אוקיי, אביע את דעתי לגבי מה שהלך פה החודש:
1. ההוביט היה מהנה מאוד, בעיניי... גם אם קצת/מאוד "שבור" - לפחות היה מאוד כיף לראות אותו, לא משעמם, והיו רגעים די מדהימים בתלת מימד
2. נארוטו סדרה בעייתית מאוד. הסדרה, כן? המאנגה פשוט מעולה. פשוט בסדרה המצויירת יש כ"כ הרבה פילרים שזה בלתי אפשרי, וצריך לוותר על 80 אחוז מהפרקים כדי להתקדם בעלילה

מאוד ממליץ פשוט לקרוא את כל המנגה, היא ממש מצויינת, העולם מאוד מקורי ויחסית מאוד מורכב, יש שם דמיון נהדר ועיצוב מעולה.
גם אחת הסדרות מיינסטרים היחידות שהגיבור, ובעצם כל הדמויות - מתבגרים והופכים מילדים חסרי כל נסיון או כשרון, למבוגרים שהפכו כבר לאגדות. וזה נעשה בצורה די אמינה ועקבית. אחלה מאנגה, בקיצור.
לא סיימתי לקרוא הכל, האמת שיש לי איזה 100 פרקים לקרוא, אבל אין ספק שלא אחזור לעולם לראות את הגירסה המצויירת, אותה הפסקתי עוד כשהם היו ילדים ^_^
3. הסדרה TWD מעולה בעיניי, לפחות החל מאמצע העונה השנייה.
אבל כן, היו נפילות לא מעטות בדרך. חבל, אבל זה מה יש... הרבה אקשן בעונה וחצי האחרונות. אני אישית נהנה ממנה יותר ויותר.
4. הומלנד מעולה אבל פרק הסיום של העונה הנכחית היה מיותר לחלוטין. אני מבין שזה היה סוג של "הומאז'" לשחקן מסויים שמת בתחילת ההפקה של העונה, או משהו כזה (בלי ספוילרים, זה יכול להיות כל אחד!:), אבל זה עדיין היה בזיון ואין לי מושג למה המבקרים אהבו את הפרק.
5. דיברתם על זה שTHE WIRE משודר עכשיו בHBO סוף סוף במסך רחב ובHD?
אם יש כאן מישהו שלא ראה את התכנית:
א. אתם אנשים נחותים
ב. תרשמו לעצמכם - 100 הצלפות + 500 הייל מרי
ג. תעזבו הכל, תתפפטרו, לא משנה מה - פשוט תראו את זה עכשיו
ד. אתם גם קצת חלאות, כי אני, ורוב העולם - צפינו בזה במסך מרובע, באיכות די מחורבנת, ולפחות אצלי - זה גרם למסך הטלויזיה הקודם שלי "לשמור" את הפסים השחורים בצידי המסך (בגלל יחס התמונה) ולקח ל"צל" הזה שנתיים להעלם.
6. ברייקינג באד לא אוברייטר בכלל. היא סדרה מאוד מציאותית, ברובה, המשחק מעולה, הליהוק גם כן, עריכה אולי הטובה בטלויזיה, היא עקבית מאוד (כמעט כל פרק על גבול ה"מדהים"), מותחת, חכמה עד מבריקה, מפתיעה לפעמים...
הבעייה איתה, שקצת קשה לצפות בה יותר מפעם אחת. דבר שאני לא יכול להגיד על יצירות מופת אחרות בטלויזיה, כמו הסמויה.