 משחקים. פאר קריי 4 הוא לא אחד מהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2014, 10:19

זה יכול להסביר למה לא ראיתי שום הבדל :)

אני עדיין לא החלטתי אם אני אוהב יותר את הMSAA או את הTXAA... אני בינתיים זורם על TXAA למרות שהוא נראה מעט יותר מטושטש... פחות פליקרינג בצמחיה זה חשוב לי יותר במשחק כזה מאשר חדות מקסימלית

בכל אופן - שיחקתי אתמול איזה שעתיים.
משחק נהדר. הוא עדיין לא לגמרי "נפתח" לי, יש לי עוד הרבה דברים לעשות עד שאוכל ממש להרגיש שאני בעולם פתוח, אני מניח, אבל לקחתי רכב ופשוט נסעתי, ונסעתי, ונסעתי... איזה כיף זה הנהיגה האוטומטית, האנימציות כשאתה עושה תאונה, תחושת המהירות.

חוץ מזה, רציתי לציין שהאפקטים של GOD RAYS של NVIDIA פשוט מטורפים. בחיים לא ראיתי דבר כזה... אני יודע שזה נשמע כמו סתם אפקט שאתה שם לב אליו כשאתה מסתכל על איזה עץ, וכל הקרניים "נשברות" לכיוונים שונים דרך הענפים, אבל לא! האפקט הזה מאוד מורגש בכל פעם שאתה מתקרב לצל שהשמש עושה. צריך לראות כדי להבין... התאורה, בכלל - היא הדבר הכי "טבעי" שראיתי במשחק כלשהו. אולי זה קשור גם לHBAO+, לא סגור על זה. למרות שלפעמים זה מרגיש חשוך מדי באיזורים סגורים.
עוד לא שיחקתי CO OP... אולי היום בלילה אספיק טיפה, אבל בטח רק בסופ"ש, כי אין לי זמן ממש עד אז :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2014, 11:51

Laskin כתב:זה יכול להסביר למה לא ראיתי שום הבדל :)

אני עדיין לא החלטתי אם אני אוהב יותר את הMSAA או את הTXAA... אני בינתיים זורם על TXAA למרות שהוא נראה מעט יותר מטושטש... פחות פליקרינג בצמחיה זה חשוב לי יותר במשחק כזה מאשר חדות מקסימלית

בכל אופן - שיחקתי אתמול איזה שעתיים.
משחק נהדר. הוא עדיין לא לגמרי "נפתח" לי, יש לי עוד הרבה דברים לעשות עד שאוכל ממש להרגיש שאני בעולם פתוח, אני מניח, אבל לקחתי רכב ופשוט נסעתי, ונסעתי, ונסעתי... איזה כיף זה הנהיגה האוטומטית, האנימציות כשאתה עושה תאונה, תחושת המהירות.

חוץ מזה, רציתי לציין שהאפקטים של GOD RAYS של NVIDIA פשוט מטורפים. בחיים לא ראיתי דבר כזה... אני יודע שזה נשמע כמו סתם אפקט שאתה שם לב אליו כשאתה מסתכל על איזה עץ, וכל הקרניים "נשברות" לכיוונים שונים דרך הענפים, אבל לא! האפקט הזה מאוד מורגש בכל פעם שאתה מתקרב לצל שהשמש עושה. צריך לראות כדי להבין... התאורה, בכלל - היא הדבר הכי "טבעי" שראיתי במשחק כלשהו. אולי זה קשור גם לHBAO+, לא סגור על זה. למרות שלפעמים זה מרגיש חשוך מדי באיזורים סגורים.
עוד לא שיחקתי CO OP... אולי היום בלילה אספיק טיפה, אבל בטח רק בסופ"ש, כי אין לי זמן ממש עד אז :(

כל האפקטים האלה של התאורה הם לNVIDIA בלבד, הם באמת מרשימים מאוד בהשוואות שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2014, 12:22

בדר"כ אני לא קונה את ההשוואות האלה, וגם לא הבנתי יותר מדי מה HBAO ודומיו נותנים בכלל... אבל במשחק הזה יש אפקטים שבאמת אף פעם לא יצא לי לראות, והGOD RAYS על ENHANCED זה פשוט משהו מטורף.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים