נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 13 דצמבר 2014, 15:17

Nucleus_Dawn כתב:
ממש לא חייבים, אבל הוא כל כך יפה, אז זה כיף.

ברור שזה כיף! :). אני ממש לא נגד. בכל מקרה לדעתי אמתין בינתיים. המחיר באילת לא רע בכלל, ומתקרב מאוד ליבוא אישי מאמזון.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2014, 18:33

bling כתב:כן, אחלה AC, בסדרה שיוצא בה משחק חדש כל שלוש שעות, לא יודע אם זה הדרייב לקנות כרטיס מסך חדש, כאילו אם אתה סתם מחפש תירוץ ולא בהכרח מאורע יחסית גדול או מעניין יותר כמו הוויטצ׳ר אז אני מנחש שאחלה זה מספיק טוב.

לא שיש לי מה לדבר אני השתמשתי באינפמס כתירוץ לקנות פס4 אבל להגנתי ייאמר שקונסולה זו חומרה קבועה לעומת כרטיס מסך, אם היה סיכוי לפס4 משופר בעתיד מבחינת כח אין מצב שהייתי ממהר לקנות בשביל אינפמס.

אני לפחות קניתי בידיעה שיש לי עכשיו את קרייסס 3, ACU ואת FC4 וממש בקרוב את GTA5 ואת הוויצ'ר (קצת חייתי בסרט שגם בטמן בפברואר אבל סתם יצאתי מפגר בנושא הזה). זאת תקופה טובה לכרטיס מסך חדש, פשוט הדחיה של הוויצ'ר קצת הורידה גשם על המצעד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 דצמבר 2014, 20:20

DrKeo כתב:אני לפחות קניתי בידיעה שיש לי עכשיו את קרייסס 3, ACU ואת FC4 וממש בקרוב את GTA5 ואת הוויצ'ר (קצת חייתי בסרט שגם בטמן בפברואר אבל סתם יצאתי מפגר בנושא הזה). זאת תקופה טובה לכרטיס מסך חדש, פשוט הדחיה של הוויצ'ר קצת הורידה גשם על המצעד.

הממ... נכון. GTA V. אני ממש רוצה שהוא יפעל לי על ההגדרות הכי גבוהות. במיוחד אם יהיו את הסליידרים של כמות רכבים וכמות אנשים ברחובות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2014, 20:38

Nucleus_Dawn כתב:
הממ... נכון. GTA V. אני ממש רוצה שהוא יפעל לי על ההגדרות הכי גבוהות. במיוחד אם יהיו את הסליידרים של כמות רכבים וכמות אנשים ברחובות.

אם הוא פשוט בגרפיקה של הפס4, אז DF בדקו וראו שPC עם 750GTX (שהוא חלש מהכרטיס שלך) מבצע בכל המשחקים קצת יותר טוב מהפס4. כלומר 60FPS ב1080P, השאלה היא איזה פינוקים גרפים יש למשתמשי PC. אני מנחש שלפחות סליידר שמעלה את הDD, הLOD ואת הצפיפות מכוניות/אנשים יהיו במשחק אבל לך תדע, אולי זה פשוט יהיה בול המשחק פס4 שרץ על PC וזהו.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 13 דצמבר 2014, 21:13

DrKeo כתב:אם הוא פשוט בגרפיקה של הפס4, אז DF בדקו וראו שPC עם 750GTX (שהוא חלש מהכרטיס שלך) מבצע בכל המשחקים קצת יותר טוב מהפס4. כלומר 60FPS ב1080P, השאלה היא איזה פינוקים גרפים יש למשתמשי PC. אני מנחש שלפחות סליידר שמעלה את הDD, הLOD ואת הצפיפות מכוניות/אנשים יהיו במשחק אבל לך תדע, אולי זה פשוט יהיה בול המשחק פס4 שרץ על PC וזהו.

אם זה המשחק שרץ על הפס4 ב60 FPS אז זה יהיה פשוט כל כך מגניב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2014, 23:25

matangt8 כתב:אם זה המשחק שרץ על הפס4 ב60 FPS אז זה יהיה פשוט כל כך מגניב.

אה נכון, הזכרת לי שהמשחק לא רץ ב60FPS על הקונסולות. אם הגרפיקה זהה לגמרי אז אין באמת סיבה שעל 970GTX (זה מה שיש לך לא?) הוא לא ירוץ בלפחות 60. העניין הוא שכולנו נרצה פתאום X4MSAA ואקסטרא אפקטים ו-DD רחוק יותר או LOD פחות אגרסיבי ופתאום נצטרך להתפשר על FPS שוב :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 דצמבר 2014, 23:48

DrKeo כתב:אה נכון, הזכרת לי שהמשחק לא רץ ב60FPS על הקונסולות. אם הגרפיקה זהה לגמרי אז אין באמת סיבה שעל 970GTX (זה מה שיש לך לא?) הוא לא ירוץ בלפחות 60. העניין הוא שכולנו נרצה פתאום X4MSAA ואקסטרא אפקטים ו-DD רחוק יותר או LOD פחות אגרסיבי ופתאום נצטרך להתפשר על FPS שוב :)

ברוב המקרים מתפשרים על FPS, כי זה לא באמת קריטי לרוב המשחקים, שהם ירצו ב60 FPS.
במשחק כמו GTA, בכלל אין לי ספק שאעדיף AA יותר טוב וDD יותר טוב וSMAO+ ויותר אנשים ברחובות וכן הלאה. אין בכלל שאלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 דצמבר 2014, 08:23

שחר - הלימודים חשובים יותר... זה הזמן להקציב 3 שעות ולעמוד בהם, אולי כמו בספורט - תעשה "שנת תקציב" תשחק במשחקים הישנים יותר שלא היה לך זמן לפני זה.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 14 דצמבר 2014, 09:28

אין שום בעיה בכרטיסים של AMD לסקין.. בשביל עשן אני לא אשלם יותר, בטח שזה כול כך לא משמעותי ולא משולב בצורה כזו תופסת עין במשחקים ובטח שזה לא בכול המשחקים (בודדים)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2014, 10:29

Yahel12 כתב:אין שום בעיה בכרטיסים של AMD לסקין.. בשביל עשן אני לא אשלם יותר, בטח שזה כול כך לא משמעותי ולא משולב בצורה כזו תופסת עין במשחקים ובטח שזה לא בכול המשחקים (בודדים)

מעולם לא טענתי שזה בכל המשחקים, אבל ברוב המשחקים הכי הכי יפים והכי מוצלחים - זה בהחלט קיים.
בין אם זה בתאורה טובה יותר (HBAO+) או צללים טובים יותר, או עשן ריאליסטי ודינמי, או פיזיקה הרבה יותר מרשימה, או פרווה או AA טוב יותר, בקרוב גם אש, עשן ומים...
אז לא להפוך את זה ל"בשביל עשן לא אשלם יותר". זה בשביל גרפיקה הרבה יותר מרשימה באופן כללי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2014, 12:42

Yahel12 כתב:אין שום בעיה בכרטיסים של AMD לסקין.. בשביל עשן אני לא אשלם יותר, בטח שזה כול כך לא משמעותי ולא משולב בצורה כזו תופסת עין במשחקים ובטח שזה לא בכול המשחקים (בודדים)

אתה משחק בHIGH, אנחנו בULTRA. זה כל הסיפור. באותה מידה אתה יכול ללכת לקיצון ולהגיד שלא תשלם 300$ על כרטיס מסך ולקנות במקום ONE ב330$ עם שלושה משחקים חינם. בשביל מה אתה צריך בכלל PC חזק?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 14 דצמבר 2014, 12:55

DrKeo כתב:אתה משחק בHIGH, אנחנו בULTRA. זה כל הסיפור. באותה מידה אתה יכול ללכת לקיצון ולהגיד שלא תשלם 300$ על כרטיס מסך ולקנות במקום ONE ב330$ עם שלושה משחקים חינם. בשביל מה אתה צריך בכלל PC חזק?

אני באמת לא מאמין שאתה עשית את ההשוואה עם High ו Ultra, ממש לא קשור לשום דבר.. אתה יודע טוב מאוד שכרטיסים של AMD הם טובים לא פחות משל Nvidia, כנראה שהשם "Nvidia" גורם לך לחשוב שאתה משלם על משהו יותר טוב, בדיוק כמו עם מעבדים של intel, אז נכון אולי הם יותר חזקים במקצת, אבל אף אחד לא שם לב להבדל ובטח שלא אנחנו, ועם האפקטים הקטנים האלה שמשולבים רק במשחקים כמו Batman או Borderlands ולא במשחקים שאני משחק ועוד הרבה מאוד אנשים, אין שום בעיה לקנות AMD, ומן הסתם לשחק על Ultra (אני עדיין לא מבין איך אמרת דבר כזה אבל בסדר)

ומי שקונה One כמוני למשל, קונה את זה גם כי היה לו Xbox 360 ויש לו חיבור לקונסולות, מן הסתם אתה יודע שקונסולה ומחשב זו לא אותה חוויה, ומה זאת אומרת בשביל מה אתה צריך PC חזק? אתה רוצה שהפעולה תהיה חלקה, אז כרטיס מסך אם הוא של AMD או של Nvidia יהיה מתאים למשימה ובמידת הצורך יריץ גם על Ultra. . . . . . . . . . .

אבל כול אחד יקנה מה שהוא רוצה וזה בסדר גמור, פשוט ההשוואה שלך הייתה לא נכונה ומזלזלת לטעמי :|
נערך לאחרונה על ידי Yahel12 ב 14 דצמבר 2014, 14:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2014, 13:39

אתה מתבלבל בין "מזלזלת" ל"ריאלית".
על הנייר - תן לי את רשימת 10 המשחקים הכי מרשימים/מדוברים שהיו בשנה האחרונה על המחשב, ואני אראה לך שרובם תמכו בטכנולוגיה בלעדית של NVIDIA דרך הGAMEWORKS.
מהראש שלי, מדובר ב:
COD:GHOSTS/AW, AC:IV/UNITY/BLACK FLAG, LORDS OF THE FALLEN, FC4, BORDERLANDS, THE CREW, SOM...
כן, חלקם זה בעיקר AA וHBAO+ שנותנים רק בוסט קטן למראה הכללי, אבל יש גם משחקים בהם ההבדל גדול יותר. בכל אופן - בהחלט וללא ספק נראים טוב ותר עם כרטיס של NVIDIA.

כנ"ל לשנה הבאה, עם 3 המשחקים בערך הכי מצופים, בז'אנר שלהם: באטמן, פרוייקט מכוניות והוויצ'ר 3 שכמו FC4 - צפויים להשתמש בהרבה מאוד פיצ'רים בלעדיים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2014, 13:41

לגבי עניין הULTRA/HIGH - לא הבנת את נדב.
הULTRA שלך - זה ההגדרות הכי גבוהות.
אבל אצלנו יש הגדרות עוד יותר גבוהות... לכן, ביחס אלינו - אתה על VERY HIGH ואנחנו על ULTRA.
הרי גם ההבדל בין V.HIGH לULTRA הוא לא שמיים וארץ. אבל יש הבדל, ולפעמים הוא מאוד ברור.
אנשים עם כרטיס של AMD לא יכולים להגיד שהם מריצים אותו על MAX SETTINGS בחיים, פשוט כי האופציות האלה סגורות בפניהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 דצמבר 2014, 14:13

The Crew, משחק עם ממוצע 60 שזוכה ללעג גם על הגראפיקה שלו הוא בין המרשימים/ מדוברים? :?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 14 דצמבר 2014, 14:32

רק בגלל שלבעלי AMD לא תהיה את אופציית ה PhysX לא אומר שהאפשרויות סגורות בפניהם.

ודרך אגב גם אני משתמש ב Nvidia כי קניתי את המחשב משומש ו הוא כבר הגיע עם הכרטיס הזה (GTX 760) ואני לא מתלונן, אני מנסה להגיד שזה הכול עניין של תחרות ועל איך שתופסים את זה, זה הכול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2014, 14:39

Yahel12 כתב:רק בגלל שלבעלי AMD לא תהיה את אופציית ה PhysX לא אומר שהאפשרויות סגורות בפניהם.

ודרך אגב גם אני משתמש ב Nvidia כי קניתי את המחשב משומש ו הוא כבר הגיע עם הכרטיס הזה (GTX 760) ואני לא מתלונן, אני מנסה להגיד שזה הכול עניין של תחרות ועל איך שתופסים את זה, זה הכול.

אני לא ממש מבין את המשפט הראשון שלך, ברור שזה אומר שאין להם את האופציה זה כל הרעיון.

אגב בFC4 זה כל כך בולט שההגדרות שם הולכות מ-LOW ועד NVIDIA, הם קוראים לNVIDIA אשכרה הגדרה שנמצאת מעל לULTRA.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 דצמבר 2014, 15:15

bozeman כתב:שחר - הלימודים חשובים יותר... זה הזמן להקציב 3 שעות ולעמוד בהם, אולי כמו בספורט - תעשה "שנת תקציב" תשחק במשחקים הישנים יותר שלא היה לך זמן לפני זה.

ברור. אני ממש לא חושש שאם אקנה כרטיס מסך, זה יפריע לי בלימודים. החשש הוא שבגלל שאין ספק שאשקיע הרבה זמן בלימודים, לא באמת יהיה לי הרבה זמן לשחק, אז להשקיע 1600 שקלים, בשביל 3 שעות שבועיות של משחק, זה קצת על גבול הלא כדאי.

אם אתה מדבר באמת על הפן הכלכלי, אז לשמחתי, לפחות בשנה וחצי הקרובות, זה non-issue.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2014, 15:22

bling כתב:The Crew, משחק עם ממוצע 60 שזוכה ללעג גם על הגראפיקה שלו הוא בין המרשימים/ מדוברים? :?

כן, הוא מה"מדוברים" בהחלט. וגם WD, ששכחתי לשים ברשימה, משום מה.
כולם חשבו שיהיה משחק המירוצים של השנה, או לפחות קרוב לזה... אז נכון, הוא אכזב, אבל סביר להניח שלמרות זאת עדיין ימכור בערך כמו פורצה ודרייבקלאב ביחד, כי זו יוביסופט ;)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2014, 15:25

DrKeo כתב:אגב בFC4 זה כל כך בולט שההגדרות שם הולכות מ-LOW ועד NVIDIA, הם קוראים לNVIDIA אשכרה הגדרה שנמצאת מעל לULTRA.

האמת היא שהם הורידו את האופציה הזו בפאץ' האחרון, בPRESET. לא יודע למה... אולי כדי להכעיס את AMD קצת פחות.

במקום זה, הם שמו לך לוגו ענק של GAMEWORKS בצד שמאל, בכל פעם שתבחר באופציה שקיימת רק לבעלי כרטיס של NVIDIA.
ותבדוק כבר את הפרווה, זה מטורף ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2014, 15:29

Laskin כתב:
האמת היא שהם הורידו את האופציה הזו בפאץ' האחרון, בPRESET. לא יודע למה... אולי כדי להכעיס את AMD קצת פחות.

במקום זה, הם שמו לך לוגו ענק של GAMEWORKS בצד שמאל, בכל פעם שתבחר באופציה שקיימת רק לבעלי כרטיס של NVIDIA.
ותבדוק כבר את הפרווה, זה מטורף ;)

חטאתי עם RYSE אתמול במקום FC4 :)

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 14 דצמבר 2014, 16:12

DrKeo כתב:אני לא ממש מבין את המשפט הראשון שלך, ברור שזה אומר שאין להם את האופציה זה כל הרעיון.

אגב בFC4 זה כל כך בולט שההגדרות שם הולכות מ-LOW ועד NVIDIA, הם קוראים לNVIDIA אשכרה הגדרה שנמצאת מעל לULTRA.

אני מתכוון שעצם העובדה ש- לבעלי AMD אין PhysX היא לא כזו משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2014, 16:28

Yahel12 כתב:

אני מתכוון שעצם העובדה ש- לבעלי AMD אין PhysX היא לא כזו משמעותית.

כן, היא מאוד משמעותית, הם משחקים פחות יפים. זאת כל המשמעות של לקנות חומרה יקרה, עם AMD אתה קונה חומרה ב2000 שקל ומקבל גרפיקה נחותה לכרטיס של 400 שקל של NVIDIA אז מה יצא מזה? אתה משחק בהגדרות נמוכות יותר ותאמין לי וללסקין שבמשחק כמו FC4 השילוב של הפרווה, הGOD RAYS, הHBOA+, הAA וההצללה יחד יוצרים רמה גרפית שהיא לגמרי דרגה מלאה מעל לULTRA. לא אכפת לך מזה? סבבה, זכותך, אבל מדובר בהפרש מאוד גדול, לפחות כזה ששווה לVERY HIGH מול ULTRA.

שלא נדבר על זה שדברים כמו הפרווה או הפיסיקה נותנים למשחקים הרגשה של NEXT GEN ששום חדות טקסטורות או 10FPS יותר בחיים לא יביאו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 דצמבר 2014, 16:45

Laskin כתב:
כן, הוא מה"מדוברים" בהחלט. וגם WD, ששכחתי לשים ברשימה, משום מה.
כולם חשבו שיהיה משחק המירוצים של השנה, או לפחות קרוב לזה... אז נכון, הוא אכזב, אבל סביר להניח שלמרות זאת עדיין ימכור בערך כמו פורצה ודרייבקלאב ביחד, כי זו יוביסופט ;)

פעם ראשונה שאני שומע שציפו ממנו להרבה, כולם ידעו מהיום הראשון בערך שפורצה יהיה הכי טוב השנה, ה CREW מהרגע הראשון היה נראה בינוני והוא אף פעם לא הרשים.
אני מתערב איתך גם שהוא יהיה פלופ גדול, לאמר שימכור כמו 2 פלופים אחרים ביחד גם לא אומר הרבה, וגם בזה אני ממש לא בטוח למרות שיש לו את היתרון של מולטיפלטפורם.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 דצמבר 2014, 17:26

מסכים, ולכן לדעתי לא כדאי לך לקנות עכשיו כרטיס. גם לא סתם תוציא וגם לא תתפתה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 62 אורחים