Death_119 כתב:טרנזיסטור הוא אולי משחק אינדי במהות שלו (צוות קטן של 12 איש והפצה עצמאית אמיתית), אבל הוא ממש משחק שמתעלה על לא מעט משחקי AAA אחרים. סתם מתבאס שקניתי אותו לא מזמן לפס4. אחד המשחקים היותר מרשימים שהגיעו איי פעם לשירות.
DrKeo כתב:אף אחד לא מתווכח על האיכת של טרנזיזסטור אבל זה לא רלוונטי. זה בדיוק כמו שטרנזיזסטור לא שווה 100$ בשיגור ו-KZ4 לא עולה 10$ בשיגור. האחד זה כותר אינדי קטן והשני זה כותר AAA עם הפקה גדולה. אם סוני רצתה היא יכלה גם בפס3 להביא לך רק כותרים עצמאיים וקטנים, אבל היא נותנת לך גם כותרי AAA גדולים וגם אינדי קטנים. בפס4 הם נותנים רק קטנים כי הם יודעים שאתה ממילא תקוע עם PS+ בשביל האונליין אז המשיכה שהם צריכים ליצור עם כותרים גדולים קטנה יותר.
זה שאתה לא מקבל את הכותרי AAA הגרועים בPS+ אומר שבטח לבטח לא תקבל את הטובים. אז כן, כנראה שסוני בסוף תשחרר את הכותרים הגדולים שלה, אולי נראה את אינפמס מתישהו השנה בשירות. אבל אתה חושב שתראה FC4 או דראגון אייג' או GTA5? כנראה שלא.
DrKeo כתב:התחתון זה החדש יותר, המערכת תאורה נראת שונה. תסתכל למשל על האור המבריק בצד השמאלי של הפנים של הצעיר מהשמש לעומת איך האור מחליק בצורה הרבה יותר נעימה וטבעית בתחתון.
Laskin כתב:MGS RISING 2 יכול להיות מעולה... קשה לי להאמין שיהיה בלעדי, אולי רק בקונסולות.
שחר, מסכים עם ה"מטושטש" (אם כי - הייתי אומר ש"דהוי" יותר נכון), אבל שים לב טוב טוב ותבין שהעליון נראה "מחשב" יותר, והרבה פחות טבעי. צבעים חדים מדי, תאורה "בוטה".
לא שזה משנה, מבחינה גרפית הוא כבר בטופ... רק שלא יהיה מעפן
DrKeo כתב:מצד אחד אין aaa, מצד שני יש שני אינדים מצויינים מתוך שלושה. אבל עדין תראה בלינג איך הפס3 מקבל theif והפס4 לא למרות שהמשחק יצא במקביל כך שהוא יכל לצאת במקביל לשניהם כמו שרוג לגסי יוצא לשלושת הפלטפורמות במקביל.
אז כן, theif לא בדיוק להיט וגם לא בדיוק מוכר גדול, אבל זה גם המדאיג. כלומר אם את theif הם לא נועלים במשחקי מחיר מלא של ה60$ אז מה כן? את דראגון אייג׳ או gta? האיכותיים והמוכרים? אין מצב. נראה שהם פשוט מרגילים את בעלי הפס4 לפחות כי היי, הם מקבלים את הזכות לשחק אונליין במחיר הזה. קצת מבאס סוני, במקום שמיקרוסופט תשווה לסוני עם המשחקים עם זהב, סוני השוותה למיקרוסופט עם psn :/
DrKeo כתב:המצוקות הכלכליות של סוני גורמות לה למכור את SEO לחברת השקעות, חתיכת צעד קיצוני. זה אומר שסוני כבר לא בעלים של DC ONLINE, EVER QUEST, STARWARS GALAXIES, PLANET SIDE או H1Z1 ועוד כמה פרנצ'ייזים קטנים יותר שהם בנו במשך השנים.
bling כתב:אני יודע שזה נשמע כמו תירוץ אבל באמת שעדיף פי כמה משחק כמו טרנזיסטור על Thief, אני שמח שבעלי הפס3 נתקעו איתו ואני מקווה שזה מונע מהמשחק להגיע לפס4 בעתיד, AAA או לא אני מעדיף כל יום אינדי נורמלי על זבלונים כמו נאק, קילזון או Thief.
יכול להיות שיש ירידה ברמה אבל זה רחוק מזלזול או יחס ללקוחות כאילו אנו בכיס שלהן, הרבה בכורות של אינדי מגיעם לפלוס מיידית וגם משחקי אינדי בפרופיל גבוה כמו טרנזיסטור זה בטח לא מעיד על זלזול.
וחלאס השירות עדיין בכמה רמות מעל מייק, גם אם רמת ה AAA ירדה ביחס לעבר איך בכלל אפשר להשוות? ללייב בכלל לא הייתי מתחבר עם הזבל שלרוב מחלקים שם, את הפלוס אני הולך לחדש בקרוב.
לפחות אין לזה ממש השפעה על הפס4, יותר חברת PC שפעם בכמה זמן שחררה איזה פורט מאוחר ונחות לפלייסטיישן, דווקא נשמע שעכשיו גם לשחקני סוני המצב הזה עדיף יותר, אולי עכשיו שיהיו להם יותר משאבים ותקציב המשחקים שלהם יגיעו לקונסולות ולפלייסטיישן מהר יותר, מה שכן זה בהחלט מעיד שהמצב של סוני לא אידיאלי אבל ידענו את זה.
המכירה של SOE יכולה גם (בנוסף לעובדה שסוני צריכה לשחרר חברות בלתי-רווחיות) להגיד לנו אחד מהשניים:
1. סוני חשבו שהעתיד שלה לא מזהיר, לא מרוצים מEVERQUEST NEXT וכו', שאמור להחזיק את החברה הזו בשנים הקרובות, פחות או יותר, ביחד עם DC ONLINE
In May the firm posted a bigger-than-expected loss of ¥128.37 billion in the fiscal year to March. That came several months after announcing 5,000 job cuts at its struggling computer and television units.
Sony has seen its credit rating slashed to junk as it undergoes a painful restructuring, including exiting the personal computer business and liquidating assets that saw the $1.0 billion sale of its Manhattan headquarters.
The firm is also selling properties at a prestigious Tokyo site where its headquarters had been for six decades.
Hirai has repeatedly shrugged off pleas to abandon the still ailing television unit, which he insists remains central to Sony's core business.
Japanese manufacturers have suffered badly in their TV divisions as razor-thin margins and fierce overseas competition weigh on profits.
However, Sony has fared the worst, with its earnings trailing struggling domestic rivals Panasonic and Sharp, both of which have reported profits following record losses as they overhaul their vast businesses. – Agence France-Presse
Laskin כתב:כן, קוראים לזה: התייעלות![]()
דבר חיובי מאוד ועלול לעזור לערך החברה משמעותית
צעדים מבורכים
Laskin כתב:ובכל אופן - אם הם "צריכים מזומן" זו עדיין לא סיבה מספיק טובה למכור חברה ש"עושה מזומן", במיוחד אם זה יכול לעזור לחטיבה היחידה שעושה להם "הרבה מזומן" בתחרות מול המתחרות הישירות...
DrKeo כתב:אבל הבעיה היא לא שTHEIF לא משחק משהו אלה שאם סוני לא סוגרת משחקים ברמה של THEIF, איך הם יסגרו משחקים ברמה של MGS? ורק אמרתי שהיא הולכת ומישרת קו עם מיקרוסופט, לא אמרתי שהם ברמה נמוכה כמו מיקרוסופט. הטעון המקורי, אם אנחנו עדין זוכרים אותו, הוא שסוני דופקת את כולם עם PS+ של הפס4 כי עכשיו שהיא שמה את האונליין מאחורי חומת תשלום הם לא ממש צריכים לחלק משחקים כדי לגרום לך לקנות את המנוי.
bling כתב:אז הטיעון המקורי לא עומד כי לדעתי המשחקים שמחלקת עדיין ברמה מספיק גבוהה כדי שלא תכנה זאת זלזול או התנהלות שמתאימה לכך שכולנו בכיס שלה, איך בדיוק להביא לך משחק חדש שעולה 15$ על ה PC ויש לו גם אחלה ממוצע של 84+ את אחד ממשחקי השנה זה סוג של התנהלות שכולנו בכיס שלה?
יתכן שיש ירידה ברמה ביחס לימי השיא של השירות על הפס3, אבל זה לא אומר שאוטומטית זה זלזול או חוסר השקעה, יש אולי ירידה אבל עדיין מדובר בשירות ברמה גבוהה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים