Nucleus_Dawn כתב:
ממש לא חייבים, אבל הוא כל כך יפה, אז זה כיף.
ברור שזה כיף!
Nucleus_Dawn כתב:
ממש לא חייבים, אבל הוא כל כך יפה, אז זה כיף.
bling כתב:כן, אחלה AC, בסדרה שיוצא בה משחק חדש כל שלוש שעות, לא יודע אם זה הדרייב לקנות כרטיס מסך חדש, כאילו אם אתה סתם מחפש תירוץ ולא בהכרח מאורע יחסית גדול או מעניין יותר כמו הוויטצ׳ר אז אני מנחש שאחלה זה מספיק טוב.
לא שיש לי מה לדבר אני השתמשתי באינפמס כתירוץ לקנות פס4 אבל להגנתי ייאמר שקונסולה זו חומרה קבועה לעומת כרטיס מסך, אם היה סיכוי לפס4 משופר בעתיד מבחינת כח אין מצב שהייתי ממהר לקנות בשביל אינפמס.
DrKeo כתב:אני לפחות קניתי בידיעה שיש לי עכשיו את קרייסס 3, ACU ואת FC4 וממש בקרוב את GTA5 ואת הוויצ'ר (קצת חייתי בסרט שגם בטמן בפברואר אבל סתם יצאתי מפגר בנושא הזה). זאת תקופה טובה לכרטיס מסך חדש, פשוט הדחיה של הוויצ'ר קצת הורידה גשם על המצעד.
Nucleus_Dawn כתב:
הממ... נכון. GTA V. אני ממש רוצה שהוא יפעל לי על ההגדרות הכי גבוהות. במיוחד אם יהיו את הסליידרים של כמות רכבים וכמות אנשים ברחובות.
DrKeo כתב:אם הוא פשוט בגרפיקה של הפס4, אז DF בדקו וראו שPC עם 750GTX (שהוא חלש מהכרטיס שלך) מבצע בכל המשחקים קצת יותר טוב מהפס4. כלומר 60FPS ב1080P, השאלה היא איזה פינוקים גרפים יש למשתמשי PC. אני מנחש שלפחות סליידר שמעלה את הDD, הLOD ואת הצפיפות מכוניות/אנשים יהיו במשחק אבל לך תדע, אולי זה פשוט יהיה בול המשחק פס4 שרץ על PC וזהו.
matangt8 כתב:אם זה המשחק שרץ על הפס4 ב60 FPS אז זה יהיה פשוט כל כך מגניב.
DrKeo כתב:אה נכון, הזכרת לי שהמשחק לא רץ ב60FPS על הקונסולות. אם הגרפיקה זהה לגמרי אז אין באמת סיבה שעל 970GTX (זה מה שיש לך לא?) הוא לא ירוץ בלפחות 60. העניין הוא שכולנו נרצה פתאום X4MSAA ואקסטרא אפקטים ו-DD רחוק יותר או LOD פחות אגרסיבי ופתאום נצטרך להתפשר על FPS שוב
Yahel12 כתב:אין שום בעיה בכרטיסים של AMD לסקין.. בשביל עשן אני לא אשלם יותר, בטח שזה כול כך לא משמעותי ולא משולב בצורה כזו תופסת עין במשחקים ובטח שזה לא בכול המשחקים (בודדים)
Yahel12 כתב:אין שום בעיה בכרטיסים של AMD לסקין.. בשביל עשן אני לא אשלם יותר, בטח שזה כול כך לא משמעותי ולא משולב בצורה כזו תופסת עין במשחקים ובטח שזה לא בכול המשחקים (בודדים)
DrKeo כתב:אתה משחק בHIGH, אנחנו בULTRA. זה כל הסיפור. באותה מידה אתה יכול ללכת לקיצון ולהגיד שלא תשלם 300$ על כרטיס מסך ולקנות במקום ONE ב330$ עם שלושה משחקים חינם. בשביל מה אתה צריך בכלל PC חזק?
Yahel12 כתב:רק בגלל שלבעלי AMD לא תהיה את אופציית ה PhysX לא אומר שהאפשרויות סגורות בפניהם.
ודרך אגב גם אני משתמש ב Nvidia כי קניתי את המחשב משומש ו הוא כבר הגיע עם הכרטיס הזה (GTX 760) ואני לא מתלונן, אני מנסה להגיד שזה הכול עניין של תחרות ועל איך שתופסים את זה, זה הכול.
bozeman כתב:שחר - הלימודים חשובים יותר... זה הזמן להקציב 3 שעות ולעמוד בהם, אולי כמו בספורט - תעשה "שנת תקציב" תשחק במשחקים הישנים יותר שלא היה לך זמן לפני זה.
bling כתב:The Crew, משחק עם ממוצע 60 שזוכה ללעג גם על הגראפיקה שלו הוא בין המרשימים/ מדוברים?
DrKeo כתב:אגב בFC4 זה כל כך בולט שההגדרות שם הולכות מ-LOW ועד NVIDIA, הם קוראים לNVIDIA אשכרה הגדרה שנמצאת מעל לULTRA.
Laskin כתב:
האמת היא שהם הורידו את האופציה הזו בפאץ' האחרון, בPRESET. לא יודע למה... אולי כדי להכעיס את AMD קצת פחות.
במקום זה, הם שמו לך לוגו ענק של GAMEWORKS בצד שמאל, בכל פעם שתבחר באופציה שקיימת רק לבעלי כרטיס של NVIDIA.
ותבדוק כבר את הפרווה, זה מטורף
DrKeo כתב:אני לא ממש מבין את המשפט הראשון שלך, ברור שזה אומר שאין להם את האופציה זה כל הרעיון.
אגב בFC4 זה כל כך בולט שההגדרות שם הולכות מ-LOW ועד NVIDIA, הם קוראים לNVIDIA אשכרה הגדרה שנמצאת מעל לULTRA.
Yahel12 כתב:
אני מתכוון שעצם העובדה ש- לבעלי AMD אין PhysX היא לא כזו משמעותית.
Laskin כתב:
כן, הוא מה"מדוברים" בהחלט. וגם WD, ששכחתי לשים ברשימה, משום מה.
כולם חשבו שיהיה משחק המירוצים של השנה, או לפחות קרוב לזה... אז נכון, הוא אכזב, אבל סביר להניח שלמרות זאת עדיין ימכור בערך כמו פורצה ודרייבקלאב ביחד, כי זו יוביסופט
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים