Laskin כתב:והנה איך שNVIDIA התקדמו לאחרונה עם טכנולוגיית הPHYSX FLEX שלהם:
נראה מדהים.
וואו!
נראה מדהים.
נראה מדהים.
Nucleus_Dawn כתב:אבא באילת...
האם לבקש ממנו להביא לי 970 של ג'יגה בייט ב1627 ש"ח? התלבטות קשה. בעיות עולם ראשון.
אין להם במלאי את הG1, אבל יש את הרגיל, שעולה איזה 20 שקל פחות ונותן ביצועים של איזה 1% פחות.
DrKeo כתב:זה הונילה או הOC? כי יש להם שלושה דגמים.
קליימן, ההפרש בין הקונסולות לPC כל כך גדול היום שאני לא חושב שתהיה ל970 בעיה. הבעיה היחידה שלו, כמו כל כרטיס מסך שיצא אי פעם, שבזמן שמה שהקונסולות צריכות הכרטיס יריץ ממש בקלות המפתחים יתחילו ליצור יותר ויותר הפרש בין הPC לגרסת הקונסולות ומן הסתם הדרישות כוח יעלו. אבל זה תמיד קיים, אין מה לעשות. להתחשב בזה שה970 מריץ בהרבה יותר מפי 2 כל משחק קונסולות קיים אז לא ממש הייתי דואג. מה שכן, אם אתה לא רואה סיבה ל970 עכשיו אז לגמרי הייתי מחכה לכרטיס 16NM של Q3 2015, כנראה שהוא יהיה חתיכת מפלצת הזויה.
Nucleus_Dawn כתב:אבא באילת...
האם לבקש ממנו להביא לי 970 של ג'יגה בייט ב1627 ש"ח? התלבטות קשה. בעיות עולם ראשון.
אין להם במלאי את הG1, אבל יש את הרגיל, שעולה איזה 20 שקל פחות ונותן ביצועים של איזה 1% פחות.
bling כתב:לא חושב שכדאי לך, אמרת שפאר קריי 4 עובד לך ממש טוב, ולא הולכים לצאת בקרוב משחקים תובעניים ממנו, הכבדים הבאים יהיו הוויטצ׳ר 3 שנדחה ובאטמן שיוצא ביוני, זה עוד לא מעט זמן ועד אז לך תדע אילו התפתחויות יהיו וגם אם לא יהיו טכנולוגיה תמיד רק יכולה לרדת. מילא אם היית מתלבט לקראת יוניטי או משחק גדול אחר שיצא לאחרונה, אבל סכ״ה לא רואה עבורך סיבה לקנות דווקא עכשיו, תחכה ומקסימום תקנה לקראת הוויטצ׳ר.
bling כתב:לא חושב שכדאי לך, אמרת שפאר קריי 4 עובד לך ממש טוב, ולא הולכים לצאת בקרוב משחקים תובעניים ממנו, הכבדים הבאים יהיו הוויטצ׳ר 3 שנדחה ובאטמן שיוצא ביוני, זה עוד לא מעט זמן ועד אז לך תדע אילו התפתחויות יהיו וגם אם לא יהיו טכנולוגיה תמיד רק יכולה לרדת. מילא אם היית מתלבט לקראת יוניטי או משחק גדול אחר שיצא לאחרונה, אבל סכ״ה לא רואה עבורך סיבה לקנות דווקא עכשיו, תחכה ומקסימום תקנה לקראת הוויטצ׳ר.
Nucleus_Dawn כתב:
יוניטי הוא הסיבה העיקרית שאני רוצה כרטיס מסך חזק יותר.
גם FC4 ב60 FPS, לא יהרוג אותי.
bling כתב:באמת שווה בשביל יוניטי? סכ״ה בלי קשר לבעיות הטכניות הוא לא עושה רושם של שוס גדול במיוחד גם עבור חובבי הסדרה, לא חושב שהוא שווה קנייה של כרטיס חדש.
KEO, סורי, הפולנים באמת דפקו את הכיף מהכרטיס החדש אה? נו אולי Dying Light יצא טוב :/
bling כתב:כן, אחלה AC, בסדרה שיוצא בה משחק חדש כל שלוש שעות, לא יודע אם זה הדרייב לקנות כרטיס מסך חדש, כאילו אם אתה סתם מחפש תירוץ ולא בהכרח מאורע יחסית גדול או מעניין יותר כמו הוויטצ׳ר אז אני מנחש שאחלה זה מספיק טוב.
לא שיש לי מה לדבר אני השתמשתי באינפמס כתירוץ לקנות פס4 אבל להגנתי ייאמר שקונסולה זו חומרה קבועה לעומת כרטיס מסך, אם היה סיכוי לפס4 משופר בעתיד מבחינת כח אין מצב שהייתי ממהר לקנות בשביל אינפמס.
Klayman כתב:דווקא בגלל שהביצועים השתפרו די הרבה מאז שחרור העדכונים והדרייברים החדשים, הוא לא מצדיק כרטיס חדש כרגע, לדעתי. אלא אם כן באמת באמת חייבים לשחק אותו עכשיו על אולטרא.
bling כתב:אז לך על זה, נראה שכבר החלטת ואתה מחפש חיזוק להחלטה, לא בקטע רע כן, זה אנושי לגמרי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים