נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 27 ינואר 2015, 14:24

טוב, החלטתי שאני ככל הנראה הולך על יוגה 2... השאלה היא - האם שווה לי ללכת על הPRO רק בגלל הSSD?
כמובן, גם הרזולוציה גבוהה יותר בPRO, אבל בתכל'ס - כמה זה כבר משנה אם זה מעל 1080P במסך של 13 אינץ'?
בנוסף, רציתי לשאול מה אתם יודעים על הביצועים של הארד דיסק "היברידי" שיש לגירסה הרגילה, האם המחשב עולה באמת מהר יותר וכו'...
ודבר אחרון - הבטריה. האם עדיף six cell / 50WH או four cell / 54WH?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 ינואר 2015, 15:44

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 ינואר 2015, 16:28

Laskin כתב:טוב, החלטתי שאני ככל הנראה הולך על יוגה 2... השאלה היא - האם שווה לי ללכת על הPRO רק בגלל הSSD?
כמובן, גם הרזולוציה גבוהה יותר בPRO, אבל בתכל'ס - כמה זה כבר משנה אם זה מעל 1080P במסך של 13 אינץ'?
בנוסף, רציתי לשאול מה אתם יודעים על הביצועים של הארד דיסק "היברידי" שיש לגירסה הרגילה, האם המחשב עולה באמת מהר יותר וכו'...

מהתנסות אישית עם היוגה 2, הייתי ממליץ להתרחק מהPro דווקא בגלל הרזולוציה. תוכנות "סטנדרטיות" שרצות בחלונות (לפחות עד שתצא גרסה 10) פשוט לא יודעות להתמודד עם רזולוציות גבוהות מידי על מסכים קטנים מידי, ולכן הרבה מאד דברים הופכים למאד לא נוחים לקריאה וניווט - גם כשאתה מגדיר את הפונטים והממשק ברמת מערכת ההפעלה ליותר גדולים.

אם אתה מחפש תחליף שהוא גם convertible אמיתי שהופך מטאבלט ללפטופ אז אני ממליץ בחום על הAsus Transformer וספציפית על הT300LA שמגיע בקונפיגורציה דומה לYoga 2 Pro מינוס הרזולוציה, אבל באמת נתיק וניתן להסיר ממנו את המקלדת.
http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabook ... ok_T300LA/
יש להם גם עוד כמה דגמים כמו הFlip שדומה יותר ליוגה 2 בקטע של סיבוב המקלדת, אבל ספציפית הניסיון האישי שלי הוא עם הT300LA ולא עם אחרים, ולדעתי הוא פשוט מדהים. הוא בא בקונפיגורציות של 4gb/8gb i5/i5 12gb/256gb והמחירים בהתאם. במחיר של היוגה 2 פרו אתה יכול להשיג משהו כזה
http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E ... ap&aff_a=1

DrKeo כתב:כמו שכבר אמרתי לפני כמה הודעות, AS הוא אופציונאלי לגמרי בתקן DP כך שלא כל מסך חדש יהיה מסך FREESYNC. ההפך, רוב המסכים החדשים הם לא תומכים בFREESYNC. גם AMD בעצמה שעד סוף 2015 הם מקווים שיהיו 20 מסכים וזה כולל וריאנטים בתוך הדגמים (כלומר למשל אם סמסונג מוציאה מסך שכזה, הם כוללים ב20 גם את הדגם 24, גם את ה27 וגם את ה32 כשלושה שונים). או במילים אחרות, כנראה שיהיו לך בערך 6-7 דגמים שונים של מסכים שתומכים בFREESYNC עד סוף 2015 בזמן שיוצאים עשרות גבוהות של דגמים חדשים כל שנה. לא שונה במיוחד מGSYNC. מה שכן, אולי המחיר באמת יהיה זול בכמה דולרים בתקווה שהיצרניות מסכים לא ירכבו על ההפרש. להתחשב בזה שההצע של AMD מתחיל כרגע ב400$ שזה במחירים ישראלים הרבה מעל ל2000 שקל, גם מסך AMD בהשג ידך כנראה שלא תראה השנה. דווקא מסכי GSYNC היו ביופי של סיילים של 250$ בשישי השחור האחרון אם אתה כל כך לחוץ למסך עם AS.

AS הוא אופציונלי, אבל אין שום סיבה לא לממש אותו ברגע שאתה כבר מממש את תקן DP החדש (מה שלא כל המסכים עושים) וכמו שאמרתי המספרים מדברים על 95% תמיכה בAdaptive Sync. הסיבה שאתה לא שומע מAMD על מסכי FreeSync רבים היא פשוט כי לא כל המסכים מקבלים את המיתוג שלהם ועובדים איתם בשיתוף פעולה, אבל הטכנולוגיה היא אותה טכנולוגיה ולכן הם בכל מקרה יעבדו.
במקרה האישי שלי מחירים של מעל 2000 שקלים זה בכל מקרה מה שאני מצפה להוציא על מסך כי אני לא קונה מסכי TN בררה ומעוניין במסך גדול. אם לא הייתי מחכה למסכים חדשים הייתי קונה כבר את ה27 אינץ של דל שזה טווח המחירים שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2015, 16:32

אצלי לפחות כל המסכי 2000+ שקל האלה לא רלוונטים בשום צורה, אני לא יושב מספיק מול המוניטור בשביל שיהיה לי אכפת :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 ינואר 2015, 21:21

Laskin כתב:טוב, החלטתי שאני ככל הנראה הולך על יוגה 2... השאלה היא - האם שווה לי ללכת על הPRO רק בגלל הSSD?

שווה לחלוטין ללכת על הPRO, רק בשביל הSSD.
המחשב מהיר באופן משמעותי מאוד. שקט הרבה יותר. מתחמם הרבה פחות. מחזיק הרבה יותר זמן, מבחינת סוללה. זה יתרון עצום ולפי דעתי, שווה את ההבדל במחיר.

הרזולוציה זה נחמד מאוד והיום אפילו יש פה ושם סרטונים ברזולוציה גבוהה מ1080P ביוטיוב, שנחמד לראות, אבל זה רחוק מלהיות איזה יתרון גדול.
יש כמות קטנה של תוכנות של מסתדרות איתה, כמו הshell של ווינדוס (יש לי לפחות חבר אחד, שלא מסוגל להשתמש בווינדוס בלי להיות בshell כל רגע, אז זה תלוי בפרופיל השימוש שלך), או אוריג'ן של EA.
לא באמת בעיה כזאת קריטית, כי גם באוריג'ן זו בעיה רק כשאתה צריך להכניס את הסיסמא ושם המשתמש ואחרי זה, הכל נראה בסדר גמור.
לרוב המוחלט של התוכנות שהשתמשתי בהן, לא היתה שום בעיה עם הרזולוציה וכמובן שווינדוס 8.1 תומך בה, בצורה מלאה.

ההארד דיסק ההיברידי (אלו עם 8-32 GB SSD) אכן מעלה את המחשב יותר מהר. הוא לא מאיץ שום דבר, מעבר לזה, אז הייתי אומר שכל שקל שהוא עולה יותר, לא שווה את זה.
לא בטוח לגבי הבטריה. אני חושב שהנתון החשוב הוא WH, אבל לא סגור על זה לגמרי.

בשורה התחתונה, הPRO מהיר הרבה יותר וחסכוני הרבה יותר בסוללה, בזכות הSSD. הרזולוציה זו תוספת חביבה, אבל לא יתרון גדול. בטח לא חסרון, ל99% מהתוכנות בשוק.
יתרון נוסף ולא קטן בכלל, הוא שהPRO גם קל משמעותית. 270 גרם זה באמת לא מעט, אז אם זה נתון שחשוב לך, קח את זה בחשבון.

אל תתקרב לT300. מכשיר נורא ואיום. מעבר לעובדה שהשירות של אסוס מחורבן (לפחות כמו זה של לנובו ואולי אף יותר), מחשבים של אסוס, כבר תקופה ארוכה, סובלים מהמון בעיות טכניות, ממגוון סוגים.
הT300, ספציפית, כבד מאוד (1.9 קילו זה כבר לא אולטרה בוק) והעיצוב שלו שבור מיסודו - המסך כל כך כבד יותר מהמקלדת, שברגע שהזווית שהיא יושב ביחס אליה היא יותר מ90 מעלות, הוא פשוט נופל אחורה. חתיכת פספוס של דבר בסיסי, מצד אסוס.
בתור מישהו שמכר לא מעט מוצרי אסוס ואפילו המליץ עליהם בחום לפני תקופה לא קצרה, אני באמת ממליץ לך לא להתקרב אליהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2015, 21:30

אם משהוא מתעניין יש עדכון נוסף של GURU3D בנושא של הזיכרון ב970GTX, האתר היחידי שלוקח את הנושא ברצינות. הם מסבירים שם באופן מפורט על הבעיה, למה היא קיימת ושהיא בעצם לא באג או בעיה אלה עיצוב מתוכן ומכוון.
http://www.guru3d.com/news-story/does-t ... n-bug.html

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 27 ינואר 2015, 21:52

DrKeo כתב:אם משהוא מתעניין יש עדכון נוסף של GURU3D בנושא של הזיכרון ב970GTX, האתר היחידי שלוקח את הנושא ברצינות. הם מסבירים שם באופן מפורט על הבעיה, למה היא קיימת ושהיא בעצם לא באג או בעיה אלה עיצוב מתוכן ומכוון.

וואו,אז זה באמת חומרתי ולא טכני. בכל מקרה זה עדיין כרטיס של 1080P/60 FPS על ULTRA-Very high אז אני מרוצה.
בכל מקרה באמת מעניין מה עכשיו הולך לקרות ואם נווידיה תפצה לקוחות על ההטעיה הזאת כי זה נזק רציני..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2015, 21:59

matangt8 כתב:וואו,אז זה באמת חומרתי ולא טכני. בכל מקרה זה עדיין כרטיס של 1080P/60 FPS על ULTRA-Very high אז אני מרוצה.
בכל מקרה באמת מעניין מה עכשיו הולך לקרות ואם נווידיה תפצה לקוחות על ההטעיה הזאת כי זה נזק רציני..

זה לא שהביצועים השתנו פתאום, הבנצ'מארקים שראית לפני שקנית ואיך שהמשחקים רצים אצלך נשארו כמו שהם. זה לא משהו שהופיע היום וזה לא משהו שהווסף עם הזמן, זה היה שם מיום אפס. הפגם הוא שNVIDIA אשכרה נסתה לעבוד על המבקרים והקהל, הם אפילו טענו שיש 64ROPS כשיש במציאות 56ROPS. עכשיו הם שחררו את הנתונים האמיתיים ואיך שהכיבוי של רכיב L2 אחד גורם לזה שרכיב DRAM אחד (שמכיל 512MB) רץ בעצם ב28GBPS במקום 196GBPS.

או במילים אחרות, NVIDIA הייתה צריכה לפרסם את הכרטיס כ3.5GB עם חיזוק של 0.5GB איטי במקום כ4GB.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 ינואר 2015, 22:36

DrKeo כתב:אם משהוא מתעניין יש עדכון נוסף של GURU3D בנושא של הזיכרון ב970GTX, האתר היחידי שלוקח את הנושא ברצינות. הם מסבירים שם באופן מפורט על הבעיה, למה היא קיימת ושהיא בעצם לא באג או בעיה אלה עיצוב מתוכן ומכוון.

דווקא בלינק שהבאתי מpcper.com שוחחו עם הSVP של הנדסה בNVIDIA ונתנו סקירה טכנית מאוד מקיפה. בכל מקרה, מסתבר שיש כאן מעבר ל''קצר בתקשורת בין שיווק להנדסה'', כי גם בGPU-Z מופיע מספר ROPS לא נכון (גדול יותר). אז אלא אם כן מחלקת השיווק כתבה את הביוס.... :roll:

בקיצור - NVIDIA שיקרה, חד-משמעית. חבל ששיקרה, כי הכרטיס מצויין ולא צריך שקרים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 ינואר 2015, 22:54

אף אחד לא אמר שיש טעות, זאת הטעיה נטו.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 27 ינואר 2015, 23:06

DrKeo כתב:זה לא שהביצועים השתנו פתאום, הבנצ'מארקים שראית לפני שקנית ואיך שהמשחקים רצים אצלך נשארו כמו שהם. זה לא משהו שהופיע היום וזה לא משהו שהווסף עם הזמן, זה היה שם מיום אפס. הפגם הוא שNVIDIA אשכרה נסתה לעבוד על המבקרים והקהל, הם אפילו טענו שיש 64ROPS כשיש במציאות 56ROPS. עכשיו הם שחררו את הנתונים האמיתיים ואיך שהכיבוי של רכיב L2 אחד גורם לזה שרכיב DRAM אחד (שמכיל 512MB) רץ בעצם ב28GBPS במקום 196GBPS.

או במילים אחרות, NVIDIA הייתה צריכה לפרסם את הכרטיס כ3.5GB עם חיזוק של 0.5GB איטי במקום כ4GB.

אתה לןשב שהתיקשורת הייתה מסתכלת אחרת על ה970 אם היו מפרסמים אותו ככרטיס של 3.5GB של VRAM ים חיזוק של חצי במידה ויש צורך לכך?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 ינואר 2015, 23:07

הSVP של NVIDIA אמר לריאן, מPCPER שזה היה ''קצר בתקשורת בין השיווק להנדסה'', והוא מספר את זה בסרטון בכתבה שהבאתי. גם שחר אמר שהוא מאמין שזאת באמת טעות, כמו שהם טענו. מספר הROPS שמופיע בGPU-Z, מוכיח שלא מדובר בטעות, אלא הטעיה מכוונת. עד כמה שאני יודע, את הביוס לא כותבת חטיבת השיווק :P.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ינואר 2015, 09:33

Nucleus_Dawn כתב:
שווה לחלוטין ללכת על הPRO, רק בשביל הSSD.
המחשב מהיר באופן משמעותי מאוד. שקט הרבה יותר. מתחמם הרבה פחות. מחזיק הרבה יותר זמן, מבחינת סוללה. זה יתרון עצום ולפי דעתי, שווה את ההבדל במחיר.

הרזולוציה זה נחמד מאוד והיום אפילו יש פה ושם סרטונים ברזולוציה גבוהה מ1080P ביוטיוב, שנחמד לראות, אבל זה רחוק מלהיות איזה יתרון גדול.
יש כמות קטנה של תוכנות של מסתדרות איתה, כמו הshell של ווינדוס (יש לי לפחות חבר אחד, שלא מסוגל להשתמש בווינדוס בלי להיות בshell כל רגע, אז זה תלוי בפרופיל השימוש שלך), או אוריג'ן של EA.
לא באמת בעיה כזאת קריטית, כי גם באוריג'ן זו בעיה רק כשאתה צריך להכניס את הסיסמא ושם המשתמש ואחרי זה, הכל נראה בסדר גמור.
לרוב המוחלט של התוכנות שהשתמשתי בהן, לא היתה שום בעיה עם הרזולוציה וכמובן שווינדוס 8.1 תומך בה, בצורה מלאה.

ההארד דיסק ההיברידי (אלו עם 8-32 GB SSD) אכן מעלה את המחשב יותר מהר. הוא לא מאיץ שום דבר, מעבר לזה, אז הייתי אומר שכל שקל שהוא עולה יותר, לא שווה את זה.
לא בטוח לגבי הבטריה. אני חושב שהנתון החשוב הוא WH, אבל לא סגור על זה לגמרי.

בשורה התחתונה, הPRO מהיר הרבה יותר וחסכוני הרבה יותר בסוללה, בזכות הSSD. הרזולוציה זו תוספת חביבה, אבל לא יתרון גדול. בטח לא חסרון, ל99% מהתוכנות בשוק.
יתרון נוסף ולא קטן בכלל, הוא שהPRO גם קל משמעותית. 270 גרם זה באמת לא מעט, אז אם זה נתון שחשוב לך, קח את זה בחשבון.

אל תתקרב לT300. מכשיר נורא ואיום. מעבר לעובדה שהשירות של אסוס מחורבן (לפחות כמו זה של לנובו ואולי אף יותר), מחשבים של אסוס, כבר תקופה ארוכה, סובלים מהמון בעיות טכניות, ממגוון סוגים.
הT300, ספציפית, כבד מאוד (1.9 קילו זה כבר לא אולטרה בוק) והעיצוב שלו שבור מיסודו - המסך כל כך כבד יותר מהמקלדת, שברגע שהזווית שהיא יושב ביחס אליה היא יותר מ90 מעלות, הוא פשוט נופל אחורה. חתיכת פספוס של דבר בסיסי, מצד אסוס.
בתור מישהו שמכר לא מעט מוצרי אסוס ואפילו המליץ עליהם בחום לפני תקופה לא קצרה, אני באמת ממליץ לך לא להתקרב אליהם.

המחשב לא בשבילי, אלא עבור אשתי, בעיקר כדי שתוכל לעשות מצגות או לעשות אלבומי תמונות, וורד, דברים כאלה... וכמובן גלישה.
האם היא תרגיש את ההבדל עם SSD עד כדי כך שזה שווה עוד 1300 ש"ח? או שעדיף עוד 250GB... פאק, זו בחירה ממש קשה :)
הרזולוציה באמת, לא מהווה יתרון... אבל מצד שני - המשקל והחום המופחת בהחלט כן.
הבטריה ממה שראיתי - זהה, בערך 7 שעות בפועל.

מהT300 באמת ירדתי. קראתי ביקורות, לא משהו, המשקל והמקלדת ועוד כמה דברים - לא משהו.
זה ממש מעצבן, כי ברור לי שהשנה יצא מכשיר בלי כל החסרונות הללו, במחיר שפוי יותר... אבל היא צריכה מחשב עכשיו :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2015, 11:13

Klayman כתב:הSVP של NVIDIA אמר לריאן, מPCPER שזה היה ''קצר בתקשורת בין השיווק להנדסה'', והוא מספר את זה בסרטון בכתבה שהבאתי. גם שחר אמר שהוא מאמין שזאת באמת טעות, כמו שהם טענו. מספר הROPS שמופיע בGPU-Z, מוכיח שלא מדובר בטעות, אלא הטעיה מכוונת. עד כמה שאני יודע, את הביוס לא כותבת חטיבת השיווק :P.

שוב, כמו שאמרתי, הטעיה מכוונת. הם ישלמו על זה במשפט ב100%, אין ספק בכלל. בארץ יש חוקים של הטעיית צרכן כך שהמדינה הייתה תובעת אותם, בארה"ב אני משער שזה יהיה עורך דין אחד שאוהב לעשות תביעות יצוגיות. אני לפחות מקווה שיצא לי משהו מזה כלקוח פגוע עד עומק נשמתו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 ינואר 2015, 12:33

Laskin כתב:
המחשב לא בשבילי, אלא עבור אשתי, בעיקר כדי שתוכל לעשות מצגות או לעשות אלבומי תמונות, וורד, דברים כאלה... וכמובן גלישה.
האם היא תרגיש את ההבדל עם SSD עד כדי כך שזה שווה עוד 1300 ש"ח? או שעדיף עוד 250GB... פאק, זו בחירה ממש קשה :)
הרזולוציה באמת, לא מהווה יתרון... אבל מצד שני - המשקל והחום המופחת בהחלט כן.
הבטריה ממה שראיתי - זהה, בערך 7 שעות בפועל.

מהT300 באמת ירדתי. קראתי ביקורות, לא משהו, המשקל והמקלדת ועוד כמה דברים - לא משהו.
זה ממש מעצבן, כי ברור לי שהשנה יצא מכשיר בלי כל החסרונות הללו, במחיר שפוי יותר... אבל היא צריכה מחשב עכשיו :/

באמת קשה לי להגיד.
המחשב יעבוד מהר יותר, באופן משמעותי. מרגישים את זה בכל שימוש. לא משנה מה עושים. לדעתי זה שווה.

השאלה היא באמת מה דעתכם. האם חשוב לכם יותר המשקל\חום\מהירות, או הכמות אחסון\מחיר?
זה לגמרי העדפה אישית.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ינואר 2015, 12:43

שמע, 1300 ש"ח זה אחוז לא קטן כשאתה מתכנן לקנות מחשב ב-4200 ש"ח :)
בהפרש הזה, אני יכול לקנות אזניות אלחוטיות ממש טובות של BOSE שתכננתי לקנות לה בכל מקרה
http://www.amazon.com/gp/product/B00M58 ... PDKIKX0DER
וגם תיק לנייד, כיסוי למקלדת/מסך ועוד כמה שטויות מאמאזון...

גם ככה אם אני אלך על הSSD אז יהיה לי רק 250GB, ואז זה אומר שאת רוב העבודות היא תאלץ לעשות עם הארד דיסק חיצוני, לעומת זאת עם 500GB היא תוכל להשתמש בעיקר בהארד דיסק הפנימי, ומדי פעם תגבה על החיצוני.
אז נראה לי שאחסוך את ההפרש, ואולי בהמשך אשדרג לSSD גדול, כשהמחירים ירדו... אני מקווה שאפשר בכלל לשדרג אותו. לא בדקתי את זה :/ יש לך מושג לגבי זה? כי אם ניתן לשדרג אז בכלל אין לי על מה לדבר ^_^

החום פחות משנה, כי אם הוא במצב טאבלט אז הבנתי שכמעט ולא מרגישים את החום שיוצא ממנו, ואם הוא במצב לפטופ - אז היא תשב על השולחן גם ככה.
המשקל טיפה משנה, אבל זה לא הבדל מאוד גדול...
ודווקא המסך האיכותי יותר נראה לי באמת חסרון, קראתי בכמה מקומות שיש קצת בעיות תאימות וכד', וזה קצת מוציא את העיניים אלא אם אתה מגדיל פונטים על חשבון המראה הכללי. אני גם מחבר אותו למסך הטלויזיה בחדר, שכמובן שהוא 1080P, אז זה באמת כמעט לחלוטין מיותר.
מבאס שצריך להתפשר... אבל אם כבר מתפשרים - אז לפחות שלא ארגיש שאני מוציא כמעט כמו שהוצאתי על המחשב-מפלצת שלי :P

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 28 ינואר 2015, 13:16

Laskin כתב:שמע, 1300 ש"ח זה אחוז לא קטן כשאתה מתכנן לקנות מחשב ב-4200 ש"ח :)
בהפרש הזה, אני יכול לקנות אזניות אלחוטיות ממש טובות של BOSE שתכננתי לקנות לה בכל מקרה
http://www.amazon.com/gp/product/B00M58 ... PDKIKX0DER
וגם תיק לנייד, כיסוי למקלדת/מסך ועוד כמה שטויות מאמאזון...

גם ככה אם אני אלך על הSSD אז יהיה לי רק 250GB, ואז זה אומר שאת רוב העבודות היא תאלץ לעשות עם הארד דיסק חיצוני, לעומת זאת עם 500GB היא תוכל להשתמש בעיקר בהארד דיסק הפנימי, ומדי פעם תגבה על החיצוני.
אז נראה לי שאחסוך את ההפרש, ואולי בהמשך אשדרג לSSD גדול, כשהמחירים ירדו... אני מקווה שאפשר בכלל לשדרג אותו. לא בדקתי את זה :/ יש לך מושג לגבי זה? כי אם ניתן לשדרג אז בכלל אין לי על מה לדבר ^_^

החום פחות משנה, כי אם הוא במצב טאבלט אז הבנתי שכמעט ולא מרגישים את החום שיוצא ממנו, ואם הוא במצב לפטופ - אז היא תשב על השולחן גם ככה.
המשקל טיפה משנה, אבל זה לא הבדל מאוד גדול...
ודווקא המסך האיכותי יותר נראה לי באמת חסרון, קראתי בכמה מקומות שיש קצת בעיות תאימות וכד', וזה קצת מוציא את העיניים אלא אם אתה מגדיל פונטים על חשבון המראה הכללי. אני גם מחבר אותו למסך הטלויזיה בחדר, שכמובן שהוא 1080P, אז זה באמת כמעט לחלוטין מיותר.
מבאס שצריך להתפשר... אבל אם כבר מתפשרים - אז לפחות שלא ארגיש שאני מוציא כמעט כמו שהוצאתי על המחשב-מפלצת שלי :P

זה לא סכום קטן. לי היתרונות משנים. נשמע שלאשתך הרבה פחות וגם היא זקוקה לעוד מקום אחסון (לי יש 512 GB, אגב).
לא נשמע לי ששווה לך להוציא עוד 1300 ש"ח על הגירסא היקרה יותר.

אין לי מושג אם אפשר להחליף כונן.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ינואר 2015, 13:25

אנסה לברר את זה... אשאל בחנות, זה הכי טוב נראה לי
תודה על העזרה, בכל אופן! עזרתם לי מאוד.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ינואר 2015, 11:46

AMD מגיבה לפרשה של Nvidia:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2015, 12:43

לול. למרות שלא נראה לי שAMD הבינו את הפרשה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 ינואר 2015, 13:07

DrKeo כתב:לול. למרות שלא נראה לי שAMD הבינו את הפרשה :)

מחלקת הפרסום שלהם הבינה את הפרשה, לפחות כמו מחלקת הפרסום של NVIDIA :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ינואר 2015, 14:45

YEP^

מגיע להם...
אגב, NVIDIA עובדים על דרייבר שינצל את הזכרון בצורה טובה יותר... שזה משונה, כאילו... מה הם עשו עד עכשיו? לא ניצלו את הזכרון שהם ידעו שיש בפנים? משונה.

וגם - דיבורים על "פרסום מטעה" כבר צפים בצורה "רצינית" יותר + פרסום "פישלנו" מפי NVIDIA, ברשתות החברתיות:
http://www.dsogaming.com/news/ncix-clas ... messed-up/

בקיצור - העותק החינמי של THE WITCHER 3 שלי נראה לי קרוב מתמיד ;)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 ינואר 2015, 16:29

שוב, מחלקת הפרסום לא כותבת דרייברים וביוס (בהם דווח מספר rops שגוי/שקרי).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2015, 16:57

Laskin כתב:YEP^

מגיע להם...
אגב, NVIDIA עובדים על דרייבר שינצל את הזכרון בצורה טובה יותר... שזה משונה, כאילו... מה הם עשו עד עכשיו? לא ניצלו את הזכרון שהם ידעו שיש בפנים? משונה.

וגם - דיבורים על "פרסום מטעה" כבר צפים בצורה "רצינית" יותר + פרסום "פישלנו" מפי NVIDIA, ברשתות החברתיות:
http://www.dsogaming.com/news/ncix-clas ... messed-up/

בקיצור - העותק החינמי של THE WITCHER 3 שלי נראה לי קרוב מתמיד ;)

רק שזה יהיה ויכוח משפטי של 3 שנים ותקבל את הוויצ'ר בדיוק כשיצא 4 :/

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 29 ינואר 2015, 17:16

DrKeo כתב:רק שזה יהיה ויכוח משפטי של 3 שנים ותקבל את הוויצ'ר בדיוק כשיצא 4 :/

אני מקווה שזה יהיה Cyberpunk 2077... אחרי הוויצ'ר 3 הם צריכים לקחת הפסקה עם המותג הנפלא הזה והראות לנו מה עוד הם יכולים לעשות! :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים