DrKeo כתב:אבל מה שאני באמת רוצה זה קראקדאון 3 לPC,
יש, קוראים לזה saints row 4.
DrKeo כתב:אבל מה שאני באמת רוצה זה קראקדאון 3 לPC,
InterAl כתב:יש, קוראים לזה saints row 4.
DrKeo כתב:כן, זה כמו להגיד למשהוא שמתבאס שאין hl3 שיש את kz4...
InterAl כתב:אני חושב שזה ההיפך.
אגב, בשקט בשקט הוכרז ה960gtx. רק 200$ אבל ביצועים לא מרשימים במיוחד, ברוב הבנצ׳מארקים לא מגיע ל770gtx.
Klayman כתב:SR4 הוא כיף גדול. ממליץ לך לשחק בו. הוא אולי לא מה שאתם מתארים מקראקדאון ל360 מבחינת סקופ של כמה מכוניות נשארות 500 ק''מ מהנקודה שלך וכו', אבל מבחינת כיף? הוא אדיר. הוא באמת Over The Top Fun.
Nucleus_Dawn כתב:
בתור אוהב קראקדאון, אומר שאני מסכים איתך. הוא באמת חביב וכיפי.
הבעיה היחידה שלי היתה שהוא נמאס עליי ממש מהר, כי הסביבות חשוכות ומשעממות ומסיבה כלשהי היה הרבה פחות מספק לאסוף את הדברים הזוהרים בSR4, מאשר לאסוף את הדברים הזוהרים בקראקדאון.
אבל אחרי איזה4 שעות נמאס עליי והפסקתי לשחק בו. ההומור שלו גם לא לטעמי, אז אולי זה חלק מזה.
במחירים המאוד זולים שאפשר לקנות אותו היום ואם רוצים לשחק מעט באיזה עולם משחק משונה, אז הוא לגמרי אחלה.
DrKeo כתב:העיר בקראקדאון בנויה כמו שלב ענקי של סופר מריו בתכנון מאוד מוקפד לאיפה אתה יכול להגיע ולאיפה לא בדרגה שאתה נמצא בה ורוב המקומות המעניינים דורשים המון סקיל עם מערכת קפיצה מאוד הדוקה עם המון שליטה על הדמות. מאוד קשה לשחזר את זה, צריך מעצבי שלבים ממש טובים בשביל ליצור משהו כזה. בגלל זה אני כל כך מחכה לקראקדאון 3, כי זה הצוות המקורי של קראקדאון רק עם תקציב
Nucleus_Dawn כתב:
לגמרי מסכים. זו אחת הסיבות שנמאס לי מהר מSR4. די מהר הגעתי למצב שהקפיצה שלי ממש מגניבה וגבוהה, אבל העולם די שטוח ומפען ברובו ולא באמת מעניין, כמו בקראקדאון, שהיה מן פיסת גאונות בניית שלבים שהגיעה משום מקום.
DrKeo כתב:כן, זה כמו להגיד למשהוא שמתבאס שאין hl3 שיש את kz4...
אגב, בשקט בשקט הוכרז ה960gtx. רק 200$ אבל ביצועים לא מרשימים במיוחד, ברוב הבנצ׳מארקים לא מגיע ל770gtx.
Klayman כתב:
העולם ממש לא שטוח.. לא יודע כמה שיחקת ולאן הגעת, אבל יש די הרבה משחקי פלטפורמה שמשלבים את יכולות הריחוף, קפיצה וריצה על בניינים שאפשר לרכוש. בכל מקרה, אני לא יודע להשוות לקראקדאון, כי לא שיחקתי בו, אבל להגיד שהעולם בSR4 הוא שטוח, זה פשוט לא נכון.
Kazz כתב:יש לכם GTX 970? אז אולי יש לכם דפק עם הזכרון.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=977645
DrKeo כתב:מה שעצוב וטעו בו בכתבה הוא שמדובר בהגבלה חומרתית, כלומר אין חיה כזאת "פיתרון". אולי יהיו דרכים בדרייברים לעקוף את זה קלות אבל לפתור את זה לעולם לא יפתרו בכרטיסים שכבר בשוק. אבל אני לא בטוח שNVIDIA מחפשת לפתור את זה, הם עשו את הנכות הזאת במכוון ובמודע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים