נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2015, 21:34

matangt8 כתב:אז לפי מה שאתה אומר,ברגע ה970 איבד את כל הקסם שלו כרגע עד לפיתרון כלשהו?

תלוי למה אתה קורא קסם, זה אומר פחות או יותר שיש לו 3.5GB זיכרון ולא 4GB כי ברגע שמתחילים להשתמש ב500MB הנותרים קורות בעיות ביצועים קשות. אני ממש רוצה לראות בדיקה של אתר רציני כמו GURU3D או כל אתר אחר בנושא כי NVIDIA טוענת לנפילה של 1% בביצועים כשעוברים את ה3.5GB זיכרון והיוזר בפורומים טוען לנפילה של 90%. חתיכת הבדל ומעניין איפה האמת עומדת.

מבחינתך, כרגע זה בעיקר לרזולוציות גבוהות כך שאם אתה משחק ב1080P לא תרגיש את זה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ינואר 2015, 21:42

עדכון מגורו3D, הם אומרים שהם לא מצליחים לשחזר את הבעיות גם עם שימוש גבוה מ3.5GB. או במילים אחרות, NVIDIA יצאו זונות שהם לא אמרו ש500MB מתוך ה4GB מתפקדים לאט יותר אבל ה500MB האלה לא באמת השפיעו להם על הביצועים.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 ינואר 2015, 21:45

DrKeo כתב:תלוי למה אתה קורא קסם, זה אומר פחות או יותר שיש לו 3.5GB זיכרון ולא 4GB כי ברגע שמתחילים להשתמש ב500MB הנותרים קורות בעיות ביצועים קשות. אני ממש רוצה לראות בדיקה של אתר רציני כמו GURU3D או כל אתר אחר בנושא כי NVIDIA טוענת לנפילה של 1% בביצועים כשעוברים את ה3.5GB זיכרון והיוזר בפורומים טוען לנפילה של 90%. חתיכת הבדל ומעניין איפה האמת עומדת.

מבחינתך, כרגע זה בעיקר לרזולוציות גבוהות כך שאם אתה משחק ב1080P לא תרגיש את זה.

אז במילים אחרות אין צורך לדאוג כי אין לי כרגע טעם לנסות לעבור את ה1080P בטלויזיה.
אתה אישית מאוכזב עכשיו מהכרטיס או שהדע שלך לא השתנתה כלפיו?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ינואר 2015, 22:04

nvidia יצאו מלוכלכים לאללה. שילמת על 4 ג'יגה, קיבלת 3.5 עם פגיעה בביצועים ברזולוציות גבוהות (חלקן הרבה יותר מאחוז 1, אם הבנתי את הטבלה נכון). בכל מקרה, זה מלוכלכך ברמות אחרות. תביעה ייצוגית בדרך?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 ינואר 2015, 22:51

Klayman כתב:nvidia יצאו מלוכלכים לאללה. שילמת על 4 ג'יגה, קיבלת 3.5 עם פגיעה בביצועים ברזולוציות גבוהות (חלקן הרבה יותר מאחוז 1, אם הבנתי את הטבלה נכון). בכל מקרה, זה מלוכלכך ברמות אחרות. תביעה ייצוגית בדרך?

כן?
לא התעמקתי, אבל זה נשמע לי כמו עיצוב של הכרטיס ושזה הופיע בכל הבנצ'מרקים הרבים שנעשו עבורו ושכל מי שרצה, יכל לראות בול איך הכרטיס פועל, בכל רזולוציה, לפני שהוא קנה אותו.
אז גם אם ה4GB שאכן יש בכרטיס לא פועלים בהכרח כמו 4GB בכרטיסים אחרים, היה שקוף לחלוטין בדיוק איך הכרטיס עובד, בכל רזולוציה ובכל עומס, לפני שהוא יצא לשוק.

אה, כן... והוא גם עדין הכרטיס הכי מוצלח בשוק, בהפרש, אז קצת יהיה מוזר לתבוע חברה על כך שהיא הוציאה על מוצר מוצלח באופן כל כך ברור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ינואר 2015, 22:55

לא סתם זה עושה רעש עכשיו.. אנשים לא היו מודעים לכך. אם אתה היית מודע, סבבה.. אני לא זוכר ששמעתי על זה קודם לכן.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 ינואר 2015, 23:25

Klayman כתב:לא סתם זה עושה רעש עכשיו.. אנשים לא היו מודעים לכך. אם אתה היית מודע, סבבה.. אני לא זוכר ששמעתי על זה קודם לכן.

מה זה אנשים לא היו מודעים לכך? אנשים לא מודעים לרוב המוחלט של מה שהולך עם המוצר הזה, כי הוא מורכב וחוד החנית של הטכנולוגיה.

מה שאנשים כן היו מודעים אליו, זה בדיוק איך הכרטיסים האלו עובדים, במגוון רחב של משחקים והגדרות, כי היו מלא בנצ'מארקים, לפני שהכרטיס בכלל יצא.
אלו הביצועים בפועל. שום דבר לא השתנה מאז, גם אם משתמש יחיד באיזה פורום חווה תקלה, שנובעת מאלוהים יודע מה וכל אדם אחר שניסה, לא הצליח לשחזר אותה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ינואר 2015, 23:38

אולי ידעת מהבנצ'מארקים שהוא בעל ביצועים מסויימים ברזולוציות מסויימות, אבל לא ידעת שמרגע שניצול הזיכרון עובר את ה3.5, הוא מאט משמעותית. כרגע, זה משפיע רק על רזולוציות גבוהות. בעוד כמה חודשים, זה עלול להשפיע על הויצ'ר 3 ב1080P.

בכל מקרה, אפילו החבר'ה בGuru3D אמרו שנווידיה לא העבירו את המידע הזה בהתחלה:

I have to state this though, the primary 3.5 GB partition on the GTX 970 with a 500MB slow secondary partition is a big miss from Nvidia, but mostly for not honestly communicating this. The problem I find to be more of a marketing miss with a lot of aftermath due to not mentioning it.

שוב, אומנם כרגע:

For most of you the primary 3.5 GB graphics memory will be more than plenty in 1920x1080 (Full HD) up-to 2560x1440 (WHQD).

אבל במשחק הממש תובעני של מחר, לא בטוח שזה יהיה נכון.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2015, 00:19

1) מדובר בשקר מלוכלך לצרכן, nvidia שקרו לנו בפנים והסתירו
2) לא תגיע ליותר מ3.5gb זיכרון בלי aa הזוי על רזולוציה גבוהה מ1080p או במקרים ספציפים ב4k. לדוגמה בבדיקה של גורו 3d הם נאלצו לשחק בsom ב4k עם x8msaa כדי להגיע ל3.6gb. כנראה שרובנו לא נגיע לשם, ביחוד שהכרטיס הזה בחיים לא יריץ את המשחקים של מחר ב4k, הוא בקושי מריץ את bf4 ב4k.
3) על פי הטבלה של nvidia הפגיעה הכי גדולה שהם הצליחו ליצור הייתה 4% לעומת ה980gtx שזה לגמרי הגיוני להתחשב בזה שמדובר בכרטיס זול יותר
4) גורו לא הצליחו כלל למצא הבדל ביצועי בין 3.5 למעל
5) nvidia יצאו מטומטמים רצח שהם לא חשפו את זה. כל כרטיס הוא גרסה נכה של החזק לו, מכבים יחידות עיבוד וכדומה. פשוט תגידו שיש 3.5 כמו ב980 ועוד 0.5 שמתפקדים פחות טוב וזה לא משפיע על הביצועים בשיט. מה הבעיה להגיד את זה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2015, 10:59

לגמרי התלכלכו, ואני כן צופה סוג של תביעה ייצוגית או מחאה גדולה שתביא לאיזה פיצוי.
או לפחות - מקווה שזה מה שיקרה :)
משחק חינם (רצוי וויצ'ר 3) יהיה נהדר ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2015, 11:50

Laskin כתב:לגמרי התלכלכו, ואני כן צופה סוג של תביעה ייצוגית או מחאה גדולה שתביא לאיזה פיצוי.
או לפחות - מקווה שזה מה שיקרה :)
משחק חינם (רצוי וויצ'ר 3) יהיה נהדר ^_^

אוי כן, בבקשה משחק חינם שקשור לNVIDIA כמו הוויצ'ר :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ינואר 2015, 12:21

DrKeo כתב:1) מדובר בשקר מלוכלך לצרכן, nvidia שקרו לנו בפנים והסתירו
2) לא תגיע ליותר מ3.5gb זיכרון בלי aa הזוי על רזולוציה גבוהה מ1080p או במקרים ספציפים ב4k. לדוגמה בבדיקה של גורו 3d הם נאלצו לשחק בsom ב4k עם x8msaa כדי להגיע ל3.6gb. כנראה שרובנו לא נגיע לשם, ביחוד שהכרטיס הזה בחיים לא יריץ את המשחקים של מחר ב4k, הוא בקושי מריץ את bf4 ב4k.
3) על פי הטבלה של nvidia הפגיעה הכי גדולה שהם הצליחו ליצור הייתה 4% לעומת ה980gtx שזה לגמרי הגיוני להתחשב בזה שמדובר בכרטיס זול יותר
4) גורו לא הצליחו כלל למצא הבדל ביצועי בין 3.5 למעל
5) nvidia יצאו מטומטמים רצח שהם לא חשפו את זה. כל כרטיס הוא גרסה נכה של החזק לו, מכבים יחידות עיבוד וכדומה. פשוט תגידו שיש 3.5 כמו ב980 ועוד 0.5 שמתפקדים פחות טוב וזה לא משפיע על הביצועים בשיט. מה הבעיה להגיד את זה?

1) באמת? הם אמרו שאין שום חלוקה ב4GB ב970?
2) אז נשמע שהם לא הזכירו את הפרט הזה, בעיקר בגלל שהוא לא משנה שום דבר, בערך.
3) כלומר, הפרט הזה באמת לא משנה שום דבר...
4) ...
5) כנראה הם לא חשבו שיש טעם לחשוף את זה, בגלל שזה לא משפיע על הביצועים באופן הנראה לעין, בכל מקרה. כמו שלא משנה לי איזה בטון בדיוק יש לי במכונת כביסה. העיקר שהוא כבד ומחזיק אותה במקום.

אני לא מבין מה הביג דיל. אז איזה פרט טכני הוצג בצורה נכונה, אבל לא נכנסו איתו לעומק.
זה לא משנה את הביצועים של הכרטיס, שהם מאוד מאוד טובים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2015, 12:26

Nucleus_Dawn כתב:
4) ...
5) כנראה הם לא חשבו שיש טעם לחשוף את זה, בגלל שזה לא משפיע על הביצועים באופן הנראה לעין, בכל מקרה. כמו שלא משנה לי איזה בטון בדיוק יש לי במכונת כביסה. העיקר שהוא כבד ומחזיק אותה במקום.

אני לא מבין מה הביג דיל. אז איזה פרט טכני הוצג בצורה נכונה, אבל לא נכנסו איתו לעומק.

זה משהו שהם צריכים לחשוף כי זה לא סטנדרטי. אנשים הולכים וקונים את הכרטיס ואם הם מאמינים שזה לא פוגע בביצועים אז שיגידו ויראו בבנצ'מארקים, לא צריך להסתיר. לא שמשהו היה קונה או לא קונה את הכרטיס בגלל זה אבל עכשיו הם יצטרכו לתת לי עותק חינם של הוויצ'ר 3 וחבל :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ינואר 2015, 12:39

DrKeo כתב:זה משהו שהם צריכים לחשוף כי זה לא סטנדרטי. אנשים הולכים וקונים את הכרטיס ואם הם מאמינים שזה לא פוגע בביצועים אז שיגידו ויראו בבנצ'מארקים, לא צריך להסתיר. לא שמשהו היה קונה או לא קונה את הכרטיס בגלל זה אבל עכשיו הם יצטרכו לתת לי עותק חינם של הוויצ'ר 3 וחבל :)

:D אם תזכה בעותק חינם של משחק כלשהו, אז מהמם. אין תלונות.

אני לא חושב שיהיה מקום לזה, פשוט כי המוצר עובד כמובטח. זה לא שונה, נניח, מזה שהCELL הוא עם 9 ליבות, אבל סוני לא פרסמה בשום מקום שליבה אחת אחראית לחלוקת המשימות ואחת נוספת פשוט מנותקת בתהליך הייצור, כדי לשפר yields. את זה גילינו לבד, מכל מיני גורמים שאינם סוני.
בגלל שהפרט הזה פשוט מאוד לא משנה דבר לביצועים של הכרטיס, הם לא חשבו בכלל לדבר על זה. זה לא ממש הסתרה. זה יותר דומה לזה שהם גם לא סיפרו לנו באיזה צבע הם משתמשים, כדי שהסיליקון יהיה ירוק\שחור\כחול\אדום\תכלת\תורכיז.

כל מה שאני רואה פה, זה משתמש שכועס על זה שיש לו איזו תקלה במחשב. אז הוא חופר ומוצא משהו לא שכיח באיך שכרטיס המסך מעוצב ומחליט להאשים את זה. גם הבדיקות של NVIDIA וגם בדיקות של גורמים יותר אובייקטיביים הוכיחו שזו לא הבעיה והכרטיס עובד מצוין, כמו שתמיד חשבנו שהוא עובד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2015, 13:53

יש מקום לפיצוי כלשהו לדעתי, כי מבחינה תדמיתית כן נגרם נזק, ותביעה עלולה לצוץ.
מדובר על חוסר שקיפות או גג הסתרה של פרט שבאמת לא משנה הרבה, אבל הם יודעים שקהל היעד שלהם הוא מאוד "טכני" ואם פורסם משהו שעלול להחשב כ"הטעיית הציבור" אז מגיע פיצוי כלשהו, אם הם רוצים לשמור על יחסי ציבור טובים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2015, 14:31

זה לא בדיוק כמו קונסולה כי חומרה אתה קונה בשביל הבטחת הביצועים שלה. לפחות ככה נהוג, קונסולות לפעמים לא מגלים כלל את המפרט שלהן והאתרים הטכנים לבד דולים מידע מדליפות וניתוחים בזמן שכרטיסי מסך חושפים כל פרט ופרט בארכיטקטורה שלהם.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 26 ינואר 2015, 16:18

לכול מי שמנסה להגן, זה מה שנקרא False Advertising - הם שיקרו וזה לא משנה אם אין השפעה, 4GB זה 4GB ולא 3.5

אני כבר רוצה לראות את הכרטיס החדש של AMD

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2015, 16:21

Yahel12 כתב:לכול מי שמנסה להגן, זה מה שנקרא False Advertising - הם שיקרו וזה לא משנה אם אין השפעה, 4GB זה 4GB ולא 3.5

אני כבר רוצה לראות את הכרטיס החדש של AMD

מה שאתה אומר הוא לא נכון, יש 4GB ואפשר להשתמש ב4GB. יש פגיעה של 1%-4% תלוי המשחק אם תשחק ב4K בX8MSAA לעומת הפגיעה של ה980GTX מה שאני אפילו לא בטוח אם זה רלוונטי כי מן הסתם ה980GTX אמור להתמודד טוב יותר עם 4K כי זה כרטיס חזק יותר.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 26 ינואר 2015, 16:45

DrKeo כתב:מה שאתה אומר הוא לא נכון, יש 4GB ואפשר להשתמש ב4GB. יש פגיעה של 1%-4% תלוי המשחק אם תשחק ב4K בX8MSAA לעומת הפגיעה של ה980GTX מה שאני אפילו לא בטוח אם זה רלוונטי כי מן הסתם ה980GTX אמור להתמודד טוב יותר עם 4K כי זה כרטיס חזק יותר.

יהל תמיד אהב את AMD יותר :).
בכל מקרה אולי כן היה פרסום שיקרי אבל לפחות נכון להיום זה לא ממש פוגע בביצועים וכן שהמשחק היחיד שבאמת התאמץ טצלי היה מקס פיין 3 על 8XMSAA ורזולוציה של 2K שזה בערך עשה לי 25 FPS. משהו כמו הפס3 :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 ינואר 2015, 19:17

Nucleus_Dawn כתב:
4) ...

כנראה שאתה לא ממש יודע איך האמריקאים פועלים. אתה זוכר את התביעה נגד WD על כך שהכוננים שלה מכילים פחות מקום מאשר פורסם במקור? תביעה שהסתיימה בפשרה של WD שבה היא חילקה ללקוחות תוכנת גיבוי שעלתה אז איזה 30$. וזה, כביכול על משהו שכל מי שטיפה מתעמק, יודע. לכן, אגב, אתה רואה היום על כל מכשיר שמכיל כונן קשיח כלשהו את השורה שאומרת שכמות המקום האמיתית תלויה במערכת ההפעלה וכו' כו' וכו'.

http://gizmodo.com/183980/western-digit ... ty-lawsuit

אז פה (http://www.geforce.com/hardware/desktop ... ifications), במפרט של Nvidia עצמה, כתוב במפורש שמהירות הזיכרון היא X ושרוחב הפס של הזיכרון הינו Y, לכל סך נפח הזיכרון. אז תהיה סמוך ובטוח שאם למישהו ישעמם מספיק, הוא יקום לתבוע על זה.

אגב - מאמר מעניין בנושא: http://www.pcper.com/reviews/Graphics-C ... ns-GTX-970

השורה התחתונה:

The performance of the GTX 970 is what the performance is. This information is incredibly interesting and warrants some debate, but at the end of the day, my recommendations for the GTX 970 really won’t change at all.....

But does this change the stance or position of the GTX 970 in the world of discrete PC graphics? I don’t think it does.

בקיצור, ברור שהביצועים הם הביצועים שראינו כבר קודם לכן, אבל נווידיה בהחלט הסתירה את המידע בנושא הזה. ולא - לא מדובר ''במידע על הצבע של הPCB'', אלא על מידע אמיתי וחיוני (תסתכלו בטבלה שהכינו שם), שרלוונטי לכרטיס. שוב, הביצועים לא משתנים בגלל בנושא הזה - הוא היה קיים כבר קודם. אבל המפרט של נווידיה, כפי שהבאתי לעיל, לא מדוייק בכלל.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ינואר 2015, 21:44

Klayman כתב:
כנראה שאתה לא ממש יודע איך האמריקאים פועלים. אתה זוכר את התביעה נגד WD על כך שהכוננים שלה מכילים פחות מקום מאשר פורסם במקור? תביעה שהסתיימה בפשרה של WD שבה היא חילקה ללקוחות תוכנת גיבוי שעלתה אז איזה 30$. וזה, כביכול על משהו שכל מי שטיפה מתעמק, יודע. לכן, אגב, אתה רואה היום על כל מכשיר שמכיל כונן קשיח כלשהו את השורה שאומרת שכמות המקום האמיתית תלויה במערכת ההפעלה וכו' כו' וכו'.

אז פה (http://www.geforce.com/hardware/desktop ... ifications), במפרט של Nvidia עצמה, כתוב במפורש שמהירות הזיכרון היא X ושרוחב הפס של הזיכרון הינו Y, לכל סך נפח הזיכרון. אז תהיה סמוך ובטוח שאם למישהו ישעמם מספיק, הוא יקום לתבוע על זה.

השורה התחתונה:

בקיצור, ברור שהביצועים הם הביצועים שראינו כבר קודם לכן, אבל נווידיה בהחלט הסתירה את המידע בנושא הזה. ולא - לא מדובר ''במידע על הצבע של הPCB'', אלא על מידע אמיתי וחיוני (תסתכלו בטבלה שהכינו שם), שרלוונטי לכרטיס. שוב, הביצועים לא משתנים בגלל בנושא הזה - הוא היה קיים כבר קודם. אבל המפרט של נווידיה, כפי שהבאתי לעיל, לא מדוייק בכלל.

האמת שלא נתתי מספיק קרדיט לטמטום האמריקאי. באמת יש מצב שתביעה כזאת תוביל לאיזו פשרה, כי נווידיה לא תרצה לבזבז כסף על ללכת לבית משפט.

בשורה התחתונה, זה באמת לא צריך לשנות שום דבר, למי שלא עוסק בלחפש תביעות קטנוניות.
הביצועים נהדרים. זה עדין הכרטיס הכי טוב בשוק. הוא עדין יפעל נהדר, במשך שנים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 ינואר 2015, 21:50

צפה בסרטון שבמאמר שצירפתי. אתה תשמע שם שנווידיה מודה רשמית, שהיא פירסמה נתונים לא נכונים (ולא ''לא פרסמה את הנתונים הרלוונטיים'' כמו שניסית לרמוז). לטענתה בגלל קצר בתקשורת בין מחלקת השיווק, להנדסה. שוב, בוודאי שמדובר בכרטיס טוב, אבל הוא נמכר תוך שימוש בנתונים לא נכונים, וזה, לכשעצמו, מלוכלך. לדעתך לא? זה בסדר גמור.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 ינואר 2015, 21:51

Klayman כתב:צפה בסרטון שבמאמר שצירפתי. אתה תשמע שם שנווידיה מודה רשמית, שהיא פירסמה נתונים לא נכונים (ולא ''לא פרסמה את הנתונים הרלוונטיים, כמו שניסית לרמוז''). לטענתה בגלל קצר בתקשורת בין מחלקת השיווק, להנדסה. שוב, בוודאי שמדובר בכרטיס טוב, אבל הוא נמכר תוך שימוש בנתונים לא נכונים, וזה, לכשעצמו, מלוכלך. לדעתך לא? זה בסדר גמור.

אני לחלוטין מאמין להם, שזו טעות תמימה, שנבעה מאותו קצר בתקשורת ולכן, אין פה שום דבר מלוכלך.

ה970 לא נמכר על בסיס הנתונים האלו. הוא נמכר על בסיס הנתונים של הביצועים שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2015, 23:21

Klayman כתב:

השורה התחתונה:

זה נטו הטעיה, אי אפשר לצייר את זה אחרת. גם לא מדובר בקטנוניות, זה פשוט הטעיה ובישראל לפחות זה לא חוקי. אני לא מכיר מספיק את המשפט האמריקאי בשביל לדעת מה הולך שם אבל להתחשב בעובדה שתובעים שם כשמנכ״ל מתעטש אני חושב שזה די ברור שתהיה פה תביעה.

בקיצור nvidia אני רוצה עותק של הוויצ׳ר, אם לא מתאפשר אני מוכן להתפשר על gta.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 27 ינואר 2015, 09:06

matangt8 כתב:יהל תמיד אהב את AMD יותר :).
בכל מקרה אולי כן היה פרסום שיקרי אבל לפחות נכון להיום זה לא ממש פוגע בביצועים וכן שהמשחק היחיד שבאמת התאמץ טצלי היה מקס פיין 3 על 8XMSAA ורזולוציה של 2K שזה בערך עשה לי 25 FPS. משהו כמו הפס3 :)

איך ידעת? :) הצחקת אותי :lol: , אני רוצה גם לנסות את AMD, במקרה נפלתי על עסקה טובה אז כבר קניתי intel, אבל אני בהחלט רוצה לנסות את AMD מתי שהוא, לא יהיה שום הבדל משמעותי בביצועים, רק במחיר (:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים